- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.641
birde bu arada çok üzücü bir olay atlattım merdivenlerden düştüm okulda çarşamba günü.2 gün hastaneyle uğraştık 3 kez nst ye bağladılar.çok şükür ki bebeişim sağlıklı.güçlü bir kız olcak sanırım.
kızlar internetten hangi sitelerden neler aldınız ve nelerden memnun kalıp neleri gönderdiniz bir yazarmısnız
kızımın anneannesinin diktiği cibinlik, perde ve sandalyelerimize minder.. gri pembe konseptli :)
Eki Görüntüle 727269 Eki Görüntüle 727274 Eki Görüntüle 727271 Eki Görüntüle 727272 Eki Görüntüle 727273
kızlar konuyla alkası yok ama kararsız yapım sebebiyle size bişey sorucam.
şimdi yeni eve çıkıcaz inşaaat halinde mutfak dolap ve fayansları krem rengi parlak mı yaptırsam yoksa beyaz renk parlak mı .
aslında hep krem severdım ama biyerde byaz gördüm sanki daha asil ve şık duruyor.b
beyaz olursa mutfak ve antre fayanslarda bembeyaz güzel dururmu ?
bir de banyoyu kremli kahveli yaptırsam yani antreden ve holden farklı güzel olur mu ?
yani illa heryerde beyz olması gerekirmi uyumsuz durumu? ben bilemedim
valla zevkl,i hatunlarsız nolur bana da bir fikir verin..
kızlar ben çok zorlanıyorum belimde ağrıyor ayaklarım şişiyor sizde durumlar nasıl??
Biz isim ya Muhammed Naim
Ya da Taha Naim koyucaz ama karar vermedik sizce hangisi kizlar
canım nst karnına 2 kemerle 2 alet bağlıyorlar 20-30 dakika kadar bebeğin kalp atışları ve senin kasılma sancı durumun dinleniyor.genelde doğumayakın son haftalarda istenir ama doktor erken doğuman korktu sanırım
way way way way way way :)
Bu ne zevkli bir oda, itiraf et sende o odada yaşayacaksın de mi bundan sonra :)
ben de çok zorlanıyorum cnm. karnımı taşıyamıyorum. uyku sıfır, bütün gece wc için yat kalkla geçiyor. bi süredir ellerim uyuşmaya başladı geceleri. ve sürekli dönmek istiyorum ne tarafıma yatarsam o bacağım çok acıyor ve ağrıyor ki artık dönmek çok zor benim için 5-6 hamlede azar azar anca dönebiliyorum, onda da kalçam kemiklerim çok acıyor. az kaldı inşallah zamanında gelsin de deyip sabrediyorum.
hatta önceden topikte herkese mümkün olduğunca cvp vermeye çalışırdım, artık sadece okuyorum ve cvp vermek bile zor geliyor. çok ağırlaştım çooook
bu tuvalet sorunu yüzünden uyuyamıyrmm ya...dakka bası kalkıyrmm..snır oldum kalktmm takvime bakayım barııı
İyi geceler tontişler benim kocam beni öldürecek ya 60 kilo olmuşum diorum çok hızlı almışsın Dio şapşirik ulan zaten 55 kiloydum hamile kaldığımdasen kendine bak dedim 9 ayda 8 kilo aldın ben şurada 7 ayda 5 kilo almışım bıd bıd konuşuon o da boşa değil yani hamileyiz ayol küstüm sana diorum kocana küsme başkasına küs Dio :))) ahh ahhh ben bi erkekle baş edemiyorum iki tanesi ile nası başedicem
Canım hayırlı olsun şimdiden.. bence mutfağı krem yapabilirsin .. banyoyada siyah beyaz düşün derim ablam yaptırdı çok modern ve asil durdu çok beğendi herkes..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?