- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.841
oooooo bakmıcaz bile yani eyvah bak okadarını bilmiyordum.. süt haram olur falan onu duymuştumda ... daha dikaktli oluncak günler bizi bekliyor desenize... ay anne olmak nekadar zor yaww..
eeee şeytanın işi ne dürtüyodur bebişlerimizi töbe yaaabak sana kardeş gelcekk die onlarda ağlıyorlar
yarın kocamın doğum günü demiştim yaa.. motor tutkunudur kendisi ama sayemde motorunu satmıştı nişanlanmadan önce
pasta yaptırtacağım ona özel üzerinde motor figürlü garibim bari öyle mutlu olsunpastaneyi aradım sipariş için adam gelmeniz kaparo vermeniz lazım dedi sanki mal alcaz da kapora bırakcaz. işteyim aksam kocam yanımda nasıl geleyim be adam dedim ama daha kibarını tabi :) görümcemi ayarladım kaporayı o bırakacak yarın ben almaya gideceğim.. ayakkabı almıştımö numarası yoktu getirtmişler iş çıkışı direk soluğu mağazada alıcam kocamada biraz geç çıkıcam dedim ki merak etmesin beni yarında işten gelmesine yakın daire kapısına yazı yazıp yapıştırmayı düşünüyorum.. Babacığım bensiz geçireceğin son doğum günün kutlu olsun die.. ben gün boyunca kutlamayı düşünmüyorum. o sırada bende içeride pastasının mumunu yakıp bekliyor olacağım nasıl kızlarrrr... başka fikirlerde verebilirsiniz sonra hediyesini veririm yemeğe cıkarız gelincede pastamızı kesip yeriz
Anasını satayım bi pastada gram altın kadar pahalı ama napalım yılda bikere oluoo, battı balık yan giderr
benim eşimde korkuyor ilişkiden ama bizim haftada 1 ilişkimiz oluyor kızlar.. ben zorluyorumsapık damgası yedim kocamdan bu yüzden.. ama napim kocama güveniyorum ama yine de vardır ya klasik laf kocalar karılarını hamile iken aldatır diye.. hayır diyo trip atıyorum sen beni sevmiyosun beğenmiyosun artık diye. bi bakıyorum yıkanıp geliyo yanıma kuzu kuzu canım benim yaaaa çoook seviyom ben kocamı... o benim herşeyimmmm
yarın kocamın doğum günü demiştim yaa.. motor tutkunudur kendisi ama sayemde motorunu satmıştı nişanlanmadan önce
pasta yaptırtacağım ona özel üzerinde motor figürlü garibim bari öyle mutlu olsunpastaneyi aradım sipariş için adam gelmeniz kaparo vermeniz lazım dedi sanki mal alcaz da kapora bırakcaz. işteyim aksam kocam yanımda nasıl geleyim be adam dedim ama daha kibarını tabi :) görümcemi ayarladım kaporayı o bırakacak yarın ben almaya gideceğim.. ayakkabı almıştımö numarası yoktu getirtmişler iş çıkışı direk soluğu mağazada alıcam kocamada biraz geç çıkıcam dedim ki merak etmesin beni yarında işten gelmesine yakın daire kapısına yazı yazıp yapıştırmayı düşünüyorum.. Babacığım bensiz geçireceğin son doğum günün kutlu olsun die.. ben gün boyunca kutlamayı düşünmüyorum. o sırada bende içeride pastasının mumunu yakıp bekliyor olacağım nasıl kızlarrrr... başka fikirlerde verebilirsiniz sonra hediyesini veririm yemeğe cıkarız gelincede pastamızı kesip yeriz
Anasını satayım bi pastada gram altın kadar pahalı ama napalım yılda bikere oluoo, battı balık yan giderr
şimdi aklıma geldi hatta pastayla kızımın odasında durayım ordan cıkayım kızımla kutlucaz ya :)))
bu arada kocam olacak adam akşam çıkarıp 100 lira verdi al çocuğun eksiklerini alırsın diye
bende istemem dedim
baktım cüzdanıma koymuş
illa düşünmen için trip mi yapmam lazımya
herşeyi 100tl ile alınacak sanıyo camış
ben onun 10 katını harcadım kaç aydır haberi yok
herkese günaydın kıslarrr,,,
maviciğim öncelikle kardeşin için hayırlı olsun diyeyim,sonra da soğuk birşeyler yiyip içmek bebeği doğunca mı gazlı yapıyor nasıl yaaaa anlamadım anne karnında gaz mı biriktiriyor yavrucaklar ???
QUOTE]
Eeee ben hep buz gibi su içiyorum.Bebişim gazlı mı olacak yani.Hemen soğuk su içmeyi bırakıyorum.
öncelikle teşekkür ederim canım
evet malesef yediğimiz içtiğimiz o soğuk içecekler, gazlı içecekler dondurma falan direk bebeğin bağırsaklarına etki ediyor.
bebeklerin bağırsağını üşütüyoruz şimdiden yani
doktor demişti banada
hatta bi arkadaşım bildiğin buz yerdi günde kaç kilo dondurma yerdi malesef çocuğu kolik oldu
merhaba kızlar... hastane çantasına emzik ve pişik kremi koyan veya düşünen var mı? kararsız kaldım...
