2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm son gittiğimde konuştum normal doğumda verilen epidural ağrı kesici niyetine kasılmaları vs hissediomuşuz ama ağrıyı hissetmiomuşuz öle dedi doktorum aynı zamanda epidural uzmanı benim.

günaydın kızlar....kandılınz mübarek olsun allahm dualarımızı kabul etsn ıns...vla benn normal doğumdan korkuyrmm ayrıcaa sezeryandanda korkuyrmm..ama ıkısınıı karşılaştırınca sezeryan agır basıyo...zaten doktorumda buyuk ıhtımal sezeryan dıcek bana farkndayım...smdıkı sezeryanlar eskısı gbı degılmıss kızlar..o gun kalkıp yuruyebılıyosn 1 gun yatıp gdıyosun bnm bnm gıttgm hastanede normal dogursanda bıgun yatıyosun zaten...daha once narkozz gecmısımm varr cabuk kendıme geldımm oyle bulantı falan olmadı...bn epıdural ıstemıyrmm bna neler yapıldığını bılıcm kendm bayılırmm zaten...bde normal dogumdada alttan dıkıs atıyolar..bnm ablamn bı suru dıkısı vardı ne oturabıldı ne kalkabıldı sonuçta kesıcekler yanı :) bde ben doğum sancm tutmadan bebısımı kucağıma almk ıstyrm ondan cok korkuyrm cnku...ufff ıcm daraldı yınee :)

nedendir bilmem bana normal doğum çok cazip geliyor hem normal doğurunca kilolarda daha çabuk gidiyormuş. ama tabi gene herşeyin hayırlısını istemek lazım umarım şu mübarek gün hürmetine Rabbim hepimize kolay isteyenlere normal doğumlar nasip etsin. aa ne çabuk doğdu anlamadım bile diyelim :)

Herkese günaydın ve hayırlı kandiller bugün bol dua edelim birbirimize hepimizin az zamanı kaldı diye düşünüyorum bugüne kadar nasıl çabucak geçtiyse doğumumuz da göz açıp kapayana kadar geliverecek hayırlısıyla , inş hepimiz kolay kolay bebeklerimizi kucaklarımıza alalım bugünün hürmetine...

canım benim düşüncem de senin gibi,ben de o sancıdan korktuğum için sezryn istiyorum zaten dr da hemen bayramdan sonra ameliyatını yaparız dedi:)))))ben de gıkımı çıkarmadım

bence halı çok güzeeell...

kızlar ben ceviz yemekten bıktım artık yerken midem bulanıyor
yemesem olmaz mı ki ya balık hapıda içiyorum zaten haftada 2 gün offffffff

Hayırlı kandiller göbekdaşlarımmmmmm

Hepimize kolay doğumlar olsun diye dua ediyorum... Sezaryen olacaklara da hızlıca iyileşmeleri için...
Hepimiz için, bebişlerimiz için hayırlısı olsun inşallah...
Öpüyorummmmm

slmm annişler.. herkesin kandili mübarek olsunn. bebişimmin gelişini sabırsızlıkla bekliyrzz. bakalım gelişimimiz nasıll. ben devlet hastanesine gittiğim için doktordan ayrıntılı olarak öğrenemiyrm. çünkü burda özel hastane yok

kızlaaar yeni uyandık küçük tosbağamla teyzoşlarımızın minareden atlar kandilini kutlarız. Allah hepimizin hakkında en güzel en hayırlı olanını versin bu gece . eşlerimizle bebeklerimizle mutlu mesut dertsiz hastalıksız bir hayat nasip etsin Allah.

ben de normal doğum taraftarıyım. sanki sezeryanda çabuk toparlanamazmışım gibi geliiyo. gerçi doğum sancısı nedir, nasıl şiddetlidir bilmediğim için bol keseden atıyorum normal olurum diye allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...

teyzoşlarr bu hafta sonu aldıgımızz 20 li hastane çıkışımızzzz nasılll mini damlanın yatan ayı modeli

meraba güzel göbişliler...
kızımla biz sizi kocaman öper ,bu güzel gecede ,miraç kandilinde hepimizin duaları kabul olsun Rabbim bizleri bi avazda kurtarsın kolay sağlıklı doğumlar olsun hepiciğimiz içinnnn inş. aminnnnnnnnnsağlıkla minişlerimizi kucaklayalımmmmmm Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…