- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.181
ben de ufak ufak hazırlamaya başladım çantamı ama içerisine neler koymak lazım diye araştırınca uzun uzun listeler çıkıyor. maksimum 2 gün kalacağız hastanede diye bana çok geliyor. ben bir gecelik bir de pijama takımı aldım. krem rengi dantelli bir şeyler. ağustos ayında doğuracaz sabahlık lazım olur mu karar veremedim. açtım bavulumu bebişin odasında duruyor şuan. gecelik pijamamı koydum. bebeğime 2 takım hastane çıkışı koydum. 1 paket te ıslak mendil koydum daha. haketten neler koymak lazım gelir ki acaba. pöfff
Benzer hayatları başka insanlar yaşıyor işteŞimdi ben kilo aldım ya biraz..tabi karnımda şişti kocişime komik gözüküyormuşum. Hep 'ya çok komik oldun' deyip gülüp duruyor. Bende 'tabii şimdi komik olurum!önceden öyle demiyordun ama şimdi şişince komik oldum dimi' diye takılıyorum Süsüme püsüme dikkat etmeye çalışıyorum amaa..önceden güzel oluyordum şimdi sevimli iltifatın şekli bile değişti kaldıki memişler Hayatımda hiç yaşamadığım bir şeyi yaşıyorum memişlerimin altı ve arası terliyor ve beni rahatsız ediyor
çocuk korkutur gibi baban izin vermez çeker bak kulaklarını
Çok güzeller canım ya neyle örülüyor bunlar özel bi tekniği bi aleti falan mı var?
slm kizlar hastane cantanizi hazirladinizmi merak ediyorum...ben hala pijama vs almadim nasil alcagimida bilemioyorum..yani o dantelli susli olanlari begenmiyorum sizler naptiniz
bu arada dogum gunumu kutlayann kuzularr saolunn guzel dıleklernz ıcnn hepımızn ıstegı dılegı aynı allahh evlatlarımzla evımzde huzurla yasamayı nasıp etsn hepımıze..sevıyrmm sızı
bizim daha odamiz boyanacak esyalari yikanip yerlesecek offf mobilyalari gelmedi vs hicbisey hazir degil...cok yoruldum valla evi tadilat yaptik bebegime sira gelmedi daha
bnde kaynana var bde onun kaynanası varr..bıde o konusurr..bna adını tülin koyun dıyo...bnde babanne bz ısmı koydk dedımm ne dedı eylul dıyorzz kırk kere soyletıyo....3 hfta once kaynanamla konustmm ısım hala aynımı dıyoo ordanda kalabalıklar soruyolar heralde evt dedımm ısmı bellı degsmıcek...hıcbıseylere yrdımları yokk daha hla konusabılıyolar utanmadann...allah akıl fıkır versnn
illa öyle bişey almak zorunda değilsin ki, cicili bicili şeyler de var. çok güzel modeller var nette, öyle bişey alcam.
aa doğumgünün mü kaçırmışım. doğumgünün kutlu olsun, inşallah çok mutlu, huzurlu bir ömür geçirirsin çekirdek ailenle :)
bnm kocamın kupesıne flan karısamzlar cnm ona laf dıyemezler korkarlar nedense..ama fıtne fesat konusunda ustlerıne yokk :) vla bna hcbı konuda karısamzz artk hele bsey desnn alır cvbını :) cocuguma cop almadı bde bebısımle ılgılı ahkam kesıcekk vlaa orda durr derım yanıı :) zaten fıtıl oluyrmm :)
aaaa canım benim hiçte mecbur değilizzz valla bende dayanamam sokarım. meşhurdur zaten birden pat die laf sokmalarım. kocam bilir huyumuu bazen ailesinin yanında dio ii oluo.. diorum hiç affetmem sokarı mlafı hayatım sokturtma die.. anlayan anlasın lafımı ama hiç sanmamm arada diorum başka konularda ben pata pata karsımdaki kırılcak die bakmam lafı sokarım die k. görümcem bende oyleyım banane mılletten dio. b. görümcemle kaynanam ay hatat biz öyle yapamayız dio.. huyumu anlasınalr die tekrarları mbunları..
bende hazırlamaya basladım ... kendime pijama koydum bi takım daha alıp koyucam ,terlik koydum...
bebişe 2 takım hastane cıkısı ,2 tane body sıcak olursa diye tek giydirilir belkii ...
ped koyucam,iç çamasırı koyucam ,bebişe bez ...
makyaj cantamı umarım unutmamloğusa tacımı koydum...
kapı süsümüzüde poşete koydum...
