2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın herkese... Geçmişi tam bitiremedim hemen bişey sormak istiyorum. Sancısı olan doktora görünen nstye bağlanan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim. Benim dün akşamdan beri kalçamın tam üstünden kasıklarıma ve bacaklarımın iç kısmına yayılan bir ağrı var sizin de böylemiydi? Endişe etmem gereken bişey mi?

gene patlattın bombanı..

yok kız ben dokunuyorum bacağım hep orda ama kocammm bebişi için gıkını çıkarmıyor bir hafta sıkabiliyor kendisini

geçen hafta kontrole gittik doktorum eşime bakarak cinsel yaşamınıza devam edebilirsiniz dedi kondom kullandıktan sonra sorun yok dedi biziki kıpkırmıız oldu doktorda çok acık canımmmmm adamı utandırdı :)
imdi her fırsatta doktor ne dedi diyo

bu izin mevzuları cidden çok karışıkkk yaaa ben bir de yıllık izin yazacam hepten kafam karışıkk

helal olsun sana kısa bi zamanda 20 kilo... darısı bizlerin başına AMİNNNN

evet cnm sata göre verio erken vermesinin ne anlamı varki cnm anlamadım:44::44:

benimde babetler öle dün müdürüm dio ayakların iice şişti istersen ayrıl 10unda dio ücretsiz iznimi kullandır hemen ayrılayım dicem ama olmuo işte

:))) bizim doktorda cinsel ilişkinize devam edin diğince doktora hangi ilişki diyesim geldi... korkak kocam kızımız büyüdü die kaçıyor yaklaşacağı zamanda ağır adımlarla yaklaşıyor oda birleşmeden doktor öyle değince birleşme olmuştu sonra gene aynı :)) bizimki utanmaz öyle şeylerden terbiyesizz

amannnn valla bu izinlerin taaaaaaaaaaa ..... öyle işte anladın sen.. benim işte hala muallaktaaa bi net cevap veren yok bee şefime dedim bu cumartesi doktora gidiorum müdüre söylede neticelendirsin yoksa ben yokum bidaha dedim.. gözünü korkuttum

evet cnm sata göre verio erken vermesinin ne anlamı varki cnm anlamadım:44::44:

ya benim açımdan çok anlamlı
temmuzun 15inde ayrılacaktım normalde ama şimdi temmuzun 2sinde ayrılacağım 2 hafta daha fazla dinleneceğim
birde doğumumu 2 hafta öne çektiği için tam günü gününe uyuyor izin bitimiyle yani

hımm anladım cnm bende geç ayrılmak istiorum o bakımdan dedimDD

iyi demişsin benim yerime eleman alındı bile haftaya pazartesi başlıycak 1 hafta benimle gezecek kuyruk gibi.
en sinir olduğum şey başkanım bi akrabasını buldu geçici çalışacak
dönüşte yerin kesin olsun insan kaynakları bulursa başımıza kalır dedi yazık adamcağız bilmiyoki benim gidipde dönmemek var diye düşündüğümü :)

arkadaşlar dün karnımın sol tarafına çok sancı girdi acı şeklinde 2 saat ağlattı beni daha öncede sağ tarafımda olmuştu 1 ay önce bebek büyüyo karnım ondanmı acıdı okadar perşembe doktora gittiğimde sorucam bakalım

senin yıllık izin hakkın yok mu canım onu kullan.. olmadı raporr alll 1 hafta daha boşuna ücretsiz çıkartmasın. sonra zaten ücretsiz alacaksın...
benimkilerinde işine gelio temmuzun ortasına kadar gelirim değince şefimmm utanmasa karşımda oynayacak.. amaaa tazminatımı vermezlerse kendi tazminat hakkım yanmasın die hazişran 15 te sonlandırıcam onların keyfinimi bekliyeyim dimi ama....

herseferinde tayyibe kaynıyorummm yaaaa izin konusunda bizi böyleee sapıttırdı allah nasıl biliosa öyle yapsınnn vicdansızzzzzzzzzz

tabii benim geç ayrılmam yine senden erken olur temmuzu bulmam ben ayrılırım die düşünüorum

Amannn aşallah iradene canım. İlk bebiş umarım veririm. '.5 yıl önce zayıfliyim sonra bebiş yaparız dedik. Baktık olmuyo gitmiyo göbüş bari bebiş yapalım dedik. Allah sonumu hayretsin. 31 hafta oldu 70 den 79 oldum umarım 82 ile kapatırım. Son 2 aydır ayda 1 kilo aldım.

