- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.821
gunebakamcımm endıselenme cnm...kasık ağrıları bel ağrıları cok normall bnde hep oluyo..gecen gun kasıklarm ağrırken nst ye bglandımm hc sancım kasılmam çıkmadı...karnımzz buyuyo bebısler ıttırıyo ıcerdenn cnmm
Maaşım asgari ücret üzerinden değil daha yüksek yatıyor. Peki izin sonu işe başlamazsak ne oluyor.
dün cemilelyd seninmi kaynanan yapmıştı un helvası bi cnm çekio bi cnm çekio anlatamam becerememde yapmayı işteyim zaten şuan kimsemde yokki yapsın((çok üzgünüm
oyyy canım ya kolay yapması. benim canım istedikçe yaparım. bekarken babam hadi bi helva yapta yiyelim derdi ...
lokantalarda falan mutlaka olur fırınlanmışı.. mutlaka yee bak bebişin özenmewsin
Sağol canım ilk kez bu şekilde oldu ağrım çok değişik ya anlatamıyorum da ha kanadı ha kanayacak gibi hissediyorum nedense. Doktorum da endişelenme yorgunluktan olabilir dedi endişelenmiyorum bakalım :) En son kafası aşağıda ama tam doğum pozisyonunda değildi. Tam olarak kafayı oraya yerleştirmiş olabilir.
canım gerek yok onlara kaç gün kalacaksın zaten orda :) ben bebekleri hep görüyorum kimisi annesinin memesini zor alıyo ağzına :) zaten bebeği hemen giydiriyolar pişik kreminede gerek yok yük etme kendine derim :)merhaba kızlar... hastane çantasına emzik ve pişik kremi koyan veya düşünen var mı? kararsız kaldım...
merhaba kızlar... hastane çantasına emzik ve pişik kremi koyan veya düşünen var mı? kararsız kaldım...
dün cemilelyd seninmi kaynanan yapmıştı un helvası bi cnm çekio bi cnm çekio anlatamam becerememde yapmayı işteyim zaten şuan kimsemde yokki yapsın((çok üzgünüm
anam sen bizleri hepten çökerttinnehh kocam şimdi korksun ogünlerde böyle olursa görcem ben onu hhhh... zaten o işi yaparken tam ıngaaa ıngaaaa derseee banyo yapmak gerekir dimi mantiken pis pis bebeği emzirmek doğru olmaz.. sonraa bizimki dediğin gibi uyur kalır da :)))) ay o kızı için ilişkiyide bırakır vallaa korkulur benim kocadan.. kaynanaya dermi acaba anne bizim bu akşam işimiz var masal biraz sende dursun
evet canım annem geçen gün bana anlattı. sakın ha dedi. o durumda bebeğe bakma. beşikte ağlamaktan çatlasa bile dönüp bakmak,emziğini bile vermek çok günah dedi. babası bakabilirmiş ama anne cenabetken çocuğu emzirirse, haram süt olurmuş.
o yüzden ne yap ne et hemen git abdestini al bir boy su dökün öyle al bebeğini kucağına dedi.
nedense normalde ağlamayan bebekler bile o işi yaparken ağlayısı tutarmış inat gibi
canım ben emzik,biberon da koydum .ne olur bilemeyiz süt gelmez bide .
pişik kremi de tester vardı küçük onu koydum ilk haftalar özellikle pişk olmadan önce kullanmayı öneriyorlar.
Canım ya çok özür dilerim.Düşüncesizlik ettim.Keşke yanımda olsanda yapıp sana yedirsem.Vicdanımı rahatlatsam.
merhaba kızlar... hastane çantasına emzik ve pişik kremi koyan veya düşünen var mı? kararsız kaldım...
cnm soğukluk gırse bz smdıye boşandıydık :) en son eylulu yptık dıyorumm daha ne dıyım yanı :)
ozaman bürüt ne gözüküyorsa onu alırsın yani daha fazla... işe başlamak zorundasın yasal olarak. raporun bitiyor ve çalışır gözükeceksin.. 1 gün çalışman gerekiyor alman için..
canım biberon yada emzik vermeyin bence , bebekler biberonu annesinin memesinden daha kolay kavrarlar anne memesini kavramakta zorlanırlr biberona başlarsanız hemen bebek memeyi istemeyebilir.
al benden de okadarsöylemeye çekiniyorum herkes devam ediyor diye. ama bizim de öyle canım .
çocuğu okadar çok istiyoduk ki ama olmuyodu.çok uğraştık 2,5 yıl boyunca çok üzüldük o yüzden hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle kardeşiz
ben çok istedim açıkçası benden soğur uzaklaşır diye korktum. yalvardım yapalım diye,ama oğluna kıyamadı.
Ben okadar iradesiz biri değilim. oğluma zarar verecek bişey yapamam.eğer birşey olursa ömür boyu o vicdan azabını taşıyamam dedi.
bende çaresiz kaldım . gerdek gecesini bekler gibi bekliyorum doğum sonrasını
ama çok korkuyorum ya normal doğum olursa dikiş falan atılırsa çok acır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?