- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.161
erkek bebekleri çüklü diye sever. valla hiç tahahmül edemem.. kızımı yeni doğduğu gibi bile öyle seveceğine eminim. duyduğum an öyle sevme demek zorundyaım. yoksa sinirden kendimi sonrada kocamı yerim... Çok biliyorlar beee pehhhh vallaaaa
görümcemin kızının kulagı delik deil küpesi yok kıza takılıorum bak masalın küpeleri olcak deldircez küçükken kadın ordan kalkıp deldiremezsin dedi ya o nedenmiş dedim bikere baban izin vermez dedi babamamı sorcam deldiriken deldirir getiririz bişey diyemez oaman dedim.. düşün şimdiden müdahaleeee
erkek bebekleri çüklü diye sever. valla hiç tahahmül edemem.. kızımı yeni doğduğu gibi bile öyle seveceğine eminim. duyduğum an öyle sevme demek zorundyaım. yoksa sinirden kendimi sonrada kocamı yerim... Çok biliyorlar beee pehhhh vallaaaa
görümcemin kızının kulagı delik deil küpesi yok kıza takılıorum bak masalın küpeleri olcak deldircez küçükken kadın ordan kalkıp deldiremezsin dedi ya o nedenmiş dedim bikere baban izin vermez dedi babamamı sorcam deldiriken deldirir getiririz bişey diyemez oaman dedim.. düşün şimdiden müdahaleeee
cnm ellerine sağlık blogtaki herşeye bayıldım bişey sorucam şekerlerinin üstündeki yazıları etiketleri nerde yaptırdın?
aynen ona soracakmısım oda izin vermezmiş.. ya diyorum işte şimdiden böyleyse doğunca düşünmek dahi istemiyorum. o böyle yaptıkça olan kocamla benim arama olur..
Kardeşim İsmekte örgü öğretmenliği yapıyor. O da kızıma amigurumilerden dönence yapcakmış. Bunlar yaptıklarının bazıları...
Eki Görüntüle 725249 Eki Görüntüle 725250 Eki Görüntüle 725251
ah canım nereye koyacağımı düşünüyor anlamadım oysaki detaylı da anlatmıştım sonuçta daha önceden görmemiş denk gelmemiş olabilir diye. ama sırf laf söylemek için bence :) yoksa yastıktan hortum uzatacak halimin olmadığını tahmin eder herhaldeYastığı nereye koyacağını sanıyor ki :26: Zaten bebişin burnu memeye dayanıcak :)
Kardeşim İsmekte örgü öğretmenliği yapıyor. O da kızıma amigurumilerden dönence yapcakmış. Bunlar yaptıklarının bazıları...
Eki Görüntüle 725249 Eki Görüntüle 725250 Eki Görüntüle 725251
aynen ona soracakmısım oda izin vermezmiş.. ya diyorum işte şimdiden böyleyse doğunca düşünmek dahi istemiyorum. o böyle yaptıkça olan kocamla benim arama olur..
Valla çok gülüyorum böyle şeylereSaçmalıyorlar yaniii! Başkalarının yanında çocuk yanlış bir şey yaptığında 'ayy!nerden öğreniyorki bunları' diye göz parlatırlar anneye. Ah o zaman işte kızılcık sopası sen ne veliii niimetsiin! Farkına varamadıkları şey 'artık onların gençliğinin zamanında yaşamıyoruz' eskiden neymiş öyle..her şey sorulurmuş,her şeye izin istenirmiş.Anneden babadan neneden dededen... ve çoğu şeye izin çıkmazmış. Şimdi kim takar seni yaa! Benim hayatım benim evim benim kocam ve inşallah benim çocuğum!
tam yolmalık yanıı onanee yaaa sınır geldı smdı bana.....ver agzınn payını...kız cocukların kupesı olur bunda ne var yanı..bn kucucktum kulagmı deldrdklerını hatırlıyormm ozamn kupeyle delerlerdı bde....bnm burnum delık hızma takarım sureklı tuhaflarına gdıyodu ılk zmnlar bakıyolardı farkndayımm cocuguda kndıme bnzetırım dıye korkar gne ogluna sıkayetlenr blkı bakarsnn bnmkı dırek ogluyla muhattap cnku :)
slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz
etiketleri ben tasarladım ben yaptım canım. bir yere yaptırmadım yani
ah canım Allah hepimize sabır versin artık napcaz çekcez mecburrrrgerçi ben dayanamam sokarım lafımı
çok güzeller bunlar bayıldım. sanırım hayatta bir tek bunu başaramayacağım yani örgü işini.
ah canım nereye koyacağımı düşünüyor anlamadım oysaki detaylı da anlatmıştım sonuçta daha önceden görmemiş denk gelmemiş olabilir diye. ama sırf laf söylemek için bence :) yoksa yastıktan hortum uzatacak halimin olmadığını tahmin eder herhalde
ıyyyy cnm midem kalktı aklıma geldikçe o salak saçma kelimeleri.... eee ozaman başkaaa işlerini biliyorlar. hiç gelemem öyle izinlere falan en sevmediğim şey ben kendi ailemden izin almam onlarda ne oluyor.. eşimin ailesidir diyede herşeye susamam gibime geliyor..
