2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tam yolmalık yanıı onanee yaaa sınır geldı smdı bana.....ver agzınn payını...kız cocukların kupesı olur bunda ne var yanı..bn kucucktum kulagmı deldrdklerını hatırlıyormm ozamn kupeyle delerlerdı bde....bnm burnum delık hızma takarım sureklı tuhaflarına gdıyodu ılk zmnlar bakıyolardı farkndayımm cocuguda kndıme bnzetırım dıye korkar gne ogluna sıkayetlenr blkı bakarsnn bnmkı dırek ogluyla muhattap cnku :)

Valla çok gülüyorum böyle şeylere Saçmalıyorlar yaniii! Başkalarının yanında çocuk yanlış bir şey yaptığında 'ayy!nerden öğreniyorki bunları' diye göz parlatırlar anneye. Ah o zaman işte kızılcık sopası sen ne veliii niimetsiin! Farkına varamadıkları şey 'artık onların gençliğinin zamanında yaşamıyoruz' eskiden neymiş öyle..her şey sorulurmuş,her şeye izin istenirmiş.Anneden babadan neneden dededen... ve çoğu şeye izin çıkmazmış. Şimdi kim takar seni yaa! Benim hayatım benim evim benim kocam ve inşallah benim çocuğum!

cnm ellerine sağlık blogtaki herşeye bayıldım bişey sorucam şekerlerinin üstündeki yazıları etiketleri nerde yaptırdın?

etiketleri ben tasarladım ben yaptım canım. bir yere yaptırmadım yani

aynen ona soracakmısım oda izin vermezmiş.. ya diyorum işte şimdiden böyleyse doğunca düşünmek dahi istemiyorum. o böyle yaptıkça olan kocamla benim arama olur..

ah canım Allah hepimize sabır versin artık napcaz çekcez mecburrrr gerçi ben dayanamam sokarım lafımı

çok güzeller bunlar bayıldım. sanırım hayatta bir tek bunu başaramayacağım yani örgü işini.

Yastığı nereye koyacağını sanıyor ki :26: Zaten bebişin burnu memeye dayanıcak :)
ah canım nereye koyacağımı düşünüyor anlamadım oysaki detaylı da anlatmıştım sonuçta daha önceden görmemiş denk gelmemiş olabilir diye. ama sırf laf söylemek için bence :) yoksa yastıktan hortum uzatacak halimin olmadığını tahmin eder herhalde

çocuk korkutur gibi baban izin vermez çeker bak kulaklarını

Çok güzeller canım ya neyle örülüyor bunlar özel bi tekniği bi aleti falan mı var?

kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak.. biraz mantıksız ama endişe işte. benim göğüslerim çok küçük. biliyorum göğüs büyüklüğüyle sütün ilişkisi belki vardır belki yoktur ama korkuyorum ya süt gelmezse diye.. aranızda küçük göğüslü olup daha önce emzirmiş cici anneler var mı acaba?

aynen ona soracakmısım oda izin vermezmiş.. ya diyorum işte şimdiden böyleyse doğunca düşünmek dahi istemiyorum. o böyle yaptıkça olan kocamla benim arama olur..

hayatmm bnce aıle meclısını toplasnlarr oylama sonucu karar verılsnn :) allah saka gbı yaaa herkes bı tur yanı

ıyyyy cnm midem kalktı aklıma geldikçe o salak saçma kelimeleri.... eee ozaman başkaaa işlerini biliyorlar. hiç gelemem öyle izinlere falan en sevmediğim şey ben kendi ailemden izin almam onlarda ne oluyor.. eşimin ailesidir diyede herşeye susamam gibime geliyor..

sormaaa vallaaa delirtirler adama saçmalık işteee sanane kardeşim kız benim sana ne oluyor. sen git kızlarına karış ki karışmışalrda iştee kızın kulağı hala delinmemiş. bu saatten sonrada korkudan kız istemez zaten. artık büyüyünce deldirir.. benim kocamın bileeee kulakalrı delik.. birtane deldirmiş milelt kahve önünde laf yapmış babasına babasıda milelte rezil oldu die söylenmiş. orda oğlunu korucagına oğlan benim kardeşim dicene... kocamda gitmiş ikinci kulagınıda deldirmiş.. oda kimsenin karışmasını istemez oyüzden ailesi bana karıştıgında direk onaa söylerim valla

bu arada dogum gunumu kutlayann kuzularr saolunn guzel dıleklernz ıcnn hepımızn ıstegı dılegı aynı allahh evlatlarımzla evımzde huzurla yasamayı nasıp etsn hepımıze..sevıyrmm sızı

slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz

ben de ufak ufak hazırlamaya başladım çantamı ama içerisine neler koymak lazım diye araştırınca uzun uzun listeler çıkıyor. maksimum 2 gün kalacağız hastanede diye bana çok geliyor. ben bir gecelik bir de pijama takımı aldım. krem rengi dantelli bir şeyler. ağustos ayında doğuracaz sabahlık lazım olur mu karar veremedim. açtım bavulumu bebişin odasında duruyor şuan. gecelik pijamamı koydum. bebeğime 2 takım hastane çıkışı koydum. 1 paket te ıslak mendil koydum daha. haketten neler koymak lazım gelir ki acaba. pöfff

aaaa canım benim hiçte mecbur değilizzz valla bende dayanamam sokarım. meşhurdur zaten birden pat die laf sokmalarım. kocam bilir huyumuu bazen ailesinin yanında dio ii oluo.. diorum hiç affetmem sokarı mlafı hayatım sokturtma die.. anlayan anlasın lafımı ama hiç sanmamm arada diorum başka konularda ben pata pata karsımdaki kırılcak die bakmam lafı sokarım die k. görümcem bende oyleyım banane mılletten dio. b. görümcemle kaynanam ay hatat biz öyle yapamayız dio.. huyumu anlasınalr die tekrarları mbunları..

