2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt evt o kırmızı benim favorimdir zaten
kaynanam sağolsun yapıyo yoksa yemek işi sıkıntı.

canım sen gel balgatta beraber doğuralım göbüş kardeşim çok para istiyor dr ama bana 4. sezeryanı yaptırabilecek güzellikte sezeryan yapacağına söz verdi (bu benim 3. olacakya ), 2. olsa normal bile doğurtacak nerdeyse, çok destek.
kentpark filan pahalı olmazmı canım ya, özelcan bebe yi ulusta diye biliyorum ben, ama netten baktım şimdi söğütözünde de bi adres var

Elimi mi tutar yoksa ameliyat kısmını mı izler bilemiyorum :) Hayırlısı ile sağlıklı şu doğumları atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alalım .

Kendi dr'um balık yediğin sürece takviyeye gerek yok demişti , ben de balığı çok severim yedim de kışın ama şimdi tabii yiyemiyorum ; dondurucuya attığımız balıklarda bu hafta bitti
Devlet hastanesinde bir dr'a gitmiştim ona sormuştum takviye ne kullanıyorsunuz diye , o da hamile idi balık yağı hapı önerdi ; devlet karşılamıyor ; o zaman almıştık . Perinatologa gittiğimde ona da sordum balık tüketmediğin zaman alabilirsin demişti ; öyle yapıyorum ben de .

yaaa ben o kırmızısının küçük küçük doğranıp yağda kavrulmuşundan istiyorum üzerine bol yoğurt.. ama yok kii biyerlerdeee

yapabilirsin canım eve gidincee oyy kıyamam ya nolcakk bizim bu halimiz ha bire canımız bişiyler cekiooooooooo

evt evt o kırmızı benim favorimdir zaten
kaynanam sağolsun yapıyo yoksa yemek işi sıkıntı.

benimdeeeeee
saolsun valla kuzucumm yoksa iş cıkısı bide yemekle uğrasmak cok zorlar

yapabilirsin canım eve gidincee oyy kıyamam ya nolcakk bizim bu halimiz ha bire canımız bişiyler cekiooooooooo

benimdeeeeee
saolsun valla kuzucumm yoksa iş cıkısı bide yemekle uğrasmak cok zorlar

ama o daha çıkmadı ki hiç biyerde canım :S aslında hiç aşermedim benn ama karnım acıkınca aklıma böyle gelio

evt canım özelcan bebe söğütözünde Akparti binasının karşısında işe gidip gelirken önünden geçiyoruz hep.
bende onu diyecektim kentpark cepa falan pahalı olur Ulusa falan baksan keşke

işte tamda bu konuda annemden 2 doğum sonrasında da çok çektim ,ısrarcı tavrı ile cok bunalttı beni,şimdi mesafeli davranıyorum kırılıyor biraz ama ısrarından hiç vazgeçmiyor aksi takdirde. bana yaptıramazsa kendi gizli bi şekilde hayata geçiriyor-du, şimdi elini eteğini biraz çekti şükür

Bebeği için günlük tutan var mı ? Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden andan itibaren yazmak istedim ama nasip olmadı , bari son 2.5 ay için yazabilsem diyorum .

ben de defter aldım yazıyım diye ama bi türlü başına geçmedim. ama ultrason fotolarını falan biriktirdim. her şeyini hazır ettim. bi tek kelimler yok ortada

cnm bnmkıde oylee senı ben temmuz basnda yatrsam hastaneye gozetm altnda olursn ıcım raht eder dıyo...ohaa dedm babamızn hastanesı zatennn.....sabh aradm bıkavkere duymadı musterısı varmıss bana msj atmıss hmen bıseymı oldu dıyoo....oylesınearadm dıyrmm bı panık geldıı bnde anlamadm :)

Poli bir hoşsun canım yaa tariflerin çok güzelmiş gerçekten ama sen yinede fazla detaya girme canı isteyen olabilir :))

İsim konusunda biz kendimiz karar verdik tabiki direk söyledik Barış olacak diye.Hatta ben kayınvalideme anne düşündük taşındık sizin ailede herkes birbiriyle küs,gereksiz yere abartmalar,küsmeler çok oluyor.Bari bizim oğluşun adı Barış olsunda aileye barış getirsin dedim. :)) Güldü doğru söylüyorsun dedi:)))

Annem geçen beni uyarıyordu kızım kayınvalidenler filan geldiğinde onlara sinirlensede bişey deme,bana diyebilirsin tepki verebilirsin ben seni anlarım sonuçta kızımsın ama kayınvaliden asla unutmaz sana kin güder dedi. :)
Bende kimseyi kırmak istemem ama sinirledi bir yapım var o zaman neler olacak yaşayıp göreceğiz hayırlısı ile.

ya canım o çocuklar var ya ne şeytanlar ! benim kızda anneanneyi filan parmağında oynatıyor, tabi bizimkilerde kabahat, o gün bi baktım 6 yaşındaki kızı kucağında taşıyor, ne yapıyosun anne dedim ya eşek kadar çocuk, neymiş onların evinde rahat edecekmiş, böyle çocuk yetişir mi yaa, benimki de bunu biliyor kullanıyor, çok fenalar çok..
bende hiç istemem şımarık olsun Allah korusun, bi tek benden birazda babasından çekiniyor, yoksa annemlerde kalırsa huyu değişiyor çocuğun

aynen aynen benimkinden bi tane daha cıktııııhe oldu zaten sabancının torunuyum ya diorum bende ben saka yapıyom o ciddi olsun ama gözetim altında olsan fenamı dioookomediiiiii yaaaaaa panik atak bizim kocişler canımmm bebişler olunca iki katı olmasındaaa

Kızlar buarada bir çoğunuz çantanız hazırlamışsınız 2 ayımız var önümüzde çok kırışmazmı çantadan
Erken doğum olayıda var tabi bir yandan da hazırlanmalı diyorum ama çok kırışır diye endişe ediyorum.

nice yıllara cnm.benimde bu pazar .bebişlerle daha bi başka tabi :)

Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım. Herşey istediğin gibi gerçekleşsin yeni yaşında..

Kizlar istanbulda taksim yıkılıyor çok büyük olaylar çıktı. Moralim çok bozuluyor. Ambulans sesinden bıktım

Gazeteleri okuyasım bile gelmiyor tam anlamıyla REZALET.. Allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…