- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.621
herkese merhaba kızla bugün evdeyim sabahtan beri ayaktaydım anca oturdum hala da işim var salonun koltukları geldi eski 2 takım koltuklarım gitti tv ünitesi ile masa henüz gelmediler bugün perdeci ölçüye gelicek bakalım kaç para çıkacak dünde avizelerle mutfağın masa sandalyesini aldık dün gece resmen uykum kaçtı çok masrafımız oldu daha doğum var bebeğin bikaç ihtiyacı var alırken iyi de öderken pöfffff
ismine karar verenler yazsada ben gibi kararsızlara fikir olsa
slm kocaman göbişli anne adayları :) umarım herkes iyidir
biz gayet iyiyiz canım sen de iyisindir umarım
Biz isim ya Muhammed Naim
Ya da Taha Naim koyucaz ama karar vermedik sizce hangisi kizlar
tşkler canım kızım ve ben gayet iyiyiz :) diğer forumdan hatırlıyorum seni umarım hamilelik iyi gidiyordur herşey yolundadır mucizelerimizi kucağımıza almamıza az kaldı :)
Aynen canım ben de hemen hatırladım seni.. :)
Bizde de çok şükür herşey yolunda.. Sen doğumu nasıl düşünüyorsun?
ben normal düşünüyorum en sağlıklısı o diye şuan için pozisyonu uygun görünüyor ama açıkçası 2 doktorumda çok tavsiye etmiyor normal doğumu bebeği riske atmayalım bir aksilik olabilir diyorlar bakalım 37.haftada karar verecek normal mi sezeryan mı diye sen ne düşünüyorsun bu arada bebeğin kız mı erkek mi ? hangi şehirdeydin hangi doktora gidiyorsun
Canım kafanı karıştırmak istemem ama kıymetli bebek diye bir tabir varmış tıpta.. Tabi ki her bebek kıymetli ama bizimkilerin tıptaki ifadesi o şekildeymiş. Ve asla normal doğumla riske atmak istemiyor doktorlar. Bence de çok mantıklı..
Benim de kızım oluyor daha söyledim zannediyodum o yüzden söylemedim.. Antalya'dayım ve doktorum Ali Fuat Şengör..
Çok seviyorum ve çok güveniyorum doktoruma. Üstelik bana çocuğun olmaz diyenin o olmasına rağmen. Çok dolu çok donanımlı bir doktordur herkese tavsiye ederim.
Hiiiiiiiiiiii çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn
Neyse ki iyisiniz allah korusun yaa
Bu nts nin amacı nedir? Nasıl bağlanılıyor? Bugünkü doktor bana "doktorun artık nts ister senden, bebek iri" dedi. Hiçbişey de anlamadım ne demek istedi ki?
Anneanne de becerikliymiş yaaa sülalecek böylesiniz galiba
Sonuncusu biraz alınganlığına gelmiş ama diğer hepsinde yerden göğe kadar haklısın!
selam teyzeciklerr biz geldikkböceğimle randevumuz çok güzel geçti 3 boyutlu usg idi bu sefer çok net her bi yerini gördüm valla; ayakları,elleri,başı,kalbi,poposu ve hatta pipisi ne güzeldi benim bebeğim ya hiç kalkasım gelmedi ultrasondan maşallah 1.300 gr. olmuşuz boyumuz da 37 cm geçen ay 730 gram 30 cm di. gelişimi iyi dedi doktor. e tabi anasına da aferin 1 ayda sadece 1 kilo almışım yani toplamda 8 kilo almış bulunuyorum
tek canımı sıkan şey şu an ters pozisyonda duruyor olması. 1 ay içinde dönebilir ama dönmezse sezeryan dedi dr.ona biraz üzüldüm sadece.. ama sağlıklı ya gerisi boş benim için
bi geçmişe bakayım neler var gündemde.. umarım herkes iyidir..
ismine karar verenler yazsada ben gibi kararsızlara fikir olsa
Bu ara benmi alıngan oldum yoksa gerçekten zoruma gidecek şeyler mi oluyor anlamadım.Lütfen siz buna yorum yaparmısınız.
