- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.701
gecen hafta izinliydim ben de rüzgar gibi geçti ne güzeldi . erken uyanmıştım ben de , şimdi işteyim( sabah zor oldu kalkmak.
evim şahaneyi izlersin yorma kendini evde ohhh tadını çıkar .sakın sakın uyuz müge anlıyı falan izleme hıııı gözüm üzerinde :)))
o yastığın tehlikeli noktalarına dokunmamak lazım yoksa alarm veriyo hehehehe
yanlış alıntı yaptı galiba.:)
hımmm yanlışmı gördüm ki canım. O zaman alıntılar karıştı merdivenden düşen sen değilmiydin. Pardon canım yaa. Hatlar karıştı sankim
kızlar bugün polis m.Y.o öğrencilerinin atamaları vardı
kardeşim trabzonu seçmiş
hayırlı olur inşallah...
hayatımsın
aslında benm adet tarihim 9 kasım..takwimde 16 ağustos doğum gözüküodu...dr bi kere 11ağustos gibi olur deynce takwimi geri almştm ben...bidahada değiştirmedm şimdide bebeğim maşallah diyim önden gidio ağustosun ilk haftası alırıs dedi dr hemde bayram girio risk almayalım dedi...
buraya kadar normal ama 32.hafta raporunu 21ine wermesi benmde canımı sıktı...ama adete göre weriyoruz erken weremeyiz dedi ben şuan 30.haftadaym...
nasılsınız ...
artık erkenden kalkar oldum valla kızçem simdiden hazırlıyoo beni erken uyanmaya annesine yardımcı oluyootekmeliyoo resmen kalk diyee
hayatımsın bayıldım perdelerine ,cibinliğine,sandalye minderlerlerine tam bi huzur odası oldu masal kızın masal odasııı
hayatıda bu oda gibi olsun masal tadında bi hayat yaşasın kimsecikler meleklerimizi üzmesin....
Hayırlı olsun canım. Bence güzel yer çekmiş. Eşim de polis DiyarbakırdayızRammin yardımcıları olsun.
Görevini yerine getirmeye çalışırken farklı yerlere saptırılıyor kalkan gibi her yere geriliyolar. Zor meslek...
Ama bunların da uymak zorunda oldukları emirler kanunlar var.
Umarım biran önce farkına varılır...
kızlar bugün polis m.Y.o öğrencilerinin atamaları vardı
kardeşim trabzonu seçmiş
hayırlı olur inşallah...
Selam arkadaşlar herkes 32. hafta çalışabilir raporunu erken almaktan bahsetmiş bense geç almak için çabaladım. 34. haftada 32. haftadaymışım gibi gösterecek doktorum. bu sürede 10 gün rapor alacağım. 34. haftada doktorum çalışabilir raporu verecek tabi 32. hafta yazacak. 3 haftalık yıllık iznimi kullanacam bu arada. Kafam çok çalışmıyo bu aralar mantıksız bişi yapmıyorum değil mi?
yok canım ben değildim düşen
ama tombalak halimle düşsem yuvarlana yuvarlana giderim herhal eve
Hayırlı uğurlu olsun,seneyede benim kardeşim seçecek haklarında hayırlısı olsun inşaallah..
teşekkür ederim canım
evet trabzon güzel yerdir ama bulunduğumuz ile tam 20 saat uzaklıkta diye annem üzüldü biraz
zor meslek Allah askerimizin polisimizin yardımcısı olsun inşallah
Aman Allah korusun canım. Boşver bebişler çıkınca 0.5'lik örgü tığı gibi olcaz Ama kaç yılda bakalım
walla benmde kafam karıştı...ama bide şey duydum mesela 38.haftada sezeryan olduk diyelim yada doğum...o kalan 2 haftada ekletiliomuş izne...
bende olmazsa drla bidaha konuşuyum en azından 21hz cuma değildee pzt wersn raporu bi hafta daha ekliyim
ayy ne karışık işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?