- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.201
bulantılardan sürünüyorken, açlıktan geberiyorken, üzerime çöken ağırlıktan gözlerimi açamıyorken çalışmak zorunda olmak, hem de sırf hamileyim diye sanki bunun öcünü almaya çalışan bir müdürle çalışmaya çalışmak. imkanım olsaydı da evde geçirebilseydim şu günlerimi diye ağlıyorum şu anda... bugün çok zor bir gün geçirdim. sanırım benim bulantılarım azalmıcak( üstelik tam hamile kaldım, eşim şehirdışında bir projede çalışmaya başladı. haftada bir kez görüşüyoruz. hergün eve geliyorum yalnızım, keşke yanımda olabilseydi, akşamlarım biraz neşeli geçseydi hiç olmazsa
cnm daha önce 2 düşüğüm var. oğlumada hamileyken bi dünya tahlil yapılmıştı onları söyleyincede 10 tüp kan+ idrar tahlili yapıldı şükür sonuçlar temiz. ben keseyi 5. haftada gördüm cnm kalp atımı için ayrıca gitmedim p.tesi gittim herşey yolunda dedi dr yani 9 haftalıkken gördüm kalp atımını
cnm daha önce 2 düşüğüm var. oğlumada hamileyken bi dünya tahlil yapılmıştı onları söyleyincede 10 tüp kan+ idrar tahlili yapıldı şükür sonuçlar temiz. ben keseyi 5. haftada gördüm cnm kalp atımı için ayrıca gitmedim p.tesi gittim herşey yolunda dedi dr yani 9 haftalıkken gördüm kalp atımını
kızlarr sölemesi ayıptır tosttan başka bısey yıyemıyorumm demın sulu bı yemek yaptım eşim gec gelıo tek basıma yıyım dedım böğürdüm allhtn yarısını yemıstım çok kotuymuş bu işler ya nazar degdırdım ınsaallh daha fazla bulanmaya baslamaz..sulu yemek yıyemıyorum canım aşırı cips çekıo oda zararlımı kızlarrr bı zararı yoksa yıcem valla bole gıtmezz????
kızlar bıraz once banyoya gırdımm!iç çamasırımda bı baktım kanlı bı akıntı!!cok korktum.ınsallah bebısıme bırsey olmamıstır..karnımda da sankı gaz var..cıkarmasında sıkıntı yokk..ama ıcım rahat degıll bir taraftan da soguk kanlı olmaya calısıyorum ..ne yapacagım yaaa??yardım edın ne olurr...cuma sabahtan randevum var drla,kalp atıslarna bakıcaz bebsın..cumayı beklesemmı acaba..yoksa dr yarın mı gıtmlıyım..gercı sıtelerde de bu haftalarda normal dıyoo ama rahım ıcı degısıklıkten dolayıı...
bana yardım eden yokmuuu....elım tıtrıyorrr kızlarr,lutfenn..evde kımse de yokk...kendımı cok kotu hıssedıyorum...acaba bebegım benı terk mı edıyor...
bana yardım eden yokmuuu....elım tıtrıyorrr kızlarr,lutfenn..evde kımse de yokk...kendımı cok kotu hıssedıyorum...acaba bebegım benı terk mı edıyor...U arkadaşım dur telaş yapma tam olarak neyin var
Doktorunu ara canım numarası yoksa hastaneyi falan ara doktoruna ulas o seni yönlendirir. Senin durumunu en iyi o biliyor. Umarım basit bir yerleşme kanamasidir ama sen yinede geirekeni yap.
Doktorunu ara canım numarası yoksa hastaneyi falan ara doktoruna ulas o seni yönlendirir. Senin durumunu en iyi o biliyor. Umarım basit bir yerleşme kanamasidir ama sen yinede gerekeni yap.
Cnm korkma knamann miktari onemli bn 2kez ysadm bnu bi pedi doldurmck kdrsa ona lekelnme diolr uzan dinlen cok ayaga klkma stres ypma tetikler bsi yoktr ferah tut icni bn deneyimliyim
ohhhh!allah senden razı olsunnn canım yaaa....yok okadar degıll,sımdı de yokk zatenn...boluda memur hamılelere ıkı gun daha kar tatılı verdıler...ıkı gun boyunca yatıcamm hıc kalklmadann...
bende istifa edenlerdenim.dünyada herşey kendimiz için,sevdiklerimiz için.tek maaş zor oluyor ama yaşarken huzurdan daha önemli başka bşy yok.nereye kadar böyle kendimizi hırpalayıp yiyip bitirecez?
bana yardım eden yokmuuu....elım tıtrıyorrr kızlarr,lutfenn..evde kımse de yokk...kendımı cok kotu hıssedıyorum...acaba bebegım benı terk mı edıyor...U arkadaşım dur telaş yapma tam olarak neyin var
ben de böyle kanama yaşanan sağlıklık hamilelikler çok duydum arkadaşım ama en iyisi en kısa zamanda telefonla vs doktoruna danışman...
arkadaşlar merhaba sanırım bende 2013 annesi olucam yani bebeğin doğum tarihi ağustos sonu eylül başı gibi görünüyor şuan daha çok yeniyiz daha 6 haftalık falanız :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?