- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.921
internetten sürekli alışveriş yaptığınız bebek mağazası var mı kızlar?ürünlerinden memnun olduğunuz bir site varsa benimde almam gereken eksikler var da:)
bende oğluşuma bu şifonyerden,dolaptan ve cibinlikten aldım:)ay çok mutlu oldum
n bebekten aldım ben çok canım
Sende güle güle kullan canım :) İlerde beşik gidecek ama dolap ve şifonyer gittiği yere kadar. Böyle çok büyük vs diye düşünme büyüdükçe giyisileri için yer kalmayacaktır. Mantıklı bir seçim yaptığıma inanıyorum :)
merhaba annişkolar ben hala bebişimin odasına mobilya mı yoksa gardrop ve park yatak alıp sonra park yatağı bazaya mı çevirsem karar veremedim ya. bu kararsızlık beni öldürecek
Kizlar 32. Haftada cati muayenesi olacak varmi aranizda sizcede erken degil mi siZin doktorlar ne zaman yapacak ben korkuyorum bu muayene isinden
bende öyle düşünüyorum.hem böyle uygunda oldu.şifonyerin üstünde mumluk varya cam metal bende onun turuncusunu aldım:) turuncu park yatağımız var bide.perdesi de beyaz zebra kenarında turunculu kırmızılı mavili denizci desenli beyaz fon var.şifonyerin üst duvarınada ikea da görmüşsündür belki turuncu ve mavi kare aynalardan yapıştırdım.bu kadarını yapabildik annemle.ama daha yerleştiremedim yıkanacak hep.odada benim eski birde tek kişilik metal beyaz bir yatağım var onuda atmadım.biraz sıkış tıkış oldu ama lazım olur diye düşündüm o yüzden biraz sıradanlaştı galiba
Kizlar 32. Haftada cati muayenesi olacak varmi aranizda sizcede erken degil mi siZin doktorlar ne zaman yapacak ben korkuyorum bu muayene isinden
Eminim güzel olacaktır yerleşince. Benimde odada koltuğum ve fazlalık eşyalarım vardı. Herşey çıktı hiçbirşey tutmadım odasında, benim odaya yığıldı süpürge ütü masası vsGelen kimseler artık yatılı gelmesinler ne yapalım
Eki Görüntüle 732007 Eki Görüntüle 732009
kızlarr bunlarda diktiğimmmmmm hastane yatağı süslerimiizzzz nasıl olmuşlarrrrrrbitti sonundaa
Ben de birkaç elbise denedim olmadı , oradaki kadın Pendik'te bi mağaza var dedi hamileler için ama çok modern elbiseler var dedi merak ediyorum ben de Çarşamba günü gidip bakıcam)
medilife beylikdüzünde yaptırıcam canım
Merhabalar annelerrrr.. Kızımın odasını yerleştirdim. Dün annemler cicilerini getirdi yıkadım ütüledim. Bir tek perde fonum ile yatağımız gelecek. Oda hazır ama miniğimsiz herşey eksik geliyor gözüme.. Mobilyalar ikeadır..
Medilife'ın fiyatı iyiymiş. Ben sadece Medipol Bağcılar'a sordum. 400 veya 450 gibi bir fiyat verilmişti. Aslında bir şey hakkında ne kadar okursan daha fazla kafan karışıyor. Mesela bazıları ürolog değil, çocuk cerrahı yapmalı diyor. Medipol'den bebek doğduktan bir ay sonra muayene oluyor, eğer cerrah uygun görürse yapılıyor dendi. Renann Medilife ne zaman yapıyormuş biliyor musun? Çünkü ilk hafta içinde olmasının daha iyi, bebek hareketlenmediği için daha kolay ve acısız olduğunu internette pek çok sitede okudum.
Mrb konu ile alakasiz ama siz kontrollerinizi nerede oluyorsunuz medipoldemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?