2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kim bilir bizi neler bekliyor. Valla bizde böyle şeyler olmaz diyemiyorum.. Kayınvalidemin çok karışacağını sanmıyorum ama anneem..inşallah burnumdan getirmez! Daha mayıstayız biz doğurduğumuzda Ağustos olacak ve daha bi sıcak zamanlar..Allah yardımcımız olsun,ne diim. Bende dilliyimdir..sabredemem içimdekini hemen söylerim!kaldıki o psikolojiyle birde annelik duygusu..amanııın!!! Tırstım ha şimdi :18:

Melek anneler nasıllar bugün:))) kızlar birazdan kızımı görmeye gidicez 4 boyutluda dua edin busefer görsün yüzünü annesi 2 kere elim boş döndüm kızımın kafası hep çok aşağıdaydı arkası dönüktü vs... Bu gün ağzını burnunu görmek istiyorummmmmmm ) hepinizi öpüyoruzzz

Çok güzel olmuşlar canım cıvıl cıvıl güle güle kullanın :)

Geçmiş olsun canım merak etme çabuk toparlanır çok üzüldüm

sorma ya şaka gibiler. seninkinin lafı da bir tuhafmış ne o öyle bıdış. daha o yaştan cinsiyet ayrımcılığı gibi. önce bıdış bıdış severler azcık genç kız olsun doğru otur doğru kalk diye kısıtlarlar ay uyuz oluyorum.

ben de emzirme yastığı dikicem demiştim kayınvalideme. bana ne dese beğenirsin... ama bebek senin kokunu almasın mı?? yastığın üzerine koyunca kokum filtreleniyor tabi ne gerek var bayanlar parfüme deodoranta üstünüze yastık atın ne koku kalır ne bir şey.. hey Allah ım

günaydın hamişler herkes iyidir umarım dün annemle kızımın uyku setini alt açma takımını aldık sağolsun herşeyimizi annem alıyor tabi ben beğeniyorum eksikler yawaş yawaş tamamlanıyor izmir o kadar sıcak ki ağustosta düşünemiyorum bile şimdiden alışverişi tamamlamaya bakıyorum

Ben soylesem hepsinin bana kusup tavir alacagini biliyorum hatta kayinvalidem kocama bile sikayet edebilir biz ona yardimci olmaya calisiyorz diye isine karistirtmiyo diye dahs sonrada hic birseye karismayabilir ihtoyacim oldugunda bile annem ise cok alinip uzulucegini biliyorum galiba bana dusen cok sabirli olup tecrubeli onlar diye dusunmek olucak buyuklugu ben yapicam yani

Mahrem bolgesine bakilmasini laf atilmasini bende hic sevmiyorum ki bu cocugun haya duygusunu oldururmus bi sohbette dinlemistim o melek gibi cocuklarin mahrem yerlerine bakmaktan bunu konu yapmaktan ne anliyorlar anlamadim bi tanidigimiz var cocugu 7 8 aylik oldu bi tpplulukta hepimizin yaninda oglunun altini acti herkesde ayy acik kalsin hiraz pumpulunu izleyelim dedi saskinliktan olecektim

erkek bebekleri çüklü diye sever. valla hiç tahahmül edemem.. kızımı yeni doğduğu gibi bile öyle seveceğine eminim. duyduğum an öyle sevme demek zorundyaım. yoksa sinirden kendimi sonrada kocamı yerim... Çok biliyorlar beee pehhhh vallaaaa

görümcemin kızının kulagı delik deil küpesi yok kıza takılıorum bak masalın küpeleri olcak deldircez küçükken kadın ordan kalkıp deldiremezsin dedi ya o nedenmiş dedim bikere baban izin vermez dedi babamamı sorcam deldiriken deldirir getiririz bişey diyemez oaman dedim.. düşün şimdiden müdahaleeee

