2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim hoşbuldum iyiyiz evet ama böyle bi halsizim nedense. girip yazdıklarınızı okuyabildiğim kadar okuyorum çıkıyorum. pc kullanmaktan bile sıkılıp yoruluyorum. değişik bi ruh hali

aman hasta falan olmada canım dikkat et kendine ...
ara ara oluyor ruh halimizde değişiklikler bende bazen herşeyden cok sıkılıyorum ama sonra geciyooosende takma kafana önemli bişiy yok cok sükür sende meleğinde iyisiniz kendini üzüp sıkılıp, bebişinide üzmee

Kızlarr bis geldik benim oğlanı iki gündür aynı saatlerde hıçkırık tutuo Kıyamam yavruma ya ben nasıl sinir olurum hıçkırık tutunca üzüldüm yawruma :))
Bugün kendime bir tane emzirme sürüleni aldım ay ne çirkin bişey o öle ya bi tanede atlet alayım diorum emzirme atleti bi tanede süngerliler var normal sütyen gibi biraz pahalı 60 tl ama nabalım alıcam şimdilik 3 tane yeter gibi gelio doğumdan sonra da alınır siz kaç tane aldınız Yada alacaksınız

ne kadar güzel yazmışssın çok sağol canım motivasyon için

İyi akşamlar anneler, bugün anneme geldim perde fon kenarı için sipariş verdim.. İstediğim halıdan bulamadım mağlesefff.. İstediğim gibi halıda bulamadım, hayal kırıklığı yaşadım açıkcası. Mecbur çocuk halısı aldım, antibakterial ve alt kaymaz şekilde.

Halının canlı hali daha cezbedici.. Ancak bu sindi içime

Bu tencere tava sesleri artık beni yormaya ve bunaltmaya başladı bide eksilmiş gibi maclarda çalınan vuvuzela lari bile var ufff imdat yeter yaw

Bu tencere tava sesleri artık beni yormaya ve bunaltmaya başladı bide eksilmiş gibi maclarda çalınan vuvuzela lari bile var ufff imdat yeter yaw

Cnm insanlar seslerini duyrmaya calisiyo.bu hukumettn kurtulana kdr bu sesler cok olucak daha. Yillardr ses vikarmdgmz icn.uyutldk her konuda yillarca...allahm tez zamnda hepimizi cumhuriyetize ozgurlugumuze kavusmayi nasip etsn

aayyy biri tadilat mı dedi bizimde evde tadilat var bitmedi gitti her iş için ayrı usta geliyor iş uzuyor hemde benim hamilelikten dolayı işler yavaş ilerliyor, temizliği ben yapamıyorum haliyle .. o yüzden iyice daraldım valla inşallah tez vakitte biter hepimizinki

biz kızımla iyiyiz kızlar bayadır yazamadım...
umarım hepiniz iyisinizdir...
yarın kontrolüm var...

meraba kızlar dün doktora gittik 30. haftamdayım ve bebek 1850 gr 42 cm doktor şekerden dolayı iri bebek olduğunu söyledi ama ama ben 1 aydır diyet yapıyorum kilo vermişim ama bebek aşırı büyümüş çok maralim bozuldu bu durumu yaşayan anneler varmı aranızda şekeri dengede tutmak için ne yapıyorsunuz

o korkanların başında ben geliyorum zaten doktor bebek doğum pozisyonunda dedi ama ben sezeryanla alsın diye yalvaracağım bu korkuyla sanırım. acı sezeryanda da var ama ben adet sancısında bile bayılacak derecede olurdum hep şimdi doğum ağrısından daha çok korkuyorum sezeryandan niyeyse bu kadar korkmuyorum ve kendime bu ağrıyı yaşatmak istemiyorum duyduğum hikayelerin hepsinde en hafif geçeni bile normal doğum çok da kolay demedi bana belki o yüzden ayrıca alttan dikişli olmaktansa üstten olsun diyorum. kendi annem 20 gün oturamadı onu gördükten sonra öldürseler normal doğurmam demiştim kardeşim doğunca. kuzenimde sezeryan oldu gayet memnundu bünye meselesi demek ki

bnı anlatıyosun tatlım..bnde sezeryan dıye yalvarıcam adama nerdeyse..adet sancısına bıle dayanamzdmm kndımı o derece cesur hıssetmıyrmm

herkese iyi geceler. ben de normal doğum taraftarıyım. çünkü herşeyin doğalı iyidir bence. ama nasipten öteye yol yok. rabbim hakkımızda hayırlısını versin. tatlı rüyalar......

Benim oğlum da çit çit sesler çıkarmaya başladı bugun çekirdek yer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…