2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tontişkolar herkesi bi doğum telaşı sarmış ben de normal doğum yanlısıyım eğer bir aksilik çıkmaz ise. Bir dünya taş düşürdüm annemde taş düşürdüğü için onca böbrek sancısı çektin doğum sancısı daha kolay dio ki bi kaç kişiden daha duydum aynı şeyi ama en önemlisi bebişinde benimde sağlıklı olmamız... Bizde annemle oğlumun çantasını hazırladık ben zaten çanta hazırlama konusunda hiç iyi değilim iki günlüğüne bi yere gitsem koca valizi tıklım tıklım doldururum annem benden beter çıktı ben iki takım ayırmıştım annem yetmezse nabarız dedi 5 takım aldık herşey en az beşer tane :)) abartık farkındayım 3 tane battaniye aldık 2 penye bir tanede pofuduk onun dışında 25 tane falan bez ıslak mendil bir paket, 2 tane tek kullanımlık alt açma ,pîşik önleyici krem biberon emZik valla daha bişiler koymuş olabiliriz ama hatırlamıyorum sonuçta oğluma iki adet çanta yaptım benim çantayada bi iki bişey koyduk her ihtimale karşı sezeryan olursa die babaanne kilotlarından aldım bi on tane bel üstünde kalsın die normaller dîkişlere gelirse canı yakıyor bir tane emzirme sütyeni bi tane eski gecelik koydum normal doğum olursa kirleneceği için hasta bezi hastane veriyormuş almıştım ama koymadım göğüs pedi, bir paket normal Ped , göğüs uçlarım benîm de çok büyük değil ve hassaslaşma durumunu da göz önünde bulundurduğumdan sentetik göğüs ucu koydum

Eksikler
2 takım pijama
1 gecelik
1 sabahlık
Elektrikli pompa

Eğersüs püs işine de girersem koca bavulla gidicem galîba hastaneye :))))

Biz yatıyoruz artık yarın babamız gelio Lübnan'dan sabah erkenden onu almaya gidicez havaalanına oğluşla erken kalkıcaz öptük hepinizi

canım yaşadığın yerde yok mu hiç renkli ultrason ,ben özellikle özele gittim resmini alabilmek için yüzünü görünce rahatladım.
bi yandan da onun benim içimde olduğuna inanamadım

canım renkli gördüm 4 boyutlu için ama bikere mahsustu.. sürekli kontrole gittiğim doktorum özel hastanede ama ordada yokmuşşşş.. oyüzden kontrollerimde bebişimi detaylı göremiyorum. en azından 3 boyutlu siyah beyaz olaydı iyiydi

canım benim tekrardan geçmiş olsun. rabbim sağ salim bebişine kavuştursun inşallahh... topiğin erken annesi olunca bizi bilgilendirirsin.. bızdığın inş. dayanabildiği yere kadar durur sonrada güzel annesine kavuşur

kızlar karın kasılmalarım olurdu ama dünden beri kasılmam oldukça kasıklarıma rahmime sancı giriyor.. gece çok yoğundu bi ara tırstım ama düzensiz oluyor die belli etmemeye çalıştım. bu yüzden baya gergindim hatta bu neyin nesiydii.. şuanda kasılma oldukca sancı girip çıkıyor

günaydınnnn bebişimm günden güne büyüyoo tepiklerii kuwwetlendi :))

bide bacakları yada kolları kayıyoo böyle sağdan sola falan :) bunu hissetmek süper :)

hep söylüyorum Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

haftanın son günü çok şükür..çabuk geçsin bgnn....

geçmş olsun cnm bi bak kötü olursan dr a git olmazsa

tiyo konusuna katılıyorum... mesela ikizler burcu erkeği nasıl bir şeye ikna edilir??

Nasıl mı edilir canım öncelikle iyi bi zamanını yakalayacaksın keyfi yerinde oluğu zamanı yoksa imkanı yok o damar bi tutarsa ikna edemezsin ben bişey istiyeceğim zaman iyi zamanını kolluyorum bide şirinlik yaparak çok şeye ikna etmişimdir kıyaamıyo o zaman

