2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun canım.. izinlerimiz yanmasındaa ben ona yanarım bitek.. maaşını işe başlayana kadar alamıyorsun. doğum iznin bitip iş başı yaptıgın gün iş başın bildiriliyor sanırım 1 ay içindede rapor paralarını alıyorsun toptan.. bordornda ne gözüküyor yatan asgari ücret üzerinden mi.. bürüt maaşın yatıyor sgk tarafından..

canım biçok işyeri izndeyken maaş vermiyo doğumdan sonra sgkdan alıyorsun ama eğer maaş verirse sen aldığın doğum parasını ödüyosun onlara.

Kızlar merhaba,

Bu aralar çok fazla giremiyorum arada iyimisiniz diye bakabiliyorum sadece. Aklım başka yerlerde kendimi çok iyi hissetmiyorum Migren tutuyo kac geçedir.

Neyse aklıma bişey takıldı ama onuda sormadan geçemiycem. Hem cibinlik hem dönence alan anneler yerleştirme ısını nasil yaptınız. Cibinlik aldım beşiğin uzun kenarının ortasına monte etmeye karar verdim . Dönenceler de üsten sallanan modelleri beğeniyorum ve istiyorum . Yoksa ikisi bir arada olmaz mı? Çirkin mı durur?

Son düzenleme:

hamile kalınca uzaklaşıcaz diye korkmuştum hadi çat pat bişeyler oluyor.. çocuk olunca daha rahat oluruz die bakarak saçmalamışızz duruma baksanaa geçmiş olsun hepimize hehehe

hahahaaayyy policim aynen bizi anlattın sankim benim herif de çookk söylemiştir o şarkıyı zamanında.. tam rahatladık derken 2. geliyor bakalım repertuarı ne kadar genişleyecek

hamile kalınca uzaklaşıcaz diye korkmuştum hadi çat pat bişeyler oluyor.. çocuk olunca daha rahat oluruz die bakarak saçmalamışızz duruma baksanaa geçmiş olsun hepimize hehehe

vla gecmıss olsun hepımıze..odasını ayrmkta bazen cozum degıl :)bn her gece uyuyamadm dıye dalardm annemlern odasına :) annem ıstemzdıı odana gıt derdı babam kıyamzdı yatırrdı aralarına alıstırıyosnn hep gelıyo bak dıye kızardı annem babama..babalar pek kıyamıyo kızlarına sanırım :) annemı smdı anlıyrmm ve kendımı goruyrmm sankı:) umarm bnm kızm bnm gbı olmaz..bn cok aşırı meraklı bı çocuktum..babam tuvalete gderknn arkasndan kosardmm resmenn goreymde rahatlaym dıee :)

Bizde de durumlar aynı en son ne zaman cins.oldu hatırlamıyorum. :))
Birde kocişe soruyorum eksikliğini hissediyormusun vs. diye tabiki diyor.:)
Ama korkuyor,bende de öyle bir enerji yok.Doğumdan sonrasına kendimizi saklıyoruz o zamanda bahsettiğiniz sorunlar çıkacak.
Off bilemedim inş.araya soğukluk girmez.Birde benim vajinusmus geçmişim var bu kadar aradan sonra yine korkularım olmaz inş.

canım benım de canım kıymetli ilşki sırasında normal doğursak olur mu acaaaba sen ne düşünüyorsun

cok güzelmişş cicileriniz güzel günlerde kullansın meleğin
halıyada bayıldımmm bunların renk renk olanlarından bende salonuma istiyorum
cinsel hayat konusulmuşşş yazık valla kocişlerebiz öle cok kasmadık valla takii bu aya kadar kociş artık yapmayalım diyoo kızce cok kıpırık olunca korktu sanırım

canım benım de canım kıymetli ilşki sırasında normal doğursak olur mu acaaaba sen ne düşünüyorsun

Bana sorarsan dışarıya normal istiyorum diyorum ama içten içede sezeryanmı olsam diyorum. :)
Dr.normal tavsiye ediyorum demişti uzun zaman önce ama son haftalar belli olur dedi.İçimden sezeryan olacakmışım gibi geçiyor ama bilmiyorum.
Birde üstüne üstelik hemoroid var,cerrahi doktorum normal doğumla çok daha kötü olr dedi.
Düşün halimi...

Bir arkadaşım son haftasına kadar devam etti kızda ne cesaret varmış şaşmıştım.
Hoş hamile kaldığı ay ayağı kırıktı ve alçıdaydı o şekilde hamile kaldı :)))))))))))

cnm soğukluk gırse bz smdıye boşandıydık :) en son eylulu yptık dıyorumm daha ne dıyım yanı :)

bizim başımıza da geldi o, bide benim oğlan uyandımı meme emmeden uyumuyordu, sakinleşmiyoda başka türlü, ben hızlı hızlı yıkanırken babası garibim susturmaya çalışıyordu ,ortalığı yıkıyordu canavar ben banyodan çıkıncaya kadar

Bir arkadaşım son haftasına kadar devam etti kızda ne cesaret varmış şaşmıştım.
Hoş hamile kaldığı ay ayağı kırıktı ve alçıdaydı o şekilde hamile kaldı :)))))))))))

cnm son hftalar doktorlar onerıyomuss normal doğum ısteyenlere doğumu kolaylastırıyomuss sanırım..o göbekle nası olur bılmıyrm da..doktor bze dese bol bol ılıskıye gırın dıyee bnmkı razı olmaz ne bıcm doktor buu kocamn oldu çocuk zarar verdıreck çocuğa durduk yere dıye :)

Maaşım asgari ücret üzerinden değil daha yüksek yatıyor. Peki izin sonu işe başlamazsak ne oluyor.

Kızlar benim içime bazı şeyler doğuyor.:)
Yani öyle kendimce işte ben kesin sezeryan olurum,temmuz 15 ten sonra ağustosa kalmadan olur şöyle olur,böyle olur vs.seneryolar yazıyorum kendi çapımda ama olumsuz birşey düşünmüyorum :) varmı sizde de böyle bir durum.:)

Buarada ben bebeğin çamaşırları için dalin sıvı deterjan alacaktım ama kokusuna baktım çok kötü geldi almadım.Başka bir deterjan bakıcam yumoş baby filan varmış.
Varmı kullanan?

aslında ikisde zor.ben de normal istiyorum .
normal doğumda genişler belki diye istiyorum :)
ama dikiş falan sonra daha mı zor olur ilşki diye krokuyorum.
sezeryan da çocucguda riske atmadan hem de kukun dikilmeden uyuyup uyanıcan.
ben de ne yapcam bilmıyorum.
belki o an korkudan sezeryan isterim:)

Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.Her ikisinde de sıkıntılar illaki yaşanacak ama mutlu son bize bütün ağrı,sızıyı unutturacak.

dün cemilelyd seninmi kaynanan yapmıştı un helvası bi cnm çekio bi cnm çekio anlatamam becerememde yapmayı işteyim zaten şuan kimsemde yokki yapsın((çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…