2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedim bedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)

Eki Görüntüle 725081

Canım elbisenin renginide kendisinide senide çok beğendim sen şu elbiseyi bana gönderde bir günlüğüne giyivereyim sen bunu normal elbise diye aldın demi hamile elbisesi olarak değil bide belli bi mağaza var mı yoksa öylesine bi dükkan mı ayy ne çok soru sordum yaaistediğinden başlayabilirsin kuzum

Bencede mutlaka bir beden büyük olmalı.Benim memişler bir türlü rahat etmedi yaa kaç tane sütyen aldım hiçbirini beğenmedi zilliler :)))
İnş.emzirme sütyeninde rahat olurum.
Buarada satıcıya sölerken utanıyorum :) normalde 85 takardım şimdi 90-95 soruyorum :))

ben de çok merak ediyorum mullberryi, raporlu olduğunu düşünüyorum açıkçası,
en son 2 hafta önce salı günü doktora gidecekti,
inşallah düzelmiştir onunda direnç sorunu bu haftalarda düzelebiliyormuş,
nickicim her zaman iyimser olmak en iyisi bence, ama bazen işte doktorlar korkutunca insna karamsarlığa kapılabiliyor,
ben doktoruma açık konuşun demiştim bu sorun tam olarak nedir,
o da damarların böyle giderse tıkanma ihtimali var o zamanda bebeğin ölür demişti direk,
tıkanmaz da böyel devam ederse ne olur demiştim, o zamanda bebeğin yeterince beslenemz gelişemez 32.haftada alırız demişti,
insan bunları duyunca depresyona giriyor gerçekten,
ama 2 ihtimali de atlattık çok şükür
inşallah mullberrciminde güzel haberini alırız
bu arada senin direnç değerlerin yüksek değil düzelcek merak etme

günaydınnn kızlarrr
hamileyken 1. derece akraba düğününe birde şu açıdan bakın derim...
benim kayınçonun nişanı vardı ben de büyük gelin oluyorumya evde yemekler yapıldı sofralar kurulduu ben prenseler gibi gezdimmm hehehe aman sen otur sen gel şurda yemeğini yeeee falannn ay bir hoşuma gitttii
normalde gelinsin iş yapmazsan yardım etmezsen olmazz ayıplarlar şimdi kimse ağzını açamadı düğününde de küçük bebeğim olur inşallah yine yırtarızzz çok mu fenayımm neeee

Son düzenleme:
cok hosss bu elbıse....bu arada elde gobustee yerım yerımmm :)

Teşekkür ederim canım hamilelik çok güzel yaa :)

Sağol canımmm çok içime sinerek almıştım zaten. Ne zaman senin düğün gönderebilirim tarih uyarsa gerçekten. Normal elbiseler satan bi mağazadan aldım ama bu mağazanın sadece izmir içi şubeleri var diye biliyorum. Bu tarz elbise kotonda da gördüm çok beğenmiştim bedeni uymadı. Belki sen bulursun bulunduğun yerde koton, batik mağazası varsa bak oralara :)

Poli en güzel kısmı o zaten :))
Hiçte fena değilsin bende düşünüyorum bunları :)))
Herkes öncelik verdi sen ye hamile kadınsın aç kalma,sen uzan,sen rahat et vs.neler neler.İnsan kendini özel hissediyor. :)

Yaa ben de hep C cup soruyorum zor buluyorum komun lazer kesiminde var ve çok güzel. Emzirme sütyeni olarak hiç bulamadım. Türkiyede standart B cup mışşşş kim belirlediyse o standardı onun bennnn hamile olmasını diliyorum :)

canlarıııııııım günaydıııııın bugün biraz benim için yoğun geçecek duruyor yine ayyy ne güzel ciciler yapmışsınız el emeklerinize sağlık. ben cicilerimi ekler koyardım ama hepsiii ütülü bavulda duruyor ve hepsi paketli beşik halı vs. bir gidip şöyle yerleştirdiğim günleri bende görsem.eşim dün gece geldi şükür ilk defa huzurlu uyudum bir haftadır insan tek evde hep bir tedirgin oluyor. kara sokak çocuklarına dönmüştü geldiğinde ama olsun

Ohh ohh ne güzel tadını çıkaralım valla,gerçi bebiş doğduktan sonrada sen otur bebğini al derler bu bir süre böyle gider,insan şık olmak istiyo benim kayınvalidemi bi görseniz baya genç görünüyo bide saçı başı yaptırınca benim düğünde bile millet şaşıp kalmıştı genç kız gibi diye,beni kızı gibi sever sağolsunda geçen bana demez mi şıkır şıkır olmamız lazım diye valla kıskandım benden güzel olursa çatlarım inan

kızlar yaa ben sütyen alırken cupuna mupuna bakmıyodum ki 80 beden diyip alıyodum bu cup da ne olaki çok cahil kalmışım herhall

kızlar bnm yarın dogumm gunumm...kocam ne suprz ypıcak bana bakalım :) kesın bı pasta gelırr mum uflerım kızmla ılk doğum gunumm sızın ıcınde dılek dılıcemmmm :)

Var canım eskişehirdeyim ben koton varda batik varmı onu bi araştırayım canım benim söylemen yeter sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…