2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok üzüldüm (( Geçmiş olsun. Merak etme o yalayarak iyileştirir kendini...
Çok güzelsiniz hanımlarr beğendim canım kıyafetlerinizi. Kuşaklar da takım sanki anne kız
Canım doktoruna sonuçları gösterince tatmin olur artık heralde. Bu kadar tutarsız da olunmaz kiii
Çokkkk güzeller canım. Dönence bitincede paylaş olur mu
uff kızlar ya ne yemek yapcam saat 4 olmuş ve aklımda hic bişiy yokkk napsam kiiiiiiiii varmı fikriiiii olan kuzularr:44:

Aynı dert bende de var. İşteyim 5,30 da evde olurum. Hiç yemek yapasım da yok.
Sanırım mercimek çorbası ve semizotu yapıcam

ayy kıyamam ben o yavruya çok geçmiş olsun. ucuz atlatmışınız vallaa. kanı durdurabilmişin neyseki. şimdi o kendi kendini tedavi eder.

bayılıyorum kız senin şu konuşmalarına.. nerdende uydurursun hemencik bi konuşma tarzı

selam ,canım sen Ankarada mısın? nerde bu özelcan bebe?
biz de ayın 4ünden sonra başlıycaz alışverişe geçen hafta sonu bakındık biraz cepaya falan ama çok çeşit yok orda,bebek arabası,park yatak vs olarak?
başka nerelere bakılabilir burda? kentpark'a fln da bakıcaz,ankamall'e falan ama :44:

ayy serum muu ( kelime bile beni mahvediyor...ilk 3 ayımda serum yedim bi dönem sürekli...aklıma geldikçe kötü oluyorum...kan serumu değildi ama normal serum,sürekli kustuğum için...kan serumu ne ki? kan mı veriliyordu? doktorla görüşmeden öyle bişey yapamam da,sağol yine de cnm...yarın konuşcaz bakalım kendisiyle ne diycek...

canım Ankaradayım ist.da değilim...burda da oturduğumuz yere en yakın hastane burası...başından beri de oraya gittiğim için artık değiştirmekte istemiyorum eşim de boşver diyor zaten az kaldı hem de benim herşeyimi bu doktor biliyor...çok zor hamilelik geçirdim hep söylüyorum,senin herşeyini bu biliyor değiştirmyelim artık diyor kaldı ki bu saatten sonra gideceğim kişinin çok iyi olacağı ne malum belki daha kötü çıkacak geri de dönemiycez bu sefer...riske girmeye gerek yok...evet memnun değilim Allah'a emanetiz artık...
bi arkadaşım da var hamileyken ben başka ilçeye gidiyordum diyor benim için uzaklık sorun değil eşim için sorun...bu tür şeyleri sorun yapan odur genelde :)

ya neden herkes beni burda herşeye alınan kırılan vs gibi algıladı ki :) yanlış bi yorum yapıldığında ya da değerlendirme o zaman izahat yapıyorum sadece düzeltmek için :)

ayy alemsin kuzu yaaabi markete gittim geldim okurken kopardın benii yaaacok ii tarifff valla aynen cok ii giderrr mis miss ikinci dediğinden var zaten evde dışı yeşil olandanno moruda közlicek hic halim yok bebişş bi corba koydum simdiii dünden kalma bişiylerde var öle gecircez bugünü napım kociş idare etsin hamişim ayollkoca markete gittim aldığım saçma sapan seyler bi tane yemeklik bişiy yokk hep abur cuburrr

ewe geldimmmmm neler kaynatmışsınızzz.....ben de dün eşimle konuşmştmm..sen arabayı sürebilcenmi heyecandan die..

ama neyse normal doğum değil sezeryan rahat rahat gideris müzik açıp falan dedik

tabi ben ne durumda olurum bilmem...çok değişik duygular yaşayacağımız bellii..

aynen canım.benim kayınvalidem de yardım amacıyla kesin karışacak. zaten aynı apartmanda oturuyoruz.en ufak bir şey desem de eşime yetiştirecek. eşim de tam anneci ve o sana iyilik yapıyor sen ona kötülük yapıyorsun diye algılayacak hemen.ben de onun verdiği akıllara kafa sallayıp yine kendi bildiğimi okumayı düşünüyorum. canım annem ise hiç karışmaz. minnoşum benim. özledim çok annemi

heheh kendi canımın istediği şeyleri yazdım galiba..kız ne alırsan 3,5 cularda köz tavaları görmüşsündür o çok pratik oluyo içine atıyosun ocağını da batırmıyo

Son düzenleme:

heheh kendi canımın istediği şeyleri yazdım galiba..kız ne alırsan 3,5 cularda köz tavaları görmüşsündür o çok pratik oluyo içine atıyosun ocağını da batırmıyo

canın istiyosaa sende eve gidince hemencik yap kuzucum
aynen kıs bi alamadım su közmatiklerdenn annemde söleyip duruyoo dur bak ilk fırsatta alıcam yazın cok lazım olcakkk sıcak günlerde kolay yemekkkkbide yanına dışı yesil toptanyimede yanında yat

benim kaynana yapıyo yemekleri o ne yaptıysa onu yiyok...hafta sonu yapıyım bariii
o közmatiklerde şey de güzel oluyoooo şeyyyy hahhaaa bu tarif olayına sardım ben.
kılı olur tatlısı acısı olurrr çarlistonu olurr pazarda sorarsın tatlımı diye uyuz adam karışık derr ama hepsi acı çıkarrrr :)

slm tombik şekerlerrrr :) ben bu hafta neredeyse hiç bakamadım.dün bahar temizliği yaptırdım 3 kişi kadın geldi ona rağmen ben üzerimden tır geçmiş gibiyim valla.sadece ihtiyaçları olanları falan verdim e tabi haliyle ayakta kaldım 5-6 saat.akşam pilim bitikti yani.hmmmm şimdi bakalım herkes ne yapıyo

ayyyyyy komedii hatunsunn poliii yaaaa yerlerdeyimmm
evet oda güzel olur hatta o dediğinin kırmızısıda var iri iri oda süper olur mor uzunla birlikteee karışık üstünede yoğurtttt mis miss
ohh rahatsın kaygana yapsın sen yii bosver afiyet bal olsun kuzunlaaa sanaa

Dışarı çıkıp geldim öldüm sıcaktann (
Şimdi böyle ise ağustosu düşenmiyorum.
Geçmişe bakayım neler kaynatmış teyzoşlar :)

Son düzenleme:

neeyyy 3 kişi mi geldi kız topkapı sarayında mı yaşıyon yoksa sennn

yupiiiiii şimdi telefon geldi. Arkadaşlar bizi yemeğe çağırıyoooo yırttım yemekten

yaaa ben o kırmızısının küçük küçük doğranıp yağda kavrulmuşundan istiyorum üzerine bol yoğurt.. ama yok kii biyerlerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…