- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.861
ah canım kıyamam bende geçen hafta merdivenden düştüm okulda. Etrafımda bi sürü öğrenci öğretmen ona mı yanayım belim merdivene gelip acıdı ona mı yanayım bilemedim. Neyseki bebişim benmde sağlıklı inşallah. Allaha emanet onlar vee güçlü bebekler :)
sen tülü uzun tut çırtlı yaparsın etrafını böylece ebatları farketmez.. herşekilde çırtı yapıştırısın uzun kalan yeri arka tarafta kalır
cnm kasık derken şeyinin kemiği yani çatı kemiğin mi sancıo ben oturup kalkınca bacağımdan itibaren kilitlio beni doktor normal bebek yerleşio demişti
saol canım benim amin inşallahh... seninkide çok güzelmişşş gerçekten.. ben şimdi kocama süpriz planlarken oda bana süpriz yaptı msj attı cumartesi çanakkeleye gidiyoruz oteli ayarladım die mutlu oldum çünkü gitmeyi çok istiyordummm.. ben ona burda süpriz hazırlıyayım kocamda bana hazırlasın çok seviyorum onu yaaaa ama benn yarına kadar bişey çaktırmamalıyım... kızımın adına yazdığım kartta hazırr kapıya yapıstırıcam :)))
Eki Görüntüle 728061 Eki Görüntüle 728060 çıktısını aldım güzelce kart şekline getirdim.. emininm bunu görünce ağlayacak ama napimm
slm annişlerrr...kızlar sizlere bişey soracağımm....bu bebeği annenın yanına çıkardıkları kuvöz etrafına tül yapıyorum süs ama çevresinin ölçüsü nedir acaba bilemedimki dikmeye başliyayimbileniniz varmıııııııı
doğru soluosun cnm ..teşekkür ederrımmmbakım bırıteyım koyacağım resımını
Evet canım sanırım orası ben de kafasını yerleştirdiğini düşünüyorum
Çok güzel olmuş canım harikaEşine sizinle beraber mutlu yıllar dilerim
Ben bir dahaki kontrolümde ölçücem canım yazarım o zaman istersen :) Lastikli mi yapacaksın? Ben öyle düşündüm
slm annişlerrr...kızlar sizlere bişey soracağımm....bu bebeği annenın yanına çıkardıkları kuvöz etrafına tül yapıyorum süs ama çevresinin ölçüsü nedir acaba bilemedimki dikmeye başliyayimbileniniz varmıııııııı
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar 10 / 07 tarıhıne kadar çalışabilirmişim
slm kızlar..
ilk defa oğlumun yediğim birşeye tepki verdiğini hissettim
her karpuz yediğimde dört dönüyor içimde..
aranızda böyle yediklerine tepki alan var mı
kivi yediğimde bide muz yediğimde
tabi cnm yasal olarak öle zaten son 3 hafta kalana kadar çalışırsın ondan sonra çalışırsan zaten işyerine ya da kurumuna yüklü ceza var
merhaba kader arkadaşlarım. güzel ve umut dolu günler dilerim hepimize.
hayatımsın odanız her geçen gün güzelleşiyor canım. Allah huzur ve sıhhat versin.
mmlk ve günebakancım o küvezin ölçülerini ben de isterim :) gerçi ne tadım kaldı ne tuzum içimden hiçbir şey dikmek, yapmak gelmiyor. cam boyama işine meraklanmıştım inanırmısınız gidipte tutkal almaya bile ne keyfim ne mecalim var. ilk defa hayata karşı bu kadar isteksiz hissediyorum kendimi.
geçen gece bir kabus gördüm resmen titreyerek uyandım. o kadar gerçekti ki... o kadar korktum ki... malum son hafta ülkemin içerisinde bulunduğu durum ve tabiki hamileliğim birleşince herşey daha ağır geliyor. malumunuz hepimiz tuvalete çıkma konusunda birbirimizle yarışıyoruz. bir yere gittiğim de önce tuvalet nerde diye bakınıyorum.
rüyamda kadıköye gitmişiz annemle ben sıkışıyorum yine karnımda kocaman. ama tuvalette o kadar uzun bir sıra var ki altıma yaptım yapıcam. bakıyorum erkekler tuvaleti bomboş kimse yok. diyorum içimden gireyim ne olacak altıma mı yapayım. neyse giriyorum o sırada bir adam görüyor beni. utana sıkıla çıkıyorum. o adam başkalarını topluyor, ortalığı galeyana getiriyor. hani aşırı şeriatçi, dini yanlış anlamış yobazlar varya onlar gibi bir grup topluyorlar. üzerime benzin döküp beni yakıyorlar karnımdaki bebeğimle. 2 gündür etkisindeyim hala kurtulamadım. Allah ım sen bana sabır vernasıl bir kabustur rüyadır bu deli oldum.
canım benim hoşbuldum iyiyiz evet ama böyle bi halsizim nedense. girip yazdıklarınızı okuyabildiğim kadar okuyorum çıkıyorum. pc kullanmaktan bile sıkılıp yoruluyorum.meraba cnm hosgeldin...
nasılsın meleğinlee
bunu yenı oğrendim duraselcim bebeğimin boyu 42 cm olmuşi ve 1750 gram şahane değilmi
benm bebişim tatlı delisi :)) saymıyım siz anlıyın tüm tatlılara tepiklerle tepkiler werio :)) anneee bidahaa yee dio
Ben bir dahaki kontrolümde ölçücem canım yazarım o zaman istersen :) Lastikli mi yapacaksın? Ben öyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?