- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.221
kızlar alemsiniz ya kahkaha attım bazı yorumlara zamane gelinleri sizi....
hayatım deden ne isim bulmuşş merak ettim kızzzz
Şımarıklığa bende çook karşıyım!Katlanamıyorum! Alt kat komşumun 2.sınıfa giden bi oğlu var Allah'ım öyle olursa dayağa karşıyım ama döverim sanırım. Gürültülerinden gına geldi!Her olayı çığlık çığlığa kafa kalmıyor yaa!Sonra komşunun 2.5 yaşında kızı var..her şey mi ağlayarak istenir! Her şey mıy mıy mıy! Çok oynayıp sağı solu dağıtan çocuk tamam ama şımarıklıktan her şeyi ağlayarak yaptıran çocuğa tahammül edemem sanırım!Annem her zaman der 'anne çocuğun değil çocuk annenin dediğini yapacak' İnşallah başarılı anneler oluruzdövme lafı o gün nereden çıktı ben anlamadım zaten hava su muhabbeti ederken kayınvalide bir anda lafın içine soktu.insan zaten anne olarak kıyamıyor. bir öğretmen olarak karşıyım dayağa ama salalım çayıra mevlam kayırada olmaz yani onun derdi hiç kızma evi kırsın geçirsin. görende kendi hiç kızmadan büyüttü oğlunu zanneder. oğlunu vermiş 14 yaşında yatılıya güya kendi dövmemiş elalem patır kütür dövmüş 14 yaşında aman ne büyük ne merhametli annelik haftasonlar göğsüm mor gelirdim der hala.şımarık çocuğa karşıyımda karşıyım üst kattaki kadının 5 yaşındaki kızı daha şimdiden anne babaya kan kusturuyor annesine sen salaksın aptalsın deyip duruyor yuhh dedim böyle olacağına hiç olmasın karnında taşı büyüt salak aptal desin. çocuk resmen parmağında pynatıyor anne babayı
Canım Masal'a ismini en iyisi sizinkiler yurttan sesler korosu şeklinde okusunlar kulağına olan olsunyok k.pederin annesi babası k.v nin babası var görmüo adam ama isim araştırıomuş anlamı güzel.. bunlarda da yok öyle dede nine ismi koymaları ama kafalarına göre isim bul diyen olmuş gibi yorumalr yetiyor.
benim kocamda öyle herkesi karıstırmaz allahtan da ismi masaldır onun dedi bana bile :) k.valide çok istio babası sayılsın saygı böyle olmuo anam. kızımın kulagına ismi babam okucak demiştim önceden. şimdi dio dedende okusun gerek yok dedim belki altın takar dio bide. altını onun olsunn bee lafa bakk ya..
benimkide gircekti ama dio ben ağlarım orda çok kötü olsam.. iyi dedim bende dışarda ağla bekle ozaman :) artık üstelemiyorum fenalaşıp kalmasın die valla sen bilirsin nasıl rahat olacaksan diorum dur gene bakarız dio.. içide gidio ama bakalım nasıl olacak..
benimkide hapını içtinmi.. bayadır et yemiorsun et yapalım yok balık yemıosun bu aksam balık yıyelım.. kendini yataga hızlı atıosun yavaş otur. sırt üstü yatıosun yan yatdaha hatırlamadıgım bissürü şey
kızlaarr biz bugün SEYYAH la buluşuyoruzağustos annelerinden daha önce buluşan var mıydı bilmiyorum ama güzel bir buluşma olacağı kesin 2 koca göbüş dolanalım bakalım millet de güzellik görsün
Şımarıklığa bende çook karşıyım!Katlanamıyorum! Alt kat komşumun 2.sınıfa giden bi oğlu var Allah'ım öyle olursa dayağa karşıyım ama döverim sanırım. Gürültülerinden gına geldi!Her olayı çığlık çığlığa kafa kalmıyor yaa!Sonra komşunun 2.5 yaşında kızı var..her şey mi ağlayarak istenir! Her şey mıy mıy mıy! Çok oynayıp sağı solu dağıtan çocuk tamam ama şımarıklıktan her şeyi ağlayarak yaptıran çocuğa tahammül edemem sanırım!Annem her zaman der 'anne çocuğun değil çocuk annenin dediğini yapacak' İnşallah başarılı anneler oluruz
Canım Masal'a ismini en iyisi sizinkiler yurttan sesler korosu şeklinde okusunlar kulağına olan olsunNe yani ismi okuyunca altın takıyo okumayınca takmıyormu? öyle bi yaptırımı varsa alsın altınını bi tarafına taksın! Töbeeeee!!!
aaaaaaaaaaabizide götürün gezmeye bizde göbişlerimizle katılmak istiyoruuuuzz çok güzel yaaa ne güzel burda arkadaş olduk çok yormayın kendinize yinede güzellikler öperim sizi
Yaaa çok kıskandımÇok eğlenceli olur eminim
amannn ne hareketliymiş canım maşallah. Bizimkide bi utangaç edalarına giriyo ultrasonda hemen uyuma taklidi
Amin canım gör bak annesi seni emdikçe tombişleşir bu seferde çok mu tombiş dersin
Benim de hep aklımda mulbery umarım güzel haberlerle döner. En azından bi haber verse...
