- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.261
ayyyyyy komedii hatunsunn poliii yaaaa yerlerdeyimmm
evet oda güzel olur hatta o dediğinin kırmızısıda var iri iri oda süper olur mor uzunla birlikteee karışık üstünede yoğurtttt mis miss
ohh rahatsın kaygana yapsın sen yii bosver afiyet bal olsun kuzunlaaa sanaa
selam ,canım sen Ankarada mısın? nerde bu özelcan bebe?
biz de ayın 4ünden sonra başlıycaz alışverişe geçen hafta sonu bakındık biraz cepaya falan ama çok çeşit yok orda,bebek arabası,park yatak vs olarak?
başka nerelere bakılabilir burda? kentpark'a fln da bakıcaz,ankamall'e falan ama :44:
ayy serum muu( kelime bile beni mahvediyor...ilk 3 ayımda serum yedim bi dönem sürekli...aklıma geldikçe kötü oluyorum...kan serumu değildi ama normal serum,sürekli kustuğum için...kan serumu ne ki? kan mı veriliyordu? doktorla görüşmeden öyle bişey yapamam da,sağol yine de cnm...yarın konuşcaz bakalım kendisiyle ne diycek...
canım Ankaradayım ist.da değilim...burda da oturduğumuz yere en yakın hastane burası...başından beri de oraya gittiğim için artık değiştirmekte istemiyorum eşim de boşver diyor zaten az kaldı hem de benim herşeyimi bu doktor biliyor...çok zor hamilelik geçirdim hep söylüyorum,senin herşeyini bu biliyor değiştirmyelim artık diyor kaldı ki bu saatten sonra gideceğim kişinin çok iyi olacağı ne malum belki daha kötü çıkacak geri de dönemiycez bu sefer...riske girmeye gerek yok...evet memnun değilim Allah'a emanetiz artık...
bi arkadaşım da var hamileyken ben başka ilçeye gidiyordum diyor benim için uzaklık sorun değil eşim için sorun...bu tür şeyleri sorun yapan odur genelde :)
ya neden herkes beni burda herşeye alınan kırılan vs gibi algıladı ki :) yanlış bi yorum yapıldığında ya da değerlendirme o zaman izahat yapıyorum sadece düzeltmek için :)
girmeye cesareti varsa girsin tabi ne güzel elini tutar ...
ama benim kociş panikdir kendi girmek istesede ben girme derim kapıda simdi biz cıkana kadar dokuz doğururhayırlısıyla sağlıkla hepiniz doğururuz inş. canım...
hepsinin ayrı bi takıntısı oluyoo işte üstümüze düşüyolar sağlıklı olsun istiyolar onlarda minnoşların erkekler bizden farklı
ben kullanmıyorum balık hapı bilmiyom hata mı yapıyom doktorumda bişiy demediii kışın tükettim bolca balık simdi haftada 2 olsada ayda 2 kere yemeye calışıyorum dısarda...
yaaa ben o kırmızısının küçük küçük doğranıp yağda kavrulmuşundan istiyorum üzerine bol yoğurt.. ama yok kii biyerlerdeee
yaaa ben o kırmızısının küçük küçük doğranıp yağda kavrulmuşundan istiyorum üzerine bol yoğurt.. ama yok kii biyerlerdeee
evt evt o kırmızı benim favorimdir zaten
kaynanam sağolsun yapıyo yoksa yemek işi sıkıntı.
yapabilirsin canım eve gidincee oyy kıyamam ya nolcakk bizim bu halimiz ha bire canımız bişiyler cekiooooooooo
benimdeeeeee
saolsun valla kuzucumm yoksa iş cıkısı bide yemekle uğrasmak cok zorlar
canım sen gel balgatta beraber doğuralım göbüş kardeşimçok para istiyor dr ama bana 4. sezeryanı yaptırabilecek güzellikte sezeryan yapacağına söz verdi (bu benim 3. olacakya ), 2. olsa normal bile doğurtacak nerdeyse, çok destek.
kentpark filan pahalı olmazmı canım ya, özelcan bebe yi ulusta diye biliyorum ben, ama netten baktım şimdi söğütözünde de bi adres var
'' Bugünün bilgilerini dünün sistemlerini kullanarak öğretirsek , çocuklarımızın yarınını ellerinden almış oluruz . '' demiş Bertrand Russell .
