2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar sizinde karnınız bi o yana bi bu yana jöle gibi oynuo mu ya maşallah bıcırık hiç durmuo karnımın şekli sürekli değişio annesi yer onu

ay kızlar sizinde karnınız bi o yana bi bu yana jöle gibi oynuo mu ya maşallah bıcırık hiç durmuo karnımın şekli sürekli değişio annesi yer onu

aynen tatlış benimde öle bi oyana bi buyanaakşamları açıp izliyoruz kocişle bazen yumrukluyo kocişte o sırada görüyor napıyor öle diyooo gözleri fal taşı gibi ben alıştım tabii kızımın yaramazlıklarınaaaseviyorum onu yatışıyorr

kızlar bide bişe sorcam çantamıza bebek için havlu koycaz mı bazı hastanelerde yıkıolar ya bebeği neye siliolar aklıma takıldı:26::26:

aynı dün kociş korktu cnm karnım rüzgarda tül gibi savruluo geçende gece kocişe arkadan sarıldım uyutmamış miniğim babayı cnm dön lütfen çok vuruo dio dedim benim canım yok mu ama ben çoktan uyumuştum

Olmazmııı :)
Çok tatlı oluyor bazen çok güçlü vuruyor dönüyor vs.
Sabahlarıda aynı şekilde uyandığımda elim direk göbişe gidiyor bakıyorum pıt pıt atıyor konuşuyorum günaydın oğluşum anne şimdi kalkıp seni doyuracak diyorum.:)

bi de işyerinde oturuorum ya hep ya sıkılıo herhalde tam midemin oralara vuruoda vuruo bazen diorum bu bebiş hiç uyumuomu
yerim onları yaa melekler

aynen canım ya biz alıştık bu sekilde uyumaya zaten kociş bana sarılmaya korkuyoobişey olur gecede hep yatağın ucunda zavallımcok güclü bazen canımı acıtıyoo cadıcıkkannesi yer onu yaaaa popişini yediğimm

bu gecede beni 2 kez uyandırdı eşim bak aklıma geldi şimdi noldu ki acaba seslendi cnmmm noldu die döndüm geri uyudum ayaklarım çok ağrıodu şişlikten acaba inledim mi dur bi sorum,bazen inliomuşum çünkü

kızlar bide bişe sorcam çantamıza bebek için havlu koycaz mı bazı hastanelerde yıkıolar ya bebeği neye siliolar aklıma takıldı:26::26:

valla canım bilmiyomki ben havlu diilde söle tülbent tipi seyler varya ondan koymayı düşünüyorum gerekli olurmu bilmiyorum ama ben havlu koymadım...
bazı hastaneler sadece siliyolar bazıları yıkıyor, kimisi yıkanmaması iyi diyoo ne bilim :44:

tülbent gibi şey ne cnm ben hiç rastlamadım satılıomu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…