- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.741
Tünaydın annelerrrrrrrr.. Pazar günü kayınvalideme kahvaltıya gittik. Dedi gidelim civilden penye battaniye alalım, dedim bende 2 tane var gerek yok ona, ama yinede gidelim bişeyler bakalım dedimGittim babanenin 100 TLsini harcadık, aldıklarımızı getirdik eve, daha onda tulumlara iç zıbınlar ve battaniyesi var. Sözde ne alacaktık ama o benden daha hevesli,ilk torunu olacak herşeyi kendisi seçti. Doğrusu beğenmedim diyemem
Bugün inşaallah perdesinin fonunu diktircem, ve halısını alıcam. Umarım bu halıdan bulurum fena taktım..
bu arada kocam olacak adam akşam çıkarıp 100 lira verdi al çocuğun eksiklerini alırsın diye
bende istemem dedim
baktım cüzdanıma koymuş
illa düşünmen için trip mi yapmam lazımya
herşeyi 100tl ile alınacak sanıyo camış
ben onun 10 katını harcadım kaç aydır haberi yok
herkese günaydın kıslarrr,,,
maviciğim öncelikle kardeşin için hayırlı olsun diyeyim,sonra da soğuk birşeyler yiyip içmek bebeği doğunca mı gazlı yapıyor nasıl yaaaa anlamadım anne karnında gaz mı biriktiriyor yavrucaklar ???
QUOTE]
öncelikle teşekkür ederim canım
evet malesef yediğimiz içtiğimiz o soğuk içecekler, gazlı içecekler dondurma falan direk bebeğin bağırsaklarına etki ediyor.
bebeklerin bağırsağını üşütüyoruz şimdiden yani
doktor demişti banada
hatta bi arkadaşım bildiğin buz yerdi günde kaç kilo dondurma yerdi malesef çocuğu kolik oldu
Canım hepsi çok güzel.Güle güle güzel günlerde kullanın.Kapı süsünüde civilden mi aldınız.Sorması ayıp olmazsa kapı süslerinin fiyatları nasıl?
Canım hayırlısı olsun inşallah.Allah onlara güç kuvvet versin.Zor meslek.
Teşekkür ederim canım sağol. Evet civilden aldık, 20 tl den başlıyor fiyatları, benimki 24 tl.
onu yapacağına dese sana gel gidelim bakacağın bişe varsa alalım dese daha ii ama erkekler işte illa bişeleri anlamaları için kızacan sölücen
gene patlattın bombanı..
yok kız ben dokunuyorum bacağım hep orda ama kocammm bebişi için gıkını çıkarmıyorbir hafta sıkabiliyor kendisini
daha bitmedi
ben çalışırken aldım baya bi kilo yine
dikkat etmessem çok çabuk alıyorum
sonra bigün sitedeki arkadaşımla yürüyüşe başladık 2 ayda 15 kilo daha verdim 44 bedenden 38e düştüm ama yürüyüşle ve sıkı diyetle nasıl incecik oldum. annem konuşmadı bi süre benle senin deridn varda anlatmıyon eridin gittin diye
yıllık izne ayrıldım tabi önce
sonra gözlüklerden kurtulmak için lazer oldum
sonra saçımı kestirdim perçem falan attırdım
izin bitip işe döndüğümde herkesin ağzı açık kalmıştı hala unutmuyorum tanıyamadı bir çoğu
ama ozaman genceciktim 22 yaşlarında bir çıtırdım bakalım yine aynı performansı gösterebilecekmiyim
yürüyüş bandıda var dışarıda yürüyemessem evden hallederim bide eliptik bisiklet alasım var çok işe yaradığını duydum
kilo takıntım var doğumdan sonra nası lvericem araştırmalar yapıyorum çok azimliyim bu konuda
ama şimdi kasmıyorum valla ne önüme gelirse yiyorum
2 aydaha yiyeyim ne olcek
bnm kocada peygamber sabrı varr o zamnn :)) adamm aralıktan berı sıkıyo kendınıı kıyammm yaa :)
bnm kocada peygamber sabrı varr o zamnn :)) adamm aralıktan berı sıkıyo kendınıı kıyammm yaa :)
Tünaydın annelerrrrrrrr.. Pazar günü kayınvalideme kahvaltıya gittik. Dedi gidelim civilden penye battaniye alalım, dedim bende 2 tane var gerek yok ona, ama yinede gidelim bişeyler bakalım dedimGittim babanenin 100 TLsini harcadık, aldıklarımızı getirdik eve, daha onda tulumlara iç zıbınlar ve battaniyesi var. Sözde ne alacaktık ama o benden daha hevesli,ilk torunu olacak herşeyi kendisi seçti. Doğrusu beğenmedim diyemem
Bugün inşaallah perdesinin fonunu diktircem, ve halısını alıcam. Umarım bu halıdan bulurum fena taktım..
var cnm 2012 iznim duruo daha ama ücretli iznim bitince 4 ayın sonunda 2012 ve 2013ü kullanacam allah nasip ederse ondan sonra eğer ücretsizi kullandırmazlarsa 1 ay kadar rapor alacamyoksa 6 ay ücretsiz ki inşallah
eee onların keyfini beklerken elimdeki bulgurdan olacağım napayım. adam gibi bi kesinleştirmediler ne b.k yiyeceklerini.. hem başkasını istemiyorlar hemde nazlanıyorlar oooooooooo valla...
ıyyy kuyruk mu hiç çekilmez be canım o da.. ben hiç çekemezdim bide ona işi anlat hava sıcak zaten bunalıyoruz pöffff..
bilseler ah bi bilselerrr şeytani düşünceni
Aralıktan beri miiii. Kız naptın adama yazık işkence yap daha iyi
valla seni yürekten tebrik ediyorum... beni baştan yarat olmuşsun sen ozamanlarbayanlara değişiklik yakışıyor ya kim nederse desin.. şimdi kendimi hep aynı saç rengiyle dipleri çıkmış görünce çöküyorum ama evladım için katlanıyorum gene çıtırsındır canım ya azimli olmak çok güzel.. benimde kilo takıntım olurr sevmiyorum kiloyu.. ama yapı dan dolayı biraz armut tipliydim üstüm incecik.. şimdi bütün oldum armutlarım hiç belli olmuyor üstüm kalınlaşınca
bizdede koşu bandı var inş. doğumdan belli bir süre sonra bende sıkı bişeyler yapmalıyım kesin ve kati
:))) bizim doktorda cinsel ilişkinize devam edin diğince doktora hangi ilişki diyesim geldi... korkak kocam kızımız büyüdü die kaçıyor yaklaşacağı zamanda ağır adımlarla yaklaşıyor oda birleşmedendoktor öyle değince birleşme olmuştu sonra gene aynı :)) bizimki utanmaz öyle şeylerden terbiyesizz
amannnn valla bu izinlerin taaaaaaaaaaa ..... öyle işte anladın sen.. benim işte hala muallaktaaa bi net cevap veren yok bee şefime dedim bu cumartesi doktora gidiorum müdüre söylede neticelendirsin yoksa ben yokum bidaha dedim.. gözünü korkuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?