2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok doğru söylüyosun cnm insan çok huzursuz oluyor. Ben de evin bir çok eksiği vardı evlenirken ertelenen onları tamamlamaya çalışıyorum. O bu şu derken baya iş çıktı :/ Allah yardımcımız olsun

Biri bana gelse yemek yapsa, kocacim da isten gelecek Offf hiç Halim yok aksam uyuyamadim sabah ise gittim. Ne çektim ben be kızlar

Biz isim ya Muhammed Naim
Ya da Taha Naim koyucaz ama karar vermedik sizce hangisi kizlar

umarım kırılmazsın canım ama ben muhammed isminin koyulmasına karşıyım açıkçası çocuklar kaldıramıyor bu ismi ayrıca biri kötü birşey söylese küfür vs hoş bir durum olmuyor diye düşünüyorum yinede sen bilirsin

Aynen canım ben de hemen hatırladım seni.. :)
Bizde de çok şükür herşey yolunda.. Sen doğumu nasıl düşünüyorsun?

ben normal düşünüyorum en sağlıklısı o diye şuan için pozisyonu uygun görünüyor ama açıkçası 2 doktorumda çok tavsiye etmiyor normal doğumu bebeği riske atmayalım bir aksilik olabilir diyorlar bakalım 37.haftada karar verecek normal mi sezeryan mı diye sen ne düşünüyorsun bu arada bebeğin kız mı erkek mi ? hangi şehirdeydin hangi doktora gidiyorsun

Kızlar kızlar biz geldik sonunda bitirdim geçmişi bugün görüş günümüzdü oğluşumla 1265 gr 37 cm olmuşuz kafası biraz büyük olcak galiba bizim oğlanın :) babası gibi koca kafalı olcak :) doktorumuz pek suratsız dı bugün zaten değiştireceğim kendisini az kaldı bu son gdişimdi ona hareketleri nasıl die sordu son iki gündür biraz az dedim nst ye bağladı bugün nst ile tanıştık sıkıntı yokmuş hafif sancı görünüo dedi hareketleri sayıcaksın dedi neye göre sayıcam dedim sabah kalktığından akşam yatana kadar on kez hareket etmeli dedi. O kadar zaten edio ama normalde çok hareketli hareketleri biraz azalınca tedirgin oldum ben aklıma bu kadar gelio zaten çok suratsız dı tersinden kalmış belli :) bu arada bende kilo almışım geçen ay 58.5 tum şimdi 60.4 olmuşum 2 kilo almışım ama 55 ile hamile kalmıştım 65 ile bitiririm inşallah bizden bu kadar.....

Bebek kafacım senin kız biraz önden gidio sanırım ben 28+3 üm 1265 gr bebişim

Canım kafanı karıştırmak istemem ama kıymetli bebek diye bir tabir varmış tıpta.. Tabi ki her bebek kıymetli ama bizimkilerin tıptaki ifadesi o şekildeymiş. Ve asla normal doğumla riske atmak istemiyor doktorlar. Bence de çok mantıklı..
Benim de kızım oluyor daha söyledim zannediyodum o yüzden söylemedim.. Antalya'dayım ve doktorum Ali Fuat Şengör..
Çok seviyorum ve çok güveniyorum doktoruma. Üstelik bana çocuğun olmaz diyenin o olmasına rağmen. Çok dolu çok donanımlı bir doktordur herkese tavsiye ederim.

evet benim doktorda kıymetli bebek ve mucize bebek diye söylüyor o yüzden sezeryan düşünüyor sanırım benim bu fikre alışmamı bekliyor :) hayırlısı olsun diyorum hem bebeğimin sağlığı hemde kendi sağlığım için :) kızına isim düşündün mü biz zeynep yada beren yada ikisi beraber diye düşünüyoruz. ayrıca benim doktor doğumdan 6-7 ay sonrasında hemen ikinci bebeği düşün diye söylüyor hatta hiç korunma diyor senin doktor ne diyor

canım nst karnına 2 kemerle 2 alet bağlıyorlar 20-30 dakika kadar bebeğin kalp atışları ve senin kasılma sancı durumun dinleniyor.genelde doğumayakın son haftalarda istenir ama doktor erken doğuman korktu sanırım

Kızlar merhaba annemden evime döndüm :) Evimi temizlemem gerek ama bugün bir şey yapmak istemedi canım yarın biraz evimi toparlamam lazım:)

Geçmişi okumadım :) gelmişken takvime de bakayım.

