- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.781
birde bu arada çok üzücü bir olay atlattım merdivenlerden düştüm okulda çarşamba günü.2 gün hastaneyle uğraştık 3 kez nst ye bağladılar.çok şükür ki bebeişim sağlıklı.güçlü bir kız olcak sanırım.
bılıyoo cnm..o bu kdr durdumm 40 günde dururum dıyo...ama bunun gerı donuşu nası olucakk bn ondan korkuyrmm :)
bılıyoo cnm..o bu kdr durdumm 40 günde dururum dıyo...ama bunun gerı donuşu nası olucakk bn ondan korkuyrmm :)
ben söylimmm.. ozamanda eylülcük yanınızda olacak ya.. kızımız uyanmasın sesimize dicekkgibi geldi bana
Canım bildiğim kadarıyla soğuk yersen bebek gaz yapar meselesi emzirirken geçerli, yani şimdi içip yiyebilirsin soğuk şeyleri :)
hayatımsın
aslında benm adet tarihim 9 kasım..takwimde 16 ağustos doğum gözüküodu...dr bi kere 11ağustos gibi olur deynce takwimi geri almştm ben...bidahada değiştirmedm şimdide bebeğim maşallah diyim önden gidio ağustosun ilk haftası alırıs dedi dr hemde bayram girio risk almayalım dedi...
buraya kadar normal ama 32.hafta raporunu 21ine wermesi benmde canımı sıktı...ama adete göre weriyoruz erken weremeyiz dedi ben şuan 30.haftadaym...
kızlar günaydınnnn,
sabah sabah midenizi bulandırmayayım ama, benim çoktandır burnumdan kan geliyordu bu aralar baya arttı,
bu sabah boğazımdan da kan geldi, 1-2 damla,
bir de yapışkan bir akıntım oluyor, dün de kanamam oldu sandım malum bölgede peçeteye geldi lavaboda,
tüm gün panik oldum sürekli gidip kontrol ettim bi daha da gelmedi, bende hemoroidde yok acaba o kan neydiki,
internette okuyorum bu türbelirtiler olabiliyormuş başka yaşayan var mı bunları????
polı ve ıkıncı ucuncu bebını bekleyen arkadslarr bn sıze bısey sorucamm..smdı gerçekten bunu nası ayarlıcazz ..bı yerde bebıss bı yerde kocaa hangı zmanları denklıcezzz cıdden merak edıyrmm :) bebıs hep bakım ıster ee adamda ıhmale gelmez o da bı çocuk yanı :)
tas olsa catlarr :)ben bısey yapmadım tatlım yaa ılk zman kanamam vardı yasaktı snra plesenta assadaydı yasaktı hepsı gectı duzeldı..bu seferr karnım buyudu bnmkı hisseder zarar verırım dıyo 9 ay yapmasak olmadık ya dıyoo ....3 gun öncede cogu gıttı azı kaldı dıyodu artıkk son raddeye geldı galıbaa :)
Gunaydi guzel anneler su telefondanda takvimi gorebilsek ne iyi olacak
ben çocuk istiyorum diye yumurtlama günlerimde tabiri caizse peşinden koşuyodum gününü geçirmeyelim diye o hep bi bahane bulurdu yada hasta olurdu yorgun olurdu küserdim bende ben küsünce mecburen yapardık
hamile olduğumu öğrendiğimden beridirde ben tınlamıyorum zaten
polı ve ıkıncı ucuncu bebını bekleyen arkadslarr bn sıze bısey sorucamm..smdı gerçekten bunu nası ayarlıcazz ..bı yerde bebıss bı yerde kocaa hangı zmanları denklıcezzz cıdden merak edıyrmm :) bebıs hep bakım ıster ee adamda ıhmale gelmez o da bı çocuk yanı :)
Selam arkadaşlar herkes 32. hafta çalışabilir raporunu erken almaktan bahsetmiş bense geç almak için çabaladım. 34. haftada 32. haftadaymışım gibi gösterecek doktorum. bu sürede 10 gün rapor alacağım. 34. haftada doktorum çalışabilir raporu verecek tabi 32. hafta yazacak. 3 haftalık yıllık iznimi kullanacam bu arada. Kafam çok çalışmıyo bu aralar mantıksız bişi yapmıyorum değil mi?
