- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.401
canım yaşadığın yerde yok mu hiç renkli ultrason ,ben özellikle özele gittim resmini alabilmek için yüzünü görünce rahatladım.
bi yandan da onun benim içimde olduğuna inanamadım
Canlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)
kızlar karın kasılmalarım olurdu ama dünden beri kasılmam oldukça kasıklarıma rahmime sancı giriyor.. gece çok yoğundu bi ara tırstım ama düzensiz oluyor die belli etmemeye çalıştım. bu yüzden baya gergindim hatta bu neyin nesiydii.. şuanda kasılma oldukca sancı girip çıkıyor
tiyo konusuna katılıyorum... mesela ikizler burcu erkeği nasıl bir şeye ikna edilir??
geçmş olsun cnm bi bak kötü olursan dr a git olmazsa
evet benim kocamm da herşeyi sorar şöyle mi böyle mi diye ben de söylerim fikrimi çoğu zaman saçma bulsa daya çok inat gerçekten. bi de şöyle bi durum var. mesela acele yapılması gerekn bi şey var. örneğin şu aralar bebek odası alınması lazım. anca havalanacak falan. benim cahil kocam bebeğin kesinlikle 40. hafatada doğacağına inanıyo. ben de diyorum ki ne zmana isterse gelir. bi de evimiz küçük değiştirmemiz gerekiyo. daha önce bu konudan bahsetmiştim hatta. ev değişip öyle eşya almamız lazım. hadi diyorum artık başlayalım bi yerden bana "ya salla halllederiz, daha var nasılsa, sen toplamazsın ben toplarım evi" eşyaları öyle üst üste yığacak sonra topladı olacak. hala buna ikna edemedim açıkcası. ne yaparsam yapıyım ikna edemiyorum. güzellikle söylüyorum, bağırıp çağırıyorum. zaten 3 haftadır da şehirdışında. bugün bana telefonda ee tatil planını naptın diyor. tepem atıyo ya sanki tek derdimiz tatilmiş gibi. tatil dediği de memlekete gidecek uzun bi süredir görmüyo ailesini. hak veriyorum ama burda da bu kadar iş var. zaten doğum öncesi ailesi gelir. daha büyük bi eve çıkarsak onlar da rahat rahat kalırlar. off ammma da uzun yazdım. ama artık patlamak üzereyim.
kızlar karın kasılmalarım olurdu ama dünden beri kasılmam oldukça kasıklarıma rahmime sancı giriyor.. gece çok yoğundu bi ara tırstım ama düzensiz oluyor die belli etmemeye çalıştım. bu yüzden baya gergindim hatta bu neyin nesiydii.. şuanda kasılma oldukca sancı girip çıkıyor
Canlarım benim iyiki varsınız iyi ki sanal da olsa tanışmışız. Geçmiş olsun msjlarınız beni çok duygulandırdı . cep telefonumdan girdiğim için tek tek alıntı yapamıyorum ama herkese çok tşk ediyorum. Biz bu gecede hastanedeyiz, sancı ve kasılmalarım ilaçla engelleniyor yani doğumun başlaması engelleniyor. 34 haftayı görelim 36 mucize dedi doktorum 40 haftayı zaten unut dedi. Sağlıklı olsun da erken olsun önemli değil gönül isterki böyle olmasın ama napalım biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allah tan. Böyle giderse topicin ilk annesi ben olucam sanırım. Çok şükür ki herşeyimizi erken tamamlamıştık iyi ki de öyle yapmışız hayatın ne getireceği belli olmuyormuş. Benim çapulcu kızım gelirse başımın üstünde sadakası var :) bu durumda bile moralim gayet iyi merak etmeyin. Canım kocam yanımda şükür. Ben ve sabırsız kızçemden şimdilik bu kadar sanırım benim zilli deniz mevsimine yetişmeye çalışıyor :)
merhba herkese bayadır giremiyorum geçmişede bakamadım.
Dün güzelce duşumu aldım uyuyacaktım.duşta göğsümde bi sertlik olduğunu fark ettim.yaklaşık olarak ceviz büyüklüğünde.hemen doktorumu aradım telaşla yani hergün duş alıyorum nasıl fark etmedim böyle bişeyi bende bilemedim.doktor yarın gel bi ultrasonda bakalım dedi.bugünde öğleden sonra gittim...ama beni bi görseniz dokunsalar ağlıcam.gözyaşlarım aktı akacak kirpik uçlarında falan..insanın aklına binbir türlü şey geliyor yağ bezesi mi,süt bezesi mi,kis mi????? neyse ultrasonda falan girdim iki göğsümede bakıldı sol göğsümde 4cm büyüklüğünte kis kümesi varmış.oda oda bi sürü küçük kist birleşmiş bi ceviz kadar var.ama ağrı falan yok.zaten kis deyince ben bi terliyorum ama soğuk soğuk..ömrümden ömür gitti...neyse önemli bişey değil dedi bi kaç ay izleyelim sende o sırada doğumunu yaparsın belki daha fazla büyürler belkide kaybolurlar dedi doktor.kaybolmazsa da doğumdan sonra küçük bi operasyonla temizleriz emzirmenede engel olmaz falan dedi.biraz rahatladım ama yinede bilmiyorum aşka bi doktora daha mı gitsem???
çok az kaldı artık doğuma biran önce hızlıca geçsede zaman bebeğimize kavuşsak.hastaneye giderken çok korktum ya bebeği etkileyen bişeyse yada hemen operasyona almalarını gerektirecek bi durum olursa naparım diye.. içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yinede insan tedirgin oluyor..
bebek odalarını alan arkadaşlar resimlerinizi gördüm.bende bu ay alıcam inşallah bebek odamızı.sağlıklı sıhatlı mutlu üyür inşallah bebişleriniz güle güle kullanın :)))
kızlarrrrrr,
ya az önce işyerinde bi kız bana karnın çok aşağı inmiş doğum yakın heralde dedi.
ben de karnımı çok aşağıda buluyorum açıkçası, yani göbek deliğimin alt kısmında daha çok genişleme var üst kısmı ise çok değil.
oysa benim gördüğüm hamilelerin daha yukarıda karınları,
haftaya doktoruma sorucam panik oldum çok şimdi.
kızlar ya bu bebek benim popoma vuruo sizdede oluomuseri bi şekilde yapıo bide ya dakkalarca sürüo garip oluyo içim sanki seyriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?