2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bnm yarın dogumm gunumm...kocam ne suprz ypıcak bana bakalım :) kesın bı pasta gelırr mum uflerım kızmla ılk doğum gunumm sızın ıcınde dılek dılıcemmmm :)

nice sağlıklı huzurlu yıllara canım dileklerin gerçek olsun inş...

kocitomnda çarşamba günü... ah sizi gidiii ikizler ahhh

benimde sondan 1 önceki maaşım liste yaptım kendime ve bebişime alınacaklar listesi kocama dedim bu ay bana dokunma alacaklarım varr bana bi gider listesi çıkardııııı neyse birazını da öbür ay alayım bariii
bende sabırsızlanıyorum pijama nevresim vs almak içinn
ay maaşsız kalmak ne zor yaaa offf

benim daha kırkım çıkmadan çok sevdiğim bi kuzenim evleniyor. elbise bulmak bi dert, alışverişe çıkmak, o süre boyunca kuzudan ayrı olmak bi dert, düğünde kuzuyu ne yapacağım ayrı bi dert... o zamana ne durumda olacağımı bilmediğim için şimdiden elbise de bakamıyorum. üstelik ondan sonra da başka bi kuzenimin düğünü var, hadiii yeniden... bi de ayanı taraftan kuzenler olmasa aynı elbiseyi giyerdim ama o da olmuyo... bakalım ne yapcam:26:

ay senin doktor ne kadar kötümser konuşmuş öyle, Allahım korusun. senin direnç değerlerin neydi ki canım, ben hep benimkileri yüksek gördüm.
mulberrynin evinde internet yoksa evet raporlu olabilir. inşallah evde dinleniyordur yada daha iyi bi ihtimal belki. Allah yavrularımızı korusun.

kızlar yaa ben sütyen alırken cupuna mupuna bakmıyodum ki 80 beden diyip alıyodum bu cup da ne olaki çok cahil kalmışım herhall

policim 80 senin bedeninin ölçüsü, cup göğüslerin ölçüsü. 80nin Ası Bsi Csi Dsi var mesela, kişi zayıf ama göğüsler büyükse 80D alır, ya da daha kalıplı ama göğüsler küçükse 90A alabilir. umarım anlatabildim :)

Günaydın kızlar, dün gece çok üzüldüm. Chester tırnağını bi yere taktırmış ve tırnak kökünden kopmuştu. O kadar kötü kanıyordu ki, o an koyduğum peçete anında kanla doluyordu. Eşim de halı saha maçındaydı ve iş bana düştü. Neyse zar zor banyoya soktum kan revan içindeki patiyi yıkadım, sonra peçeteyle baskı uygulayıp kanamayı yarım saat kadar bir zamanda durdurabildim, batikon sürüp sardım sarmaladım. Ama canı çok yanmıştı. Biz bile tırnağı azcık derin keselim canımız nasıl acıyor, yavrumun kökünden kopmuş düşünün acısını. Bütün gece bizim odaya çıkamadı, normalde hep bizim yatakta uyurdu. Normal şartlarda tüm gece horul horul uyuyan ben, bütün gece uyanıp uyanıp oğluşu kontrole gittim. Bu sabah açtım yarasını kendisi yalarsa daha çabuk iyileşeceğini düşündüm. Şimdi yalayıp yalayıp duruyor ve benim canım ondan daha çok yanıyor. Kendi tırnağım kopsa bu kadar acımazdı canım Üzüntüden başım ağrıdı, ben biraz uzanıcam kızlar. Size iyi sohbetler...

kızlar bnm yarın dogumm gunumm...kocam ne suprz ypıcak bana bakalım :) kesın bı pasta gelırr mum uflerım kızmla ılk doğum gunumm sızın ıcınde dılek dılıcemmmm :)

Canımmmm, yarın belki nete giremem. Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Dilerim bir ömür sevdiklerinle ve minik kelebeğinle sağlıklı,mutlu olursun. Öpüyorum

Gözünaydın canımmm sizin taşınma tarihi tam belli mi artık?

kızlar yaa ben sütyen alırken cupuna mupuna bakmıyodum ki 80 beden diyip alıyodum bu cup da ne olaki çok cahil kalmışım herhall

Cup memenin içinde durduğu kısım Zaten seçenek yok normal sütyenlerde. Bi toparlayıcı anane sütyenlerinde var bi de işte bazı markalarda bulabiliyorsun.

