2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım ya bence nazara geliyoruz.benimde arkadan bir öğrenci düşünce bana çarptı bende öyle düştüm zaten Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun.

sen tülü uzun tut çırtlı yaparsın etrafını böylece ebatları farketmez.. herşekilde çırtı yapıştırısın uzun kalan yeri arka tarafta kalır

doğru soluosun cnm ..teşekkür ederrımmm bakım bırıteyım koyacağım resımını

cnm kasık derken şeyinin kemiği yani çatı kemiğin mi sancıo ben oturup kalkınca bacağımdan itibaren kilitlio beni doktor normal bebek yerleşio demişti

Evet canım sanırım orası ben de kafasını yerleştirdiğini düşünüyorum

Çok güzel olmuş canım harika Eşine sizinle beraber mutlu yıllar dilerim

Ben bir dahaki kontrolümde ölçücem canım yazarım o zaman istersen :) Lastikli mi yapacaksın? Ben öyle düşündüm

saol canımmm aminn inşallahh

benim bi arkadaş verdi hazır onun kenarında lastik vardı canım.

slm kızlar..

ilk defa oğlumun yediğim birşeye tepki verdiğini hissettim

her karpuz yediğimde dört dönüyor içimde..

aranızda böyle yediklerine tepki alan var mı

merhaba kader arkadaşlarım. güzel ve umut dolu günler dilerim hepimize.

hayatımsın odanız her geçen gün güzelleşiyor canım. Allah huzur ve sıhhat versin.

mmlk ve günebakancım o küvezin ölçülerini ben de isterim :) gerçi ne tadım kaldı ne tuzum içimden hiçbir şey dikmek, yapmak gelmiyor. cam boyama işine meraklanmıştım inanırmısınız gidipte tutkal almaya bile ne keyfim ne mecalim var. ilk defa hayata karşı bu kadar isteksiz hissediyorum kendimi.

geçen gece bir kabus gördüm resmen titreyerek uyandım. o kadar gerçekti ki... o kadar korktum ki... malum son hafta ülkemin içerisinde bulunduğu durum ve tabiki hamileliğim birleşince herşey daha ağır geliyor. malumunuz hepimiz tuvalete çıkma konusunda birbirimizle yarışıyoruz. bir yere gittiğim de önce tuvalet nerde diye bakınıyorum.
rüyamda kadıköye gitmişiz annemle ben sıkışıyorum yine karnımda kocaman. ama tuvalette o kadar uzun bir sıra var ki altıma yaptım yapıcam. bakıyorum erkekler tuvaleti bomboş kimse yok. diyorum içimden gireyim ne olacak altıma mı yapayım. neyse giriyorum o sırada bir adam görüyor beni. utana sıkıla çıkıyorum. o adam başkalarını topluyor, ortalığı galeyana getiriyor. hani aşırı şeriatçi, dini yanlış anlamış yobazlar varya onlar gibi bir grup topluyorlar. üzerime benzin döküp beni yakıyorlar karnımdaki bebeğimle. 2 gündür etkisindeyim hala kurtulamadım. Allah ım sen bana sabır ver nasıl bir kabustur rüyadır bu deli oldum.

Son düzenleme:

ayy medcezir gerçekten fena bi rüyaymış canım ve iyi ki rüyaymış. bence sen artık haberleri izleme internetten falan takip et ama tv veya video olarak izleme sadece yazılı basın hatta bence o da gereksiz çok etkisinde kalmışın haklı olarak tabii hepimiz kalıyoruz ama sen bi tık fazla etkilenmişin.

bunu yenı oğrendim duraselcim bebeğimin boyu 42 cm olmuşi ve 1750 gram şahane değilmi

oo maşallah cnm darısı 2 -3 kilolara 52 cmlereD
benm bebişim tatlı delisi :)) saymıyım siz anlıyın tüm tatlılara tepiklerle tepkiler werio :)) anneee bidahaa yee dio

aynen benide tatlı delisi yaptı sıpacım yataktan kalkıorum cnm tatlı çekio 2 dilim yiyorum sonra kahvaltı malum bugünde helvaya aşerdim bide kız çocugu ekşi yer derler eskiden ekşiyi çok severdim şimdi malum ekşi meyvelere bile burun kıvırıorum varsa tatlı yoksa tatlı

Ben bir dahaki kontrolümde ölçücem canım yazarım o zaman istersen :) Lastikli mi yapacaksın? Ben öyle düşündüm

cok sevınırım cnm evet cnm lastikle tülü büzdürücem yada tulun ust kısmını ıkıye katlayıp lastık gecırme yerı yapıcam hastaneye gıtttıgımde lastık gecırıp ıcınden ölçüyü öyle ayarlıyım diye duşundum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…