Tünaydın annelerrrrrrrr.. Pazar günü kayınvalideme kahvaltıya gittik. Dedi gidelim civilden penye battaniye alalım, dedim bende 2 tane var gerek yok ona, ama yinede gidelim bişeyler bakalım dedim Gittim babanenin 100 TLsini harcadık, aldıklarımızı getirdik eve, daha onda tulumlara iç zıbınlar ve battaniyesi var. Sözde ne alacaktık ama o benden daha hevesli,ilk torunu olacak herşeyi kendisi seçti. Doğrusu beğenmedim diyemem

Bugün inşaallah perdesinin fonunu diktircem, ve halısını alıcam. Umarım bu halıdan bulurum fena taktım..

helal olsun sana kısa bi zamanda 20 kilo... darısı bizlerin başına AMİNNNN

daha bitmedi
ben çalışırken aldım baya bi kilo yine
dikkat etmessem çok çabuk alıyorum
sonra bigün sitedeki arkadaşımla yürüyüşe başladık 2 ayda 15 kilo daha verdim 44 bedenden 38e düştüm ama yürüyüşle ve sıkı diyetle nasıl incecik oldum. annem konuşmadı bi süre benle senin deridn varda anlatmıyon eridin gittin diye
yıllık izne ayrıldım tabi önce
sonra gözlüklerden kurtulmak için lazer oldum
sonra saçımı kestirdim perçem falan attırdım
izin bitip işe döndüğümde herkesin ağzı açık kalmıştı hala unutmuyorum tanıyamadı bir çoğu
ama ozaman genceciktim 22 yaşlarında bir çıtırdım bakalım yine aynı performansı gösterebilecekmiyim
yürüyüş bandıda var dışarıda yürüyemessem evden hallederim bide eliptik bisiklet alasım var çok işe yaradığını duydum
kilo takıntım var doğumdan sonra nası lvericem araştırmalar yapıyorum çok azimliyim bu konuda
ama şimdi kasmıyorum valla ne önüme gelirse yiyorum
2 aydaha yiyeyim ne olcek

var cnm 2012 iznim duruo daha ama ücretli iznim bitince 4 ayın sonunda 2012 ve 2013ü kullanacam allah nasip ederse ondan sonra eğer ücretsizi kullandırmazlarsa 1 ay kadar rapor alacamyoksa 6 ay ücretsiz ki inşallah

herkese günaydın kıslarrr,,,

günaydınnnnnnnnnnnn

çooooooook sıcak bir sabah ya 2 camda açık ama bunaldım şimdiden :)

canım soğuk bişeyler yiyip içmek istiyor sürekli ama bebiş gazlı olmasın diye tutuyorum kendimi

maviciğim öncelikle kardeşin için hayırlı olsun diyeyim,sonra da soğuk birşeyler yiyip içmek bebeği doğunca mı gazlı yapıyor nasıl yaaaa anlamadım anne karnında gaz mı biriktiriyor yavrucaklar ???

canım 3 hafta önce gittiğim bir dr bana sancıyı şöyle tarif etmişti:
karnının üstünden başlayacak ve aşağı doğru yavaş yavaş inecek ağrı ve kasılmaların bir de bunlar gün içinde düzenli olursa o zaman sancıdır diye düşüneceksin demişti.

Doktor da nerden anlamış
Bi de gözünün içine bakarak baya açıkmış doktorun

bu arada kocam olacak adam akşam çıkarıp 100 lira verdi al çocuğun eksiklerini alırsın diye
bende istemem dedim
baktım cüzdanıma koymuş
illa düşünmen için trip mi yapmam lazımya
herşeyi 100tl ile alınacak sanıyo camış
ben onun 10 katını harcadım kaç aydır haberi yok

eee onların keyfini beklerken elimdeki bulgurdan olacağım napayım. adam gibi bi kesinleştirmediler ne b.k yiyeceklerini.. hem başkasını istemiyorlar hemde nazlanıyorlar oooooooooo valla...

ıyyy kuyruk mu hiç çekilmez be canım o da.. ben hiç çekemezdim bide ona işi anlat hava sıcak zaten bunalıyoruz pöffff..

bilseler ah bi bilselerrr şeytani düşünceni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…