- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.901
kuzum noldu bi özet geçsene yanımda biri başladı onunla ilgilenmekten yazıp okuyamıyorumm
canım patronum bahsettiğim ing. hocasının yerime başlamasına karşı gelmişti çünkü işle ilgili bişey bilmior ve onu yerime yakıstırmıormus.. neyse bana tazmınatımı verip devam gösterip işe başlatıcakalrdı sonradan. dogum izninden sonra 3 ay ucretsiz alıp 6 ay tamamlıcaktım. ama nalet olası yerr bi türlü kesinleşitrme. bunun sebebide müdürüm dier patron kızı ve oğlu. herşey karıstı. müdürüm utanmadan diomuş şefe. tazmıantı verelım cıksın 6 ay sonra gerekirse cagrırız. şefimde demiş gerekirsesimi var ozaman geri döneceği garanti deil demiş. şimdi çıkartmazsak evdende idare edecek ama işten cıkarırsanz ben nasıl kıza iş yaptırırım evden demiş... 2 haftadır çıkarıcaklarmı ne b.k yicekelrse kesinleştiremedilerrrr...
Kızlar ben bugün çalışabilir raporumu aldım.
32+4 üz aslında ama geçen hafta raporlu olduğum için dr. bugün itibari ile 32+0 mış gibi ayarlayıp yazdı.
5 hafta daha çalışabilecekmiyim bilmiyorum ama dayanamazsam çıkacağım zaten.
Bu arada doğuma 7 hafta kaldı ya zaman ne çabuk geçti gitti :18:
canım patronum bahsettiğim ing. hocasının yerime başlamasına karşı gelmişti çünkü işle ilgili bişey bilmior ve onu yerime yakıstırmıormus.. neyse bana tazmınatımı verip devam gösterip işe başlatıcakalrdı sonradan. dogum izninden sonra 3 ay ucretsiz alıp 6 ay tamamlıcaktım. ama nalet olası yerr bi türlü kesinleşitrme. bunun sebebide müdürüm dier patron kızı ve oğlu. herşey karıstı. müdürüm utanmadan diomuş şefe. tazmıantı verelım cıksın 6 ay sonra gerekirse cagrırız. şefimde demiş gerekirsesimi var ozaman geri döneceği garanti deil demiş. şimdi çıkartmazsak evdende idare edecek ama işten cıkarırsanz ben nasıl kıza iş yaptırırım evden demiş... 2 haftadır çıkarıcaklarmı ne b.k yicekelrse kesinleştiremedilerrrr...
oohh ohhh hayırlı olsun raporunnn kuzum nabersin bi ara bişeyler yazmıştın karar aşamasındayım falan diye iyisin inşallah
Canım benim işyerim de bu ara çok stresli... Ahhh o patronun kızı yokmu :) senin de varmış başında bitane. Bizim üretim müdürü geçen hafta işten ayrıldı. Patronla kavga ettiler ortalık karıştı. Neyse normalde patronun kızıyla ikisi organize çalışıyorlardı ama üretim müdürü gidince işleri aslında kimin yaptığı ortaya çıktı. Patronun kızı telefon görüşmelerini bile kendisi yapamıyor. Beni deli etti 1 haftadır üstüme birsürü iş attı... Yetmezmiş gibi bu sabah aramış diyor ki canım malum benim kafam bu aralar dalgın olabilir unutursam hatırlat olur muPardon da bu ara mazur görülmesi gereken biri varsa o da benim dimi ama?
Evet canım iyi olmaya çalışıyorum ....
Kararlarımı erteledim, şuan sadece bebeğimi düşünmem gerek. Doğumdan sonra karar vereceğim.
İşyerim kapanıyor ve yeni şirket ADANA ya taşınıyor. Biz mersin-tarsus bekliyorduk ama adana olması canımı sıktı biraz.
Şimdi ya işten ayrılacağım yada doğum izni biter bitmez tası tarağı toplayıp adanaya gideceğiz.
Zaten izinde izinde anca toparlanırım, minicik bebeğimle yeni doğum yapmışken ev nasıl taşınacak bilmediğimiz memlekete nasıl gideceğiz, vs vs vs ...... offff hiçbiri düşünmek istemiyorum.... düşündükçe sinirim bozuluyor.
Yılbaşından sonra olacak normalde ama öne almışlar benim doğumu beklediler resmen ....
Ne yapacağımı bilmiyorum yani
Evet canım iyi olmaya çalışıyorum ....
Kararlarımı erteledim, şuan sadece bebeğimi düşünmem gerek. Doğumdan sonra karar vereceğim.
İşyerim kapanıyor ve yeni şirket ADANA ya taşınıyor. Biz mersin-tarsus bekliyorduk ama adana olması canımı sıktı biraz.
Şimdi ya işten ayrılacağım yada doğum izni biter bitmez tası tarağı toplayıp adanaya gideceğiz.
Zaten izinde izinde anca toparlanırım, minicik bebeğimle yeni doğum yapmışken ev nasıl taşınacak bilmediğimiz memlekete nasıl gideceğiz, vs vs vs ...... offff hiçbiri düşünmek istemiyorum.... düşündükçe sinirim bozuluyor.
Yılbaşından sonra olacak normalde ama öne almışlar benim doğumu beklediler resmen ....
Ne yapacağımı bilmiyorum yani
Nisanın annesi herşeyiniz çok güzel olmuş canım güle güle kullanın. Rica etsem beşiğin dıştan dışa en+boy ölçüsünü söyleyebilir misin canım? Yatakodama sığarsa böyle bişey alıcam olmadı daha küçüklerinden alıcam küçüklerden korkuyorum tutunup kalkmaya başlayınca kendini atarmı diye. O yüzden çok kararsızım.
günebakan bende patron kızıyım yaasen bunları yazınca o kızın yerine ben utandım ben tek başıma finans departmanına bakıyorum keşke bi tane yardımcım olsa 22 kişiden bitanesi bile bana yardımcı değil ben onlara çalışıyorum
Teşekkürler canım. Bu bebek olduğu zamanlarda yatak üstte büyüdükçe alta indiriliyor. Çıkması için 2 yaşını geçmesi lazım :)
Ebatlar
Uzunluk: 123 cm
Genişlik: 66 cm
Yükseklik: 85 cm
Yatak genişliği: 60 cm
Yatak uzunluğu: 120 cm
Bebek Şekerlerimizin Siparişini Verdik, Eşim Ayrı Ben Ayrı Beğendiğimizden İki Çeşit Yaptıracağız.
Eki Görüntüle 731837
Kızlar ben bugün çalışabilir raporumu aldım.
32+4 üz aslında ama geçen hafta raporlu olduğum için dr. bugün itibari ile 32+0 mış gibi ayarlayıp yazdı.
5 hafta daha çalışabilecekmiyim bilmiyorum ama dayanamazsam çıkacağım zaten.
Bizde raporumuzu bugun aldık 1850 olmus koca totolum . Hissettiğim avuçlarımın icine aldığım sertlik oğluşumun poposuymus yesin annesi.
Bu arada doğuma 7 hafta kaldı ya zaman ne çabuk geçti gitti :18:
Yeni doğan sünnetini hangi hastanede yaptırmayı düşündüğünüzü yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?