- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.201
valla onu duyunca kaynanamın yanında dedim alala çocuk bizim dedem nie isim bulmaya çalışıo ki dedim.. k.görümcemde aynen ya çocuk sizin kımse karısamaz istediğinizi koyarsınız dio. ama kaynanam bozulmustu babasına laf söyledım yaaa.. çokta tınnn
benim kocamda öyleee hatta bigün bana trip yaptı kızımın odasına girip bakmıyormuşumo hergün girer bakar ay cnaım kızım die sever eşyalarını sonra aşkım gelbak kızımızın odasına.. sanki odasını hiç görmemişi mgibi
1 yaşındaki yeğenimi severım bana laf soyler.. kızımızı boşluyorsun farkındamısın die.. dedim pesss artıkk sanki kızım doğmuş gibi konuşuyorsun. masalım doğdu ağlıo ben yegenımle ilgileniorum sancak duyan
ayyy sinirden çıldırıcam yaa yahu çocuk sizin çocuk bunlara ne oluyorhak talep etmek de neyin nesi yaaa yok o ismi koy yok bunu koyma tek dert isimdi sanki bebeğin madem o kadar içlerine dert oluyor konuşmaktan çok bir yardım yapsalardı çok seviyorlar madem bir hevelsenip hediye alsınlar iş o türlü karışmaya gelince kimse ortada yok. kayınvalideye ben öyle deyince bozulmuştu. herşeye karışıyorsunuzda karışacak o kadar maddi işlerde oluyor iş ona gelince ortada kimseyi bulamıyoruz dedim. şükür herkes kendine yetiyor ama iş boş konuşmalı karışmalara gelince karışıyorlar herkes babaanne anneanne oluyor bir anda.insan masrafa girince hiç biri ortada olmuyor el gibi davranıyorlar ayyy kızlar boşverelim vallahi benim sinirlerim bozuluyor aklıma milyon laf geliyor böyle
Tatlım ya sizde durum çok vahim desene..k.valide k.pederi geçtim onların anne babasıda var ve olaya müdahiller. abooowAllahtan bizde kvalide kpeder ismini koyma olayı yok. bu isim yağmuru bitmiyor..bizdede var o fırtına!herkes bi isim söylüyor. Benim kociş biraz dik kafalı olduğu için kimseyi karıştırmıyor. Çocuk benim,ben yaptım isminide ben koyarım,size kalmaz endişelenmeyin diyor. Bu konuda rahatım yanii
hehe aynı benim kocam işten gelince daha gömleğinin düğmelerini çözerken bebişin odasının kapısına dayanıyor. bakim karıcım başka bir şeyler yapmış mı diye bakınıyor
en güzelini yapmışsın canımm.. valla ne güzel söyledin..
diyorum bişey oldumu vururum poposuna gerekirse , hiç sevmem şımarıklığı falann.. görümcemin kızı çok şımarık kaynanam fırsat vermez görümcem kızınca ona bağrır. bigün delirdim anne sen karısmasana dedim. ama ağlıcak şimdi bak bak nasıl bakıo dedi ağlamayan kız başladı yüzü görünce ağlamaya.. banaaa dio dövemezsin aaa sakın hee karşında beni bulursun dio alalala diorum sanki tekme tokat dalıcam kızıma.. ne gıcıkk yaaa.. napcaz biz ben kara kara düşünmeye başladım dinirlenmek istemiorum dogumdan sonra gerilince içime batıo bazen pat diede lafı diyemıorum. hele annem yanımdaysa ağzımı acamam bana saydırır bidaha.. annem der boş ver duymamazlıktan gel bişey deme.. ama öyle olmuo işte duyuosun bişey demeyincede olmaz
ayy sorma tatlış yaa komedilerbazen diorum işim var askım bi kızıyo gel bak sonra gidersin dediğin gibi sanki ilk kez görüyorum.... bide göbeğime eğiliop konusuyo kızımla söle yapcaz böle yapcaz panikte olmus bu aralar günde kaç kere arıyooo iyisinn dimii iyiyim diorum gercekten iyisin dimii dioo komediii ...
