- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.661
günaydınnnn güsel anneler we tatlı bebişler....
dün söylemeyi unuttum dr bana 21 haziranda çalışabilir raporu wercek o zmn 32.haftammış ama okul zaten 1 inde kapanıoo...
bakalım artık hayırlısı olmazsa doğumsonrası raporla falan uzatmaya çalışcas...
dr bayramdan önce alırıs deyince ağustosun ilk haftası yani iyice yaklaştı doğum...bebeğime kawuşma wakti...çok güsel yaa gelsin bebişimmm....annesi babası onu beklio dört gösle :) tabi zmnında gelsin sağlıkla gelsinnn
ay ne komiğim ya başlığa keçe yazdım ama bahsetmedim hehehe.keçe yapan marifetli arkadaşlar hangi siteden alıyosunuz bu keçeleri
walla canım ben mutfakta beyaz hastasıyım hele ki ankastre olursa ankastre ürünler de siyah oluyor ya çok asil ve şık duruyor. İlerde ev aldığımızda İst dan mutfagmı bembeyaz yapıcam inşallah. Temizlik açısından krem daha iyi olabilir ama beyazın asaleti başka derim ben. Bir de ben salonda, yatak odasında beyaz sevmiyorum onun için tek mutfagım beyaz olacak inşallah.. banyoda krem kahve güzel bir seçim,yumuşak ve asil..
günaydınnnn güsel anneler we tatlı bebişler....
dün söylemeyi unuttum dr bana 21 haziranda çalışabilir raporu wercek o zmn 32.haftammış ama okul zaten 1 inde kapanıoo...
bakalım artık hayırlısı olmazsa doğumsonrası raporla falan uzatmaya çalışcas...
dr bayramdan önce alırıs deyince ağustosun ilk haftası yani iyice yaklaştı doğum...bebeğime kawuşma wakti...çok güsel yaa gelsin bebişimmm....annesi babası onu beklio dört gösle :) tabi zmnında gelsin sağlıkla gelsinnn
kızlar ayaklarım nasıl şişio yaa akşama kadar somun kadar oluo,oturmaktan oluo hep ayın 10unda 32 haftam doluo şimdi ben 1 hafta çalışabilir raporu alıp ondan sonra ayrılmayı düşünüorum nasıl olcak ki sonraki hafta gidip çalışamaz raporu mu alacam
En son Azra dedik ama hala emin değilimçok zormuş
Bende uyuyamıyorum çarpıntım var uyku düzenim sapıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?