- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.121
Bugün son işsizlik maaşımı alacağım da, kaşıntım var biraz. Sabahtan beri harcamam lazım harcamam lazım repliğindeyim :))
kızlar bnm yarın dogumm gunumm...kocam ne suprz ypıcak bana bakalım :) kesın bı pasta gelırr mum uflerım kızmla ılk doğum gunumm sızın ıcınde dılek dılıcemmmm :)
bende 2 pijama takımı aldm biri sabahlıklı...kırmızı we pembe...bbirde gecelik aldm pembe...hastanedede giyeris ewdede gelen giden olur hemde şık olalım lohusayıs die salmayalım kendimiizi :))
sizin yine düğünler hamileyken ...benm tam bebeişin 40ı çıkınca kaynımın düğünü war...of off kimbilir o kiloyla nasıl elbise bulucam..doğumdan sonra 10 kilo werdm diyenler gibi olursam ii :)) olamazsam yandım
ben de çok merak ediyorum mullberryi, raporlu olduğunu düşünüyorum açıkçası,
en son 2 hafta önce salı günü doktora gidecekti,
inşallah düzelmiştir onunda direnç sorunu bu haftalarda düzelebiliyormuş,
nickicim her zaman iyimser olmak en iyisi bence, ama bazen işte doktorlar korkutunca insna karamsarlığa kapılabiliyor,
ben doktoruma açık konuşun demiştim bu sorun tam olarak nedir,
o da damarların böyle giderse tıkanma ihtimali var o zamanda bebeğin ölür demişti direk,
tıkanmaz da böyel devam ederse ne olur demiştim, o zamanda bebeğin yeterince beslenemz gelişemez 32.haftada alırız demişti,
insan bunları duyunca depresyona giriyor gerçekten,
ama 2 ihtimali de atlattık çok şükür
inşallah mullberrciminde güzel haberini alırız
bu arada senin direnç değerlerin yüksek değil düzelcek merak etme
kızlar yaa ben sütyen alırken cupuna mupuna bakmıyodum ki 80 beden diyip alıyodum bu cup da ne olaki çok cahil kalmışım herhall
kızlar bnm yarın dogumm gunumm...kocam ne suprz ypıcak bana bakalım :) kesın bı pasta gelırr mum uflerım kızmla ılk doğum gunumm sızın ıcınde dılek dılıcemmmm :)
canlarıııııııım günaydıııııınbugün biraz benim için yoğun geçecek duruyor yine ayyy ne güzel ciciler yapmışsınız el emeklerinize sağlık. ben cicilerimi ekler koyardım ama hepsiii ütülü bavulda duruyor ve hepsi paketli beşik halı vs. bir gidip şöyle yerleştirdiğim günleri bende görsem.eşim dün gece geldi şükür ilk defa huzurlu uyudum bir haftadır insan tek evde hep bir tedirgin oluyor. kara sokak çocuklarına dönmüştü geldiğinde ama olsun
kızlar yaa ben sütyen alırken cupuna mupuna bakmıyodum ki 80 beden diyip alıyodum bu cup da ne olaki çok cahil kalmışım herhall
çok güzel olmuşsuuun elbisene de bayıldım rengi çok güzel olmuş fıstık
Günaydın kızlar, dün gece çok üzüldüm. Chester tırnağını bi yere taktırmış ve tırnak kökünden kopmuştu. O kadar kötü kanıyordu ki, o an koyduğum peçete anında kanla doluyordu. Eşim de halı saha maçındaydı ve iş bana düştü. Neyse zar zor banyoya soktum kan revan içindeki patiyi yıkadım, sonra peçeteyle baskı uygulayıp kanamayı yarım saat kadar bir zamanda durdurabildim, batikon sürüp sardım sarmaladım. Ama canı çok yanmıştı. Biz bile tırnağı azcık derin keselim canımız nasıl acıyor, yavrumun kökünden kopmuş düşünün acısını. Bütün gece bizim odaya çıkamadı, normalde hep bizim yatakta uyurdu. Normal şartlarda tüm gece horul horul uyuyan ben, bütün gece uyanıp uyanıp oğluşu kontrole gittim. Bu sabah açtım yarasını kendisi yalarsa daha çabuk iyileşeceğini düşündüm. Şimdi yalayıp yalayıp duruyor ve benim canım ondan daha çok yanıyor. Kendi tırnağım kopsa bu kadar acımazdı canımÜzüntüden başım ağrıdı, ben biraz uzanıcam kızlar. Size iyi sohbetler...