bnm kocamın kupesıne flan karısamzlar cnm ona laf dıyemezler korkarlar nedense..ama fıtne fesat konusunda ustlerıne yokk :) vla bna hcbı konuda karısamzz artk hele bsey desnn alır cvbını :) cocuguma cop almadı bde bebısımle ılgılı ahkam kesıcekk vlaa orda durr derım yanıı :) zaten fıtıl oluyrmm :)

canım benim ablamda taalsemi taşıyıcısıdır. kan degerii hamileliğinde 8 civarındaydı. doktoru kan serumu veriyordu. adını hatılamıyorum ama istersen sorarım. 10 tane serum felan almıştı. çok büyük serumlar değil bir saatte bitiyordu. garibim bir saat bile yatamıyordu 2 kere wc ye gidiyordu:)

bence küçük göğüslerde daha çok süt oluyor. benmkiler süt dolu olsa bir danayı bile beslerdi ama sağmayla 30 cc anca çıkuyordu ikisinden. arkadaşımda limon kadar göğsünü açar açmaz fışkırıyordu. doğumdan sonra süte bezesinin olduğu her yani koltuk altına doğru internetet resmi var. hafif masajlar yaparsın inşallah fışkırır sütlerin.

slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz

bende beğenmiyorum onları blacsponde den beğendim bi tane gayet spor her zaman giyinilecek. zaten bana hastane ziyaretine geleceklerini sanmıyorum malum ramazan, evde de pijamayla dolaşamam inşallah iyi olurumda normal kıyafetlerimi giyerim :)

çocuk korkutur gibi baban izin vermez çeker bak kulaklarını

?

aynen canım yaa sinirlerim gerildi bak gene şimdi yok yere kocama sarasım geldi offf

hayatmm bnce aıle meclısını toplasnlarr oylama sonucu karar verılsnn :) allah saka gbı yaaa herkes bı tur yanı

heheheee doğru diosun cnm ya en iisi delirmiş olması lazım.. o bi balkondaki çiçekelrine laf söyletmiyorsa kalmış benim kızıma müdahale etmeye çalışıcak istemediğim laflarla sevecek

ayy konusmadan duramzlarr her lafa maydonoz bı bılmıslıkk en sınır oldugumm ınsan tıpı...bu kaynanaların genelının karakterıstık ozellıgı nedense :)

bizim daha odamiz boyanacak esyalari yikanip yerlesecek offf mobilyalari gelmedi vs hicbisey hazir degil...cok yoruldum valla evi tadilat yaptik bebegime sira gelmedi daha

hic alakasi yok cnm asil tamamen psikolojik diolar...sakin gelmiycek diye telas yapma hep pozitif dusun...asil bu dusunce cok onemli diye biliyorum..

doktorundan memnun değilsin hiç. değiştir ona mecbur değilsinki kaldı ki istanbuldasın diye biliyorum. elini sallasan hastaneye çarpıyorsun. güvenmediğin bir doktora gitme. azıcık uzakta olsun ne farkeder ki. kimsenin evinin yanında değil hatta kasabalardan il merkezlerine hatta başka şehirlere doktora gidenler var bu forumda. bir de sana birşey yazmaya o kadar çekiniyorum ki minik bir serçe gibisin gözümde bana yansıyan halin bu şekilde belki öyle değilsindir. kırılacaksın diye ödüm kopuyor

Benzer hayatları başka insanlar yaşıyor işte Şimdi ben kilo aldım ya biraz..tabi karnımda şişti kocişime komik gözüküyormuşum. Hep 'ya çok komik oldun' deyip gülüp duruyor. Bende 'tabii şimdi komik olurum!önceden öyle demiyordun ama şimdi şişince komik oldum dimi' diye takılıyorum Süsüme püsüme dikkat etmeye çalışıyorum amaa..önceden güzel oluyordum şimdi sevimli iltifatın şekli bile değişti kaldıki memişler Hayatımda hiç yaşamadığım bir şeyi yaşıyorum memişlerimin altı ve arası terliyor ve beni rahatsız ediyor

:)) kızlar şimdiden bileylemeyin kendinizi. herkes birşeyler mutlaka söyler. ben bile kaynana felan olmadığım halde bebekler için yorum yapabiliyorum.
işinize geleni yaparsınız. gelmeyeni de yapmazsınız. sonuçta bebeğiniz de onların torunu canı. onlar da torunları için kötü bişey istemezler. sonradan gülüp geçersiniz. demedi demeyin :))

benim kaynanamda emziği çekiyordu ağzından. ben de gidip takıyordum. hiç birbirinmize bişey demeden:)) ikimizde sinsiymişiz.:)

bnde kaynana var bde onun kaynanası varr..bıde o konusurr..bna adını tülin koyun dıyo...bnde babanne bz ısmı koydk dedımm ne dedı eylul dıyorzz kırk kere soyletıyo....3 hfta once kaynanamla konustmm ısım hala aynımı dıyoo ordanda kalabalıklar soruyolar heralde evt dedımm ısmı bellı degsmıcek...hıcbıseylere yrdımları yokk daha hla konusabılıyolar utanmadann...allah akıl fıkır versnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…