2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar alemsiniz ya kahkaha attım bazı yorumlara zamane gelinleri sizi....
hayatım deden ne isim bulmuşş merak ettim kızzzz

gülme kızzz sonra sende bizden oluyorsun kaynanana kızıyorsun
canım hiç birzaman merak etmediğim için ve onu koymayacagım için sormadım bile neymiş o isim die

Şımarıklığa bende çook karşıyım!Katlanamıyorum! Alt kat komşumun 2.sınıfa giden bi oğlu var Allah'ım öyle olursa dayağa karşıyım ama döverim sanırım. Gürültülerinden gına geldi!Her olayı çığlık çığlığa kafa kalmıyor yaa!Sonra komşunun 2.5 yaşında kızı var..her şey mi ağlayarak istenir! Her şey mıy mıy mıy! Çok oynayıp sağı solu dağıtan çocuk tamam ama şımarıklıktan her şeyi ağlayarak yaptıran çocuğa tahammül edemem sanırım!Annem her zaman der 'anne çocuğun değil çocuk annenin dediğini yapacak' İnşallah başarılı anneler oluruz

Canım Masal'a ismini en iyisi sizinkiler yurttan sesler korosu şeklinde okusunlar kulağına olan olsun Ne yani ismi okuyunca altın takıyo okumayınca takmıyormu? öyle bi yaptırımı varsa alsın altınını bi tarafına taksın! Töbeeeee!!!

girmemeleri bizim için daha hayırlıı bosver canımm
aynı aynıı sunu yaptınmı bak cevizini ihmal ediyosun ....ayaklarını dik dışardaysam eve girince haber verrayy bağırasın gelioo bazennnnnnn bazen hoşuma gidiyoo bazende sıkıntı veriyooo ama herşeyiyle anne olmak cok güzelllllllll sağlıkla gelsin minişlerrr

Bu yazdığını hiç beğenmedim çünkü çook kıs kaan dııııııım!!! Ya bende istiyoruuum

benimde hiç tahammülüm yok hatta böyle kızım benzicek die aklım cıkıo dilimi ısırıyorum yada doogurana kadar mana bulmamaya calısıorum.. görümcemin kızı uluyarak ister herşeyi.. ortada bişey yokken başlar ağlamaya surat yapar ilgi çekmeye calısır falan kocam bile çekilcek gibi deil dio.. görümcemin yanında kızına diorum nolur boyle yapma bak büyük konusmak istemiıroum hadi yengecim diorum görümcem bozulursa bozulsun..
yan komşumuzun oğlu var 3-4 yaşlarında çığlık atıo bigün boğazı patlayacak bagrırken saatlerce hiç susmadan bagrıo sanki annesi evde işkence yapıo.. ya sabır diorum.

hehee akıllıca canımm :)))) aynenn bende içimden alsın altınını ........demiştim

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaabizide götürün gezmeye bizde göbişlerimizle katılmak istiyoruuuuzz çok güzel yaaa ne güzel burda arkadaş olduk çok yormayın kendinize yinede güzellikler öperim sizi

Yaaa çok kıskandım Çok eğlenceli olur eminim

ahh keşke hepimiz aynı yerlerde olsaydık da buluşabilseydik düşünsenize bir mekana giriyoruz 20 30 tane şişko ama güzel kadın ayyy kendi kendime gülüyorum kafamda canlandırıp şu an

bunları duyunca rahatlıyorum canım saol

benimde tam 3 gündür kıpraşmaya başladıydı gene duruldu sağlığı sıhati yerinde olsunda... Insan bişey mi oldu diye korkuyor

evet canım ya al benim kızı vur seninkine Birbirimize dua edelimde kuzucuklarımız yarın bize el sallasınlar... Nanik yapsınlar dil çıkarsınlar Abarttım galiba neyse yüzünü dönsün o da yeter. Hayırlı haberlerle ve renkli görüntülerle döneriz inşallah

ahh keşke hepimiz aynı yerlerde olsaydık da buluşabilseydik düşünsenize bir mekana giriyoruz 20 30 tane şişko ama güzel kadın ayyy kendi kendime gülüyorum kafamda canlandırıp şu an

Ya inan öyle imrendim kii anlatamam..çok duygulandım gözlerim doldu hatta Burda hamile bi arkadaşım var aramızda 1 ay var. 5 kere gel beraber bişiler yapalım dedim her seferinde bana başka başka bahaneler buldu.. bende bıraktım artık. Benimle aynı hisleri paylaşan sizler varsınız işte..burda yazıyorum ama yüz yüze 'ben bunu yaptım,şuyu eksik' vs vs konuşmak ayrı bi zevk. off off! dertlendim gene yaaa.

kocamın öküzlüğü birkere daha tasdik edilmiştir bu yorumlarınızdan sonraa
ilk doğumda akşam 10 gibi hastaneye gittim sabaha karşı 5'te doğum yaptım
doktor soruyo eşin nerdeee doğuma girmeyecekmi falan bende yok dedim o dayanamaz hahahha:)
doğumdan çıktık aradım beyfendi uyuyo evde telefonu zor duydu
geçen kontrolde doktorum sordu ilk doğuma girmişmiydin yooo dedi
bende dedimki ne girmesi evde mışıl mışıl uyudu ..doktor da bu sefer kurtuluşun yok seni alıcaz doğuma hem sen olanları görmüyosun ki eşinin baş kısmında oluyosun dedi benimkinin rengi attı kan tuttu adamı...
çıkınca dedim bu doğumda kapıda bekliyeceksin girmesende ben karışmam dedim...
kıvırıyo ben dayanamam senin acı çekmene bababa baba sen onu benim külahıma anlattt üstümdeyken iyiydi demii

