2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn güsel anneler we tatlı bebişler....

dün söylemeyi unuttum dr bana 21 haziranda çalışabilir raporu wercek o zmn 32.haftammış ama okul zaten 1 inde kapanıoo...

bakalım artık hayırlısı olmazsa doğumsonrası raporla falan uzatmaya çalışcas...

dr bayramdan önce alırıs deyince ağustosun ilk haftası yani iyice yaklaştı doğum...bebeğime kawuşma wakti...çok güsel yaa gelsin bebişimmm....annesi babası onu beklio dört gösle :) tabi zmnında gelsin sağlıkla gelsinnn

Günaydın kızlarr, yarın kocişimin doğum günü şimdiden heyecanlandım.. yarın işe gitmiycem evde süpriz yapıcam sonrada yemeğe cıkarıcam inş..

Canım seninle aynı günüz haziranın 15 inde 32. hafta oluyoruz. 21 i 33. hafta olmuyor mu?

Günaydın kızlar bugün ve yarın işe gitmeyeceğim çünkü sendikam grev kararı aldı ilk defa eylemlere katılamayacağım evden destek tam destek:)))

günaydın kızlarrrr.. bugün prenses kızımın odasını yerleştireceğim.. önce bi temizlik sonra dolap içlerini yerleştircem.. zevkli olacak.. ama odaya mobilyaları nasıl yerleştirsem onu bilemedim.. oda dar uzun .. hergün bebişlerimizi görmeye daha da yaklaşıyoruz kızlar.. çok heyecanlıyım.. inş sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

günaydınnnnnnnnnnnn

çooooooook sıcak bir sabah ya 2 camda açık ama bunaldım şimdiden :)

canım soğuk bişeyler yiyip içmek istiyor sürekli ama bebiş gazlı olmasın diye tutuyorum kendimi

benim mutfağımın üst dolapları beyaz lake.. alt dolaplar kahverengi.. mutfakta beyaz çok duruyor.. tavsiye ederim.. temizliğide zor değil.. lake pürüzsüz olduğu için yağ kalıcı olmuyo bi silişte çıkıveriyor hepsi

kızlar ayaklarım nasıl şişio yaa akşama kadar somun kadar oluo,oturmaktan oluo hep ayın 10unda 32 haftam doluo şimdi ben 1 hafta çalışabilir raporu alıp ondan sonra ayrılmayı düşünüorum nasıl olcak ki sonraki hafta gidip çalışamaz raporu mu alacam

Canım doktorun raporunu biraz geç vermiyor mu ağustosun başında doğum yapacaksın 21 inde rapor yazarsa neredeyse 5-6 hafta sonra doğum yapacaksın iki haftan yanmış olacak sadece çalıştğın 1 haftayı aktarabileceksin benim doğum en geç 15 Ağustos görünüyor 32. Hafta raporumu Haziran 15 te isteyeceğim hatta ayın 6sında randevum var o zaman da yazmasını rica edeceğim çünkü 3 hafta çalışırsam doğum sonrasına aktarırım diye düşünüyorum ben de öğretmenim yaza gelmesi çalışmadığımız zamanı aktaramamız kötü

gunaydnn canlarım....ben gne zombı gbıyım...terden tuvaletten uyuyamıyrmm..napıcazz böyle yaa yaz bı geldı ıyı geldı yanı...normalde sıcaktan hıc sıkayet etmemm ama hamıle olunca bıldıgın cekılmıyo :) bda hamıle olursamm son 3 ayı kısa denk getırıcem :)))

o ayakları napıcaz canım bilmem.. benim babaetlerim genişledi şekli kaydı artık.. kendime sandalet aldım açık onlarla biraz daha rahatım sanki dün çok fazla şişmedi gibi geldi..

tabiki canım çalışıcam dersen doktora diceksin çalışır raporu verecek. bırakmak istediğinde de çalışamaz raporu alacaksın.. bende öyle yapacağım. kısmetse bi aksilik çıkmazsa 37. haftama kadar çalışır raporu alacağım.. benim için önemli olan dogumdan sonra geç gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…