Bence de çok doğru :) Her dönem farklı ; keza bir annenin 2 çocuğunu yetiştirmesinde dahi farklılıklar olabiliyor ; zamanın getirdiği ile .
İster istemez herkes konuşacak kendince akıl verecek ama verdiğin aklın uygulanıp uygulanmaması konusundaki ısrarcı tavır insanı sinirlendiriyor . Umarım bu ısrarla karşılaşmayız . Çocuk kiminse müsaade edin de son kararı o versin yetiştirme aşamasında , umarım bunun bilincinde davranır büyükler böyle örnek olabilirler ancak .
Bebeği için günlük tutan var mı ? Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden andan itibaren yazmak istedim ama nasip olmadı , bari son 2.5 ay için yazabilsem diyorum .
o zaman bugünden doğum günün kutlu olsun angy... bebeğin ve sevdiklerinle nice huzurlu, mutlu yıllar...
ama o daha çıkmadı ki hiç biyerde canım :S aslında hiç aşermedim benn ama karnım acıkınca aklıma böyle gelio
nice yıllara cnm.benimde bu pazar .bebişlerle daha bi başka tabi :)
ayy sorma tatlış yaa komedilerbazen diorum işim var askım bi kızıyo gel bak sonra gidersin dediğin gibi sanki ilk kez görüyorum.... bide göbeğime eğiliop konusuyo kızımla söle yapcaz böle yapcaz panikte olmus bu aralar günde kaç kere arıyooo iyisinn dimii iyiyim diorum gercekten iyisin dimii dioo komediii ...
gecen randevuda bekliyoruz işte sıramızı aslında 15 gün önceden hastaneye yatırsalar falan dioo dedim yuh yanii daha nelerrrpanik atak oldu adam ayolll
dövme lafı o gün nereden çıktı ben anlamadım zaten hava su muhabbeti ederken kayınvalide bir anda lafın içine soktu.insan zaten anne olarak kıyamıyor. bir öğretmen olarak karşıyım dayağa ama salalım çayıra mevlam kayırada olmaz yani onun derdi hiç kızma evi kırsın geçirsin. görende kendi hiç kızmadan büyüttü oğlunu zanneder. oğlunu vermiş 14 yaşında yatılıya güya kendi dövmemiş elalem patır kütür dövmüş 14 yaşında aman ne büyük ne merhametli annelik haftasonlar göğsüm mor gelirdim der hala.şımarık çocuğa karşıyımda karşıyım üst kattaki kadının 5 yaşındaki kızı daha şimdiden anne babaya kan kusturuyor annesine sen salaksın aptalsın deyip duruyor yuhh dedim böyle olacağına hiç olmasın karnında taşı büyüt salak aptal desin. çocuk resmen parmağında pynatıyor anne babayı
cnm bnmkıde oylee senı ben temmuz basnda yatrsam hastaneye gozetm altnda olursn ıcım raht eder dıyo...ohaa dedm babamızn hastanesı zatennn.....sabh aradm bıkavkere duymadı musterısı varmıss bana msj atmıss hmen bıseymı oldu dıyoo....oylesınearadm dıyrmm bı panık geldıı bnde anlamadm :)
nice yıllara cnm.benimde bu pazar .bebişlerle daha bi başka tabi :)
Kizlar istanbulda taksim yıkılıyor çok büyük olaylar çıktı. Moralim çok bozuluyor. Ambulans sesinden bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?