2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah cnm bnm yaaa kıyamam ben sana yanlızlık cok kotuu bnm eşim yanımda ama hep mesaıde 11 de fln gelıo yok gıbı yanı cok zorr sen bıde clısıomusssun allah yardımcın olsun guzelım..

kızlarr sölemesi ayıptır tosttan başka bısey yıyemıyorumm demın sulu bı yemek yaptım eşim gec gelıo tek basıma yıyım dedım böğürdüm allhtn yarısını yemıstım çok kotuymuş bu işler ya nazar degdırdım ınsaallh daha fazla bulanmaya baslamaz..sulu yemek yıyemıyorum canım aşırı cips çekıo oda zararlımı kızlarrr bı zararı yoksa yıcem valla bole gıtmezz ????

bende inşallah görürüm kalp atımını doktora 2. kez gitmedim henüz bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı

bana yardım eden yokmuuu....elım tıtrıyorrr kızlarr,lutfenn..evde kımse de yokk...kendımı cok kotu hıssedıyorum...acaba bebegım benı terk mı edıyor...

Cnm dusuklerinn sebebi neydi

bende 10 gündür sabah tost akşam tost yiyordum ama artık değişti

Doktorunu ara canım numarası yoksa hastaneyi falan ara doktoruna ulas o seni yönlendirir. Senin durumunu en iyi o biliyor. Umarım basit bir yerleşme kanamasidir ama sen yinede gerekeni yap.

bana yardım eden yokmuuu....elım tıtrıyorrr kızlarr,lutfenn..evde kımse de yokk...kendımı cok kotu hıssedıyorum...acaba bebegım benı terk mı edıyor...

Canim ne diyebilirim diye dusundumde eger imkanin varsa yarin git bir gorun. Insallah kotu bisey degildir ama kanli akinti kan lekesi gibi seyler ihmal edilmemeli bence.Allah yardimcin oldun.

Doktorunu ara canım numarası yoksa hastaneyi falan ara doktoruna ulas o seni yönlendirir. Senin durumunu en iyi o biliyor. Umarım basit bir yerleşme kanamasidir ama sen yinede geirekeni yap.

Cnm korkma knamann miktari onemli bn 2kez ysadm bnu bi pedi doldurmck kdrsa ona lekelnme diolr uzan dinlen cok ayaga klkma stres ypma tetikler bsi yoktr ferah tut icni bn deneyimliyim

Doktorunu ara canım numarası yoksa hastaneyi falan ara doktoruna ulas o seni yönlendirir. Senin durumunu en iyi o biliyor. Umarım basit bir yerleşme kanamasidir ama sen yinede gerekeni yap.

bencede inşallah basit bir yerleşme kanamasıdır ve devamı gelmez arkadaşım sen doktoru ara o seni yönlendirrir

Cnm korkma knamann miktari onemli bn 2kez ysadm bnu bi pedi doldurmck kdrsa ona lekelnme diolr uzan dinlen cok ayaga klkma stres ypma tetikler bsi yoktr ferah tut icni bn deneyimliyim

ohhhh!allah senden razı olsunnn canım yaaa....yok okadar degıll,sımdı de yokk zatenn...boluda memur hamılelere ıkı gun daha kar tatılı verdıler...ıkı gun boyunca yatıcamm hıc kalklmadann...

bende istifa edenlerdenim.dünyada herşey kendimiz için,sevdiklerimiz için.tek maaş zor oluyor ama yaşarken huzurdan daha önemli başka bşy yok.nereye kadar böyle kendimizi hırpalayıp yiyip bitirecez?

çok haklısınız, anne adayının mutlu olması gerekiyor, ben hergün kendimi yiyip bitirip öyle geliyorum eve işi bırakabilecek durumum yok kızlar, belki doğumdan sonra biraz ücretsiz izinle ara verebilirim... şu karda kışta beni diğerlerinden bir saat olsun erken göndermek için 10 kere düşünen bir müdürüm var, devlette iki gündür evde hamileler. özel sektörde ne bizim ne de karnımızdaki miniklerimizin bir değeri var... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ilk hamileliğimdede böyle karnımda kalp atışları gibi pıtpıt hareketlerini görmüştüm bir komşu teyzede o kalp atışı değildir bağırsakların hareketidir demişti..ama ben öyle hissediyorum doğruluk payı var mıdır bnm gibi hisseden akan var mı merak ediyorum

arkadaşlar merhaba sanırım bende 2013 annesi olucam yani bebeğin doğum tarihi ağustos sonu eylül başı gibi görünüyor şuan daha çok yeniyiz daha 6 haftalık falanız :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…