- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.961
Hayırlı kandiller göbekdaşlarımmmmmm
Hepimize kolay doğumlar olsun diye dua ediyorum... Sezaryen olacaklara da hızlıca iyileşmeleri için...
Hepimiz için, bebişlerimiz için hayırlısı olsun inşallah...
Öpüyorummmmm
teyzoşlarr bu hafta sonu aldıgımızz 20 li hastane çıkışımızzzz nasılll mini damlanın yatan ayı modeli
Eki Görüntüle 728727
ay kızlar sizinde karnınız bi o yana bi bu yana jöle gibi oynuo mu ya maşallah bıcırık hiç durmuo karnımın şekli sürekli değişio annesi yer onu
aynen tatlış benimde öle bi oyana bi buyanaakşamları açıp izliyoruz kocişle bazen yumrukluyo kocişte o sırada görüyor napıyor öle diyooo gözleri fal taşı gibi ben alıştım tabii kızımın yaramazlıklarınaaa seviyorum onu yatışıyorr
ay kızlar sizinde karnınız bi o yana bi bu yana jöle gibi oynuo mu ya maşallah bıcırık hiç durmuo karnımın şekli sürekli değişio annesi yer onu
teyzoşlarr bu hafta sonu aldıgımızz 20 li hastane çıkışımızzzz nasılll mini damlanın yatan ayı modeli
Eki Görüntüle 728727
Olmazmııı :)
Çok tatlı oluyor bazen çok güçlü vuruyor dönüyor vs.
Sabahlarıda aynı şekilde uyandığımda elim direk göbişe gidiyor bakıyorum pıt pıt atıyor konuşuyorum günaydın oğluşum anne şimdi kalkıp seni doyuracak diyorum.:)
aynı dün kociş korktu cnm karnım rüzgarda tül gibi savruluogeçende gece kocişe arkadan sarıldım uyutmamış miniğim babayı cnm dön lütfen çok vuruo dio dedim benim canım yok mu ama ben çoktan uyumuştum
aynen canım ya biz alıştık bu sekilde uyumaya zaten kociş bana sarılmaya korkuyoobişey olur gecede hep yatağın ucunda zavallım cok güclü bazen canımı acıtıyoo cadıcıkk annesi yer onu yaaaa popişini yediğimm
kızlar bide bişe sorcam çantamıza bebek için havlu koycaz mı bazı hastanelerde yıkıolar ya bebeği neye siliolar aklıma takıldı:26::26:
çok güzeller canım güle güle giysin bebişin özellikle kırmızı kalpliye bayıldımmm
valla canım bilmiyomki ben havlu diilde söle tülbent tipi seyler varya ondan koymayı düşünüyorum gerekli olurmu bilmiyorum ama ben havlu koymadım...
bazı hastaneler sadece siliyolar bazıları yıkıyor, kimisi yıkanmaması iyi diyoo ne bilim :44:
Kızlar sonunda bende ekleyebildim oğluşuma aldığım kıyafetleri daha çok var ama çok yer kaplamayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?