***Geçen hafta kayınvalideme gittim.Bana dediki un helvası yaptım oğlumada ayırdım.(Eşim çok sever).Sonra eşim geldi.UN helvasını eşim sıcak sevdiği için ısıttı ve tabağa koyup 1 tane çatalla getirip eşime verip hadi ye oğlum dedi.Bana ne tadına bak, ne sende ye, ne git kızım sende kendine koy...Hiç birşey söylemedi.Ama çok canım istedi.Bende gidip mutfaktan 2-63 çatal yedim.
***Dün kardeşim bende kalmıştı.Annem aradı.Biz mangala gidiyoruz gelecekmisin diye kardeşime sordu.Kardeşimde ben gelmicem ablamı götürün dedi.Sonra tel. ben aldım.Annem dediki kaç gündür canım mangal çekiyor.Mangala gidicez gelicekmisin dedi.(bende dedimki hamilemisin.Hamile birine canınım mangal istediğini söylüyorsun)Araba biraz kalabalıktı.Arkaya 4 kişi oturmamız gerekecekti.Dedimki araba kalabalık siz gidin sonra beraber gideriz dedim.Annemde sanki saatlerce yol mu gidicez dedi.Neyse siz gidin dedim tel. kapattık.Sonra fikir değiştirdim.5 DAK.sonra aradım.Çıktınız mı dedim. Çıkmadık dedi.O zaman bende geliyorum dedim.Ama beni akşam eve bırakırmısınız dedim.Bana dediki dur bakalım biz bir gidelim nasıl bir yer görelim sonra beraber gideriz dedi.Başlımdan aşağı kaynar sular döküldü.Nerdeyse ağlayacaktım.Anneme şakayla karışık '' o zaman magala çok yaklaşta kokusu üstüne sinsin.Bende koklar yemiş kadar olurum.Hamile kadına hem canım mangal istedi deyip gelecekmisin diye soruyorsun hemde sonra beraber gideriz diyorsun.İyi o zaman bizde sonra gideriz dedim kapattım.Kardeşim yanımda olmasa oturup hüngür hüngür ağlayacaktım.
***1-1,5 aydır eşimle dışarı çıkamıyoruz.Bu ara çok yoğun.Boya işi yapıyor.Bende evde çok sıkıldığımı her fırsatta ona söylüyorum.Bana zaman ayıramadığının oda farkında.Ama para kazanmam gerkiyor ve bu ara g3erçekten çok çalışıyor.Bugün işten geldikten sonra bebiş için birşeyler bakmaya ve hava almaya gidelim dedik.Sonra dedimki istersen bu akşam dinlen istersen boya işini yap daha çabuk bitirirsin.Hafta sonuna doğru gitsekte olur dedim.Sonra tamam o zaman boyayı yaparım dedi.Bende bugün görümceme gitmeye niyetliydim.Sonradan kendimi iyi hissetmediğim için vazgeçtim.Beyefendi beni aramış istersen akşama beraber gidelim dedi.Biraz sustum sabır dedim kendi kendime.Ben ya dimnlensin yada işini halletsin diye hava almakta vazgeçiyorum beyefendi akşama kardeşime beraber gidelim diyor.Madem dinlenmeyeceksin yada boya yapmayacaksın beni dışarıya çıkar.Evden çıkarıp eve götürma.Deli oldum.
