2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış. göbüşler iyice büyüdü, denge sağlamak güç. ihtiyatlı ve yavaş hareket etmek lazım. Allah'a emanet ol.

biz geldiikkk.kızlar benim bazı eksiklerim var internetten alcam ama hepsi ayrı bi siteden hiç uygun olmuyo tek tek kargo falan.hepsini alabileceğim tek bi site yok mu bildiğiniz fiyatlarıda uygun olan.önerilerinizi bekliyorum.

ay ne komiğim ya başlığa keçe yazdım ama bahsetmedim hehehe.keçe yapan marifetli arkadaşlar hangi siteden alıyosunuz bu keçeleri

selamlaarr..bis geldik doktordan..tabi alışweriş sabah okul öğlen doktor derken şuan ölüyorum bacaklarım sızlıoo...

gelelimm oğluşumun durumuna :)) büyümüş annesinin yakışıklısı..doğum pozisyonu olduğundan yüzünü net göremedik...ama sağlıklı olduğunu bilmek güsell...bikaç hafta önden gidio bizimkisi sanırım bayramdan önce alırız dedi dr....yani ağustosun ilk annelerinden olucam inş. :))

hayatımsınn masal bebişin odası masal gibi oldu :)) maşallah

İyi akşamlar anneciklerrrr
Bu hafta rapor aldım biraz dinlenmek istiyorum. o yüzden gündüzleri pek forumu takip edemiyorum.
Bugün doktora gittik.
Ama meleğim bi türlü yüzünü göstermedi. Neyse ki sağlığı yerinde çok şükür.

kızlar internetten hangi sitelerden neler aldınız ve nelerden memnun kalıp neleri gönderdiniz bir yazarmısnız

canım ben e-bebek in sitesinden 2 tane hastane çıkış seti aldım. markası funnababy.çok hoşuma gitti ikisi de. bebek bakım çantam Kraft hızlıal dan, bebeğin şampuan,bakım yağı, ıslak mendil gibi unibaby, bubchen,sebamed gibi bakım urunlerini de hepsiburada dan aldım . hepsinden de memnun kaldım :)

Canım hayırlı olsun şimdiden.. bence mutfağı krem yapabilirsin .. banyoyada siyah beyaz düşün derim ablam yaptırdı çok modern ve asil durdu çok beğendi herkes..

Odanızı çok beğendimm huzurla uyuyp büyüsün inşallah

lamba çok hoşuma gitti dikkatimi çekti bebek abajuru yerine sade bişey kullanmışsın bende bebekli fln istemiyorum aslında :S netten mi aldın cnm ?

kızlar ben çok zorlanıyorum belimde ağrıyor ayaklarım şişiyor sizde durumlar nasıl??

Ayak şişmesi, kasık ağrısı, ara ara kramplar...

Biz isim ya Muhammed Naim
Ya da Taha Naim koyucaz ama karar vermedik sizce hangisi kizlar

Muhammed çok ağır bir isim canım, taha'yı düşün istersen.

Pif hadi hayırlısı...

ben senden 1 ay geride olmama rağmen sıcaklardan bunalıyorum,karnım ağır geliyor,4 gündür geceleri ellerimde uyuşma ve dediğin gibi sağ ve sol bacak ve kalça kemiklerim acıyor resmen geceleri. ahhhhh ahhhhh....rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş.

İyi geceler tontişler benim kocam beni öldürecek ya 60 kilo olmuşum diorum çok hızlı almışsın Dio şapşirik ulan zaten 55 kiloydum hamile kaldığımda sen kendine bak dedim 9 ayda 8 kilo aldın ben şurada 7 ayda 5 kilo almışım bıd bıd konuşuon o da boşa değil yani hamileyiz ayol küstüm sana diorum kocana küsme başkasına küs Dio :))) ahh ahhh ben bi erkekle baş edemiyorum iki tanesi ile nası başedicem

Alem bu kocalar kendi gobeklerine bakmiyolar bizim bebekli gobeklerimize takmislar.. benim esimde bugun disarda yuruyorum ne o oyle karnini disari vererek yuruyosun uyuz oldugun tip demezmi dellendim bende hadi benimki bebeklide icime cekemiyorum sengobegini cek bakalim nekadar durabiliyorsun kaldiki benimki bebekli dedim uyuz etti beni delimi ne :))

Günün ilk günaydını kızımla benden gelsin dünya güzelleri.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Dün sizinle yazışırken eşim gördü.Beni arkadaşlarına mı şikayet ediyorsun dedi.Bende sadece seni değil annemi ve annenide şikayet ettim dedim.
İyiki varsınız.İyiki burdayım.

Canım hayırlı olsun şimdiden.. bence mutfağı krem yapabilirsin .. banyoyada siyah beyaz düşün derim ablam yaptırdı çok modern ve asil durdu çok beğendi herkes..

walla canım ben mutfakta beyaz hastasıyım hele ki ankastre olursa ankastre ürünler de siyah oluyor ya çok asil ve şık duruyor. İlerde ev aldığımızda İst dan mutfagmı bembeyaz yapıcam inşallah. Temizlik açısından krem daha iyi olabilir ama beyazın asaleti başka derim ben. Bir de ben salonda, yatak odasında beyaz sevmiyorum onun için tek mutfagım beyaz olacak inşallah.. banyoda krem kahve güzel bir seçim,yumuşak ve asil..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…