- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.141
Kizlar dun 15gunluk bir bebege gittim bebegi 37haftada sezeryanla almislar 2900 dogmus ama gorseniz minnacik sanirim ben esyalrimi cok buyuk aldim diye dusundum ve sadece 3 tane hastane cikisi aldim biekac tane daha almaya karar verdim ilk bi ay cok lazim olacak cunku birde ablanin 3.bebegi ama bebegi bir giydirmisler birde battaniyeye sarmislar yavrumun yuzunde sivilceler.cikmis sicaktan dedim neden nu kadar sardiniz kadin dertli dertli bi annem sariyo bi kayinvalidem anlatamiyorum ki dedi. Bende icimden dedimki 3cocuk annesine bunu yapiyolarsa kimbilir bize neler yapicaklar zor zamanlar geciricez Allah yardimcimiz olsun cevemizdekilerede anlayis nasip etsin
Kizlar ne zamandir yaptiklarimi ekleyecegim isten cikinca yorgunluktan kaliyor. simdi cepten ekleyim
Eki Görüntüle 725144 Eki Görüntüle 725145 Eki Görüntüle 725146 Eki Görüntüle 725148 Eki Görüntüle 725150 Eki Görüntüle 725151
Günaydın kızlar, dün gece çok üzüldüm. Chester tırnağını bi yere taktırmış ve tırnak kökünden kopmuştu. O kadar kötü kanıyordu ki, o an koyduğum peçete anında kanla doluyordu. Eşim de halı saha maçındaydı ve iş bana düştü. Neyse zar zor banyoya soktum kan revan içindeki patiyi yıkadım, sonra peçeteyle baskı uygulayıp kanamayı yarım saat kadar bir zamanda durdurabildim, batikon sürüp sardım sarmaladım. Ama canı çok yanmıştı. Biz bile tırnağı azcık derin keselim canımız nasıl acıyor, yavrumun kökünden kopmuş düşünün acısını. Bütün gece bizim odaya çıkamadı, normalde hep bizim yatakta uyurdu. Normal şartlarda tüm gece horul horul uyuyan ben, bütün gece uyanıp uyanıp oğluşu kontrole gittim. Bu sabah açtım yarasını kendisi yalarsa daha çabuk iyileşeceğini düşündüm. Şimdi yalayıp yalayıp duruyor ve benim canım ondan daha çok yanıyor. Kendi tırnağım kopsa bu kadar acımazdı canımÜzüntüden başım ağrıdı, ben biraz uzanıcam kızlar. Size iyi sohbetler...
aynen canım ya her kelimene katılıyorum valla inş.. böyle bişey yaşamayız. valla kaynana falan dinlemem zaten sıcaktan bunalıcaz daralıcaz hepten bide onlar karışırsa .................
kaynanam dün görümcemin kızının mahram yerini sevcek gıcık oluyorum zaten çocukalrı böyle sevmesine.. 5 buçuk yaşında bıdışını senin dio. ayy dedim ne garip bi laf o.. öyle dio bıdışlı onlar masalıda öyle sevcem ıyyy çok itici bi laf dedim.. inşallah bu lafımdan sevmemesi gerektiğini anlamıştır.. offf napıcaz biz yaaa vallaaaa
Kim bilir bizi neler bekliyor. Valla bizde böyle şeyler olmaz diyemiyorum.. Kayınvalidemin çok karışacağını sanmıyorum ama anneem..inşallah burnumdan getirmez!Daha mayıstayız biz doğurduğumuzda Ağustos olacak ve daha bi sıcak zamanlar..Allah yardımcımız olsun,ne diim. Bende dilliyimdir..sabredemem içimdekini hemen söylerim!kaldıki o psikolojiyle birde annelik duygusu..amanııın!!! Tırstım ha şimdi :18:
aynen canım ya her kelimene katılıyorum valla inş.. böyle bişey yaşamayız. valla kaynana falan dinlemem zaten sıcaktan bunalıcaz daralıcaz hepten bide onlar karışırsa .................
kaynanam dün görümcemin kızının mahram yerini sevcek gıcık oluyorum zaten çocukalrı böyle sevmesine.. 5 buçuk yaşında bıdışını senin dio. ayy dedim ne garip bi laf o.. öyle dio bıdışlı onlar masalıda öyle sevcem ıyyy çok itici bi laf dedim.. inşallah bu lafımdan sevmemesi gerektiğini anlamıştır.. offf napıcaz biz yaaa vallaaaa
sorma ya şaka gibiler. seninkinin lafı da bir tuhafmış ne o öyle bıdış. daha o yaştan cinsiyet ayrımcılığı gibi. önce bıdış bıdış severler azcık genç kız olsun doğru otur doğru kalk diye kısıtlarlar ay uyuz oluyorum.