şükür iş güç derken kavuştum buraya bayağı birşeyler olmuş geçmişe baktım. biz bebişle dünden beri ara ara kasılmalar yaşıyoruz tek bir tarafımda toplanıp kalıyor sertleşiyor orası ama şükür geçiyor pozisyon değiştirince hepinizi öpüyorum şimdiden büyük bebişler

canım minnoşunun sağlıklı olmasına görmene çok sevindim benim bebişde dönmüş doğum pozisyonunda ama bende normal istemiyorum o yüzden sinir oldum biraz hatta bniye dönmüş benimki diye ilk duyduğumda korkuyorum ve doğum sancısı çekmeyi hiç ama hiç istemiyorum doktoruma gidince söyleyeceğim doğum yapacağım

ismine karar verenler yazsada ben gibi kararsızlara fikir olsa

eşine birşey diyemiyorum masumane olmuş sen gitmek isteyince görümcene onunda gidesi gelmiş sanırım ama kayınvaliden annen ve ablan benim bile sinirimi bozdular o konuda sonuna kadar haklısın yerden göğe hem de.

çok güzel olmuş hayatımsın güle güle büyüsün masalcık

gergin bir anına denk gelmiş aynı zamanda biraz dolmuşsun herşey üst üste gelince birde hamileliğimiz zaten bizi yeterince hassaslşatırıyor insan destek görmek istiyor iş için yardımda falan. bazen böyle oluyorlar kızmamak elde olmuyor haklısın ama yinede sakin ol bebişin diğer kızın kendin için

Zeynep koy zeyneeeppp.. Ben öğretmenim canım. Şimdiye kadar ne kadar Zeynep okuttuysam hep çok akıllı çok iyi huylu ve çoook güzellerdi. Bu yüzden Zeynep koymak istedim ama eşimin ailesinde hiç sevmedikleri bir akrabalarının adı zeynep olduğundan koyamadım. İsmimden de anlaşılacağı üzre Deniz olacak benim kızımın adı. Ama ikinci isim düşünüyorum. Mavi Deniz olabilir.. Ya da Renk Deniz .. Denizler de hep süperdir ama kız ise. Erkek çocuğuna Deniz ismi asla tavsiye etmiyorum. Hep problemli oluyorlar. Şimdi bu söylediklerim belki de sana saçma geliyor ama inan çok büyük doğruluk payı var.. Haaa bu arada Beren diye öğrencim de var çok yetenekli ve çok akıllıdır belirtmeden geçemeyeceğimm.. :)

kızlar ben çok zorlanıyorum belimde ağrıyor ayaklarım şişiyor sizde durumlar nasıl??

ben de çok zorlanıyorum cnm. karnımı taşıyamıyorum. uyku sıfır, bütün gece wc için yat kalkla geçiyor. bi süredir ellerim uyuşmaya başladı geceleri. ve sürekli dönmek istiyorum ne tarafıma yatarsam o bacağım çok acıyor ve ağrıyor ki artık dönmek çok zor benim için 5-6 hamlede azar azar anca dönebiliyorum, onda da kalçam kemiklerim çok acıyor. az kaldı inşallah zamanında gelsin de deyip sabrediyorum.

hatta önceden topikte herkese mümkün olduğunca cvp vermeye çalışırdım, artık sadece okuyorum ve cvp vermek bile zor geliyor. çok ağırlaştım çooook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…