Eki Görüntüle 725004 bu dönencenin oyuncakları çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.bende böyle bebeğime ir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl yaptın anlatabilir misin ?
canım kumaşları çok parlak duruyor ve içleri elyafla doldurulmuş gibi.keçeden yapıncada öyle dururmu ki ayrıntılı bi anlatsa bende bebişe böyle bişiler yapmak istiyorum..
yok canım fotodan flaşlı çekimden öyle parlak duruyordur.. bulutları falan kağıda çıkarıp her bi keçeye göre keserek içlerinide elyafla doldurarak yaptı.. bulutları damlalarını misine ipiyle tutturdu.. bende keçeden bi ço kşey yaptım ozamanlar beraber paylaşmıştık. nasıl yaptığını biliyorum oyüzden
anladım canım teşekkür ederim ilgin için :)
ben dikişi seviyorum ama keçeyi hiç kullanmadım bikaç renkte alııp bende yapabilirim böyle şeyler bi arkadaşta kızının ismini yazmıştı oda bu tarzda yapılmıştı ozaman misineyle tutturduğu için dikiş izi yok anladım :)) yaptığınız işler varsa böyle paylaşırsanız sevinirim bizede fikir olur hem :))
rica ederim canım
Daha önceden paylaşmıştık ama senin için tekrardan ekleyebilirim. ben dikişten anlamam ama annem güzel şeyler diker elbise ...vs.. ondan bana bulaşmış ama haberim yoktu. kızım sayesinde bunu ortaya cıkardım. medvecezir ve diğer arkadaşlarımda öyle evlatlarımız içimizdeki cevheri çıkartılar bizlere
Eki Görüntüle 725018 Eki Görüntüle 725019 Eki Görüntüle 725020 Eki Görüntüle 725021 Eki Görüntüle 725022 Eki Görüntüle 725038 Eki Görüntüle 725039 [ Buyur canım
Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedimbedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)
Eki Görüntüle 725081
Günaydın kızlar, dün gece çok üzüldüm. Chester tırnağını bi yere taktırmış ve tırnak kökünden kopmuştu. O kadar kötü kanıyordu ki, o an koyduğum peçete anında kanla doluyordu. Eşim de halı saha maçındaydı ve iş bana düştü. Neyse zar zor banyoya soktum kan revan içindeki patiyi yıkadım, sonra peçeteyle baskı uygulayıp kanamayı yarım saat kadar bir zamanda durdurabildim, batikon sürüp sardım sarmaladım. Ama canı çok yanmıştı. Biz bile tırnağı azcık derin keselim canımız nasıl acıyor, yavrumun kökünden kopmuş düşünün acısını. Bütün gece bizim odaya çıkamadı, normalde hep bizim yatakta uyurdu. Normal şartlarda tüm gece horul horul uyuyan ben, bütün gece uyanıp uyanıp oğluşu kontrole gittim. Bu sabah açtım yarasını kendisi yalarsa daha çabuk iyileşeceğini düşündüm. Şimdi yalayıp yalayıp duruyor ve benim canım ondan daha çok yanıyor. Kendi tırnağım kopsa bu kadar acımazdı canımÜzüntüden başım ağrıdı, ben biraz uzanıcam kızlar. Size iyi sohbetler...