ben de emzirme yastığı dikicem demiştim kayınvalideme. bana ne dese beğenirsin... ama bebek senin kokunu almasın mı?? yastığın üzerine koyunca kokum filtreleniyor tabi ne gerek var bayanlar parfüme deodoranta üstünüze yastık atın ne koku kalır ne bir şey.. hey Allah ım
Mahrem bolgesine bakilmasini laf atilmasini bende hic sevmiyorum ki bu cocugun haya duygusunu oldururmus bi sohbette dinlemistim o melek gibi cocuklarin mahrem yerlerine bakmaktan bunu konu yapmaktan ne anliyorlar anlamadim bi tanidigimiz var cocugu 7 8 aylik oldu bi tpplulukta hepimizin yaninda oglunun altini acti herkesde ayy acik kalsin hiraz pumpulunu izleyelim dedi saskinliktan olecektim
bayıldım valla ellerinize sağlık loğsa taclarınız çok şeker yaaa :))
güle güle kullanınn canım bende hemen keçe almam lazım yaptıkları koyarım inşallah.tekrar teşekkür ederim :))
Melek anneler nasıllar bugün:))) kızlar birazdan kızımı görmeye gidicez 4 boyutluda dua edin busefer görsün yüzünü annesi2 kere elim boş döndüm kızımın kafası hep çok aşağıdaydı arkası dönüktü vs... Bu gün ağzını burnunu görmek istiyorummmmmmm ) hepinizi öpüyoruzzz
sorma ya şaka gibiler. seninkinin lafı da bir tuhafmış ne o öyle bıdış. daha o yaştan cinsiyet ayrımcılığı gibi. önce bıdış bıdış severler azcık genç kız olsun doğru otur doğru kalk diye kısıtlarlar ay uyuz oluyorum.
ben de emzirme yastığı dikicem demiştim kayınvalideme. bana ne dese beğenirsin... ama bebek senin kokunu almasın mı?? yastığın üzerine koyunca kokum filtreleniyor tabi ne gerek var bayanlar parfüme deodoranta üstünüze yastık atın ne koku kalır ne bir şey.. hey Allah ım
Alemsin yaa! Çok güldüm. Valla benim kayınvalidem 65-66 yaşında hiiç öyle şeylerden anlamaz. Ne lazımsa alıyorsundur illaki benim bir şey dememe ne gerek varki der hep amaaaa gereksiz masraf yapmamak lazım diyede ekler. Bizimki biraz tutumludur hatta o kadarki bi çıt üstü cimri diyebilirimsorma ya şaka gibiler. seninkinin lafı da bir tuhafmış ne o öyle bıdış. daha o yaştan cinsiyet ayrımcılığı gibi. önce bıdış bıdış severler azcık genç kız olsun doğru otur doğru kalk diye kısıtlarlar ay uyuz oluyorum.
Canım yaa.. Allah yardımcın hatta Allah yardımcımız olsun. Benim kayınvalide kocişimden çekinir biraz..onun için laf diyebileceğini sanmıyorum. Annemse aynı seninki gibi. Ters bir şey dersem bir daha el sürmezBen soylesem hepsinin bana kusup tavir alacagini biliyorum hatta kayinvalidem kocama bile sikayet edebilir biz ona yardimci olmaya calisiyorz diye isine karistirtmiyo diye dahs sonrada hic birseye karismayabilir ihtoyacim oldugunda bile annem ise cok alinip uzulucegini biliyorum galiba bana dusen cok sabirli olup tecrubeli onlar diye dusunmek olucak buyuklugu ben yapicam yani
erkek bebekleri çüklü diye sever. valla hiç tahahmül edemem.. kızımı yeni doğduğu gibi bile öyle seveceğine eminim. duyduğum an öyle sevme demek zorundyaım. yoksa sinirden kendimi sonrada kocamı yerim... Çok biliyorlar beee pehhhh vallaaaa
görümcemin kızının kulagı delik deil küpesi yok kıza takılıorum bak masalın küpeleri olcak deldircez küçükken kadın ordan kalkıp deldiremezsin dedi ya o nedenmiş dedim bikere baban izin vermez dedi babamamı sorcam deldiriken deldirir getiririz bişey diyemez oaman dedim.. düşün şimdiden müdahaleeee
Kizlar dun 15gunluk bir bebege gittim bebegi 37haftada sezeryanla almislar 2900 dogmus ama gorseniz minnacik sanirim ben esyalrimi cok buyuk aldim diye dusundum ve sadece 3 tane hastane cikisi aldim biekac tane daha almaya karar verdim ilk bi ay cok lazim olacak cunku birde ablanin 3.bebegi ama bebegi bir giydirmisler birde battaniyeye sarmislar yavrumun yuzunde sivilceler.cikmis sicaktan dedim neden nu kadar sardiniz kadin dertli dertli bi annem sariyo bi kayinvalidem anlatamiyorum ki dedi. Bende icimden dedimki 3cocuk annesine bunu yapiyolarsa kimbilir bize neler yapicaklar zor zamanlar geciricez Allah yardimcimiz olsun cevemizdekilerede anlayis nasip etsin
İlk resimdeki 5 li hastane cikisinin 10 lusunu aldim bende besiklerimizde ayni gibi benimkinin yatak yeri duz parmaklik degil
Hastane çıkışı mı cnm krem rengi olan , takım olur bebişler:))) havuzlu han ı çok merak ediyorum hiç gitmedim gidemiycem de sanırım :) maltepe de oturuyorum uzak geliyo. Gerçi oralara bi gtmek lazım arkadaşım bebek çikolatası ve süslerini çok uyguna aldım demişti ama bakalım
Canim bence birlikte almak hem daha hesapli oluyor hemde oto koltugu arabaya uyumlu secersin... Bence sen kendi canin ne istiyorsa onu yap, icinde kalmasin. Birde hep tek basina onlari kullanacakmissin gibi dusunerek sec modellerini esim tasir falan diye dusunme. Minnetsizce alir yavrunu cikarsin caninin istedigi yere...
