2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız ...
artık erkenden kalkar oldum valla kızçem simdiden hazırlıyoo beni erken uyanmaya annesine yardımcı oluyoo tekmeliyoo resmen kalk diyee
hayatımsın bayıldım perdelerine ,cibinliğine,sandalye minderlerlerine tam bi huzur odası oldu masal kızın masal odasııı
hayatıda bu oda gibi olsun masal tadında bi hayat yaşasın kimsecikler meleklerimizi üzmesin....

gercekten bu takvim cok doğruu tamda yasadığım seylerr
karnım geriliyooo ve cok acıyoo yatarken kalkarken beni cok zorluyoooo
Son haftalarda rahminizdeki genişleme ve gerilme devam ettikçe, karnınızada daha fazla acı hissedeceksiniz. Ayaklarınızı daha fazla dinlendirmeye çalışın

kızlar bugün polis m.Y.o öğrencilerinin atamaları vardı
kardeşim trabzonu seçmiş
hayırlı olur inşallah...

Ay sorma canım eşim her gün sinir ediyo sonnn 5 gün diyo şimdide.
Ama olsun inadına yavaş geçsin zaman evi de temizlemiycem pis pis oturcam işte var mı

kızlar bugün polis m.Y.o öğrencilerinin atamaları vardı
kardeşim trabzonu seçmiş
hayırlı olur inşallah...

Hayırlı olsun canım. Bence güzel yer çekmiş. Eşim de polis Diyarbakırdayız Rammin yardımcıları olsun.
Görevini yerine getirmeye çalışırken farklı yerlere saptırılıyor kalkan gibi her yere geriliyolar. Zor meslek...
Ama bunların da uymak zorunda oldukları emirler kanunlar var.
Umarım biran önce farkına varılır...

hmmmm anladım canım benim.. benim sat kasım 3 tü.. şuan herşey normal ama bebiş dönmezse yada bi anormallik olursa benimde temmuz sonu sezeryanla alırız dedi doktorum ama oda normal dogum taraftarı.. doğurabileceğine inanaıyorum die güzel moral veriyor..

yaaa bu konuda hangi doktor doğru anlamadım.. bi arkadaşım ikizlere hamile şuan 29. haftasına girdi satına göre ama doktor 1 hafta önde gidiyor bebekler diye raporunu verdi kız şimdi evdeee

saol canım benim beğenmene sevindim.. güzel dileklerin içinde allah razı olsun amin inşallahhh... meleklerimiz hep huzurlu olsunlar

Selam arkadaşlar herkes 32. hafta çalışabilir raporunu erken almaktan bahsetmiş bense geç almak için çabaladım. 34. haftada 32. haftadaymışım gibi gösterecek doktorum. bu sürede 10 gün rapor alacağım. 34. haftada doktorum çalışabilir raporu verecek tabi 32. hafta yazacak. 3 haftalık yıllık iznimi kullanacam bu arada. Kafam çok çalışmıyo bu aralar mantıksız bişi yapmıyorum değil mi?

teşekkür ederim canım
evet trabzon güzel yerdir ama bulunduğumuz ile tam 20 saat uzaklıkta diye annem üzüldü biraz
zor meslek Allah askerimizin polisimizin yardımcısı olsun inşallah

walla benmde kafam karıştı...ama bide şey duydum mesela 38.haftada sezeryan olduk diyelim yada doğum...o kalan 2 haftada ekletiliomuş izne...

bende olmazsa drla bidaha konuşuyum en azından 21hz cuma değildee pzt wersn raporu bi hafta daha ekliyim

ayy ne karışık işler

bende bu aralar okuduğumdan bişey anlamıyorum
ne demek istediğini anlayamadım ama keşke uzatmasaydın havalar sıcak malum gelip gitmek zor olmasın?

teşekkür ederim canım
evet trabzon güzel yerdir ama bulunduğumuz ile tam 20 saat uzaklıkta diye annem üzüldü biraz
zor meslek Allah askerimizin polisimizin yardımcısı olsun inşallah

Amin canım. Uzaklık çok da önemli değil huzurlu olsun önemli olan canım. Yakınında olup da ek görevden gelmese daha çok üzülürdünüz.

Aman Allah korusun canım. Boşver bebişler çıkınca 0.5'lik örgü tığı gibi olcaz Ama kaç yılda bakalım

ben kızıma hamileyken 14 kilo almıştım doğumdan sonra bi 6 kilo daha aldım 4-5 ay içinde oldu sana 20 kilo fazla
sonra kızım fazla emmediği için 5. ayda yürüyüşe falan başladım 7. ayda işe döndüm ve vermiştim 20 kiloyu tabi yediklerimede dikkat ettim
istesem çok çabuk verebiliyorum mühim olan doğumdan sonra almamak
şimdiden 13 kilo aldım bakalım neler olacak :)

ayyyy valllaaaa sen gel bana sor o kafa karışıklıgını hepten sapıttım öyle yapcam böyle yapcam diorumda bakalım zaman ne göstercek bizlere bi habersiz yorum yapıp duruyoruz işte yapmadan da olmuyor izin sonraya ekleniyormu yok öylemıydı böylemiydi die düşün düşün işimiz bişey olacak ama çokkkk karışık hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…