Son düzenleme:
az önce Başkent hast.de gittiğim hemetoloji dr.umla sonuçları görüştüm...kanım sürekli düşük malum...9,6 çıktı en son hemotolojinin yaptığı tahlilde...ama herşeyim normal çıkıyor..demir eksikliğim yok..b12,folik asit,demir depoları,demir bağlama hepsi normal..

benim takibe gittiğim dr.um bana demiri 3 e çıkarmıştı en son üstelik ferritinim fln normal çıktı dememe rağmen...talasemi taşıyıcısı olduğumu da söylememe rağmen !

başkentten doç hemeotolog günde 1 tane içsen yeterli dedi...3 e gerek yok dedi..talasemi taşıyıcısı olmanla ilgili düşüyor hemoglabin dedi..1 ay sonra mutlaka tekrar göreyim dedi...bir de büyük abdeste bakmıştı gizli kan var mı diye,onda da eser derecede kan çıkmış ama o da demirden kaynaklı olabilir dedi...

yarın kendi dr.umla randevum var bu tahlili de götürücem ve adamın söylediklerini söyliycem bakalım ne diycek...hayret bişey ya adam neden sallamıyor benim söylediklerimi anlamıyorum...sonuçta dediğim çıktı

kafayı yemiş manyaklar.. valla canım şuandan sinirleniyorum ozamanalr nolurum hiç tahmin bile edemiyorummm..

bayıldım valla ellerinize sağlık loğsa taclarınız çok şeker yaaa :))
güle güle kullanınn canım bende hemen keçe almam lazım yaptıkları koyarım inşallah.tekrar teşekkür ederim :))

bana diyecek bir şey kalmamış hayatımsın çok güzel anlatmış. teşekkür ederim canım benim

yeni bloguma beklerim::::::::::::::::::::::: elifcedesign

tatlım tatlım ay ne hoşuma gittin bayıldım sana bayıldım 41 kere maşallah. [/QUOTE]

Teşekkür ederim tatlım

İnşallah görürsün canım kızının minik suratını :) Ben de çok özeniyorum bizimki de hep saklanıyo azıcık görebiliyoruz net resmi hiç yok

Yastığı nereye koyacağını sanıyor ki :26: Zaten bebişin burnu memeye dayanıcak :)

Alemsin yaa! Çok güldüm. Valla benim kayınvalidem 65-66 yaşında hiiç öyle şeylerden anlamaz. Ne lazımsa alıyorsundur illaki benim bir şey dememe ne gerek varki der hep amaaaa gereksiz masraf yapmamak lazım diyede ekler. Bizimki biraz tutumludur hatta o kadarki bi çıt üstü cimri diyebilirim

Canım yaa.. Allah yardımcın hatta Allah yardımcımız olsun. Benim kayınvalide kocişimden çekinir biraz..onun için laf diyebileceğini sanmıyorum. Annemse aynı seninki gibi. Ters bir şey dersem bir daha el sürmez Tamam kendime güveniyorum ama her şeyi yalnız başıma yapabilecek kadar değil mesela bebeğimi yıkayamam,korkarım...

hep cahillik başka bişey değil...

cahillik okumakla da gitmiyor ayrıca...ben de sevmem böyle şeyleri...hele ki kız çocuğuna...bir de eskiden beri görürüm bazı anneler plajda fln kız çocuklarını üstsüz denize sokar ya da milletin içinde mayosunu değiştirir falan..en sinir olduğum şeylerden biri..ayıp denen bişey var,çocukta olsa ki çocuk olması daha önemli bence öyle milletin içinde orası burası açılıp gösterilmez...erkek çocukta olsa ben yapmazdım şahsen...

kızının kulağını deldirip deldirmeyeceğini k.pederine mi soracakmışsın??? yok daha neler.

