2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun...benim de geçen aklıma geldi düşsem yüzüstü kapaklansam karnımın üstüne ne korkunç olur diye...böyle abuk sabuk şeyler gelir bazen aklıma...düşününce bile ter boşaldı kafamdan aşağı...Allah korusun...size de bişey olmadığıan sevindim....

ben söylimmm.. ozamanda eylülcük yanınızda olacak ya.. kızımız uyanmasın sesimize dicekk gibi geldi bana

vla olabılır :) agladıgı an benden oncee kosarr bebıse zaten :) bnde kucukken cok fenaydmm annemlerle yatıyodm 5 yasnda flan dakka bası sorardmm uyuduzmuu baba uyudnmu anne uyudnmu :) daha olmadı aralarna yatardmm snra bı uyanırdm benı gerı yerıme yatrmıslarr :) smdı anlıyormm onları :)

Canım bildiğim kadarıyla soğuk yersen bebek gaz yapar meselesi emzirirken geçerli, yani şimdi içip yiyebilirsin soğuk şeyleri :)

evet emzirirken daha önemli
ama şimdiden etkiliyormuş malesef yediğimiz içtiğimiz bebekleri bunu doktor söyledi
birde ne kadar çok kafein içilirse bebeğin gelişimi o kadar yavaşlarmış diye okudum netten

Canım git başka bi hastaneye, ne bilcek senin adet tarihini usgye göre verirler

polı ve ıkıncı ucuncu bebını bekleyen arkadslarr bn sıze bısey sorucamm..smdı gerçekten bunu nası ayarlıcazz ..bı yerde bebıss bı yerde kocaa hangı zmanları denklıcezzz cıdden merak edıyrmm :) bebıs hep bakım ıster ee adamda ıhmale gelmez o da bı çocuk yanı :)

canım benim şimdiye kadar çok hafif yani diyim ki mercimek büyüklüğünde 2 şer ay arayla olmak üzere bahsettiğin lekelenme geldi yani ben de yaşadım ama ilkinde plasentada kanama varmış diğer ikisinde hiçbirşey çıkmadı canım sadece erken doğumu önleyici iğne ve progestan kullandım 3 hafta önce sonuncu lekelenmemi yaşadım hiçbirşey çıkmadı ama sen bana bakma git dr a sonuçta herkesin başka başka yaşadıkları ne kadar benzer olsa da burnumda kanama bende de var ama boğzımdan gelemedi hiç.

zaten o dediğin şey hemen olmuyo 2-3 ayı buluyo bazen
akşam bebeği uyutur uyutmaz işe başlıycaksınız
tam işin ortasında uyancak işiniz yarım kalcak bazen
sen emzireyim diye koşa koşa banyoya gitçeksin önce (cünüpken emziremessin)
bi süre böyle olcak
sonra o büyüdükçe sizde düzene gireceksiniz
karı koca iş üstündeyken şeytan çocuğu dürtermiş diye duymuştum

bizdede durum pek parlak değil:) ama bunun lohusalığı flnda var, doğumdan sonrada kolay kolay eski düzene geçilemeyecek...

Gunaydi guzel anneler su telefondanda takvimi gorebilsek ne iyi olacak

canım benım telde gözüjküyor.bi ara aşağıda ayarı vardı onu kurcalalamışım gözükmüyordu. hemen ekranın en altında sen de bir kurcala istwersen

ben de kocamoın işten gelmesini beklerdim kapıda :) hıhı alcağımızı aldık nasılsa :)

haha hemen de kocanı öne atmışssın seni gidi seni sankim senin canın çekmicek:)

Son düzenleme:

yok canım bende senin gibi düşünüyorum. ne kadar geç alırsan okadar iyi, bebişle daha fazla vakit geçirmiş olcaz

bende tam bundan bahsedecektimmm...
ilk zamanlarda lohusa iken zaten olmuyo ortalama 40 gün sonrasında normal doğum yapanlar için söylüyorum ilk ilişki biraz ağrılı oluyo...
neyse onları da atlattık tam yakınlaştıkkk gaza geldik derkennnn ıngaaaaa ıngaaaa diye seslerrrr gözler uykulu ama akıl ordaaa sen emzirmeye gidiyosun çocuk uyuyo sen hazırsın bu seferde adam uyumuşşşş..uyumaa safffeeeetttt olayııı....

adam cin gibi bekliyo bazen ama çocukda uyku yok başlıyooo ""uyu ulan eeşşoğlu eşeek ananı belliyecemmm boş duruyo döşekkk...ayyy kemal sunalın oo filmine bayılırım (rahmetli)

sonra çocuğun uykuları düzene giriyo senin hormonlar düzeliyo işler rayına giriyo
bu seferde çocuk büyüyo ve anlamaya başlıyo bazı şeyleriii...yanınızda yatacam diyo vs vs.
odasını erkenden ayırmak lazımmm .....

Selam kızlar doktordan geliyorum. Aklım çok karıştı. Normal hesabıma göre 1 temmuz 32 hafta oluyor izin için raporu o zaman yazdırırım diye düşünüyordum. Bugün gittiğimde ise doktor 17sinde yazmam lazım dedi. İş yerinde arkadaş ona göre pazartesi izine çıkacaktı. Doktor 1 temmuz geçmiş oluyor dedi. Bi de doktor doğumu sezeryan diye konuştuk. Normalden daha erken olacağı için izin kaybnın olmasın dedi. Gerçi sgk yeni uygulama çıkartmış doğum ne zaman olursa olsun 112 gün izin öncesi sonrası farketmez yanmıyormuş dedi. Ya bir de iş yerine soramadım izinde maaşı nerden alıyoruz ve asgari ücret mi alıyoruz. Yoksa yatan primde ne kadarsa o kadar mı?

anam sen bizleri hepten çökerttinn ehh kocam şimdi korksun ogünlerde böyle olursa görcem ben onu hhhh... zaten o işi yaparken tam ıngaaa ıngaaaa derseee banyo yapmak gerekir dimi mantiken pis pis bebeği emzirmek doğru olmaz.. sonraa bizimki dediğin gibi uyur kalır da :)))) ay o kızı için ilişkiyide bırakır vallaa korkulur benim kocadan.. kaynanaya dermi acaba anne bizim bu akşam işimiz var masal biraz sende dursun

Son düzenleme:

evt odayı erken ayırmak lazımm cnm yaa smdıkı çocuklar daha da uyanıklarr vla :) emzırmeye gdıyosun adam uyuyoo ayy ne kotu bı tblo...ben durtelerımm uyan dıyee :)çocukta uyku yoksa ve adam ayıksaa durum vahım yanı o geceyı unutt :) zormuss vla ya :)

gezmeye gdıcezz dıye bahane uydurur:) bnmkıde bırakır kesınn o potansıyel var yanı :) bde kostr kostr banyoya gıtt o arada kocalar cocugu oyalasın don paça tıplerr :) gozumn onunde canlandı bırdenn tabloya bakk :)

canım bahsettiğin halı Dinarsu markasına ait. Evmanya.com da görmüştüm ben. Şimdi baktım fiyatı 220,90 TL imiş.. Bilgine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…