2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annecikler ve güzel yeğenlerim... Miraç kandiliniz kutlu olsun... ben kızımı haftaya göreceğim... çoook özledim yaaaa

günaydın fıstıklar yine sıcak çok sıcak,bi daha hamile kalırsam son ayları kışa denk getirecem yaa

bu arada herkese hayırlı kandiller mübarek gün yüzü suyu hürmetine Allahım hepimize hayırlı kolay zamanında doğumlar nasip etsin inşallah...

günaydın fıstıklar yine sıcak çok sıcak,bi daha hamile kalırsam son ayları kışa denk getirecem yaa

günaydın
çok sıcak
bende çok halsizim okul evimin hemen arkasında ama o 5dk bile yürümek işkence gibi
ben kış yada ilkbaharda olması için yazdan çalışmalara başlamıştım canım ama 6 sonra anca tuttu oda temmuza denk geldi kısmet bazen senin ayarlamanla olmuyo

bu arada herkese hayırlı kandiller mübarek gün yüzü suyu hürmetine Allahım hepimize hayırlı kolay zamanında doğumlar nasip etsin inşallah...

aminnnnnnnnn
sezeryan olacağım için şu anda doğum en son düşündüğüm şey çok şükür
sizi etkilemek istemem ama iyiki sezeryan olmuşum
gözüm yemedi normal doğuma kendi isteğimle sezeryn olmuştum
hiç pişman değilim
sanırım bünyem güçlü
aynı gün ayağa kalkmıştım.

benim prensesimi çok hıçkırık tutuyo kızlar ya. günde en az 2 en fazla 4.. çok üzülüyorum.. ne kadarcık canı var zatenn.. gitmek bilmiyo

Korkak tavuk seniiii iyide yapmışşşşşşmışşşşşş
kız uyuz normal doğum gibisi varmı...
bende aynı gün kalktım ayağa hatta aynı saat :))))))

Korkak tavuk seniiii iyide yapmışşşşşşmışşşşşş
kız uyuz normal doğum gibisi varmı...
bende aynı gün kalktım ayağa hatta aynı saat :))))))

ayyy canım benim senmi geldin
beni unuttun sanmıştım
napıyım kız gözüm yemedi örtleğin tekiyim cnaım çok tatlıdır
ama normal doğum yapanlara hep hayran kalmışımdır :)

benimde yolum 10 dk işe ama yürümek mesele aynen cnm,valla ben karın bölgemden bi operasyon geçirdiğim için sezeryandanda korkuorum bide tüm uyuturlarsa çoookk zor uyanırım bebeğimin hiç bişeyini göremem ufak bi operasyon geçirmiştim 10da girdim sabah,akşam 6da anca uyandım narkozu atamıo vücudum malesef ancak epidural olurum sezeryan olursa herhalde aman normaldende korkuorum napcaz bilmiorum Allah yardımcımız olsun inşallah

ayyy canım benim senmi geldin
beni unuttun sanmıştım
napıyım kız gözüm yemedi örtleğin tekiyim cnaım çok tatlıdır
ama normal doğum yapanlara hep hayran kalmışımdır :)

OLSUN canım benım sağlığın yeterki yerinde olsunda varsın sezeryan olsun
bende şimdi myom ameliyatı olucam sezeryan gibiymiş ondan korkuyorummm :))))
normal doğum bana daha kolay geldi özellikle onu istedim

günaydın bacıcanlarrrr :)) ay sonu artık İstanbul a geliyorum inşallahhh ve doğum iznine cıkıyorumm.. Hem hasretlik hemde çalışmak çok yordu beniii ana kucağı + baba ocağında dinlenme vaktiiiiiii :)) bu arada netten 2 tane hastane cıkısı buldum geelince alacağım.
Fikriniz nedir bayanlarr?

OLSUN canım benım sağlığın yeterki yerinde olsunda varsın sezeryan olsun
bende şimdi myom ameliyatı olucam sezeryan gibiymiş ondan korkuyorummm :))))
normal doğum bana daha kolay geldi özellikle onu istedim

geçmiş olsun canım ya Allah yardımcın olsun şu Mübarek günde
korkma zor olmaz inşallah

çok güzeller canım güle güle giysin bebişin özellikle kırmızı kalpliye bayıldımmm

bende onu düşünüorum cnm önce normal yoldan denicem baktım dayanamıom epidural alacam nasıl bişe olduğunu bilmemek kötütecrübesizlikte

duracell sen bunu dr la knuştunmu ? ben ay sonunda gideceğim sormak ıstıyorum yanı epidural normalde az uyuşuyormussun saancıları az da olsa hissetmen gerekıyormuş bebk için. Kafam çok karışık.. Bi yandan da korkuyorum

epiduralle normal doğumu tavsiye eden çok ama ağrılar tamamen hissedilmez hale gelmiyor.arkadaşlarımdan epiduralle doğuranlar oldu rahattı diyorlar.bende epiduralle normal doğum istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…