2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hepsi çok güzel.Güle güle güzel günlerde kullanın.Kapı süsünüde civilden mi aldınız.Sorması ayıp olmazsa kapı süslerinin fiyatları nasıl?

onu yapacağına dese sana gel gidelim bakacağın bişe varsa alalım dese daha ii ama erkekler işte illa bişeleri anlamaları için kızacan sölücen

Son düzenleme:
hayatımsın,
odanıza her geçen gün bir güzellik katıyorsunuz,inş en büyük güzellik de hayırlısıyla gelerek odayı taçlandıracak...

onu yapacağına dese sana gel gidelim bakacağın bişe varsa alalım dese daha ii ama erkekler işte illa bişeleri anlamaları için kızacan sölücen

o kadar düşünceli değil malesef
bişeyi yaptırmam için illa küsecem trip atacam bağırıp çağıracam falan işte
o halde bile yarım yamalak yapar

valla seni yürekten tebrik ediyorum... beni baştan yarat olmuşsun sen ozamanlar bayanlara değişiklik yakışıyor ya kim nederse desin.. şimdi kendimi hep aynı saç rengiyle dipleri çıkmış görünce çöküyorum ama evladım için katlanıyorum gene çıtırsındır canım ya azimli olmak çok güzel.. benimde kilo takıntım olurr sevmiyorum kiloyu.. ama yapı dan dolayı biraz armut tipliydim üstüm incecik.. şimdi bütün oldum armutlarım hiç belli olmuyor üstüm kalınlaşınca

bizdede koşu bandı var inş. doğumdan belli bir süre sonra bende sıkı bişeyler yapmalıyım kesin ve kati

bnm kocada peygamber sabrı varr o zamnn :)) adamm aralıktan berı sıkıyo kendınıı kıyammm yaa :)

ben çocuk istiyorum diye yumurtlama günlerimde tabiri caizse peşinden koşuyodum gününü geçirmeyelim diye o hep bi bahane bulurdu yada hasta olurdu yorgun olurdu küserdim bende ben küsünce mecburen yapardık
hamile olduğumu öğrendiğimden beridirde ben tınlamıyorum zaten

Çok güzelmiş minik kuşunun cicileri canım güle güle güzel günlerde giysin inşallah Halıya da bayıldım ayrıca

var cnm 2012 iznim duruo daha ama ücretli iznim bitince 4 ayın sonunda 2012 ve 2013ü kullanacam allah nasip ederse ondan sonra eğer ücretsizi kullandırmazlarsa 1 ay kadar rapor alacamyoksa 6 ay ücretsiz ki inşallah

hmmm anladım canım.. biz ne yaparsak doğumdan sonra hemen gelmemek için savaşıyoruz resmen.. bende geldiğimde 3 haftalık iznimi kullanırım sonrada 3 ay ücretsiz alırım diyorum amaaa hep diyorum be canımm dediklerim olacak mı bakalım (( şefim ücretsizde alırsın ocakta gelirsin dedi.. evdende idare edersin dedi.. olmadı daha uzun ücretsizle evden idare ederim napimmmmm kızım kollarımda annesiyle büyüsün yeterki

amaaann bi de başkanın akrabası
kkyada giremem haftaya ekranımda olur gözü yanımda oturur

Aralıktan beri miiii. Kız naptın adama yazık işkence yap daha iyi

kızzzz napsın angy ölüyoda koca yanaşmıyo demi kız angyy

hahaha verirsin inşallah önemli olan doğumdan sonra almamak yoksa hamile kilolarının çoğu lohusayken gidiyo dikkat edersek
tabi. genç gösteriyorum sanırım ilk çocuğunmu diye soruyo çoğu seviniyorum tabisi

bide korkuyorum yemek yerken doğurcam diye ne obur oldum ben yaaaa

bnm doktorr cınsellıkle ılgılı hcbsey demıyo...devam sanıyo heralde bılmıyrmm :) devam edın desede bnm kocam ıcn pek bsey ıfade etmez kızm hıseder dıyo bska bsey demıyıo..vla zaten bnde oyle agırımkıı hcbsey yapacak modda degılmm aklıma bıle gelmez oldu artıkk :) gcen kocama dedımm o kdr uzun zamn oldukı nası bsey olduğunu bıle unuttm yanı dedımm guluyoo :)eylull ıcın askm dıyo :) bde ıcmde kıpır kıpırken kızmm ypamamm ben vla bnada rahtsz edıyomusmm gbı gelırr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…