cnm bz ennle kardes olabılırmıyızz :) bnde 8 aylık dogmusumm ve mınnacık bıseymısımm hcbsey olmamıs ustumee babannem dıkmıss hepp...bn 1.55 kocam 1.80 zaten elele yururken boyle assadan bakardımm sankı smdı yıce cektımm gecen soyle bı sarılayımm dedımm belıne sarılıyrmm cocukk gbı kaldım yanında :) dedımm bn bı dogurayım kılolar gıtsn bı bakıma gıreyımm sen gor dıye... bn bde asırı bakımlıyımdr smdıde bakıyrm ama saclar bı tuhff makyaj flan yapıyrm ama ne bılım kendme hcbsey yakıstıramz oldumm :) az once ustumu gıyerkenn memısler dıkkatımı cektı farklı bı boyut kazanmıss :) butun vucut degstı vlaa ::)

İlk resimdeki 5 li hastane cikisinin 10 lusunu aldim bende besiklerimizde ayni gibi benimkinin yatak yeri duz parmaklik degil

zevklerimiz aynıymış demek canımmm bende cok beğenerek almıştım...:)güzel günlerde kullansınlarrrr minnoşlarımızzz

evet canım aynısı...havuzlu han cok güzel ya bende ankaradayım aslında anneme geldiğimde gitmiştik ozaman aldım...hem cok uygun hemde cok fazla cesit var ordaa

saol canımcım ...Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin minnoşlarımızıııııı

Oyyyy burnun güzelliğine bakkkkkkkkkkk

miniş burunlum yaaa sorma teyzoşuu cok minnak burunlu benim kızımmm

Güzel günlerde giydir annesi , Allah saglıkla kullanmayı nasip etsin hepsini
Bebisinde cok güzel maşallah , benimkiyle beşiklerini mi kertsek :)

saol canım hepsine Rabbim sağlıklı uzun ömürler versinnnnnbabamız kimselere vermiyoo kızınıı valla canım simdiden kıskanclıklar basladıııııı

maşallah minik burunlu meleğin çok tatlıııııı. Cicileride hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın canım

saol canım hepimizin melekleri cok sekerrr ya daha güzelleri sizlerin olsun güzel günlerde eskitsinlerr

valla canım ben S aldım zaten normalden büyük oluyolar belide ayarlanabilir dediii adam olur herelde simdiki bedenizle yaa

maşallahh

seninkine de maşallah canım

en sevdiğim şey bu ultrason resimlerine bakmak...

ben de yarın görücem kelebeğimi inşallah...

aynen canım iple cekiyosun o günü ama hemencik geciyorrr
insan cok özlüyorr neyseki 20 güne indiii randevular
senin kelebeğinde kimbilir ne sekerdirr Allahım nazarlardan saklasın sağlıkla doğsun hepsi

ben de aynıyım seninle cnm inşallah 20 ile doğuma gideriz

cnm ellerine sağlık blogtaki herşeye bayıldım bişey sorucam şekerlerinin üstündeki yazıları etiketleri nerde yaptırdın?

yerime oturalı 1.5 saat oldu benim ayaklar bilekler tophane patlıcanı gibi şişmeye başladıı (( akşama kadar ne olur bi ayaklar kestiremiyorummmmmm

ayyyy benim de sabahtan itibaren neredeyse şişiyor ayaklarım bileklerim falan çarşamba dr a söylicem bakalım bi de varis olmaya başladı :44::44::44::44:

ankarada özelcan bebe diye bir yer var ordan aldık herşeyimizi cnm. 2300 civarında tuttu anakucağı + bebek arabası + isofix + oto koltuğu yanlış hatırlamıyorsam. büyüyünce kullanacağımız oto koltuğumuz da maxi cosi cnm evet. biz eşyaları alırken satan adam şey demişti mesela park yatak için marka alın demem isterseniz en ucuzunu alın önemli değil dayanır nasılsa çok önemli değil ama bebek arabası vs için önereceğim bir ki marka var demişti. Maxi cosi chicco falan onlarda. sen de en içine sineni al cnm napalım bebişler için olunca mecbur en iyisi olsun diyoruz..

slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…