gecen randevuda bekliyoruz işte sıramızı aslında 15 gün önceden hastaneye yatırsalar falan dioo dedim yuh yanii daha nelerrrpanik atak oldu adam ayolll
eee sen hamaratsın kuzum eşin haklı bakmakta yeni bişiyle karsılasabilirbizde öle bi durumda yok aşk yaşıyolar kızlarıyla resmen
doğunca düşünemiyorummm
evet benide heyecan basıyooo düşündükçee cok az kaldııı
ayy sorma kocişler cok alem oluyoo benim kociştee soluğu kızımızın odasında alıyo geldiği gibiikendi bakıyo sonrada beni çağrıyoo askım cok güzel oldu dimiii dioo
cocuk gibii
cokta fazla bişiy koymakda gereksiz alt tarafı 2 gün gerekli bişiy olursa kociş gidip getirir
harbiden öyle canım komediler ya laflarıda nerden buluyorlar bilmem..bizimkide öyleee normalde panik pnipiriktir daha dün aksam dedim ben senınle doguma giderken düşünemıyorum o halımızı en iisi sana soylemeden hastaneye gitmek lazım die.. napayım ya öyleyım ama diogeçen gün merhaba bebekte doktor bebeğinize şarkı dineltin demiş.. sen hiç dineltmıyorsun kızıma dio dedim ben işyerinde dineltiyorum rahat ol
teşekkür ederim birtanem. bakalım bu hamaratlık bebiş doğunca da devam edecek mi yoksa tembel teneke mi olacameşime diyorum bana bir butik açalım. diyor ki tır alalım ürünlerini gezdirelim mobil satış yapalım diye takılıyor. hani forma falan satıyor ya futbol kulüpleri onun gibi. dedim en sonunda açıcam bir butik kurtarıcam seni bu hayattan sorunlu bir müşteriden çıkmış o ara koptu güldü kendine geldi biraz
içe dönüyor bazen bu sıpalar canım :) kıyamazsın ki annesi minnak kulakları çekmeyeSana şimdi bi popo atarsa görürsün
süper olur bakk tırıda benim eşim satar size
teşekkür ederim birtanem. bakalım bu hamaratlık bebiş doğunca da devam edecek mi yoksa tembel teneke mi olacameşime diyorum bana bir butik açalım. diyor ki tır alalım ürünlerini gezdirelim mobil satış yapalım diye takılıyor. hani forma falan satıyor ya futbol kulüpleri onun gibi. dedim en sonunda açıcam bir butik kurtarıcam seni bu hayattan sorunlu bir müşteriden çıkmış o ara koptu güldü kendine geldi biraz
Ya benim oğluşun odası daha görünürde bile yok..ne yapacaz bilmiyorum :18: inşallah bi aksilik çıkmaz ve her şey yetişir. benimde kocişim ilk zamanlar pek bi ilgisizdi sonra eline tepikleri yiyince kendine geldi. oğlumuzla hiç konuşmuyorsun dedim geçen gün cevap bomba 'sen konuşuyorsun ama onu öpemiyorsun' demezmi.. Duygulu kocişim yaaa..karnımı öpüp öpüp aileem diye bize sarılıyor yaa.. ahh ahh! Çok mutlu günlerimiz olsun inşallaaah
dediğin gibi galiba yüzü sırtıma bakıyo teyzesi bu da demek oluyo ki yarınki doktor randevumuzda gene hanımefendinin yüzünü göremeyeceğiz... Son 2 gidişimizde de uyuyordu
valla panik hali cok fenaa nasıl gideriz hastaneye bilmiyommmbiz yatıştırcaz kocişleriii sanırımm ilk zamanlar doğuma gir falan diodum ama vazgectim bu fikirimden bayılıp kalır oralarda bidee beni bırakıp onunla uğrasmasınlar
sorma ya bişiy duymasınlar bizimkide aynı sen yapıyosun sen yiyomusun netten okudum surdan duydum bazen deliriyorummmmm valla dellendiyolarrkaç litre su içtin her akşam sorduğu soruu
kızlaarr biz bugün SEYYAH la buluşuyoruzağustos annelerinden daha önce buluşan var mıydı bilmiyorum ama güzel bir buluşma olacağı kesin 2 koca göbüş dolanalım bakalım millet de güzellik görsün
kızlaarr biz bugün SEYYAH la buluşuyoruzağustos annelerinden daha önce buluşan var mıydı bilmiyorum ama güzel bir buluşma olacağı kesin 2 koca göbüş dolanalım bakalım millet de güzellik görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?