Canım ara ara istirahate çekiliyorlar. Benimki 2-3 günde bi kendine izin veriyo. Ilk zamanlar ben de paniklemiştim ama normal canım.
canım iki hafta önce bana da aynısı oldu. Içerde hissediyordum sanki organlarıma vuruyor pıt pıt, ama dışardan hiç bir hareketini hissetmiyordum. Bir hafta kadar bekledim. çok sakindi bebeğim hareketleri hiç yok gibi.. Bi akşam acil başka bi doktora gittim. Doktor ultrasonda baktı. Kalp atışlarını dinledi hiç bir sorun yok dedi. Içime sinmedi kendi doktorumu aradım. Gel bakalım dedi. Nst'ye girdim. şükür bir soru yoktu. Herşey normal çıktı. Ertesi günden sonra coştu bebeğim. Doktor göresi varmış dedim.. Ya da güç topluyordu bu tekmeler içinDünden beri diyorsun çok olmamış bence biraz daha bekle hareket hissetmezsen doktora gidersin için rahat etmesi için. çünkü çok huzursuz oluyor insan. Doktoru aradığımda yarın gel dediğinde o geceyi zor sabah etmiştim. Ama olabiliyor canım demek ki sıkma canını. Dediğim gibi ben bir hafta hissetmedim bebeği..
off bizim seninle bebişler çok benziyor canım ben de göremedim zillinin yüzünü net olarak :) yarından çok beklentim var inşallah görürüm cd almak için özel olarak gidiyorum üstelik bu kez. Daha hastaneyi de aramadım dopplerden randevu alıcam sabaha. Eşime de söylemiycem sürpriz yapıcam akşam bakar kızınaAllahım inşallah güzel pozlar verir meleğim
ahh keşke hepimiz aynı yerlerde olsaydık da buluşabilseydikdüşünsenize bir mekana giriyoruz 20 30 tane şişko ama güzel kadın ayyy kendi kendime gülüyorum kafamda canlandırıp şu an
benimkide gircekti ama dio ben ağlarım orda çok kötü olsam.. iyi dedim bende dışarda ağla bekle ozaman :) artık üstelemiyorum fenalaşıp kalmasın die valla sen bilirsin nasıl rahat olacaksan diorum dur gene bakarız dio.. içide gidio ama bakalım nasıl olacak..
benimkide hapını içtinmi.. bayadır et yemiorsun et yapalım yok balık yemıosun bu aksam balık yıyelım.. kendini yataga hızlı atıosun, koltuga yavaş otur. sırt üstü yatıosun yan yatdaha hatırlamadıgım bissürü şey
bunları duyunca rahatlıyorum canım saol
benimde tam 3 gündür kıpraşmaya başladıydı gene duruldusağlığı sıhati yerinde olsunda... Insan bişey mi oldu diye korkuyor
evet canım ya al benim kızı vur seninkineBirbirimize dua edelimde kuzucuklarımız yarın bize el sallasınlar... Nanik yapsınlar dil çıkarsınlar Abarttım galiba neyse yüzünü dönsün o da yeter. Hayırlı haberlerle ve renkli görüntülerle döneriz inşallah
Benimki de mutfaktayken en ufak ses gelsin hemen geliyo ya da sesleniyo aşkım noooldu dikkat et diyeO yanımdaysa herşey kontrollü rafa uzanma aşağı eğilme şundan da ye bunun da tadına bak hele pazar kahvaltıları aman aman en çok o gün kilo alıyorum kesin! Ben o görmezken neler yapıyorum haberi yok
Evet canım inşallah senin kız da annesine güzel pozlar versin öpücük atsın :) Aradım hastaneyi yarın sabah 9 da gidicem çok heyecanlıyımmmm :18:
Önemli değil canım işten geldim iş güç anca yazabildim:))..evet bende normal istiyorum inşallah dönerler hayırlısı diyelim:44:....maşllah hepimizin kuzularınaBende tek tek sayfalari okuyordum senden haber bekliyordumevt ya banada aynisini dedi donerler insallah ben cok normal dogum yapmak istiyorum masallah senin bebisede 10 gun var ama kilolar ayni yerim ben bu kuzucuklari cok saol cnm sordugun icin
Ya canım ne kadar şanslısın maşallah! Benim kocişimde keşke böyle bu kadar ilgili olsa..yani hakkınıda yemeyeyim şimdi..ilgili ama senin bu yazdıklarının çeyreği kadargeçen ayağını burktu..Allah'ım resmen ayakta kaldım. Su getir,buz getir,ayağım aşada oldu yukarı kaldırmamız lazım..ayyyyy! Sonra sakız vardı ağzında 'aşkıım ağzım yoruldu'diye seslenmez mi!!Neyse geldim sakızınıda aldım.Beni yorduğunu farketti 'Aşkitellam iyiki ben hamile olmuyorum..sen bi kere bile benden bişii istemedin' demez mi! Ağzını yüzüne yediğim yaa
girmemeleri bizim için daha hayırlıı bosver canımm
aynı aynıı sunu yaptınmı bak cevizini ihmal ediyosun ....ayaklarını dik dışardaysam eve girince haber verrayy bağırasın gelioo bazennnnnnn bazen hoşuma gidiyoo bazende sıkıntı veriyooo ama herşeyiyle anne olmak cok güzelllllllll sağlıkla gelsin minişlerrr
Sanırım benim eşim doğuma girecek , benden daha istekli hatta :) Dikişlere geçilince çıkarım , çocuğun doğumunu izleyeyim de diyor .
Soğukkanlıdır sağlık konusunda . Bakalım dr'umuzla ne karar verecekler .
Tek ısrarı balık hapı konusunda ; balık hapının zeka gelişiminde çok faydası olduğu kanaatinde olduğu için mutlaka haftada 3 kez al diyor ; kışın haftada 1 balık yediğim için dr'un gerek yok demesine rağmen he rgün olmasa da haftada 3 kez balık hapını iç ısrarı var .
uff kızlar ya ne yemek yapcam saat 4 olmuş ve aklımda hic bişiy yokkk napsam kiiiiiiiii varmı fikriiiii olan kuzularr:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?