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canımmm nice yaşlara İnşallah kalbinden geçen şekilde kutlarsınız çoook mutlu ol

çok güzel olmuşsuuun elbisene de bayıldım rengi çok güzel olmuş fıstık

Teşekkürler tatlım çok şımardım ama ben

Kıyamam yaaaa insanın içi paramparça oluyor, geçmiş olsun canım. Ama çabuk toparlar merak etme

Eki Görüntüle 725004 bu dönencenin oyuncakları çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.bende böyle bebeğime ir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl yaptın anlatabilir misin ?

canım kumaşları çok parlak duruyor ve içleri elyafla doldurulmuş gibi.keçeden yapıncada öyle dururmu ki ayrıntılı bi anlatsa bende bebişe böyle bişiler yapmak istiyorum..

bayıldım valla ellerinize sağlık loğsa taclarınız çok şeker yaaa :))
güle güle kullanınn canım bende hemen keçe almam lazım yaptıkları koyarım inşallah.tekrar teşekkür ederim :))[/QUOTE]

bana diyecek bir şey kalmamış hayatımsın çok güzel anlatmış. teşekkür ederim canım benim

yeni bloguma beklerim::::::::::::::::::::::: elifcedesign

Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedim bedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)

Eki Görüntüle 725081

tatlım tatlım ay ne hoşuma gittin bayıldım sana bayıldım 41 kere maşallah.

Son düzenleme:

Canim benim kıyamam ona ben ya gecmis olsun benim yerime op yavruyu olur mu?

canım sağol önerin için...ben de quınny ve maxı cosıyı seçeceğim galiba...maşallah her şeyi almışsın..nerden ve ne kadara aldın?ben iskenderun'dayım..mersinde gördüm o seti...iskenderun'da pek çeşit yok...büyük ihtimal oradan alırım...aldığın isofixe uyacak olan bebek büyüyünce takacağın oto koltuğu da maxı cosı mi?bilgilendirirsen sevinirim canım...minik ana kucağı altı ay sonra atıl durumda olacak malesef...ne yapalım sağlık olsun...

geçmiş olsun arasta umarım en kısa zamanda iyileşip koşturmaya başlar bıdık

hıımm anladımmm teşekkür ederimmm.
Recep ivedik geldi akllıma A mi diyim B mi diyim C mi diyim D mi diyim ne diyiimmm

düğün sezonu açıldı bizim için de ne giyeceğim dedi başladı
haftaya cumartesi de bizim düğünüz var bir haftalığına istanbula gitmeyi düşünüyoruz
(tabi önce doktor kontrolumüz var, izin alabilirsek gidebileceğiz, aksi durumda eşim günübirlik gidip gelecek
bende netten bu kıyafeti aldım, göğüs altından açıldığı için tam hamile kıyafeti gibi oldu,
kokoş kızımın düğün kıyafeti de bu, benden güzel olacak cadı

Ya teyzesi, esniyordu bile
usg aletini tepikledi durdu güldürdü bizi

yerime oturalı 1.5 saat oldu benim ayaklar bilekler tophane patlıcanı gibi şişmeye başladıı (( akşama kadar ne olur bi ayaklar kestiremiyorummmmmm
Canım benim yaa ben şişmiyorum ama çevremde bu durumu yaşayanları görüyorum,zor bir durum. Bacağını ileri doğru uzatıp ayağını bileğinden kendine doğru çekip 1 2 3 say sonra ileri doğru bilekten uzatıp 1 2 3 say. bunu birkaç kez tekrarla,hatta aklına geldikçe...dr önerisidir