cnm ben quinny buzz +maxi cosi anakucağı aldım isfix de aldım hatta 9kg sonrası araba koltuğunu da aldım toplu alışveriş yaptık uygun oldu bizim için. bebek arabasına anakucağını yerleştirince anneye dönük duruyor zaten ilaveten dönmesine gerek kalmıyor büyüyüp de diğer bebek arabası aparatını kullanmaya başlayınca da zaten dışarı bakmak ister çocuklar yani yine çift yünlü olması gerekmiyor bence. Dediğin gibi katlaması açması sürmesi çok rahat. hem ileriyi de düşünerek almak lazım isofix le uyumlu anakucağını.aynı isofix bir daha sonra alacağınız oto koltuğuna da uyumlu olmalı sonuçta pahalı bişi bidaha isofix almamak için.Mesela en güvenlisi römer markaymış oto koltuğunda. Maxi cosi de tabi güvenli yani tavsiye edilen iki marka diye biliyorum ben
ben tarih fikrinden vazgeçtim cnm aynı senin gibi düşünüyordum ben de yetişmez normal olursa diye ama iki seçenek buldum kendimce ilk başta. ya şekerleri sipariş ediceksin sonra küçük kağıtlara tarih bastırıcan hoşgeldin falan diye yazdırıcan matbaalar yapıyor topluca sonra da zımbalıcan ama ben yapmıcam bunu. sonuçta açıkçası ben kimsenin bebeğinin doğum tarihine bakmıyorum o şekerlerden yakınlarım da zaten bilirler oğlumun doğum tarihini onun için bi tek ismini yazdırıcam yazdırırsam. hatta ona bile gerek yok mu ki diye düşünmeye başladım. sadece sevimli şekerler dağıtabilirm pek kimsenin sakladığını da düşünmüyorum açıkçası
benim daha kırkım çıkmadan çok sevdiğim bi kuzenim evleniyor. elbise bulmak bi dert, alışverişe çıkmak, o süre boyunca kuzudan ayrı olmak bi dert, düğünde kuzuyu ne yapacağım ayrı bi dert... o zamana ne durumda olacağımı bilmediğim için şimdiden elbise de bakamıyorum. üstelik ondan sonra da başka bi kuzenimin düğünü var, hadiii yeniden... bi de ayanı taraftan kuzenler olmasa aynı elbiseyi giyerdim ama o da olmuyo... bakalım ne yapcam:26:
ay senin doktor ne kadar kötümser konuşmuş öyle, Allahım korusun. senin direnç değerlerin neydi ki canım, ben hep benimkileri yüksek gördüm.
mulberrynin evinde internet yoksa evet raporlu olabilir. inşallah evde dinleniyordur yada daha iyi bi ihtimal belki. Allah yavrularımızı korusun.
policim 80 senin bedeninin ölçüsü, cup göğüslerin ölçüsü. 80nin Ası Bsi Csi Dsi var mesela, kişi zayıf ama göğüsler büyükse 80D alır, ya da daha kalıplı ama göğüsler küçükse 90A alabilir. umarım anlatabildim :)
Gözünaydın canımmm sizin taşınma tarihi tam belli mi artık?
Cup memenin içinde durduğu kısımZaten seçenek yok normal sütyenlerde. Bi toparlayıcı anane sütyenlerinde var bi de işte bazı markalarda bulabiliyorsun.
