2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlaaaaaaarrrr ben işe geldim bugün bakalım neler neler olmuş geçmişe dalıyorum hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar. benimde ayın 10 nunda 32. haftam doluyor. ben dersanede yani özelde çalışıyorum dolayısıyla dersane bitti ama sigorta işliyo tabi.çalışabilir raporu almama gerek yok sanırım ama çalışamaz raporu diye bir rapor almama gerek varmı? sigorta doğumdan sonra 2000 tl nin üstünde bir ödeme yapıyor ya onun için 32. haftaya kadar çalışmam yeter diye biliyorum ama iş yerine her hangi bişi vermeme gerek varmı bilmiyorum?

zeynepppp ben kendimi bildim bileli bu isme aşığım ve Allah nasip etti kızımın ismini zeynep koydum.2.Kızım olacak onun ismini de Zehra koyucam inşallah isim soranlara fikir :)

evt canım mutlaka al 32. hafta işgöremez raporunu işyerine ver onlar sgkya bildiryorlar.
sonrada doğum raporunu verirsin.

duruselcim ikimizinde doğum tarihi aynı görünüyor ama ben çalışabilir raporunu aldım geçen hafta
doktorun sata göre mi veriyor?
benim özeldeki doktorumda haziranın 10unda vericem ozaman gele yine dedi ama
devlet hastanesindeki doktorum usgye göre verdi çok iyi oldu 4 hafta sonra izne ayrılacağım inş.

gece uykusuzluğu başladı bende de yahu ne tuhaf gözümü bi açıyorum gecenin bir yarısı ama gözler cin gibi uyku yok sağa dön sola dön tuvalete git su iç sağa sola dön tekrar tuvalete gitt
zavallı adamcağız tam bana sarılıyo uyuyacak ben tekrar pozisyon değişikliği dalga geçer gibi hehehe yastık bi tarafta benim bacak bi tarafta bazan onu n bacağını yastık olarak kullanıyorum kendimi hareket edemeyen sürünen fok balığı gibi hissediyorummm
sonra sabaha karşı uyuyorum ama sabah kalkmak çok zor oluyo işyerinde uyukluyorum şuan...

ah canım kıyamam bende geçen hafta merdivenden düştüm okulda. Etrafımda bi sürü öğrenci öğretmen ona mı yanayım belim merdivene gelip acıdı ona mı yanayım bilemedim. Neyseki bebişim benmde sağlıklı inşallah. Allaha emanet onlar vee güçlü bebekler :)

gunaydın,
çalışabilir yada iş göremez raporundan herhangi birimini alıp kurumuna vermen gerekir. çünkü resmiyette 16 haftan hesaplanabilsin...

aynıların tıpkısını bende yaşıyorum kocama diyorum benim hamile yastığım sensin onlarda böyle boydan boya oluyor ama oda yetmiyor çünkü hep solumada yatamıyorum sağa dönüorum busefer bacagımın arasına yastık koyuyorum ben nereye o oraya dönüyor.. offf bide sıcaklar cabası..

Günaydın güzller...
Evdeyim ama işe giderken uyanamadığım saatte pat diye gözlerim açılıyo. Erkenden uyandım gene.
Ne güzelmiş çalışmamak yaa Çalışanların Allah yardımcısı olsun. Ayakları şişmesin,sıcaklar basmasın.

Hayatımsın perdelerin süper olmuş canım. Masalın yaşam odası süper oldu yaniii

Mavijiklet çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm şükür ki bebişinin sağlığı yerinde. Boşver kim görürse görsün sağlığınız yerinde çok şükür

günaydınnnnnnnnnnnn

çooooooook sıcak bir sabah ya 2 camda açık ama bunaldım şimdiden :)

canım soğuk bişeyler yiyip içmek istiyor sürekli ama bebiş gazlı olmasın diye tutuyorum kendimi

içeğimiz en sağlıklı şey su canım malesef :))
Onu da soğuk içince ben gibi üşütürsün dikkat et :))
Bu arada evde limonata falan yapabilirsin gazlı içecekler yerine

bana ne olmuş kız

zaten hep öyle oluyor canım işe gitmeyince erkenden ayaktayız. gidincede uyanmak zor gelir. bende anlamadım bu işi. kocam bile böyle diyor

cok saol canım benimmm

o yastığın tehlikeli noktalarına dokunmamak lazım yoksa alarm veriyo hehehehe
bana ne olmuş kız

yanlış alıntı yaptı galiba.:)

Günaydınlar tatlı hamişler.

Dün akşam mahallemizde yapılan yürüyüşte bir takım olaylar yaşandı karmaşanın ortasında kaldık çoluk çocuk.
Korkmadım ama oğluşum tekme atınca ondan özür diledim keşke gitmeseydim diye ama işte insan duyarsız kalamıyor,destek vermek istiyor.Allah sonumuz hayır etsin diyecek söz bulamıyorum.

Hayatımsın odanız muhteşem olmuş.41 kere maşallah.Allah ağız tadıyla büyütmenizi nasip etsin canım.

Cemileyd üst üste gelmiş herşey canım üzme sen kendini.

Herkese sevgilerimi gönderiyorum.

gecen hafta izinliydim ben de rüzgar gibi geçti ne güzeldi . erken uyanmıştım ben de , şimdi işteyim ( sabah zor oldu kalkmak.
evim şahaneyi izlersin yorma kendini evde ohhh tadını çıkar .sakın sakın uyuz müge anlıyı falan izleme hıııı gözüm üzerinde :)))

hayatımsın

aslında benm adet tarihim 9 kasım..takwimde 16 ağustos doğum gözüküodu...dr bi kere 11ağustos gibi olur deynce takwimi geri almştm ben...bidahada değiştirmedm şimdide bebeğim maşallah diyim önden gidio ağustosun ilk haftası alırıs dedi dr hemde bayram girio risk almayalım dedi...

buraya kadar normal ama 32.hafta raporunu 21ine wermesi benmde canımı sıktı...ama adete göre weriyoruz erken weremeyiz dedi ben şuan 30.haftadaym...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…