Aynı durumları yaşıyoruz canımcım. Benim kociş 1.85 ben 1.58 son haneler yer değişmiş..ne yapalım bizdeki uyum da böyle. Adamına ye yesene çok çok!Ben şişiyorum gün geçtikçe sen böyle kalmamalısın diye baskıda bulunuyorum Canımcım düğününüz varmış sanırım..Bence sakın sakın hamile elbisesi alma derim çok salak oluyorlar!Bu sene her yerde salaş elbiseler var. Oturtmasız gayette hoş..Hatta ben önceden belime kuşakla giydiğim elbiseleri şimdi belime ince kurdeleyle giyorum

amin canım çok saol, diğer fiziksel ve bedensel gelişimleri tam olsun zayıflığına da takılmayacağım artık ama gel de bunu eşime anlat. zayıf bebek hasta bebek gibi görüyor.
Kuzum bence zayıf falan diye hiiç endişelenme. Ben 8 aylık doğduğum gibi 2 kg bile yokmuşum. Annem hep 10 günden sonra bi şişmeye başladın paşa gibi oldun,çook hızlı büyüdün der. Allah sağlık versin gerisi kolay.

Ayyyy! Sen ne fenaymışın öyleeee Ama sonuna kadar katılıyorum. Hatta bir de 'aman da amaaan!Nasılda tatlı olmuşsun sen,nasılda yakışmış' gibi iltifatlar da cabası.. insanın içi açılıyor yahu

Kizlar dun 15gunluk bir bebege gittim bebegi 37haftada sezeryanla almislar 2900 dogmus ama gorseniz minnacik sanirim ben esyalrimi cok buyuk aldim diye dusundum ve sadece 3 tane hastane cikisi aldim biekac tane daha almaya karar verdim ilk bi ay cok lazim olacak cunku birde ablanin 3.bebegi ama bebegi bir giydirmisler birde battaniyeye sarmislar yavrumun yuzunde sivilceler.cikmis sicaktan dedim neden nu kadar sardiniz kadin dertli dertli bi annem sariyo bi kayinvalidem anlatamiyorum ki dedi. Bende icimden dedimki 3cocuk annesine bunu yapiyolarsa kimbilir bize neler yapicaklar zor zamanlar geciricez Allah yardimcimiz olsun cevemizdekilerede anlayis nasip etsin

ay en çok tırstığım konuların başında. bana karışmazlar umarım çünkü yeri geldiğinde katrina kasırgasından bile beter olabilirim. kendimi bildiğim için bayadır alt yapı çalışması yapıyorum zaten. fazla kalmanıza gerek yok biz hallederiz, siz tatilinizi yapın diye ayak yapıyorum her iki tarafa. çünkü konuşmak için konuşan ve boş konuşan insanlardan hiç hazetmem. özellikle akıl verilmesini de sevmem. yol göstermek ayrı bir şey akıl vermek ayrı bir şey.

canım çok saolll mutlaka deniyeceğim.. piskolojim bozuldu ya kocama sarıyorum resmen

normalde zaten yaz ayı geldimi işteyken bilekleri şişen biriydim.. şimdiden şişmeye başladı gebeliğin etkisi

aynen canım ya her kelimene katılıyorum valla inş.. böyle bişey yaşamayız. valla kaynana falan dinlemem zaten sıcaktan bunalıcaz daralıcaz hepten bide onlar karışırsa .................

kaynanam dün görümcemin kızının mahram yerini sevcek gıcık oluyorum zaten çocukalrı böyle sevmesine.. 5 buçuk yaşında bıdışını senin dio. ayy dedim ne garip bi laf o.. öyle dio bıdışlı onlar masalıda öyle sevcem ıyyy çok itici bi laf dedim.. inşallah bu lafımdan sevmemesi gerektiğini anlamıştır.. offf napıcaz biz yaaa vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…