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canımmm nice yaşlaraİnşallah kalbinden geçen şekilde kutlarsınız çoook mutlu ol
Teşekkürler tatlım çok şımardım ama ben
Ya teyzesi, esniyordu bile
usg aletini tepikledi durdu güldürdü bizi
Canım benim yaa ben şişmiyorum ama çevremde bu durumu yaşayanları görüyorum,zor bir durum. Bacağını ileri doğru uzatıp ayağını bileğinden kendine doğru çekip 1 2 3 say sonra ileri doğru bilekten uzatıp 1 2 3 say. bunu birkaç kez tekrarla,hatta aklına geldikçe...dr önerisidiryerime oturalı 1.5 saat oldu benim ayaklar bilekler tophane patlıcanı gibi şişmeye başladıı(( akşama kadar ne olur bi ayaklar kestiremiyorummmmmm
Aynı durumları yaşıyoruz canımcım. Benim kociş 1.85 ben 1.58aynen bnm kocam 1.80 evlendıklen snra gobeklenmıstı smdı onuda verdı bende top gbı olup gdıyrmm:) bnmde hamıle pantolonlarm 38...ve 38 beden bnm ıcı ımkansız bıseydı :)bnm bacaklarım ne kalın ne ınceydı etlıdr kollarım kıl gbı yalnızz hc kılo almadm oralara basen bıraz genısledı tbı ama oyle aşırı degıl..aynı basket topundan bnde yuttum :) ama bnmkı sennkn azcık daha buyuk sanırım :)bnce verırızz...suna bak eskıden kılo almk ıcın ugrasan bn hayatmda ılk kez kılo vermkten bhsedıyrmm :)
Kuzum bence zayıf falan diye hiiç endişelenme. Ben 8 aylık doğduğum gibi 2 kg bile yokmuşum. Annem hep 10 günden sonra bi şişmeye başladın paşa gibi oldun,çook hızlı büyüdün der. Allah sağlık versin gerisi kolay.amin canım çok saol, diğer fiziksel ve bedensel gelişimleri tam olsun zayıflığına da takılmayacağım artık ama gel de bunu eşime anlat. zayıf bebek hasta bebek gibi görüyor.
Ayyyy! Sen ne fenaymışın öyleeeegünaydınnn kızlarrr
hamileyken 1. derece akraba düğününe birde şu açıdan bakın derim...
benim kayınçonun nişanı vardı ben de büyük gelin oluyorumya evde yemekler yapıldı sofralar kurulduu ben prenseler gibi gezdimmm hehehe aman sen otur sen gel şurda yemeğini yeeee falannn ay bir hoşuma gitttii
normalde gelinsin iş yapmazsan yardım etmezsen olmazz ayıplarlar şimdi kimse ağzını açamadı düğününde de küçük bebeğim olur inşallah yine yırtarızzz çok mu fenayımm neeee
Kizlar dun 15gunluk bir bebege gittim bebegi 37haftada sezeryanla almislar 2900 dogmus ama gorseniz minnacik sanirim ben esyalrimi cok buyuk aldim diye dusundum ve sadece 3 tane hastane cikisi aldim biekac tane daha almaya karar verdim ilk bi ay cok lazim olacak cunku birde ablanin 3.bebegi ama bebegi bir giydirmisler birde battaniyeye sarmislar yavrumun yuzunde sivilceler.cikmis sicaktan dedim neden nu kadar sardiniz kadin dertli dertli bi annem sariyo bi kayinvalidem anlatamiyorum ki dedi. Bende icimden dedimki 3cocuk annesine bunu yapiyolarsa kimbilir bize neler yapicaklar zor zamanlar geciricez Allah yardimcimiz olsun cevemizdekilerede anlayis nasip etsin
Canım benim yaa ben şişmiyorum ama çevremde bu durumu yaşayanları görüyorum,zor bir durum. Bacağını ileri doğru uzatıp ayağını bileğinden kendine doğru çekip 1 2 3 say sonra ileri doğru bilekten uzatıp 1 2 3 say. bunu birkaç kez tekrarla,hatta aklına geldikçe...dr önerisidir
ay en çok tırstığım konuların başında. bana karışmazlar umarım çünkü yeri geldiğinde katrina kasırgasından bile beter olabilirim. kendimi bildiğim için bayadır alt yapı çalışması yapıyorum zaten. fazla kalmanıza gerek yok biz hallederiz, siz tatilinizi yapın diye ayak yapıyorum her iki tarafa. çünkü konuşmak için konuşan ve boş konuşan insanlardan hiç hazetmem. özellikle akıl verilmesini de sevmem. yol göstermek ayrı bir şey akıl vermek ayrı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?