Canım ben emziğe alıştırmayı düşünmüyorum.İnşallah alıştırmam.
ayy cnm lütfen ne demek düşüncesizlik sen orda derdini anlattın benim cnm hep tatlı şeyler çekio bayadırda helva çekiodu iice depreşti bizim çaycının bakıcısı teyze var evde şimdi dedim malzemeyi yollucam yapıp getirceklerüzülme lütfen:)
ben koydum valla cnm inşallah gerek kalmazda arkadasım sezeryan oldu 20 gün erken doğdu bebek sütü gelmedi az kalsın sarılık olcaktı başladı derken biberonla şekerli su verdiler ve geçti pişik kremide koydum ilk günler bebekler çok çiş yaparmış kan filan çıkarmış kakasından tahriş olmasın dikkat etmekte fayda var die koydum valla
Yapacak birini bulmana çok sevindim canım.Afiyet bal şeker olsun.
ne biliyim canım belki batıl inanç falan ama çocuğun yüzünde yaralar çıkarmış falan acayip şeyler duyuyorum.
evet canım annem geçen gün bana anlattı. sakın ha dedi. o durumda bebeğe bakma. beşikte ağlamaktan çatlasa bile dönüp bakmak,emziğini bile vermek çok günah dedi. babası bakabilirmiş ama anne cenabetken çocuğu emzirirse, haram süt olurmuş.
o yüzden ne yap ne et hemen git abdestini al bir boy su dökün öyle al bebeğini kucağına dedi.
nedense normalde ağlamayan bebekler bile o işi yaparken ağlayısı tutarmış inat gibi
al benden de okadarsöylemeye çekiniyorum herkes devam ediyor diye. ama bizim de öyle canım .
çocuğu okadar çok istiyoduk ki ama olmuyodu.çok uğraştık 2,5 yıl boyunca çok üzüldük o yüzden hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle kardeşiz
ben çok istedim açıkçası benden soğur uzaklaşır diye korktum. yalvardım yapalım diye,ama oğluna kıyamadı.
Ben okadar iradesiz biri değilim. oğluma zarar verecek bişey yapamam.eğer birşey olursa ömür boyu o vicdan azabını taşıyamam dedi.
bende çaresiz kaldım . gerdek gecesini bekler gibi bekliyorum doğum sonrasını
ama çok korkuyorum ya normal doğum olursa dikiş falan atılırsa çok acır
nihat hatipoğlu na sormuşlardı bunu denk gelmiştim...göğsün ucunu temizleyip o anda vermekte bi sakınca yok demişti..bilemiyorum tabi ama benim içim rahat etmez öyle...
güzel fikir cnm bebeğinle seninle nice yaşlar kocişine:) hamile kalmadan 1 ay önceydi benim kocişin doğumgünü, bebişli kutlamadık ama ben de tuttuğu takımın formasını kol düğmelerini eşofmanını bi de kupasını almıştım,yatağa yorganın altına sakladım maçtan geldi gece 12 de salonada pastalrı hazırladım kendimde nasıl süslendim mini mini giydim,önce duş aldı geldi odaya pijama giycek yatakta onları gördü çok mutlu oldu sonrada masaya gittik kutladık,benim doğum günümde ocaktaydı 2li testimde bhcg normal aya göre yüksek die bi ibare koymuşlardı o da ilerde yüksek tansiyon eşin rahme yapışması vs sorunlar doğurur bebek gelişemez vs riskler var dediler soluğu ankarada aldık o zamanda bide nasıl hastayım grip bademcik ölüodum böle aklımıza bile gelmedi ama eve geldik ertesi gün kociş çiçek yollattı akşamada pasta kesmiştik ama en büyük hediyem bebişimi sağlıklı görmem ilk defa 3 boyutlu görmem ki 13 haftalık falandık alttan muayene ediodu doktor ve bebişim ultrasonu eliyle resmen itmeye çalışıodu nasıl güldü doktorum:) cd vermişti doktorumuz tüm herşeyi unutturduşimdi doğum günü olsa bende hep bebişli süprizler yapardım
cok güzel düşünmüşsün tatlış bundan iyisi şamda kayısı valla daha nolsunsüpriz üstüne süprizzz yaşıcak eşin ...
aynen özel sipariş pastalar bi ceyrek altına yakınama naparsın senede 1 kere olunca feda olsun diyosun...
eşinde iyiki doğmuş canım kızınla seninle sağlıkla bi ömür mutlu olun
hayatmm suprıznn harıka...ıkızler ınsanı suprzlere bayılırr..esınde bayılıcakk cok guzel bı gun gecırnn ınss
saol canım benim amin inşallahh... seninkide çok güzelmişşş gerçekten.. ben şimdi kocama süpriz planlarken oda bana süpriz yaptı msj attı cumartesi çanakkeleye gidiyoruz oteli ayarladım die mutlu oldum çünkü gitmeyi çok istiyordummm.. ben ona burda süpriz hazırlıyayım kocamda bana hazırlasın çok seviyorum onu yaaaa ama benn yarına kadar bişey çaktırmamalıyım... kızımın adına yazdığım kartta hazırr kapıya yapıstırıcam :)))
Eki Görüntüle 728061 Eki Görüntüle 728060 çıktısını aldım güzelce kart şekline getirdim.. emininm bunu görünce ağlayacak ama napimm
merhaba herkese canlar.
ayy süper olmuş kart ...kimbilir ne kadar sevinicek eşin....
o da sana süpriz hazırlamış mis mis ohh sefanız olsun kuzum hep böle musmutlu olun inş......
çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış. göbüşler iyice büyüdü, denge sağlamak güç. ihtiyatlı ve yavaş hareket etmek lazım. Allah'a emanet ol.
slm annişlerrr...kızlar sizlere bişey soracağımm....bu bebeği annenın yanına çıkardıkları kuvöz etrafına tül yapıyorum süs ama çevresinin ölçüsü nedir acaba bilemedimki dikmeye başliyayimbileniniz varmıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?