2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hazırlamaya basladım ... kendime pijama koydum bi takım daha alıp koyucam ,terlik koydum...
bebişe 2 takım hastane cıkısı ,2 tane body sıcak olursa diye tek giydirilir belkii ...
ped koyucam,iç çamasırı koyucam ,bebişe bez ...
makyaj cantamı umarım unutmam loğusa tacımı koydum...
kapı süsümüzüde poşete koydum...
zaten bişiy gerekirse gelip alırlar evden yada marketten eczaneden gerekli seyler alınır

cnm bnmde altı ve arası ter bde beyaz tenlıyım cıldm hassas ısılık oluyorum resmen...bnde oyle eskıdenn cok guzel olmusn derdı..gecende gıyındmm geldmm cok sırın olmuss bu sana dıyo :) bde yuzune nur geldı senn askım dıyoo yoruma bak :)

slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz

illa öyle bişey almak zorunda değilsin ki, cicili bicili şeyler de var. çok güzel modeller var nette, öyle bişey alcam.

bu arada dogum gunumu kutlayann kuzularr saolunn guzel dıleklernz ıcnn hepımızn ıstegı dılegı aynı allahh evlatlarımzla evımzde huzurla yasamayı nasıp etsn hepımıze..sevıyrmm sızı

aa doğumgünün mü kaçırmışım. doğumgünün kutlu olsun, inşallah çok mutlu, huzurlu bir ömür geçirirsin çekirdek ailenle :)

bizim daha odamiz boyanacak esyalari yikanip yerlesecek offf mobilyalari gelmedi vs hicbisey hazir degil...cok yoruldum valla evi tadilat yaptik bebegime sira gelmedi daha

zamanla hepsi olur diyecem ama biraz hız verseniz iyi olur canım sanırım. boyanın ve mobilyaların kokusunun çıkması falan da vakit alacak hemen yerleştiremeyeceksin eşyalarını. ama en güzelini siz bilirsiniz canım

benimde kaynanamin babası aramış geçen görümcemi sezginlere isim buldum onu koysunlar masal die anlamsız isim mi olur demiş. cinifit olmuştum bun uduyunca... bi ço kkişiden masal mı öyle isim mi var diorlar ayar oluyorum gebertesim gelio. biara kızımın adından spğumuştum. eşime diip duruodum masal olmasamı acaba die oda kesin konuşarak masal onun adı kızımda bu ada alıştı kim nederse desin dedi.. geçen bemnim akrabalarımdan biri dedi nee masal mı torunun adıda toprak.. öyle isim mi olur dedi.. nie dedim toprak yağmur damla öykü oluo nie masal olmuo dedim. g.t olduu sustuu. sen torununa bak toprak adı.. annem bile boşver ii dedin dedi

saol cnmm hepımzz mutlu huzurlu olalımm evımızde aılemzlee

hayatımsın aynen insan sustukça üstüne gelmeyi seviyorlar. şükür ben hiç hakkımı yedirmedim söylenmesi gereken nbirşeyi hiç sonraya ertelemem ne me lazım sonra gaz yapar falan anında söylerim karşımdaki büyük benden önce doğmuş diye bana her lafı söyleme hakkına asla sahip değil diye. büyüklük zaten bin düşünür bir konuşmak ne öyle gelinsin diye karşında kendini bişey zannedip herkesin fikir vermesi en sinir olduğum şey. benim kayınvalide huyumu bilip hemen tepki vereceğimi bildiğime bana tek sorduğu ne yapıyorsun hazırlıklar nasıl ihtiyacın var mı diye sorabiliyor sadece en son tepkilerimi gördükten sonra.

en son 4ay önce ssürkli ay şu kadar emzir sakın dövme şöyle yapmayın kızarım modlarına girdi. telde dinledim dinledim en sonunda bak ister kırıl ister kırılma anne ben hiiiiiç öğütten hoşlanmam çocuk benim çocuğum kimse üzerinde hak sahibi değil ben istediğim gibi büyütürüm kimse karışmasın bende bozuşmayayım dedim o gündür kafam rahat.benimn bir yerlerim yırtılacak elalem akıl verecek oldu yani.görende dayak yanlısıyım zanneder nereden çıktıysa dövme lafları falan

Son düzenleme:

ay heyecan yaptım şimdi ben 31. haftama girdim artık son düzlükler

ben de 2 tane ayrıca body koyayım bak iyi fikir. eşim de dün gördü çantayı bakıp bakıp gülümsüyor bir şey de demiyor ama benden heyecanlı hiç belli etmez dışarıya heyecanını

kıme neyse..adamın ısı gucu yok oturmuss sıze ısım dusunmuss yaa olayaa bak :) bız onlaraa doguruyorzz sankı bu bebıslerı...bunların aılede bı dede babanne ısımlerı koymk gelenek esıme dedesınn adını vermıslerr.aılede bunun gbı cok hatta aynı ısımde bıle olanlar bıle var..saltanat gbı :)bndede bklemıslerdr kaynanamn ısmını koymamı ayyy dusunemıyrmm bılee :)

evet benide heyecan basıyooo düşündükçee cok az kaldııı
ayy sorma kocişler cok alem oluyoo benim kociştee soluğu kızımızın odasında alıyo geldiği gibiikendi bakıyo sonrada beni çağrıyoo askım cok güzel oldu dimiii dioo
cocuk gibii
cokta fazla bişiy koymakda gereksiz alt tarafı 2 gün gerekli bişiy olursa kociş gidip getirir

yasamcım buna bı tarafından laf uydrmk derler tatlım..kndı kndıne kuruyo sana dıyo demekkı...

