- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.241
Canım çok üzüldümGünaydın kızlar, dün gece çok üzüldüm. Chester tırnağını bi yere taktırmış ve tırnak kökünden kopmuştu. O kadar kötü kanıyordu ki, o an koyduğum peçete anında kanla doluyordu. Eşim de halı saha maçındaydı ve iş bana düştü. Neyse zar zor banyoya soktum kan revan içindeki patiyi yıkadım, sonra peçeteyle baskı uygulayıp kanamayı yarım saat kadar bir zamanda durdurabildim, batikon sürüp sardım sarmaladım. Ama canı çok yanmıştı. Biz bile tırnağı azcık derin keselim canımız nasıl acıyor, yavrumun kökünden kopmuş düşünün acısını. Bütün gece bizim odaya çıkamadı, normalde hep bizim yatakta uyurdu. Normal şartlarda tüm gece horul horul uyuyan ben, bütün gece uyanıp uyanıp oğluşu kontrole gittim. Bu sabah açtım yarasını kendisi yalarsa daha çabuk iyileşeceğini düşündüm. Şimdi yalayıp yalayıp duruyor ve benim canım ondan daha çok yanıyor. Kendi tırnağım kopsa bu kadar acımazdı canımÜzüntüden başım ağrıdı, ben biraz uzanıcam kızlar. Size iyi sohbetler...
Çok güzelsiniz hanımlarrdüğün sezonu açıldı bizim için de ne giyeceğim dedi başladı
haftaya cumartesi de bizim düğünüz var bir haftalığına istanbula gitmeyi düşünüyoruz
(tabi önce doktor kontrolumüz var, izin alabilirsek gidebileceğiz, aksi durumda eşim günübirlik gidip gelecek
bende netten bu kıyafeti aldım, göğüs altından açıldığı için tam hamile kıyafeti gibi oldu,
kokoş kızımın düğün kıyafeti de bu, benden güzel olacak cadı
Eki Görüntüle 725129
Canım doktoruna sonuçları gösterince tatmin olur artık heralde. Bu kadar tutarsız da olunmaz kiiiaz önce Başkent hast.de gittiğim hemetoloji dr.umla sonuçları görüştüm...kanım sürekli düşük malum...9,6 çıktı en son hemotolojinin yaptığı tahlilde...ama herşeyim normal çıkıyor..demir eksikliğim yok..b12,folik asit,demir depoları,demir bağlama hepsi normal..
benim takibe gittiğim dr.um bana demiri 3 e çıkarmıştı en sonüstelik ferritinim fln normal çıktı dememe rağmen...talasemi taşıyıcısı olduğumu da söylememe rağmen !
başkentten doç hemeotolog günde 1 tane içsen yeterli dedi...3 e gerek yok dedi..talasemi taşıyıcısı olmanla ilgili düşüyor hemoglabin dedi..1 ay sonra mutlaka tekrar göreyim dedi...bir de büyük abdeste bakmıştı gizli kan var mı diye,onda da eser derecede kan çıkmış ama o da demirden kaynaklı olabilir dedi...
yarın kendi dr.umla randevum var bu tahlili de götürücem ve adamın söylediklerini söyliycem bakalım ne diycek...hayret bişey ya adam neden sallamıyor benim söylediklerimi anlamıyorum...sonuçta dediğim çıktı
Çokkkk güzeller canım. Dönence bitincede paylaş olur muKardeşim İsmekte örgü öğretmenliği yapıyor. O da kızıma amigurumilerden dönence yapcakmış. Bunlar yaptıklarının bazıları...
Eki Görüntüle 725249 Eki Görüntüle 725250 Eki Görüntüle 725251
uff kızlar ya ne yemek yapcam saat 4 olmuş ve aklımda hic bişiy yokkk napsam kiiiiiiiii varmı fikriiiii olan kuzularr:44:
Günaydın kızlar, dün gece çok üzüldüm. Chester tırnağını bi yere taktırmış ve tırnak kökünden kopmuştu. O kadar kötü kanıyordu ki, o an koyduğum peçete anında kanla doluyordu. Eşim de halı saha maçındaydı ve iş bana düştü. Neyse zar zor banyoya soktum kan revan içindeki patiyi yıkadım, sonra peçeteyle baskı uygulayıp kanamayı yarım saat kadar bir zamanda durdurabildim, batikon sürüp sardım sarmaladım. Ama canı çok yanmıştı. Biz bile tırnağı azcık derin keselim canımız nasıl acıyor, yavrumun kökünden kopmuş düşünün acısını. Bütün gece bizim odaya çıkamadı, normalde hep bizim yatakta uyurdu. Normal şartlarda tüm gece horul horul uyuyan ben, bütün gece uyanıp uyanıp oğluşu kontrole gittim. Bu sabah açtım yarasını kendisi yalarsa daha çabuk iyileşeceğini düşündüm. Şimdi yalayıp yalayıp duruyor ve benim canım ondan daha çok yanıyor. Kendi tırnağım kopsa bu kadar acımazdı canımÜzüntüden başım ağrıdı, ben biraz uzanıcam kızlar. Size iyi sohbetler...