Canım ne diyeceksin biliyor musun aynı durum başımdaydı bende çıkıp bişeyler almak istiyordum daha var alırız ederiz diye sallıyordu bi gün duygu sömürüsü yaptım çocuğumun iki donu var başkada hiç bişeyi yok dedim tamam tamam dedi gittik gezdik bişeyler aldık en önemlisi bebek arabasını ve pusetini almıştık bi kaç ay idare eder bu seni artık çocuğumun bişeyi yok demezsin demişti bakalım şu düğün işi bi geçsinde kardeşinin yine başlıcam sen deki çevremde hamile olan arkadaşlar herşeyini tamamladı boya ve mobilya kokusu bebeği etkiliyormuş de bizimki pek hassas bebeğin sağlığı konusunda hatta aç internetten bak de damardan gir

Günaydın güzel anneler ve minnoşları...

bu sabah uyandım oğlum da benimle birlikte uyandı.yatakta 10 dk boyunca sevdim onu.öyle hareketliydi ki ayaklarını oynatıp durdu çıkardı karnımdan okşayıp durdum.. bazen öyle bir hopluyordu ki irkildim .. şimdi de kıpır kıpır.. Her şey için şükürler olsun Rabbime... :)

Günaysın güzel anneler.Bugün bizfde kızımla eşimi işe uğurladık.3 gün önce sağlık ocağına gitmem gerekiyordu rutin kan testi için.Ama sabahlarI birtürlü erken kalkıp gidemedim.Artık pazartesiye kaldı.

Canım devam ederse mutlada doktoruna danış.Artık zamanımız daraldı.Herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor.

MEDVECEZİR canım çok geömiş olsun.İnşallah bebişin çok aceleci davranmaz.En azından 36-37 haftaya kadar sabretse.İnşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Lütfen bizi haberdar et.

günaydın kızlar bugün işyerine artık taytla geldim cepli filan zaten napım ya hamile pantolonlarından sıkıldım artık aslında yasak ama beni mazur görsünler dünkü hamile pantolonumda karnımı cıktı karnım sancıdı bizden önemlimi

Günaydın kuzular...

Canım senin kız odasını çok sevdi biran önce geleyim de annemin hazırladığı güzel odamda uyuyayım dedi herhalde :) Şaka maka iyi ki hazırlamışsınız herşeyini tatlım aklın evde olmaz en azından. Şurda kalmış 2 hafta yani kızına kavuşmana Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

Geçmiş olsun canım Allahtan korkulacak bişey değilmiş şimdilik başka doktora gitme bence. Nasılsa doğumdan önce müdahale edilemez. Doğumdan sonra gitmek istersen gösterirsin bir başka doktora

Telaşlanma güzelim herkeste aynı olmuyor bebek aşağı indiğinde hissediyormuşsun etraftaki çok bilenlere göre herkes heran doğurabilir Ben de sürekli günün az kalmış galiba lafı duyuyorum bu ara

Ah canım ya ben pazartesi nasıl korktum bir bilsen doğuruyorum herhalde diye düşündüm :) Evde kocam yok annemler izmirde değil ne yaparım tek başıma çantam hazır değil nasıl giderim diye hep kötü şeyler geldi aklıma. O geceki kadar yoğun olmasa da çarşambaya kadar devam etti benim sancılarım ilk kez dün daha rahattım şükür. Sanırım topikteki yeni modamız bu sancılar :) İnşallah korkulacak bir durum yoktur canım doktorunu bi arayıp sor bence.

kızlar ya bu bebek benim popoma vuruo sizdede oluomuseri bi şekilde yapıo bide ya dakkalarca sürüo garip oluyo içim sanki seyriyor

Dün banada kasıklarıma doğru kısa süreli hafif bir sancı geldi.
Oğlum da kıpır kıpırdı o sırada dedim geliyo mu ne :)
neyse ki geçti...
çok heyecanlı oluyormuş:)

Gunaydn kizlar...medvecezir cnm allah saglikla kavustrsn bebisine..topign ilk annesi olucan belki bzw tuyolar verirsngerekenler ypilmis cnm bnm ablam boyle 5 hta bkledi snra dogurdu seni seviyrz..kizlar pozisyon degstrdkleri icn baski ypiyo kafalari rahime sanirm o da kasikta sanci agri ypiyo.ve karin assada saniyosn bnde anneme soruyrm anne karnm indimi diye yok kizm ayni diyo..vla korkular aldi basini gdiyo..artk her kontrole yusuf yusuf gdicem galiba...

geçmiş olsun bende dün akşam öyle oldum gece hiç uyuyamadım halının üzerinde döndüm durdum doktoru aradım erken doğum riski olabilir gel bi nst çekelim dedi bakalım sancın varmı dedi bende gitmedim şimdi daha iyiyim bi bakıcam bu günde dün gibi devam ederse gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…