- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.761
bu arada kocam olacak adam akşam çıkarıp 100 lira verdi al çocuğun eksiklerini alırsın diye
bende istemem dedim
baktım cüzdanıma koymuş
illa düşünmen için trip mi yapmam lazımya
herşeyi 100tl ile alınacak sanıyo camış
ben onun 10 katını harcadım kaç aydır haberi yok
kızzzz napsın angy ölüyoda koca yanaşmıyo demi kız angyy
Tünaydın annelerrrrrrrr.. Pazar günü kayınvalideme kahvaltıya gittik. Dedi gidelim civilden penye battaniye alalım, dedim bende 2 tane var gerek yok ona, ama yinede gidelim bişeyler bakalım dedimGittim babanenin 100 TLsini harcadık, aldıklarımızı getirdik eve, daha onda tulumlara iç zıbınlar ve battaniyesi var. Sözde ne alacaktık ama o benden daha hevesli,ilk torunu olacak herşeyi kendisi seçti. Doğrusu beğenmedim diyemem
Bugün inşaallah perdesinin fonunu diktircem, ve halısını alıcam. Umarım bu halıdan bulurum fena taktım..
Aralıktan beri miiii. Kız naptın adama yazık işkence yap daha iyi
amaaann bi de başkanın akrabası
kkyada giremem haftaya ekranımda olur gözü yanımda oturur
kızzzz napsın angy ölüyoda koca yanaşmıyo demi kız angyy
pessss 100 tl şimdi ne alınıyor kii.. çarşıya adım atsan 100 tl anında bitiyor bile.. neyse buna şükür bu bebişiniz şansıyla gelsinde babası adam olsun inşallah canım.. meleğin ne şanslı ki çalışan ve hep evlatlarını düşünen annesi var..
sen böyle anlatınca kocamdan allah razı olsun diyesin geldi( hiç acımıyor kızı için al gitsin bea al gitsin die hep bişeyler özeniyor. ben bazen cok acıldık diyorumda açıl gitsin napalım diyor.. inşallah seninkinede azcık bile olsa bulaşır bu düşüncelik..
tas olsa catlarr :)ben bısey yapmadım tatlım yaa ılk zman kanamam vardı yasaktı snra plesenta assadaydı yasaktı hepsı gectı duzeldı..bu seferr karnım buyudu bnmkı hisseder zarar verırım dıyo 9 ay yapmasak olmadık ya dıyoo ....3 gun öncede cogu gıttı azı kaldı dıyodu artıkk son raddeye geldı galıbaa :)
hayatımsın,
odanıza her geçen gün bir güzellik katıyorsunuz,inş en büyük güzellik de hayırlısıyla gelerek odayı taçlandıracak...
Bence de son zamanlarını yaşıyo artık. Ama 40 gün de lohusalık var bundan bilgisi varmı ki
Forumda yazılanları okuyunca çok heyecanlandım. Çünkü henüz doğum çantam hazır değil. En yakın zamanda hazırlasam iyi olacak sanırım. Daha beşiğini bile alamadım. Oyun parkı mı yoksa Ahşap beşik mi alsam karar veremedim. Sizce kızlar hangisi daha iyi? :18:
ay ne komiğim ya başlığa keçe yazdım ama bahsetmedim hehehe.keçe yapan marifetli arkadaşlar hangi siteden alıyosunuz bu keçeleri
herkese iyi akşamlar. ben oyun parkı mı alayım yoksa beşik mi karar veremedim. bildiğiniz güzel bi model var mı kızlar. bi yardımcı olur musunuz bana.
günaydın kızlar. benimde ayın 10 nunda 32. haftam doluyor. ben dersanede yani özelde çalışıyorum dolayısıyla dersane bitti ama sigorta işliyo tabi.çalışabilir raporu almama gerek yok sanırım ama çalışamaz raporu diye bir rapor almama gerek varmı? sigorta doğumdan sonra 2000 tl nin üstünde bir ödeme yapıyor ya onun için 32. haftaya kadar çalışmam yeter diye biliyorum ama iş yerine her hangi bişi vermeme gerek varmı bilmiyorum?
benim pcde neden görünmüo ki aldıklarının resimleri yaa
Maşallah canım. Süpersin...
kızlar günaydınnnn,
sabah sabah midenizi bulandırmayayım ama, benim çoktandır burnumdan kan geliyordu bu aralar baya arttı,
bu sabah boğazımdan da kan geldi, 1-2 damla,
bir de yapışkan bir akıntım oluyor, dün de kanamam oldu sandım malum bölgede peçeteye geldi lavaboda,
tüm gün panik oldum sürekli gidip kontrol ettim bi daha da gelmedi, bende hemoroidde yok acaba o kan neydiki,
internette okuyorum bu türbelirtiler olabiliyormuş başka yaşayan var mı bunları????
ben çocuk istiyorum diye yumurtlama günlerimde tabiri caizse peşinden koşuyodum gününü geçirmeyelim diye o hep bi bahane bulurdu yada hasta olurdu yorgun olurdu küserdim bende ben küsünce mecburen yapardık
hamile olduğumu öğrendiğimden beridirde ben tınlamıyorum zaten
canım neler çektiğini bi bilsen soğuk soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?