- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.941
duracell sen bunu dr la knuştunmu ? ben ay sonunda gideceğim sormak ıstıyorum yanı epidural normalde az uyuşuyormussun saancıları az da olsa hissetmen gerekıyormuş bebk için. Kafam çok karışık.. Bi yandan da korkuyorum
günaydın kızlar....kandılınz mübarek olsun allahm dualarımızı kabul etsn ıns...vla benn normal doğumdan korkuyrmm ayrıcaa sezeryandanda korkuyrmm..ama ıkısınıı karşılaştırınca sezeryan agır basıyo...zaten doktorumda buyuk ıhtımal sezeryan dıcek bana farkndayım...smdıkı sezeryanlar eskısı gbı degılmıss kızlar..o gun kalkıp yuruyebılıyosn 1 gun yatıp gdıyosun bnm bnm gıttgm hastanede normal dogursanda bıgun yatıyosun zaten...daha once narkozz gecmısımm varr cabuk kendıme geldımm oyle bulantı falan olmadı...bn epıdural ıstemıyrmm bna neler yapıldığını bılıcm kendm bayılırmm zaten...bde normal dogumdada alttan dıkıs atıyolar..bnm ablamn bı suru dıkısı vardı ne oturabıldı ne kalkabıldı sonuçta kesıcekler yanı :) bde ben doğum sancm tutmadan bebısımı kucağıma almk ıstyrm ondan cok korkuyrm cnku...ufff ıcm daraldı yınee :)
günaydın kızlar....kandılınz mübarek olsun allahm dualarımızı kabul etsn ıns...vla benn normal doğumdan korkuyrmm ayrıcaa sezeryandanda korkuyrmm..ama ıkısınıı karşılaştırınca sezeryan agır basıyo...zaten doktorumda buyuk ıhtımal sezeryan dıcek bana farkndayım...smdıkı sezeryanlar eskısı gbı degılmıss kızlar..o gun kalkıp yuruyebılıyosn 1 gun yatıp gdıyosun bnm bnm gıttgm hastanede normal dogursanda bıgun yatıyosun zaten...daha once narkozz gecmısımm varr cabuk kendıme geldımm oyle bulantı falan olmadı...bn epıdural ıstemıyrmm bna neler yapıldığını bılıcm kendm bayılırmm zaten...bde normal dogumdada alttan dıkıs atıyolar..bnm ablamn bı suru dıkısı vardı ne oturabıldı ne kalkabıldı sonuçta kesıcekler yanı :) bde ben doğum sancm tutmadan bebısımı kucağıma almk ıstyrm ondan cok korkuyrm cnku...ufff ıcm daraldı yınee :)
İyi akşamlar anneler, bugün anneme geldim perde fon kenarı için sipariş verdim.. İstediğim halıdan bulamadım mağlesefff.. İstediğim gibi halıda bulamadım, hayal kırıklığı yaşadım açıkcası. Mecbur çocuk halısı aldım, antibakterial ve alt kaymaz şekilde.
Halının canlı hali daha cezbedici.. Ancak bu sindi içime
kızlar ben ceviz yemekten bıktım artık yerken midem bulanıyor
yemesem olmaz mı ki ya balık hapıda içiyorum zaten haftada 2 gün offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?