Sorma canim, bu yeni dogan yavrulara uzayli muamelesi yapilmasini anlamiyorum ben :) 1-2 haftayi anlarim ortama alismasi akcigerini kullanmayi iyice ogrenmesi icin ama 40 gun sarip sarmalayip tulbentlerin altina saklanan bebeklerede yazik.
Ayy cok tatli :) devlet ona sinirsiz yardim sagliyordur kizlar uzulmeyelim :))
Canim 34. Haftadan once ucan cok taniyorum, Allah yardimcin olsun, stres yapma sakin yolda...dualarimiz seninle...
cucu1984; maasallah yavruna, cicileride yuzu gibi cok guzeller. Saglikla kullansin insallah...
Oyyyy burnun güzelliğine bakkkkkkkkkkk
Güzel günlerde giydir annesi , Allah saglıkla kullanmayı nasip etsin hepsini
Bebisinde cok güzel maşallah , benimkiyle beşiklerini mi kertsek :)
maşallah minik burunlu meleğin çok tatlıııııı. Cicileride hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın canım
Günaydın,hayırlı cumalar.
Sabah erkenden uyandım,midem kazınıyordu oğluşta öyle tekmeler attı ki sanırım acıktı diyererk çıktım yataktan. :)
Kızlar lohusa pijaması alan arkdaşlara sormak istiyorum bedeni nasıl ayarlayacağız.Daha önümüzde 8 hafta var şimdiki bedenimize göre alırsak ya doğumdan sonra küçük gelirsene dersiniz?
Benim görümcem bir tane large beden almış bana mavi renk sabahlıklı filan gayet hoş giydim şuan tam oldu,doğumdan sonra olmayabilirmi acaba aklım karışık.
maşallahh
seninkine de maşallah canım
en sevdiğim şey bu ultrason resimlerine bakmak...
ben de yarın görücem kelebeğimi inşallah...
ben çok hızlı kilo aldmmm 14 kilo almştmmm hemde çok abartı yememiştimm bu ay biraz daha dikkat ettm we 1 kilo aldm...heralde 20 kiloyla doğuma giderimm...biraz bünye meselesi....çok aşırı yemesemde kilolar geldi..birde cnm hep tatlı çikolata dondurma isteynce böyle oldu maalesef :)) sağlık olsun diyorum bebişim sağlıklı doğsunda kiloları weririss umarm birlikte
kızlar bu arada blogumu takip eden arkadaşlar var ise ismini değiştirdim. biraz daha profesyonel bir gelecek için alt yapı çalışması diyelim. ciddi ciddi bu butik vb işini düşünmeye başladım çünkü =)
yeni blog adresim======> elifcedesign
gece gece uyku tutmadıııııııııııııııııııı
yerime oturalı 1.5 saat oldu benim ayaklar bilekler tophane patlıcanı gibi şişmeye başladıı(( akşama kadar ne olur bi ayaklar kestiremiyorummmmmm
canım sağol önerin için...ben de quınny ve maxı cosıyı seçeceğim galiba...maşallah her şeyi almışsın..nerden ve ne kadara aldın?ben iskenderun'dayım..mersinde gördüm o seti...iskenderun'da pek çeşit yok...büyük ihtimal oradan alırım...aldığın isofixe uyacak olan bebek büyüyünce takacağın oto koltuğu da maxı cosı mi?bilgilendirirsen sevinirim canım...minik ana kucağı altı ay sonra atıl durumda olacak malesef...ne yapalım sağlık olsun...
kızının kulağını deldirip deldirmeyeceğini k.pederine mi soracakmışsın??? yok daha neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?