en güzelini yapmışsın canımm.. valla ne güzel söyledin..

diyorum bişey oldumu vururum poposuna gerekirse , hiç sevmem şımarıklığı falann.. görümcemin kızı çok şımarık kaynanam fırsat vermez görümcem kızınca ona bağrır. bigün delirdim anne sen karısmasana dedim. ama ağlıcak şimdi bak bak nasıl bakıo dedi ağlamayan kız başladı yüzü görünce ağlamaya.. banaaa dio dövemezsin aaa sakın hee karşında beni bulursun dio alalala diorum sanki tekme tokat dalıcam kızıma.. ne gıcıkk yaaa.. napcaz biz ben kara kara düşünmeye başladım dinirlenmek istemiorum dogumdan sonra gerilince içime batıo bazen pat diede lafı diyemıorum. hele annem yanımdaysa ağzımı acamam bana saydırır bidaha.. annem der boş ver duymamazlıktan gel bişey deme.. ama öyle olmuo işte duyuosun bişey demeyincede olmaz

Canıım kızının ismi çok güzeel. bence anlamlı bi isim Anne&Babasının Aşk MASAL'ı Yani şimdi öyle tuhaf isimler koyuyorlarki..bazılarını söylemek gerçekten zor geliyor ayrıca insan aklında tutamıyor Benim arkadaşımın ablasının kızının adı Buğlem çocuğun adını aklımda tutana kadar göbeem çatladı yaww

Off tatlım ya aynı durum bende de vaar. Bazen kendi kendime kilolu neneler gibi oldum diyorum. Hele oturunca iyice fena oluyor. bluzumu çamaşırımın altına sıkıştırıp duruyorum,alışkanlık oldu Yorum süpermiş yalnız banada artık puffydik diyo! Ya ben normalde eşimi çok fazla kıskanmazdım şimdi dışarı çıkarken önce onun giyinmesini bekliyorum..bende ona göre hazırlanıyorum.Yanında sönük kalmamak için. Karnım büyüdükçe durum daha kötüleşmese...

valla onu duyunca kaynanamın yanında dedim alala çocuk bizim dedem nie isim bulmaya çalışıo ki dedim.. k.görümcemde aynen ya çocuk sizin kımse karısamaz istediğinizi koyarsınız dio. ama kaynanam bozulmustu babasına laf söyledım yaaa.. çokta tınnn

benim kocamda öyleee hatta bigün bana trip yaptı kızımın odasına girip bakmıyormuşum o hergün girer bakar ay cnaım kızım die sever eşyalarını sonra aşkım gelbak kızımızın odasına.. sanki odasını hiç görmemişi mgibi

1 yaşındaki yeğenimi severım bana laf soyler.. kızımızı boşluyorsun farkındamısın die.. dedim pesss artıkk sanki kızım doğmuş gibi konuşuyorsun. masalım doğdu ağlıo ben yegenımle ilgileniorum sancak duyan

ayyy sinirden çıldırıcam yaa yahu çocuk sizin çocuk bunlara ne oluyor
hak talep etmek de neyin nesi yaaa yok o ismi koy yok bunu koyma tek dert isimdi sanki bebeğin madem o kadar içlerine dert oluyor konuşmaktan çok bir yardım yapsalardı çok seviyorlar madem bir hevelsenip hediye alsınlar iş o türlü karışmaya gelince kimse ortada yok. kayınvalideye ben öyle deyince bozulmuştu. herşeye karışıyorsunuzda karışacak o kadar maddi işlerde oluyor iş ona gelince ortada kimseyi bulamıyoruz dedim. şükür herkes kendine yetiyor ama iş boş konuşmalı karışmalara gelince karışıyorlar herkes babaanne anneanne oluyor bir anda.insan masrafa girince hiç biri ortada olmuyor el gibi davranıyorlar ayyy kızlar boşverelim vallahi benim sinirlerim bozuluyor aklıma milyon laf geliyor böyle

canım ya çok saolll yorumunada bayıldım kaynanam hala eşim koydu sanıo adını 10 kere dedim benden cıktı fikir die.. millete dio oğlumun herşeyi birden masal gibi oldu ya sözlendi hemen evlendi bebek geldi masal gibi yaşantısı olunca masal koydu. bende bozmustum hayır anne herseferınde soyluorum o adı ben önerdim sezgıne o koymadı diorum heee öylemı dio

Yarin odasini boyayaz insallah beceririz :) h.icide mobilyalari gelse anca tabi havalanacak..yika utule yerlestir heralde ucu ucuna yetisirim :)) bide bebek sekerleri yapacam daha oy oy cok isim varmis yawww

hehe aynı benim kocam işten gelince daha gömleğinin düğmelerini çözerken bebişin odasının kapısına dayanıyor. bakim karıcım başka bir şeyler yapmış mı diye bakınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…