- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.681
Zeynep koy zeyneeeppp.. Ben öğretmenim canım. Şimdiye kadar ne kadar Zeynep okuttuysam hep çok akıllı çok iyi huylu ve çoook güzellerdi. Bu yüzden Zeynep koymak istedim ama eşimin ailesinde hiç sevmedikleri bir akrabalarının adı zeynep olduğundan koyamadım. İsmimden de anlaşılacağı üzre Deniz olacak benim kızımın adı. Ama ikinci isim düşünüyorum. Mavi Deniz olabilir.. Ya da Renk Deniz .. Denizler de hep süperdir ama kız ise. Erkek çocuğuna Deniz ismi asla tavsiye etmiyorum. Hep problemli oluyorlar. Şimdi bu söylediklerim belki de sana saçma geliyor ama inan çok büyük doğruluk payı var.. Haaa bu arada Beren diye öğrencim de var çok yetenekli ve çok akıllıdır belirtmeden geçemeyeceğimm.. :)
günaydın kızlar. benimde ayın 10 nunda 32. haftam doluyor. ben dersanede yani özelde çalışıyorum dolayısıyla dersane bitti ama sigorta işliyo tabi.çalışabilir raporu almama gerek yok sanırım ama çalışamaz raporu diye bir rapor almama gerek varmı? sigorta doğumdan sonra 2000 tl nin üstünde bir ödeme yapıyor ya onun için 32. haftaya kadar çalışmam yeter diye biliyorum ama iş yerine her hangi bişi vermeme gerek varmı bilmiyorum?
kızlar ayaklarım nasıl şişio yaa akşama kadar somun kadar oluo,oturmaktan oluo hep ayın 10unda 32 haftam doluo şimdi ben 1 hafta çalışabilir raporu alıp ondan sonra ayrılmayı düşünüorum nasıl olcak ki sonraki hafta gidip çalışamaz raporu mu alacam
birde bu arada çok üzücü bir olay atlattım merdivenlerden düştüm okulda çarşamba günü.2 gün hastaneyle uğraştık 3 kez nst ye bağladılar.çok şükür ki bebeişim sağlıklı.güçlü bir kız olcak sanırım.
günaydın kızlar. benimde ayın 10 nunda 32. haftam doluyor. ben dersanede yani özelde çalışıyorum dolayısıyla dersane bitti ama sigorta işliyo tabi.çalışabilir raporu almama gerek yok sanırım ama çalışamaz raporu diye bir rapor almama gerek varmı? sigorta doğumdan sonra 2000 tl nin üstünde bir ödeme yapıyor ya onun için 32. haftaya kadar çalışmam yeter diye biliyorum ama iş yerine her hangi bişi vermeme gerek varmı bilmiyorum?
gece uykusuzluğu başladı bende de yahu ne tuhaf gözümü bi açıyorum gecenin bir yarısı ama gözler cin gibi uyku yok sağa dön sola dön tuvalete git su iç sağa sola dön tekrar tuvalete gitt
zavallı adamcağız tam bana sarılıyo uyuyacak ben tekrar pozisyon değişikliği dalga geçer gibi hehehe yastık bi tarafta benim bacak bi tarafta bazan onu n bacağını yastık olarak kullanıyorum kendimi hareket edemeyen sürünen fok balığı gibi hissediyorummm
sonra sabaha karşı uyuyorum ama sabah kalkmak çok zor oluyo işyerinde uyukluyorum şuan...
günaydınnnnnnnnnnnn
çooooooook sıcak bir sabah ya 2 camda açık ama bunaldım şimdiden :)
canım soğuk bişeyler yiyip içmek istiyor sürekli ama bebiş gazlı olmasın diye tutuyorum kendimi
Günaydın güzller...
Evdeyim ama işe giderken uyanamadığım saatte pat diye gözlerim açılıyo. Erkenden uyandım gene.
Ne güzelmiş çalışmamak yaaÇalışanların Allah yardımcısı olsun. Ayakları şişmesin,sıcaklar basmasın.
Hayatımsın perdelerin süper olmuş canım. Masalın yaşam odası süper oldu yaniii
Mavijiklet çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm şükür ki bebişinin sağlığı yerinde. Boşver kim görürse görsün sağlığınız yerinde çok şükür
Günaydın güzller...
Evdeyim ama işe giderken uyanamadığım saatte pat diye gözlerim açılıyo. Erkenden uyandım gene.
Ne güzelmiş çalışmamak yaaÇalışanların Allah yardımcısı olsun. Ayakları şişmesin,sıcaklar basmasın.
Mavijiklet çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm şükür ki bebişinin sağlığı yerinde. Boşver kim görürse görsün sağlığınız yerinde çok şükür
içeğimiz en sağlıklı şey su canım malesef :))
Onu da soğuk içince ben gibi üşütürsün dikkat et :))
Bu arada evde limonata falan yapabilirsin gazlı içecekler yerine
o yastığın tehlikeli noktalarına dokunmamak lazım yoksa alarm veriyo heheheheaynıların tıpkısını bende yaşıyorumkocama diyorum benim hamile yastığım sensin onlarda böyle boydan boya oluyor ama oda yetmiyor çünkü hep solumada yatamıyorum sağa dönüorum busefer bacagımın arasına yastık koyuyorum ben nereye o oraya dönüyor.. offf bide sıcaklar cabası..
bana ne olmuş kız
Günaydın güzller...
bana ne olmuş kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?