- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.801
Selam kızlar doktordan geliyorum. Aklım çok karıştı. Normal hesabıma göre 1 temmuz 32 hafta oluyor izin için raporu o zaman yazdırırım diye düşünüyordum. Bugün gittiğimde ise doktor 17sinde yazmam lazım dedi. İş yerinde arkadaş ona göre pazartesi izine çıkacaktı. Doktor 1 temmuz geçmiş oluyor dedi. Bi de doktor doğumu sezeryan diye konuştuk. Normalden daha erken olacağı için izin kaybnın olmasın dedi. Gerçi sgk yeni uygulama çıkartmış doğum ne zaman olursa olsun 112 gün izin öncesi sonrası farketmez yanmıyormuş dedi. Ya bir de iş yerine soramadım izinde maaşı nerden alıyoruz ve asgari ücret mi alıyoruz. Yoksa yatan primde ne kadarsa o kadar mı?
Selam kızlar doktordan geliyorum. Aklım çok karıştı. Normal hesabıma göre 1 temmuz 32 hafta oluyor izin için raporu o zaman yazdırırım diye düşünüyordum. Bugün gittiğimde ise doktor 17sinde yazmam lazım dedi. İş yerinde arkadaş ona göre pazartesi izine çıkacaktı. Doktor 1 temmuz geçmiş oluyor dedi. Bi de doktor doğumu sezeryan diye konuştuk. Normalden daha erken olacağı için izin kaybnın olmasın dedi. Gerçi sgk yeni uygulama çıkartmış doğum ne zaman olursa olsun 112 gün izin öncesi sonrası farketmez yanmıyormuş dedi. Ya bir de iş yerine soramadım izinde maaşı nerden alıyoruz ve asgari ücret mi alıyoruz. Yoksa yatan primde ne kadarsa o kadar mı?
gezmeye gdıcezz dıye bahane uydurur:) bnmkıde bırakır kesınn o potansıyel var yanı :) bde kostr kostr banyoya gıtt o arada kocalar cocugu oyalasın don paça tıplerr :) gozumn onunde canlandı bırdenn tabloya bakk :)
bende tam bundan bahsedecektimmm...
ilk zamanlarda lohusa iken zaten olmuyo ortalama 40 gün sonrasında normal doğum yapanlar için söylüyorum ilk ilişki biraz ağrılı oluyo...
neyse onları da atlattık tam yakınlaştıkkk gaza geldik derkennnn ıngaaaaa ıngaaaa diye seslerrrr gözler uykulu ama akıl ordaaa sen emzirmeye gidiyosun çocuk uyuyo sen hazırsın bu seferde adam uyumuşşşş..uyumaa safffeeeetttt olayııı....
adam cin gibi bekliyo bazen ama çocukda uyku yok başlıyooo ""uyu ulan eeşşoğlu eşeek ananı belliyecemmm boş duruyo döşekkk...ayyy kemal sunalın oo filmine bayılırım (rahmetli)
sonra çocuğun uykuları düzene giriyo senin hormonlar düzeliyo işler rayına giriyo
bu seferde çocuk büyüyo ve anlamaya başlıyo bazı şeyleriii...yanınızda yatacam diyo vs vs.
odasını erkenden ayırmak lazımmm .....
hamile kalınca uzaklaşıcaz diye korkmuştum hadi çat pat bişeyler oluyor.. çocuk olunca daha rahat oluruz die bakarak saçmalamışızz duruma baksanaageçmiş olsun hepimize hehehe
Bizde de durumlar aynı en son ne zaman cins.oldu hatırlamıyorum. :))
Birde kocişe soruyorum eksikliğini hissediyormusun vs. diye tabiki diyor.:)
Ama korkuyor,bende de öyle bir enerji yok.Doğumdan sonrasına kendimizi saklıyoruz o zamanda bahsettiğiniz sorunlar çıkacak.
Off bilemedim inş.araya soğukluk girmez.Birde benim vajinusmus geçmişim var bu kadar aradan sonra yine korkularım olmaz inş.
Tünaydın annelerrrrrrrr.. Pazar günü kayınvalideme kahvaltıya gittik. Dedi gidelim civilden penye battaniye alalım, dedim bende 2 tane var gerek yok ona, ama yinede gidelim bişeyler bakalım dedimGittim babanenin 100 TLsini harcadık, aldıklarımızı getirdik eve, daha onda tulumlara iç zıbınlar ve battaniyesi var. Sözde ne alacaktık ama o benden daha hevesli,ilk torunu olacak herşeyi kendisi seçti. Doğrusu beğenmedim diyemem
Bugün inşaallah perdesinin fonunu diktircem, ve halısını alıcam. Umarım bu halıdan bulurum fena taktım..
canım benım de canım kıymetli ilşki sırasında normal doğursak olur mu acaaaba sen ne düşünüyorsun
Bizde de durumlar aynı en son ne zaman cins.oldu hatırlamıyorum. :))
Birde kocişe soruyorum eksikliğini hissediyormusun vs. diye tabiki diyor.:)
Ama korkuyor,bende de öyle bir enerji yok.Doğumdan sonrasına kendimizi saklıyoruz o zamanda bahsettiğiniz sorunlar çıkacak.
Off bilemedim inş.araya soğukluk girmez.Birde benim vajinusmus geçmişim var bu kadar aradan sonra yine korkularım olmaz inş.
gezmeye gdıcezz dıye bahane uydurur:) bnmkıde bırakır kesınn o potansıyel var yanı :) bde kostr kostr banyoya gıtt o arada kocalar cocugu oyalasın don paça tıplerr :) gozumn onunde canlandı bırdenn tabloya bakk :)
Bir arkadaşım son haftasına kadar devam etti kızda ne cesaret varmış şaşmıştım.
Hoş hamile kaldığı ay ayağı kırıktı ve alçıdaydı o şekilde hamile kaldı :)))))))))))
hayırlısı olsun canım.. izinlerimiz yanmasındaa ben ona yanarım bitek.. maaşını işe başlayana kadar alamıyorsun. doğum iznin bitip iş başı yaptıgın gün iş başın bildiriliyor sanırım 1 ay içindede rapor paralarını alıyorsun toptan.. bordornda ne gözüküyor yatan asgari ücret üzerinden mi.. bürüt maaşın yatıyor sgk tarafından..
Bana sorarsan dışarıya normal istiyorum diyorum ama içten içede sezeryanmı olsam diyorum. :)
Dr.normal tavsiye ediyorum demişti uzun zaman önce ama son haftalar belli olur dedi.İçimden sezeryan olacakmışım gibi geçiyor ama bilmiyorum.
Birde üstüne üstelik hemoroid var,cerrahi doktorum normal doğumla çok daha kötü olr dedi.
Düşün halimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?