zaten bişiy gerekirse gelip alırlar evden yada marketten eczaneden gerekli seyler alınır
benimde kaynanamin babası aramış geçen görümcemi sezginlere isim buldum onu koysunlar masal die anlamsız isim mi olur demiş. cinifit olmuştum bun uduyunca... bi ço kkişiden masal mı öyle isim mi var diorlar ayar oluyorum gebertesim gelio. biara kızımın adından spğumuştum. eşime diip duruodum masal olmasamı acaba die oda kesin konuşarak masal onun adı kızımda bu ada alıştı kim nederse desin dedi.. geçen bemnim akrabalarımdan biri dedi nee masal mı torunun adıda toprak.. öyle isim mi olur dedi.. nie dedim toprak yağmur damla öykü oluo nie masal olmuo dedim. g.t olduu sustuu. sen torununa bak toprak adı.. annem bile boşver ii dedin dedi
ay heyecan yaptım şimdi ben31. haftama girdim artık son düzlükler
ben de 2 tane ayrıca body koyayım bak iyi fikir. eşim de dün gördü çantayı bakıp bakıp gülümsüyor bir şey de demiyor ama benden heyecanlı hiç belli etmez dışarıya heyecanını
hayatımsın aynen insan sustukça üstüne gelmeyi seviyorlar. şükür ben hiç hakkımı yedirmedim söylenmesi gereken nbirşeyi hiç sonraya ertelemem ne me lazım sonra gaz yapar falan anında söylerim karşımdaki büyük benden önce doğmuş diye bana her lafı söyleme hakkına asla sahip değil diye. büyüklük zaten bin düşünür bir konuşmak ne öyle gelinsin diye karşında kendini bişey zannedip herkesin fikir vermesi en sinir olduğum şey. benim kayınvalide huyumu bilip hemen tepki vereceğimi bildiğime bana tek sorduğu ne yapıyorsun hazırlıklar nasıl ihtiyacın var mı diye sorabiliyor sadece en son tepkilerimi gördükten sonra.
en son 4ay önce ssürkli ay şu kadar emzir sakın dövme şöyle yapmayın kızarım modlarına girdi. telde dinledim dinledim en sonunda bak ister kırıl ister kırılma anne ben hiiiiiç öğütten hoşlanmam çocuk benim çocuğum kimse üzerinde hak sahibi değil ben istediğim gibi büyütürüm kimse karışmasın bende bozuşmayayım dedim o gündür kafam rahat.benimn bir yerlerim yırtılacak elalem akıl verecek oldu yani.görende dayak yanlısıyım zanneder nereden çıktıysa dövme lafları falan
hayatımsın aynen insan sustukça üstüne gelmeyi seviyorlar. şükür ben hiç hakkımı yedirmedim söylenmesi gereken nbirşeyi hiç sonraya ertelemem ne me lazım sonra gaz yapar falan anında söylerim karşımdaki büyük benden önce doğmuş diye bana her lafı söyleme hakkına asla sahip değil diye. büyüklük zaten bin düşünür bir konuşmak ne öyle gelinsin diye karşında kendini bişey zannedip herkesin fikir vermesi en sinir olduğum şey. benim kayınvalide huyumu bilip hemen tepki vereceğimi bildiğime bana tek sorduğu ne yapıyorsun hazırlıklar nasıl ihtiyacın var mı diye sorabiliyor sadece en son tepkilerimi gördükten sonra.