Son düzenleme:

Benimki de mutfaktayken en ufak ses gelsin hemen geliyo ya da sesleniyo aşkım noooldu dikkat et diye O yanımdaysa herşey kontrollü rafa uzanma aşağı eğilme şundan da ye bunun da tadına bak hele pazar kahvaltıları aman aman en çok o gün kilo alıyorum kesin! Ben o görmezken neler yapıyorum haberi yok

Evet canım inşallah senin kız da annesine güzel pozlar versin öpücük atsın :) Aradım hastaneyi yarın sabah 9 da gidicem çok heyecanlıyımmmm :18:

Ya canım ne kadar şanslısın maşallah! Benim kocişimde keşke böyle bu kadar ilgili olsa..yani hakkınıda yemeyeyim şimdi..ilgili ama senin bu yazdıklarının çeyreği kadar geçen ayağını burktu..Allah'ım resmen ayakta kaldım. Su getir,buz getir,ayağım aşada oldu yukarı kaldırmamız lazım..ayyyyy! Sonra sakız vardı ağzında 'aşkıım ağzım yoruldu'diye seslenmez mi!!Neyse geldim sakızınıda aldım.Beni yorduğunu farketti 'Aşkitellam iyiki ben hamile olmuyorum..sen bi kere bile benden bişii istemedin' demez mi! Ağzını yüzüne yediğim yaa

'' Bugünün bilgilerini dünün sistemlerini kullanarak öğretirsek , çocuklarımızın yarınını ellerinden almış oluruz . '' demiş Bertrand Russell .

Bence de çok doğru :) Her dönem farklı ; keza bir annenin 2 çocuğunu yetiştirmesinde dahi farklılıklar olabiliyor ; zamanın getirdiği ile .
İster istemez herkes konuşacak kendince akıl verecek ama verdiğin aklın uygulanıp uygulanmaması konusundaki ısrarcı tavır insanı sinirlendiriyor . Umarım bu ısrarla karşılaşmayız . Çocuk kiminse müsaade edin de son kararı o versin yetiştirme aşamasında , umarım bunun bilincinde davranır büyükler böyle örnek olabilirler ancak .

Bende tek tek sayfalari okuyordum senden haber bekliyordum evt ya banada aynisini dedi donerler insallah ben cok normal dogum yapmak istiyorum masallah senin bebisede 10 gun var ama kilolar ayni yerim ben bu kuzucuklari cok saol cnm sordugun icin
Önemli değil canım işten geldim iş güç anca yazabildim:))..evet bende normal istiyorum inşallah dönerler hayırlısı diyelim:44:....maşllah hepimizin kuzularına

Amannn benimki de çok nazlıdır normalde... Eli minicik kesilse ondan bile nazlanır. Şuan baya kıymetliyim yani ayak tırnaklarımı bile kesti sağolsun canım kocam

Sanırım benim eşim doğuma girecek , benden daha istekli hatta :) Dikişlere geçilince çıkarım , çocuğun doğumunu izleyeyim de diyor .
Soğukkanlıdır sağlık konusunda . Bakalım dr'umuzla ne karar verecekler .
Tek ısrarı balık hapı konusunda ; balık hapının zeka gelişiminde çok faydası olduğu kanaatinde olduğu için mutlaka haftada 3 kez al diyor ; kışın haftada 1 balık yediğim için dr'un gerek yok demesine rağmen he rgün olmasa da haftada 3 kez balık hapını iç ısrarı var .

Merhaba bayanlar;
Bugün anca selam verebiliyorum. Bu sabah tartıldım 1 kilo daha almışım. Kızdım kendime. İrademe hakim olmadım bu hafta çünkü. Öğle yemeğinde hıncımı yemekten çıkarıp çok yedim şimdide uykum geliyor deli gibi Şu meai bi bitseydi. Kendimi eve atıp uyuyasım var.

Medvecezir canım kızına diktiğin elbiseye bayıldım. Böyle elbise diken her şeyi becerir. Nevresim takımı da yapar perde de...Çok beceriklisin maşallah. Bence butik ya da internetten satış işini bi düşün bence ciddi ciddi. Doğuma kadar kafanda neler yapılabilir ,maliyet analizi, sayış yolları falan bi tasarla düşün. Doğumdan sonra toparlanınca hayata geçir bence. Mycey markası da böyle doğmuş diye biliyorum

Son düzenleme:

girmeye cesareti varsa girsin tabi ne güzel elini tutar ...
ama benim kociş panikdir kendi girmek istesede ben girme derim kapıda simdi biz cıkana kadar dokuz doğururhayırlısıyla sağlıkla hepiniz doğururuz inş. canım...
hepsinin ayrı bi takıntısı oluyoo işte üstümüze düşüyolar sağlıklı olsun istiyolar onlarda minnoşların erkekler bizden farklı
ben kullanmıyorum balık hapı bilmiyom hata mı yapıyom doktorumda bişiy demediii kışın tükettim bolca balık simdi haftada 2 olsada ayda 2 kere yemeye calışıyorum dısarda...

uff kızlar ya ne yemek yapcam saat 4 olmuş ve aklımda hic bişiy yokkk napsam kiiiiiiiii varmı fikriiiii olan kuzularr:44:

uff kızlar ya ne yemek yapcam saat 4 olmuş ve aklımda hic bişiy yokkk napsam kiiiiiiiii varmı fikriiiii olan kuzularr:44:

aklıma bişey geliyoda şimdi tepki alırsammmm
yazın hafif şeyler gider...şöyle mor olur uzunn onun salatası güzel olur yanına da dışı yeşil olur içi kırmızı siyah çekirdeği olurr o iyi giderrr anladın sen onuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…