bende tam bundan bahsedecektimmm...
ilk zamanlarda lohusa iken zaten olmuyo ortalama 40 gün sonrasında normal doğum yapanlar için söylüyorum ilk ilişki biraz ağrılı oluyo...
neyse onları da atlattık tam yakınlaştıkkk gaza geldik derkennnn ıngaaaaa ıngaaaa diye seslerrrr gözler uykulu ama akıl ordaaa sen emzirmeye gidiyosun çocuk uyuyo sen hazırsın bu seferde adam uyumuşşşş..uyumaa safffeeeetttt olayııı....
adam cin gibi bekliyo bazen ama çocukda uyku yok başlıyooo ""uyu ulan eeşşoğlu eşeek ananı belliyecemmm boş duruyo döşekkk...ayyy kemal sunalın oo filmine bayılırım (rahmetli)
sonra çocuğun uykuları düzene giriyo senin hormonlar düzeliyo işler rayına giriyo
bu seferde çocuk büyüyo ve anlamaya başlıyo bazı şeyleriii...yanınızda yatacam diyo vs vs.
odasını erkenden ayırmak lazımmm .....
bende tam bundan bahsedecektimmm...
ilk zamanlarda lohusa iken zaten olmuyo ortalama 40 gün sonrasında normal doğum yapanlar için söylüyorum ilk ilişki biraz ağrılı oluyo...
neyse onları da atlattık tam yakınlaştıkkk gaza geldik derkennnn ıngaaaaa ıngaaaa diye seslerrrr gözler uykulu ama akıl ordaaa sen emzirmeye gidiyosun çocuk uyuyo sen hazırsın bu seferde adam uyumuşşşş..uyumaa safffeeeetttt olayııı....
adam cin gibi bekliyo bazen ama çocukda uyku yok başlıyooo ""uyu ulan eeşşoğlu eşeek ananı belliyecemmm boş duruyo döşekkk...ayyy kemal sunalın oo filmine bayılırım (rahmetli)
sonra çocuğun uykuları düzene giriyo senin hormonlar düzeliyo işler rayına giriyo
bu seferde çocuk büyüyo ve anlamaya başlıyo bazı şeyleriii...yanınızda yatacam diyo vs vs.
odasını erkenden ayırmak lazımmm .....
anam sen bizleri hepten çökerttinnehh kocam şimdi korksun ogünlerde böyle olursa görcem ben onu hhhh... zaten o işi yaparken tam ıngaaa ıngaaaa derseee banyo yapmak gerekir dimi mantiken pis pis bebeği emzirmek doğru olmaz.. sonraa bizimki dediğin gibi uyur kalır da :)))) ay o kızı için ilişkiyide bırakır vallaa korkulur benim kocadan.. kaynanaya dermi acaba anne bizim bu akşam işimiz var masal biraz sende dursun
Tünaydın annelerrrrrrrr.. Pazar günü kayınvalideme kahvaltıya gittik. Dedi gidelim civilden penye battaniye alalım, dedim bende 2 tane var gerek yok ona, ama yinede gidelim bişeyler bakalım dedimGittim babanenin 100 TLsini harcadık, aldıklarımızı getirdik eve, daha onda tulumlara iç zıbınlar ve battaniyesi var. Sözde ne alacaktık ama o benden daha hevesli,ilk torunu olacak herşeyi kendisi seçti. Doğrusu beğenmedim diyemem
Bugün inşaallah perdesinin fonunu diktircem, ve halısını alıcam. Umarım bu halıdan bulurum fena taktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?