2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne biliyim canım belki batıl inanç falan ama çocuğun yüzünde yaralar çıkarmış falan acayip şeyler duyuyorum.

Öğretmen arkadaşlarımın 32. Haftada çalışabilir raporunu erken alması önemli çünkü yaz tatiline girdiğimizde fiilen çalışmadığımız için tatile gelen haftalar aktarılmayacak yani şöyle ben eğer çalışabilir raporumu ayın 6 sında alabilirsem doğum öncesi 5 haftadan sadece 3 haftasını aktarabileceğim. 2 haftam yanacak.

güzel fikir cnm bebeğinle seninle nice yaşlar kocişine:) hamile kalmadan 1 ay önceydi benim kocişin doğumgünü, bebişli kutlamadık ama ben de tuttuğu takımın formasını kol düğmelerini eşofmanını bi de kupasını almıştım,yatağa yorganın altına sakladım maçtan geldi gece 12 de salonada pastalrı hazırladım kendimde nasıl süslendim mini mini giydim,önce duş aldı geldi odaya pijama giycek yatakta onları gördü çok mutlu oldu sonrada masaya gittik kutladık,benim doğum günümde ocaktaydı 2li testimde bhcg normal aya göre yüksek die bi ibare koymuşlardı o da ilerde yüksek tansiyon eşin rahme yapışması vs sorunlar doğurur bebek gelişemez vs riskler var dediler soluğu ankarada aldık o zamanda bide nasıl hastayım grip bademcik ölüodum böle aklımıza bile gelmedi ama eve geldik ertesi gün kociş çiçek yollattı akşamada pasta kesmiştik ama en büyük hediyem bebişimi sağlıklı görmem ilk defa 3 boyutlu görmem ki 13 haftalık falandık alttan muayene ediodu doktor ve bebişim ultrasonu eliyle resmen itmeye çalışıodu nasıl güldü doktorum:) cd vermişti doktorumuz tüm herşeyi unutturdu şimdi doğum günü olsa bende hep bebişli süprizler yapardım

vla oyle bı halt yerse gorur gununu...cıdden oyle tıpler var hamıleykn esını aldatan..sana evlat verıcekk kısıyı aldatmkk yapanları bz allah bıldgı gbı ypsn..ben knkaa dıyorumm kocamaa artkk guluyooo :)yok bn guvenıyrmm bu konuda esıme bnsz ısemeye gıtmezz nerdeysee :)

cok güzel düşünmüşsün tatlış bundan iyisi şamda kayısı valla daha nolsunsüpriz üstüne süprizzz yaşıcak eşin ...
aynen özel sipariş pastalar bi ceyrek altına yakınama naparsın senede 1 kere olunca feda olsun diyosun...
eşinde iyiki doğmuş canım kızınla seninle sağlıkla bi ömür mutlu olun

hayatmm suprıznn harıka...ıkızler ınsanı suprzlere bayılırr..esınde bayılıcakk cok guzel bı gun gecırnn ınss

Ayyy senin eşinde ne kadar düşüncesizmiş ya.Zahmet etmiş para vermekle.

ne biliyim canım belki batıl inanç falan ama çocuğun yüzünde yaralar çıkarmış falan acayip şeyler duyuyorum.

cnm yüzünde yara çıkması falan tabi batıl inanç ama dinimizce gusül abdestsiz bebeği emzirmek doğru deil kaldıki kendimiz bile eğer mecbur kalırsak ağzımızı çalkalayarak yemek yemeliymişiz yoksa öbür dünyda yediklerimiz bizden hesap sorarmış,en güzeli abdest alıp emzirmek yani.

nihat hatipoğlu na sormuşlardı bunu denk gelmiştim...göğsün ucunu temizleyip o anda vermekte bi sakınca yok demişti..bilemiyorum tabi ama benim içim rahat etmez öyle...

yok kuzum öyle çok acımıyo zaten dikişlerin iyileşmiş oluyor okadar aradan sonra biraz zor oluyo ama gerdek falan gibi değil tabi kısa süreli bi acı gözünüz korkmasınn

nihat hatipoğlu na sormuşlardı bunu denk gelmiştim...göğsün ucunu temizleyip o anda vermekte bi sakınca yok demişti..bilemiyorum tabi ama benim içim rahat etmez öyle...

onu bende dinlemiştim çok sıkışırsanız göğsünüzü yıkayıp verebilrsiniz demişti.

saol canım benim amin inşallahh... seninkide çok güzelmişşş gerçekten.. ben şimdi kocama süpriz planlarken oda bana süpriz yaptı msj attı cumartesi çanakkeleye gidiyoruz oteli ayarladım die mutlu oldum çünkü gitmeyi çok istiyordummm.. ben ona burda süpriz hazırlıyayım kocamda bana hazırlasın çok seviyorum onu yaaaa ama benn yarına kadar bişey çaktırmamalıyım... kızımın adına yazdığım kartta hazırr kapıya yapıstırıcam :)))

çıktısını aldım güzelce kart şekline getirdim.. emininm bunu görünce ağlayacak ama napimm

saol canım benim cok heyecanlandım ben yaaaa yarın akşam olsun kesinlikle öyle ama napacan mecburrrr verdik siparişi cokkk cokk saol amin inş. güzel dileklerin için..

hayatmm suprıznn harıka...ıkızler ınsanı suprzlere bayılırr..esınde bayılıcakk cok guzel bı gun gecırnn ınss

saol canım inş.. :))) banaa aa haziran geldi benim doğum günüm de gelio demişti geçen günn aaaa sen hazirandamı doğmuştun hangi gündü dedim tüüü sanaaa unuttunmu dio

ayy süper olmuş kart ...kimbilir ne kadar sevinicek eşin....
o da sana süpriz hazırlamış mis mis ohh sefanız olsun kuzum hep böle musmutlu olun inş......

slm annişlerrr...kızlar sizlere bişey soracağımm....bu bebeği annenın yanına çıkardıkları kuvöz etrafına tül yapıyorum süs ama çevresinin ölçüsü nedir acaba bilemedimki dikmeye başliyayim bileniniz varmıııııııı

sen tülü uzun tut çırtlı yaparsın etrafını böylece ebatları farketmez.. herşekilde çırtı yapıştırısın uzun kalan yeri arka tarafta kalır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…