- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.181
hehe :) evet sağolsun policiğimle baya paslaştık
Anlayamadım ne demek istediğini? Yani anladım muhakkak da benim cevabıma neden böyle yaklaştığını anlayamadım desek daha doğru olur
kızlar bu kadar kısa zamanda bebişin hareketlerini hissedemeyiz değilmi ? benim sol tarafımda kıpırdanma mı yoksa mı hafif sancı mı bilemediğim bir hareketlilik var 2 gündür. kontrolümde yarın bakalım bende meraklanmaya başladım.
umarım güzel haberlerle gelirim buraya ama kasık ağrısı desem ilk başlarda vardı sonradan kesilmişti. sizlerde varmı böyle olan anlamadı ki seğirme mi ağrı mı oluyor :26:
canım bende 2012 ağustos annesiyim hamilelğimi özledim bi an topiğinize baktım kimi erken bile hissedebilio bence seğriyodur bende ilk başlarda ağrı falan sanırdım şimdi düşünüorumda bebeğimmiş
canım bende 2012 ağustos annesiyim hamilelğimi özledim bi an topiğinize baktım kimi erken bile hissedebilio bence seğriyodur bende ilk başlarda ağrı falan sanırdım şimdi düşünüorumda bebeğimmiş
Ayrıntılı açıklayayım biz bizeyiz nasil olsa:) hani agdaya devam dedik ya Yinede ağda icin biraz uzaması gerekiyor buda hamileyken beni rahatsız ediyor oysa lazeri tamamlasaydım eğer , hamileliğim süresince hiç uzamiyacaklardi. Aman neyse kıldan meseleler bunlar , çok da önemli değil. Bu arada cevabın neydi acaba? İnşallah doğru hatirliyorumdur:) aclik basıma vurdu benim yine.
aaa bende de seğirme olyor ama daha 9 haftada hissedemem ki yaw :/ kızlar buarada ikiz olsa anlaşılırdı değil mi? şimdiye kadar öyle bişey söylemedi de doktor. 19unda kontrol var, zaman geçmek bilmiyor..
maaşallah bebişine
arkadaşım 10 tüp kan baya vermişsin ..mutlaka vardır gereği.. bebeğinin kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun?
benim de lazer yarım kaldı tamamen kurtulamadım kıl tüy olayından :2: şimdi ağda yaptıracağım mecburen ama önceki lzaerin etkisi gidecek değilmi
bulantılardan sürünüyorken, açlıktan geberiyorken, üzerime çöken ağırlıktan gözlerimi açamıyorken çalışmak zorunda olmak, hem de sırf hamileyim diye sanki bunun öcünü almaya çalışan bir müdürle çalışmaya çalışmak. imkanım olsaydı da evde geçirebilseydim şu günlerimi diye ağlıyorum şu anda... bugün çok zor bir gün geçirdim. sanırım benim bulantılarım azalmıcak( üstelik tam hamile kaldım, eşim şehirdışında bir projede çalışmaya başladı. haftada bir kez görüşüyoruz. hergün eve geliyorum yalnızım, keşke yanımda olabilseydi, akşamlarım biraz neşeli geçseydi hiç olmazsa
ben de saydığınız tüm bu sebeplerden dolayı istifa ettim( işimi sevmemem de etken tabi) üstelik özel sağlık sigortam da vazgeçerek;çalışırken uygun koşullar yoksa gerçekten her şey çok zor oluyor kızlar
Merhaba delimavi... Bende çok şikayetçiyim bu konuda. Yanlış anlamassan fikrimi söyleyeyim, burda insanlar aşırı tembel ! armut piş ağzıma düş peşinde hepsi ne yazikki. üstelikte kimse kimsenin iyi olmasını istemiyor.Birbirlerini çekemiyorlar, bu yüzden de iyi şeyler desteklenmiyor hiç. Alışmışlar kolay para kazanmaya. Bilirsin bedelli askerler vardı burda hep, halk bu zamana kadar birşekilde faydalanmış onlardan ama artık oda yok. Birde insanlar varyemez. Sokaktan görsen acırsın haline bir ekmek parası veresin gelir ama bir duyarsın amcanın trilyonları var bankada. milyon milyar değil baya bildiğin trilyon. adamın bir gözü topraga bakıyor açlıktan nefesi kokuyor kendi yemediği gibi çoçuklarına da yedirmiyor. İnan böyle insanlar var ya burda. Şaşırıyorum vallahi. Ne olur kızma bana. Ama dediğin gibi bende çok kızıyorum bu insanlara memleketlerine hiç hayrı yok kimsenin. Ben karabüklüyüm, sen bilirsin beklki yakındır Bolu ya....
işçi, emekçi kentidir benim memleketim ekmeğini taştan çıkaran kızgın demirden çıkaran fedakar çalışkan insanlarla doludur. Üretimin olmadığı yerde gelişmekten söz etmek mümkün değil kısacası. Burdur hep tüketici, üretici yok ne yazıkki.
Çok konuştum yanlış birşey yazdıysam kusura bakmayın lütfen.
kızlar bıraz once banyoya gırdımm!iç çamasırımda bı baktım kanlı bı akıntı!!cok korktum.ınsallah bebısıme bırsey olmamıstır..karnımda da sankı gaz var..cıkarmasında sıkıntı yokk..ama ıcım rahat degıll bir taraftan da soguk kanlı olmaya calısıyorum ..ne yapacagım yaaa??yardım edın ne olurr...cuma sabahtan randevum var drla,kalp atıslarna bakıcaz bebsın..cumayı beklesemmı acaba..yoksa dr yarın mı gıtmlıyım..gercı sıtelerde de bu haftalarda normal dıyoo ama rahım ıcı degısıklıkten dolayıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?