aklıma bişey geliyoda şimdi tepki alırsammmm
yazın hafif şeyler gider...şöyle mor olur uzunn onun salatası güzel olur yanına da dışı yeşil olur içi kırmızı siyah çekirdeği olurr o iyi giderrr anladın sen onuuuu
kızlar bnm yarın dogumm gunumm...kocam ne suprz ypıcak bana bakalım :) kesın bı pasta gelırr mum uflerım kızmla ılk doğum gunumm sızın ıcınde dılek dılıcemmmm :)
ankarada özelcan bebe diye bir yer var ordan aldık herşeyimizi cnm. 2300 civarında tuttu anakucağı + bebek arabası + isofix + oto koltuğu yanlış hatırlamıyorsam. büyüyünce kullanacağımız oto koltuğumuz da maxi cosi cnm evet. biz eşyaları alırken satan adam şey demişti mesela park yatak için marka alın demem isterseniz en ucuzunu alın önemli değil dayanır nasılsa çok önemli değil ama bebek arabası vs için önereceğim bir ki marka var demişti. Maxi cosi chicco falan onlarda. sen de en içine sineni al cnm napalım bebişler için olunca mecbur en iyisi olsun diyoruz..
canım benim ablamda taalsemi taşıyıcısıdır. kan degerii hamileliğinde 8 civarındaydı. doktoru kan serumu veriyordu. adını hatılamıyorum ama istersen sorarım. 10 tane serum felan almıştı. çok büyük serumlar değil bir saatte bitiyordu. garibim bir saat bile yatamıyordu 2 kere wc ye gidiyordu:)
bence küçük göğüslerde daha çok süt oluyor. benmkiler süt dolu olsa bir danayı bile beslerdi ama sağmayla 30 cc anca çıkuyordu ikisinden. arkadaşımda limon kadar göğsünü açar açmaz fışkırıyordu. doğumdan sonra süte bezesinin olduğu her yani koltuk altına doğru internetet resmi var. hafif masajlar yaparsın inşallah fışkırır sütlerin.
bende beğenmiyorum onları blacsponde den beğendim bi tane gayet spor her zaman giyinilecek. zaten bana hastane ziyaretine geleceklerini sanmıyorum malum ramazan, evde de pijamayla dolaşamam inşallah iyi olurumda normal kıyafetlerimi giyerim :)
doktorundan memnun değilsin hiç. değiştir ona mecbur değilsinki kaldı ki istanbuldasın diye biliyorum. elini sallasan hastaneye çarpıyorsun. güvenmediğin bir doktora gitme. azıcık uzakta olsun ne farkeder ki. kimsenin evinin yanında değil hatta kasabalardan il merkezlerine hatta başka şehirlere doktora gidenler var bu forumda. bir de sana birşey yazmaya o kadar çekiniyorum kiminik bir serçe gibisin gözümde bana yansıyan halin bu şekilde belki öyle değilsindir. kırılacaksın diye ödüm kopuyor
yazın hafif şeyler gider...şöyle mor olur uzunn onun salatası güzel olur yanına da dışı yeşil olur içi kırmızı siyah çekirdeği olurr o iyi giderrr anladın sen onuuuu
Ben soylesem hepsinin bana kusup tavir alacagini biliyorum hatta kayinvalidem kocama bile sikayet edebilir biz ona yardimci olmaya calisiyorz diye isine karistirtmiyo diye dahs sonrada hic birseye karismayabilir ihtoyacim oldugunda bile annem ise cok alinip uzulucegini biliyorum galiba bana dusen cok sabirli olup tecrubeli onlar diye dusunmek olucak buyuklugu ben yapicam yani
ayy alemsin kuzu yaaabi markete gittim geldim okurken kopardın benii yaaa cok ii tarifff valla aynen cok ii giderrr mis miss ikinci dediğinden var zaten evde dışı yeşil olandann o moruda közlicek hic halim yok bebişş bi corba koydum simdiii dünden kalma bişiylerde var öle gecircez bugünü napım kociş idare etsin hamişim ayoll koca markete gittim aldığım saçma sapan seyler bi tane yemeklik bişiy yokk hep abur cuburrr
heheh kendi canımın istediği şeyleri yazdım galiba..kız ne alırsan 3,5 culardaköz tavaları görmüşsündür o çok pratik oluyo içine atıyosun ocağını da batırmıyo
canın istiyosaa sende eve gidince hemencik yap kuzucum
aynen kıs bi alamadım su közmatiklerdenn annemde söleyip duruyoo dur bak ilk fırsatta alıcam yazın cok lazım olcakkk sıcak günlerde kolay yemekkkkbide yanına dışı yesil toptan yimede yanında yat
benim kaynana yapıyo yemekleri o ne yaptıysa onu yiyok...hafta sonu yapıyım bariii
o közmatiklerde şey de güzel oluyoooo şeyyyy hahhaaa bu tarif olayına sardım ben.
kılı olur tatlısı acısı olurrr çarlistonu olurr pazarda sorarsın tatlımı diye uyuz adam karışık derr ama hepsi acı çıkarrrr :)
slm tombik şekerlerrrr :) ben bu hafta neredeyse hiç bakamadım.dün bahar temizliği yaptırdım 3 kişi kadın geldi ona rağmen ben üzerimden tır geçmiş gibiyim valla.sadece ihtiyaçları olanları falan verdim e tabi haliyle ayakta kaldım 5-6 saat.akşam pilim bitikti yani.hmmmm şimdi bakalım herkes ne yapıyo
benim kaynana yapıyo yemekleri o ne yaptıysa onu yiyok...hafta sonu yapıyım bariii
o közmatiklerde şey de güzel oluyoooo şeyyyy hahhaaa bu tarif olayına sardım ben.
kılı olur tatlısı acısı olurrr çarlistonu olurr pazarda sorarsın tatlımı diye uyuz adam karışık derr ama hepsi acı çıkarrrr :)
ayyyyyy komedii hatunsunn poliii yaaaa yerlerdeyimmm
evet oda güzel olur hatta o dediğinin kırmızısıda var iri iri oda süper olur mor uzunla birlikteee karışık üstünede yoğurtttt mis miss
ohh rahatsın kaygana yapsın sen yii bosver afiyet bal olsun kuzunlaaa sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?