- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.101
Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedimbedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)
Eki Görüntüle 725081
angys, hayatımsın; ben de size hak veriyorum aslında. ne yapalım sağlıklı olsun da azıcık da minik olsun. umarım mulberry de iyidir, benim de hep aklımda. o benim kadar iyimser değildi bu konuda, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle döner.
1 beden büyük olmalı canım. zaten öyle veriyorlar. ben 75 takıyorum satıcı 80 verdi..
Bence ben acele etmeyim çünkü 85B bile göğüs kısmı epeyce bi taşıyo 90 95 100 allah ne verdiyse :))
Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedimbedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)
Eki Görüntüle 725081
cok hosss bu elbıse....bu arada elde gobustee yerım yerımmm :)
Canım elbisenin renginide kendisinide senide çok beğendim sen şu elbiseyi bana gönderde bir günlüğüne giyivereyim sen bunu normal elbise diye aldın demi hamile elbisesi olarak değil bide belli bi mağaza var mı yoksa öylesine bi dükkan mı ayy ne çok soru sordum yaaistediğinden başlayabilirsin kuzum
günaydınnn kızlarrr
hamileyken 1. derece akraba düğününe birde şu açıdan bakın derim...
benim kayınçonun nişanı vardı ben de büyük gelin oluyorumya evde yemekler yapıldı sofralar kurulduu ben prenseler gibi gezdimmm hehehe aman sen otur sen gel şurda yemeğini yeeee falannn ay bir hoşuma gitttii
normalde gelinsin iş yapmazsan yardım etmezsen olmazz ayıplarlar şimdi kimse ağzını açamadı düğümünde de küçük bebeğim olur inşallah yine yırtarızzz çok mu fenayımm neeee
Bugün son işsizlik maaşımı alacağım da, kaşıntım var biraz. Sabahtan beri harcamam lazım harcamam lazım repliğindeyim :))
Bencede mutlaka bir beden büyük olmalı.Benim memişler bir türlü rahat etmedi yaa kaç tane sütyen aldım hiçbirini beğenmedi zilliler :)))
İnş.emzirme sütyeninde rahat olurum.
Buarada satıcıya sölerken utanıyorum :) normalde 85 takardım şimdi 90-95 soruyorum :))
Benim birayım daha var :)))
Bugün gidip bende alacağım o yüzden sardı sanırım lohusa pijamaları tutkusu :)))
günaydınnn kızlarrr
hamileyken 1. derece akraba düğününe birde şu açıdan bakın derim...
benim kayınçonun nişanı vardı ben de büyük gelin oluyorumya evde yemekler yapıldı sofralar kurulduu ben prenseler gibi gezdimmm hehehe aman sen otur sen gel şurda yemeğini yeeee falannn ay bir hoşuma gitttii
normalde gelinsin iş yapmazsan yardım etmezsen olmazz ayıplarlar şimdi kimse ağzını açamadı düğününde de küçük bebeğim olur inşallah yine yırtarızzz çok mu fenayımm neeee
Teşekkür ederim canım hamilelik çok güzel yaa :)
Sağol canımmm çok içime sinerek almıştım zaten. Ne zaman senin düğün gönderebilirim tarih uyarsa gerçekten. Normal elbiseler satan bi mağazadan aldım ama bu mağazanın sadece izmir içi şubeleri var diye biliyorum. Bu tarz elbise kotonda da gördüm çok beğenmiştim bedeni uymadı. Belki sen bulursun bulunduğun yerde koton, batik mağazası varsa bak oralara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?