en son 4ay önce ssürkli ay şu kadar emzir sakın dövme şöyle yapmayın kızarım modlarına girdi. telde dinledim dinledim en sonunda bak ister kırıl ister kırılma anne ben hiiiiiç öğütten hoşlanmam çocuk benim çocuğum kimse üzerinde hak sahibi değil ben istediğim gibi büyütürüm kimse karışmasın bende bozuşmayayım dedim o gündür kafam rahat.benimn bir yerlerim yırtılacak elalem akıl verecek oldu yani.görende dayak yanlısıyım zanneder nereden çıktıysa dövme lafları falan
Canıım kızının ismi çok güzeel. bence anlamlı bi isim Anne&Babasının Aşk MASAL'ıbenimde kaynanamin babası aramış geçen görümcemi sezginlere isim buldum onu koysunlar masal die anlamsız isim mi olur demiş. cinifit olmuştum bun uduyunca... bi ço kkişiden masal mı öyle isim mi var diorlar ayar oluyorum gebertesim gelio. biara kızımın adından spğumuştum. eşime diip duruodum masal olmasamı acaba die oda kesin konuşarak masal onun adı kızımda bu ada alıştı kim nederse desin dedi.. geçen bemnim akrabalarımdan biri dedi nee masal mı torunun adıda toprak.. öyle isim mi olur dedi.. nie dedim toprak yağmur damla öykü oluo nie masal olmuo dedim. g.t olduu sustuu. sen torununa bak toprak adı.. annem bile boşver ii dedin dedi
Off tatlım ya aynı durum bende de vaar. Bazen kendi kendime kilolu neneler gibi oldum diyorum. Hele oturunca iyice fena oluyor. bluzumu çamaşırımın altına sıkıştırıp duruyorum,alışkanlık olducnm bnmde altı ve arası ter bde beyaz tenlıyım cıldm hassas ısılık oluyorum resmen...bnde oyle eskıdenn cok guzel olmusn derdı..gecende gıyındmm geldmm cok sırın olmuss bu sana dıyo :) bde yuzune nur geldı senn askım dıyoo yoruma bak :)
kıme neyse..adamın ısı gucu yok oturmuss sıze ısım dusunmuss yaa olayaa bak :) bız onlaraa doguruyorzz sankı bu bebıslerı...bunların aılede bı dede babanne ısımlerı koymk gelenek esıme dedesınn adını vermıslerr.aılede bunun gbı cok hatta aynı ısımde bıle olanlar bıle var..saltanat gbı :)bndede bklemıslerdr kaynanamn ısmını koymamı ayyy dusunemıyrmm bılee :)
evet benide heyecan basıyooo düşündükçee cok az kaldııı
ayy sorma kocişler cok alem oluyoo benim kociştee soluğu kızımızın odasında alıyo geldiği gibiikendi bakıyo sonrada beni çağrıyoo askım cok güzel oldu dimiii dioo
cocuk gibii
cokta fazla bişiy koymakda gereksiz alt tarafı 2 gün gerekli bişiy olursa kociş gidip getirir
bnde kaynana var bde onun kaynanası varr..bıde o konusurr..bna adını tülin koyun dıyo...bnde babanne bz ısmı koydk dedımm ne dedı eylul dıyorzz kırk kere soyletıyo....3 hfta once kaynanamla konustmm ısım hala aynımı dıyoo ordanda kalabalıklar soruyolar heralde evt dedımm ısmı bellı degsmıcek...hıcbıseylere yrdımları yokk daha hla konusabılıyolar utanmadann...allah akıl fıkır versnn
benimde kaynanamin babası aramış geçen görümcemi sezginlere isim buldum onu koysunlar masal die anlamsız isim mi olur demiş. cinifit olmuştum bun uduyunca... bi ço kkişiden masal mı öyle isim mi var diorlar ayar oluyorum gebertesim gelio. biara kızımın adından spğumuştum. eşime diip duruodum masal olmasamı acaba die oda kesin konuşarak masal onun adı kızımda bu ada alıştı kim nederse desin dedi.. geçen bemnim akrabalarımdan biri dedi nee masal mı torunun adıda toprak.. öyle isim mi olur dedi.. nie dedim toprak yağmur damla öykü oluo nie masal olmuo dedim. g.t olduu sustuu. sen torununa bak toprak adı.. annem bile boşver ii dedin dedi
Canıım kızının ismi çok güzeel. bence anlamlı bi isim Anne&Babasının Aşk MASAL'ıYani şimdi öyle tuhaf isimler koyuyorlarki..bazılarını söylemek gerçekten zor geliyor ayrıca insan aklında tutamıyor Benim arkadaşımın ablasının kızının adı Buğlem çocuğun adını aklımda tutana kadar göbeem çatladı yaww
...
zamanla hepsi olur diyecem ama biraz hız verseniz iyi olur canım sanırım. boyanın ve mobilyaların kokusunun çıkması falan da vakit alacak hemen yerleştiremeyeceksin eşyalarını. ama en güzelini siz bilirsiniz canım
hehe aynı benim kocam işten gelince daha gömleğinin düğmelerini çözerken bebişin odasının kapısına dayanıyor. bakim karıcım başka bir şeyler yapmış mı diye bakınıyorevet benide heyecan basıyooo düşündükçee cok az kaldııı
ayy sorma kocişler cok alem oluyoo benim kociştee soluğu kızımızın odasında alıyo geldiği gibiikendi bakıyo sonrada beni çağrıyoo askım cok güzel oldu dimiii dioo
cocuk gibii
cokta fazla bişiy koymakda gereksiz alt tarafı 2 gün gerekli bişiy olursa kociş gidip getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?