sormaaa vallaaa delirtirler adama saçmalık işteee sanane kardeşim kız benim sana ne oluyor. sen git kızlarına karış ki karışmışalrda iştee kızın kulağı hala delinmemiş. bu saatten sonrada korkudan kız istemez zaten. artık büyüyünce deldirir.. benim kocamın bileeee kulakalrı delik.. birtane deldirmiş milelt kahve önünde laf yapmış babasına babasıda milelte rezil oldu die söylenmiş. orda oğlunu korucagına oğlan benim kardeşim dicene... kocamda gitmiş ikinci kulagınıda deldirmiş.. oda kimsenin karışmasını istemez oyüzden ailesi bana karıştıgında direk onaa söylerim valla
az önce Başkent hast.de gittiğim hemetoloji dr.umla sonuçları görüştüm...kanım sürekli düşük malum...9,6 çıktı en son hemotolojinin yaptığı tahlilde...ama herşeyim normal çıkıyor..demir eksikliğim yok..b12,folik asit,demir depoları,demir bağlama hepsi normal..
benim takibe gittiğim dr.um bana demiri 3 e çıkarmıştı en sonüstelik ferritinim fln normal çıktı dememe rağmen...talasemi taşıyıcısı olduğumu da söylememe rağmen !
başkentten doç hemeotolog günde 1 tane içsen yeterli dedi...3 e gerek yok dedi..talasemi taşıyıcısı olmanla ilgili düşüyor hemoglabin dedi..1 ay sonra mutlaka tekrar göreyim dedi...bir de büyük abdeste bakmıştı gizli kan var mı diye,onda da eser derecede kan çıkmış ama o da demirden kaynaklı olabilir dedi...
yarın kendi dr.umla randevum var bu tahlili de götürücem ve adamın söylediklerini söyliycem bakalım ne diycek...hayret bişey ya adam neden sallamıyor benim söylediklerimi anlamıyorum...sonuçta dediğim çıktı
kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak.. biraz mantıksız ama endişe işte. benim göğüslerim çok küçük. biliyorum göğüs büyüklüğüyle sütün ilişkisi belki vardır belki yoktur ama korkuyorum ya süt gelmezse diye.. aranızda küçük göğüslü olup daha önce emzirmiş cici anneler var mı acaba?
slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz
çocuk korkutur gibi baban izin vermez çeker bak kulaklarını
?
hayatmm bnce aıle meclısını toplasnlarr oylama sonucu karar verılsnn :) allah saka gbı yaaa herkes bı tur yanı
aynen canım yaasinirlerim gerildi bak gene şimdi yok yere kocama sarasım geldi offf
heheheee doğru diosun cnm ya en iisidelirmiş olması lazım.. o bi balkondaki çiçekelrine laf söyletmiyorsa kalmış benim kızıma müdahale etmeye çalışıcak istemediğim laflarla sevecek
ben de ufak ufak hazırlamaya başladım çantamı ama içerisine neler koymak lazım diye araştırınca uzun uzun listeler çıkıyor. maksimum 2 gün kalacağız hastanede diye bana çok geliyor. ben bir gecelik bir de pijama takımı aldım. krem rengi dantelli bir şeyler. ağustos ayında doğuracaz sabahlık lazım olur mu karar veremedim. açtım bavulumu bebişin odasında duruyor şuan. gecelik pijamamı koydum. bebeğime 2 takım hastane çıkışı koydum. 1 paket te ıslak mendil koydum daha. haketten neler koymak lazım gelir ki acaba. pöfff
kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak.. biraz mantıksız ama endişe işte. benim göğüslerim çok küçük. biliyorum göğüs büyüklüğüyle sütün ilişkisi belki vardır belki yoktur ama korkuyorum ya süt gelmezse diye.. aranızda küçük göğüslü olup daha önce emzirmiş cici anneler var mı acaba?
az önce Başkent hast.de gittiğim hemetoloji dr.umla sonuçları görüştüm...kanım sürekli düşük malum...9,6 çıktı en son hemotolojinin yaptığı tahlilde...ama herşeyim normal çıkıyor..demir eksikliğim yok..b12,folik asit,demir depoları,demir bağlama hepsi normal..
benim takibe gittiğim dr.um bana demiri 3 e çıkarmıştı en sonüstelik ferritinim fln normal çıktı dememe rağmen...talasemi taşıyıcısı olduğumu da söylememe rağmen !
başkentten doç hemeotolog günde 1 tane içsen yeterli dedi...3 e gerek yok dedi..talasemi taşıyıcısı olmanla ilgili düşüyor hemoglabin dedi..1 ay sonra mutlaka tekrar göreyim dedi...bir de büyük abdeste bakmıştı gizli kan var mı diye,onda da eser derecede kan çıkmış ama o da demirden kaynaklı olabilir dedi...
yarın kendi dr.umla randevum var bu tahlili de götürücem ve adamın söylediklerini söyliycem bakalım ne diycek...hayret bişey ya adam neden sallamıyor benim söylediklerimi anlamıyorum...sonuçta dediğim çıktı
Benzer hayatları başka insanlar yaşıyor iştecnm bz ennle kardes olabılırmıyızz :) bnde 8 aylık dogmusumm ve mınnacık bıseymısımm hcbsey olmamıs ustumee babannem dıkmıss hepp...bn 1.55 kocam 1.80 zaten elele yururken boyle assadan bakardımm sankı smdı yıce cektımm gecen soyle bı sarılayımm dedımm belıne sarılıyrmm cocukk gbı kaldım yanında :) dedımm bn bı dogurayım kılolar gıtsn bı bakıma gıreyımm sen gor dıye... bn bde asırı bakımlıyımdr smdıde bakıyrm ama saclar bı tuhff makyaj flan yapıyrm ama ne bılım kendme hcbsey yakıstıramz oldumm :) az once ustumu gıyerkenn memısler dıkkatımı cektı farklı bı boyut kazanmıss :) butun vucut degstı vlaa ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?