***Kardeşim 1 ay önce nişanlısından ayrıldı.Olaylı bir ayrılma oldu.2 akşam bende kaldı.Dün annem aradı napıyorsunuz diye.Sonra babam aradı.Sonra ablam aradı.Morali nasılmış.Napıyormuş.Bugün kardeşim gitti.Meraklı ablam yine aradı.Ne zaman gitti.Morali nasıldı.Nişanlısıyla ilgili birşey konuştunuz mu?Dedimki moralini dünde sormuştun bende sana iyi demiştim.Şimdi yine aynı şeyi soruyorsunuz.Kızı rahat bırakın dedim.Oda seninlede birşey konuşulmuyor dedi.Dün kardeşim yanındaydı bugün yok.Rahat konuşuruz diye soruyorum dedi.Bende dün sana söyledim. morali iyi kızın peşini bırakın dedim.Başladı bana söylenmeye.Bende bugün kimseyle uğraşacak halim yok diyip tabiri cayizse tel.yüzüne kapattım.Daha fazla dayanamadım.
Arkadaşlar biliyorum çok uzun oldu ama bunları sizlerden başkasıyla paylaşamıyorum.Nolur kusuruma bakmayın.
kızımın anneannesinin diktiği cibinlik, perde ve sandalyelerimize minder.. gri pembe konseptli :)
Eki Görüntüle 727269 Eki Görüntüle 727274 Eki Görüntüle 727271 Eki Görüntüle 727272 Eki Görüntüle 727273
biraz canım sıkkın aslında 3 gündür de eşimle konuşmuyorum
sorumsuz düşüncesiz bir insan
hep öyleydi
ama düzelir sandım hata etmişim
kızlar geçen hafta bizim lavobonun borusu çatlamış aşağı komşuya su akmış neyse usta çağırdık geldi falan fayanslar kırıldı yenisi takıldı derken
önceki senede üst komşunun mutfağının boruları patlamıştı bana akmıştı (TOKİnin evlerinden bu yüzden nefret ediyorum antika resmen)
akan yerler sarardı kaldı 1.5 senedir söylüyorum umursamıyor en son geçen telefon açtım fayansları takan adam gelip yapcam boya alırmısın 1-2 kglık dedim bakayım haber veririm dedi
akşama doğru adam geldi ama ortada ne boya ne fırça var. telefon açtım ne yaptın dedim işim var şimdi bakamam dedi bende sinirlendim şu halimle bile uğraşıyorum senin işin var zaten evin yokki deidm kapattım telefonu. sonra babasını aramış geldi yapıldı falan neyse akşam geldi yanım kalabalıktı ne bağırıyon bana telefonda herkes duydu sesini dedi. bende bağırtma ozaman dedim şu halimle herşeye yetişmeye çalışıyorum yeter artık bıktım dedim. rezil edersin anca insanı dedi. o günden beride konuşmuyorum ama gerçekten bıktım ya 2 ay kaldı doğuma elini cebine sokmadı bi çöp almadı herşeyi kendim yaptım. kızım geldi 5 yaşına daha bi ayakkabısını almadı hata mı yapıyorum Allahım diyorum ya düzelmiyecek işte boşu boşuna kendini kandırıyorsun diyorum. evede öyle 5 kuruş faydası yok ayda bi market ayda bir pazar birde en fazla 100 tl tutan faturalar ödediği. geri herşey benim üstümde ama dayanamıyorum ya. anası desen ayrı düşüncesiz daha birkere sormadı halin ne ne durumdasın diye. herhalde çocuk oğlundan değilde başkasından tövbe yarabbim ya. bıktım ya sinirlerim bozuldu iyice kızımdan çıkardım sinirimi ona ayrı üzülüyorum zaten
offfffffffffffff
evet benim doktorda kıymetli bebek ve mucize bebek diye söylüyor o yüzden sezeryan düşünüyor sanırım benim bu fikre alışmamı bekliyor :) hayırlısı olsun diyorum hem bebeğimin sağlığı hemde kendi sağlığım için :) kızına isim düşündün mü biz zeynep yada beren yada ikisi beraber diye düşünüyoruz. ayrıca benim doktor doğumdan 6-7 ay sonrasında hemen ikinci bebeği düşün diye söylüyor hatta hiç korunma diyor senin doktor ne diyor
kızlar ben çok zorlanıyorum belimde ağrıyor ayaklarım şişiyor sizde durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?