2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu kadar kısa zamanda bebişin hareketlerini hissedemeyiz değilmi ? benim sol tarafımda kıpırdanma mı yoksa mı hafif sancı mı bilemediğim bir hareketlilik var 2 gündür. kontrolümde yarın bakalım bende meraklanmaya başladım.
umarım güzel haberlerle gelirim buraya ama kasık ağrısı desem ilk başlarda vardı sonradan kesilmişti. sizlerde varmı böyle olan anlamadı ki seğirme mi ağrı mı oluyor :26:

Son düzenleme:
Anlayamadım ne demek istediğini? Yani anladım muhakkak da benim cevabıma neden böyle yaklaştığını anlayamadım desek daha doğru olur

Ayrıntılı açıklayayım biz bizeyiz nasil olsa:) hani agdaya devam dedik ya Yinede ağda icin biraz uzaması gerekiyor buda hamileyken beni rahatsız ediyor oysa lazeri tamamlasaydım eğer , hamileliğim süresince hiç uzamiyacaklardi. Aman neyse kıldan meseleler bunlar , çok da önemli değil. Bu arada cevabın neydi acaba? İnşallah doğru hatirliyorumdur:) aclik basıma vurdu benim yine.

Son düzenleme:

canım bende 2012 ağustos annesiyim hamilelğimi özledim bi an topiğinize baktım kimi erken bile hissedebilio bence seğriyodur bende ilk başlarda ağrı falan sanırdım şimdi düşünüorumda bebeğimmiş

canım bende 2012 ağustos annesiyim hamilelğimi özledim bi an topiğinize baktım kimi erken bile hissedebilio bence seğriyodur bende ilk başlarda ağrı falan sanırdım şimdi düşünüorumda bebeğimmiş

aaa bende de seğirme olyor ama daha 9 haftada hissedemem ki yaw :/ kızlar buarada ikiz olsa anlaşılırdı değil mi? şimdiye kadar öyle bişey söylemedi de doktor. 19unda kontrol var, zaman geçmek bilmiyor..

Allah analı babalı büyütsün miniğini. merak ettim bebişin adı ne

benim de lazer yarım kaldı tamamen kurtulamadım kıl tüy olayından :2: şimdi ağda yaptıracağım mecburen ama önceki lzaerin etkisi gidecek değilmi

aaa bende de seğirme olyor ama daha 9 haftada hissedemem ki yaw :/ kızlar buarada ikiz olsa anlaşılırdı değil mi? şimdiye kadar öyle bişey söylemedi de doktor. 19unda kontrol var, zaman geçmek bilmiyor..

ikiz ilk kese görüldüğünde anlaşılıyor canım iki kese olması lazım. doktor o zaman bizim kağıdımıza tek canlı fetus yazdı tek kese olduğu için Allah sağlık versin de tek gelsin

bulantılardan sürünüyorken, açlıktan geberiyorken, üzerime çöken ağırlıktan gözlerimi açamıyorken çalışmak zorunda olmak, hem de sırf hamileyim diye sanki bunun öcünü almaya çalışan bir müdürle çalışmaya çalışmak. imkanım olsaydı da evde geçirebilseydim şu günlerimi diye ağlıyorum şu anda... bugün çok zor bir gün geçirdim. sanırım benim bulantılarım azalmıcak ( üstelik tam hamile kaldım, eşim şehirdışında bir projede çalışmaya başladı. haftada bir kez görüşüyoruz. hergün eve geliyorum yalnızım, keşke yanımda olabilseydi, akşamlarım biraz neşeli geçseydi hiç olmazsa

arkadaşım 10 tüp kan baya vermişsin ..mutlaka vardır gereği.. bebeğinin kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun?

cnm daha önce 2 düşüğüm var. oğlumada hamileyken bi dünya tahlil yapılmıştı onları söyleyincede 10 tüp kan+ idrar tahlili yapıldı şükür sonuçlar temiz. ben keseyi 5. haftada gördüm cnm kalp atımı için ayrıca gitmedim p.tesi gittim herşey yolunda dedi dr yani 9 haftalıkken gördüm kalp atımını

Allah yardımcın olsun canım. 12. Haftada azalması lazım bulantılarinin. En kisa zamanda biter inşallah .

Son düzenleme:

bende istifa edenlerdenim.dünyada herşey kendimiz için,sevdiklerimiz için.tek maaş zor oluyor ama yaşarken huzurdan daha önemli başka bşy yok.nereye kadar böyle kendimizi hırpalayıp yiyip bitirecez?

kızlar bıraz once banyoya gırdımm!iç çamasırımda bı baktım kanlı bı akıntı!!cok korktum.ınsallah bebısıme bırsey olmamıstır..karnımda da sankı gaz var..cıkarmasında sıkıntı yokk..ama ıcım rahat degıll bir taraftan da soguk kanlı olmaya calısıyorum ..ne yapacagım yaaa??yardım edın ne olurr...cuma sabahtan randevum var drla,kalp atıslarna bakıcaz bebsın..cumayı beklesemmı acaba..yoksa dr yarın mı gıtmlıyım..gercı sıtelerde de bu haftalarda normal dıyoo ama rahım ıcı degısıklıkten dolayıı...

canım benım katılıyorum dusuncelerıne...gercekten dogru soyluyorsunn..yoo niye yanlıs anlayayyım kı seniii....yeterkı hersey haız rgelsın bızımkılere....

n eolur yardım edın banaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…