2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pessss 100 tl şimdi ne alınıyor kii.. çarşıya adım atsan 100 tl anında bitiyor bile.. neyse buna şükür bu bebişiniz şansıyla gelsinde babası adam olsun inşallah canım.. meleğin ne şanslı ki çalışan ve hep evlatlarını düşünen annesi var..

sen böyle anlatınca kocamdan allah razı olsun diyesin geldi ( hiç acımıyor kızı için al gitsin bea al gitsin die hep bişeyler özeniyor. ben bazen cok acıldık diyorumda açıl gitsin napalım diyor.. inşallah seninkinede azcık bile olsa bulaşır bu düşüncelik..

yaaa ben resim göremiyorummm ((( iş yeri netim kısıtlı die resimler gözükmüyor heralde öğlen bakıcam ama eminim hepsi birbirinden güzeldir nisamızın cicikleriii

Aralıktan beri miiii. Kız naptın adama yazık işkence yap daha iyi

tas olsa catlarr :)ben bısey yapmadım tatlım yaa ılk zman kanamam vardı yasaktı snra plesenta assadaydı yasaktı hepsı gectı duzeldı..bu seferr karnım buyudu bnmkı hisseder zarar verırım dıyo 9 ay yapmasak olmadık ya dıyoo ....3 gun öncede cogu gıttı azı kaldı dıyodu artıkk son raddeye geldı galıbaa :)

amaaann bi de başkanın akrabası
kkyada giremem haftaya ekranımda olur gözü yanımda oturur

kızzzz napsın angy ölüyoda koca yanaşmıyo demi kız angyy

vlaa oyle dayanaklı bı adamda degıldıı smdı bı sabır geldı :) eylull hisseder dıyoo bı kere yakınlaştık bsey olmadı ama ogun bebıs hareket etmedı hıc..bak gordunmuu hıssettı çocuğu küdstürdük dedı :)

kızlar günaydınnnn,

sabah sabah midenizi bulandırmayayım ama, benim çoktandır burnumdan kan geliyordu bu aralar baya arttı,
bu sabah boğazımdan da kan geldi, 1-2 damla,
bir de yapışkan bir akıntım oluyor, dün de kanamam oldu sandım malum bölgede peçeteye geldi lavaboda,
tüm gün panik oldum sürekli gidip kontrol ettim bi daha da gelmedi, bende hemoroidde yok acaba o kan neydiki,
internette okuyorum bu türbelirtiler olabiliyormuş başka yaşayan var mı bunları????

evet diyorumya ben bu aya kadar 10 katını harcadım onun
yavrularım sağlıklı hayırlı olsunda ben yeterim inş. onlara

Bence de son zamanlarını yaşıyo artık. Ama 40 gün de lohusalık var bundan bilgisi varmı ki

gunebakamcımm endıselenme cnm...kasık ağrıları bel ağrıları cok normall bnde hep oluyo..gecen gun kasıklarm ağrırken nst ye bglandımm hc sancım kasılmam çıkmadı...karnımzz buyuyo bebısler ıttırıyo ıcerdenn cnmm

Park yatak tavsiye ederim canım ama sen bilirsin :)

ay ne komiğim ya başlığa keçe yazdım ama bahsetmedim hehehe.keçe yapan marifetli arkadaşlar hangi siteden alıyosunuz bu keçeleri

hoci kece . com du galiba canım. Benim siparişlerim geldi ama tam aynı boyda değiller, bazıları daha ufak. Çok da memnun kalmadım ben.

herkese iyi akşamlar. ben oyun parkı mı alayım yoksa beşik mi karar veremedim. bildiğiniz güzel bi model var mı kızlar. bi yardımcı olur musunuz bana.

Park yatak kesinlikle :)

Canım bildiğim kadarıyla çalıştığın haftaları ekletebilmen için mutlaka 37ye kadar çalışabilir raporu alman gerek diye biliyorum. Alo 170 miydi, bi sor bence.

benim pcde neden görünmüo ki aldıklarının resimleri yaa

canım bizim şirketlerin yasakları yüzünden göremiyoruz heralde.. arada bişey oluyor netim hep açık sonra gene sınırlanmış.. ama kadınlar kulubüm hep açıkk nazar değmesin bunuda kaparlarsa kafayı yerim

Canım yara falan kanamış olabilir.
Benim 1 aydır burnum kanıyor. Diş etleri kanıyor. Hatta o kadar hassaslaştı ki fırçalamadan uyanınca gargara yaparken parmağımla dişlerimi sürtsem kanıyor.
Boğazından gelende burnundan tam olarak çıkamayan kısmıdır. bağlantılı olduğu için. Normal olduğunu söylüyolar canım.
Genital bölgenin temizliğini yaparken bile kanoy artık benim. Kanlandım canlandım canırım :))

kendımı gordum sende... ben hamıle kaldığım ay yumurtlama gunlerı hc kaçırmadım..bde bn cok bebek ıstegm ıcın suankı doktoruma gıttım..bna alltn muayene yaptı yumurta olusmus gun aşırı ılıskıye gırın dedı :) ben ısımı sağlama almk ıstedm bunu hergune çıkardım :) adam yorgun gelıyo bası agrıyo hc umrumda degıl...dışarı çıkalım dıyo hayır dıyorum:) o ay bnden cok cektı vla.. hc hayr demedı ogrendı belımn altına yastık falan koyuyodu :) bana dıyo naptın etnn o ay hamıle kaldın senden korkulur dıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…