2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum noldu bi özet geçsene yanımda biri başladı onunla ilgilenmekten yazıp okuyamıyorumm

canım patronum bahsettiğim ing. hocasının yerime başlamasına karşı gelmişti çünkü işle ilgili bişey bilmior ve onu yerime yakıstırmıormus.. neyse bana tazmınatımı verip devam gösterip işe başlatıcakalrdı sonradan. dogum izninden sonra 3 ay ucretsiz alıp 6 ay tamamlıcaktım. ama nalet olası yerr bi türlü kesinleşitrme. bunun sebebide müdürüm dier patron kızı ve oğlu. herşey karıstı. müdürüm utanmadan diomuş şefe. tazmıantı verelım cıksın 6 ay sonra gerekirse cagrırız. şefimde demiş gerekirsesimi var ozaman geri döneceği garanti deil demiş. şimdi çıkartmazsak evdende idare edecek ama işten cıkarırsanz ben nasıl kıza iş yaptırırım evden demiş... 2 haftadır çıkarıcaklarmı ne b.k yicekelrse kesinleştiremedilerrrr...

Canım benim işyerim de bu ara çok stresli... Ahhh o patronun kızı yokmu :) senin de varmış başında bitane. Bizim üretim müdürü geçen hafta işten ayrıldı. Patronla kavga ettiler ortalık karıştı. Neyse normalde patronun kızıyla ikisi organize çalışıyorlardı ama üretim müdürü gidince işleri aslında kimin yaptığı ortaya çıktı. Patronun kızı telefon görüşmelerini bile kendisi yapamıyor. Beni deli etti 1 haftadır üstüme birsürü iş attı... Yetmezmiş gibi bu sabah aramış diyor ki canım malum benim kafam bu aralar dalgın olabilir unutursam hatırlat olur mu Pardon da bu ara mazur görülmesi gereken biri varsa o da benim dimi ama?

oohh ohhh hayırlı olsun raporunnn kuzum nabersin bi ara bişeyler yazmıştın karar aşamasındayım falan diye iyisin inşallah

başında bikaç kişi olunca böyle oluyo her kafadan ses çıkıyo sıkma canını herşeyin hayırlısı

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ama seni bu halinle bukadar strese sokmaları günah.derlerya horozu çok olan köyde sabah bir türlü olmazmış diye bizde aile şirketiyiz ama bizde tek bi agız vardır her kafadan ses çıkmaz

canım odanız çok şeker olmuş koltuğun aynısı benımde aklımda bıtek düz krem renk düşünüyorum bende alıcam halında inanılmaz güzel güle güle kullan sağlıkla büyüt bebeğini

oohh ohhh hayırlı olsun raporunnn kuzum nabersin bi ara bişeyler yazmıştın karar aşamasındayım falan diye iyisin inşallah

Evet canım iyi olmaya çalışıyorum ....
Kararlarımı erteledim, şuan sadece bebeğimi düşünmem gerek. Doğumdan sonra karar vereceğim.
İşyerim kapanıyor ve yeni şirket ADANA ya taşınıyor. Biz mersin-tarsus bekliyorduk ama adana olması canımı sıktı biraz.
Şimdi ya işten ayrılacağım yada doğum izni biter bitmez tası tarağı toplayıp adanaya gideceğiz.
Zaten izinde izinde anca toparlanırım, minicik bebeğimle yeni doğum yapmışken ev nasıl taşınacak bilmediğimiz memlekete nasıl gideceğiz, vs vs vs ...... offff hiçbiri düşünmek istemiyorum.... düşündükçe sinirim bozuluyor.
Yılbaşından sonra olacak normalde ama öne almışlar benim doğumu beklediler resmen ....
Ne yapacağımı bilmiyorum yani

günebakan bende patron kızıyım yaa sen bunları yazınca o kızın yerine ben utandım ben tek başıma finans departmanına bakıyorum keşke bi tane yardımcım olsa 22 kişiden bitanesi bile bana yardımcı değil ben onlara çalışıyorum

canım Allah yardımcın olsun zor bi karar gerçekten hele bi dogum yap bebeğini saglıcakla kucagına al ozaman karar vermek daha bi netleşir hakkında hayırlısı olsun canım

bencede canım şimdi düşünme bunları herşey olacağına varıyor ve sen stres yaptığınla kalıyosun sağlıkla bi doğumunu yap hele herşey yoluna girer zaten şimdi düşünsende sadece bu anını mahfetmiş oluyosun hiç bir değişiklik olmuyor oyüzden anı yaşa Allah onu bi yola koymuştur emin ol.

Teşekkürler canım. Bu bebek olduğu zamanlarda yatak üstte büyüdükçe alta indiriliyor. Çıkması için 2 yaşını geçmesi lazım :)

Ebatlar
Uzunluk: 123 cm
Genişlik: 66 cm
Yükseklik: 85 cm
Yatak genişliği: 60 cm
Yatak uzunluğu: 120 cm

Son düzenleme:
Saolun kızlar düşünecek çok şey var ama düşündükçe de içinden çıkılacak gibi değil.
Her işte vardır bir hayır, saldım çayıra mevlam kayıra diyorum ama aklımın bir köşesini yinede kurcalayıp duruyor.
Bebeğime sağ sağlim kavuşayım da elbet düzelir herşey inşallah....

Zaman nasılda geçmiş bugün mesai bitmiş....
Hepinze iyi akşamlar.
Yarın görüşürüz inşallah

Yaa güzelim benimkinin yaptıklarını normal insan yapmaz zaten. İşten ayrılan üretim müdürüne banka görüşmelerini bile yaptırıyordu kendisiymiş gibi Allahtan bana o kadarını söylemedi henüz. Şimdilik sıkıntılı üretimlerle ilgili müşterileri aramamı istiyor 2 lafı bir araya getirip derdini anlatmaktan aciz.

Canımmm çok teşekkür ederim demek ki sığıyormuş :) Derin olduğunu biliyordum tek kuşkum eniydi. O da 66 cm miş sığar rahatlıkla çok sevindimmmm

internetten sürekli alışveriş yaptığınız bebek mağazası var mı kızlar?ürünlerinden memnun olduğunuz bir site varsa benimde almam gereken eksikler var da:)

Bebek Şekerlerimizin Siparişini Verdik, Eşim Ayrı Ben Ayrı Beğendiğimizden İki Çeşit Yaptıracağız.
Eki Görüntüle 731837

Midye içindeki cok güzelmiş hanginiz beğendiyse zevkliymis

kızlarr bunlarda diktiğimmmmmm hastane yatağı süslerimiizzzz nasıl olmuşlarrrrrr bitti sonundaa

Son düzenleme:
cnm bebegın güle güle buyuşun ıcınde ınsallahh cok begendım herseyı cok guzl olmusss maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…