- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.721
gene patlattın bombanı..
yok kız ben dokunuyorum bacağım hep orda ama kocammm bebişi için gıkını çıkarmıyorbir hafta sıkabiliyor kendisini
ayyyy valllaaaa sen gel bana sor o kafa karışıklıgını hepten sapıttımöyle yapcam böyle yapcam diorumda bakalım zaman ne göstercek bizlere bi habersiz yorum yapıp duruyoruz işte yapmadan da olmuyor izin sonraya ekleniyormu yok öylemıydı böylemiydi die düşün düşün işimiz bişey olacak ama çokkkk karışık hemde
ben kızıma hamileyken 14 kilo almıştım doğumdan sonra bi 6 kilo daha aldım 4-5 ay içinde oldu sana 20 kilo fazla
sonra kızım fazla emmediği için 5. ayda yürüyüşe falan başladım 7. ayda işe döndüm ve vermiştim 20 kiloyu tabi yediklerimede dikkat ettim
istesem çok çabuk verebiliyorum mühim olan doğumdan sonra almamak
şimdiden 13 kilo aldım bakalım neler olacak :)
duruselcim ikimizinde doğum tarihi aynı görünüyor ama ben çalışabilir raporunu aldım geçen hafta
doktorun sata göre mi veriyor?
benim özeldeki doktorumda haziranın 10unda vericem ozaman gele yine dedi ama
devlet hastanesindeki doktorum usgye göre verdi çok iyi oldu 4 hafta sonra izne ayrılacağım inş.
o ayakları napıcaz canım bilmem.. benim babaetlerim genişledi şekli kaydı artık.. kendime sandalet aldım açık onlarla biraz daha rahatım sanki dün çok fazla şişmedi gibi geldi..
tabiki canım çalışıcam dersen doktora diceksin çalışır raporu verecek. bırakmak istediğinde de çalışamaz raporu alacaksın.. bende öyle yapacağım. kısmetse bi aksilik çıkmazsa 37. haftama kadar çalışır raporu alacağım.. benim için önemli olan dogumdan sonra geç gelmek
geçen hafta kontrole gittik doktorum eşime bakarak cinsel yaşamınıza devam edebilirsiniz dedi kondom kullandıktan sonra sorun yok dedi biziki kıpkırmıız oldu doktorda çok acık canımmmmm adamı utandırdı :)
imdi her fırsatta doktor ne dedi diyo
bu izin mevzuları cidden çok karışıkkk yaaa ben bir de yıllık izin yazacam hepten kafam karışıkk
evet cnm sata göre verio erken vermesinin ne anlamı varki cnm anlamadım:44::44:
ya benim açımdan çok anlamlı
temmuzun 15inde ayrılacaktım normalde ama şimdi temmuzun 2sinde ayrılacağım 2 hafta daha fazla dinleneceğim
birde doğumumu 2 hafta öne çektiği için tam günü gününe uyuyor izin bitimiyle yani
:))) bizim doktorda cinsel ilişkinize devam edin diğince doktora hangi ilişki diyesim geldi... korkak kocam kızımız büyüdü die kaçıyor yaklaşacağı zamanda ağır adımlarla yaklaşıyor oda birleşmedendoktor öyle değince birleşme olmuştu sonra gene aynı :)) bizimki utanmaz öyle şeylerden terbiyesizz
amannnn valla bu izinlerin taaaaaaaaaaa ..... öyle işte anladın sen.. benim işte hala muallaktaaa bi net cevap veren yok bee şefime dedim bu cumartesi doktora gidiorum müdüre söylede neticelendirsin yoksa ben yokum bidaha dedim.. gözünü korkuttum
evet cnm sata göre verio erken vermesinin ne anlamı varki cnm anlamadım:44::44:
benimde babetler öle dün müdürüm dio ayakların iice şişti istersen ayrıl 10unda dio ücretsiz iznimi kullandır hemen ayrılayım dicem ama olmuo işte
ben kızıma hamileyken 14 kilo almıştım doğumdan sonra bi 6 kilo daha aldım 4-5 ay içinde oldu sana 20 kilo fazla
sonra kızım fazla emmediği için 5. ayda yürüyüşe falan başladım 7. ayda işe döndüm ve vermiştim 20 kiloyu tabi yediklerimede dikkat ettim
istesem çok çabuk verebiliyorum mühim olan doğumdan sonra almamak
şimdiden 13 kilo aldım bakalım neler olacak :)
helal olsun sana kısa bi zamanda 20 kilo... darısı bizlerin başına AMİNNNN
senin yıllık izin hakkın yok mu canım onu kullan.. olmadı raporr alll 1 hafta daha boşuna ücretsiz çıkartmasın. sonra zaten ücretsiz alacaksın...
benimkilerinde işine gelio temmuzun ortasına kadar gelirim değince şefimmm utanmasa karşımda oynayacak.. amaaa tazminatımı vermezlerse kendi tazminat hakkım yanmasın die hazişran 15 te sonlandırıcam onların keyfinimi bekliyeyim dimi ama....
herseferinde tayyibe kaynıyorummm yaaaa izin konusunda bizi böyleee sapıttırdı allah nasıl biliosa öyle yapsınnn vicdansızzzzzzzzzz
günaydınnnnnnnnnnnn
çooooooook sıcak bir sabah ya 2 camda açık ama bunaldım şimdiden :)
canım soğuk bişeyler yiyip içmek istiyor sürekli ama bebiş gazlı olmasın diye tutuyorum kendimi
Kızlar günaydın herkese... Geçmişi tam bitiremedim hemen bişey sormak istiyorum. Sancısı olan doktora görünen nstye bağlanan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim. Benim dün akşamdan beri kalçamın tam üstünden kasıklarıma ve bacaklarımın iç kısmına yayılan bir ağrı var sizin de böylemiydi? Endişe etmem gereken bişey mi?
geçen hafta kontrole gittik doktorum eşime bakarak cinsel yaşamınıza devam edebilirsiniz dedi kondom kullandıktan sonra sorun yok dedi biziki kıpkırmıız oldu doktorda çok acık canımmmmm adamı utandırdı :)
hahaha,canım cmtsi doktorumuz bize bebeğin eşi hala aşağıda iş yapma ,ilişki yok,boşalma yok dedi biz de aynen kıpkırmızı olmuştuk,drlar da çok açık konuşmalılar ki hastalar da anlasın dimi ya...
kızlar bugün polis m.Y.o öğrencilerinin atamaları vardı
kardeşim trabzonu seçmiş
hayırlı olur inşallah...
bu izin mevzuları cidden çok karışıkkk yaaa ben bir de yıllık izin yazacam hepten kafam karışıkk
iyi demişsin benim yerime eleman alındı bile haftaya pazartesi başlıycak 1 hafta benimle gezecek kuyruk gibi.
en sinir olduğum şey başkanım bi akrabasını buldu geçici çalışacak
dönüşte yerin kesin olsun insan kaynakları bulursa başımıza kalır dedi yazık adamcağız bilmiyoki benim gidipde dönmemek var diye düşündüğümü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?