2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende oğluşuma bu şifonyerden,dolaptan ve cibinlikten aldım:)ay çok mutlu oldum

bende oğluşuma bu şifonyerden,dolaptan ve cibinlikten aldım:)ay çok mutlu oldum

Sende güle güle kullan canım :) İlerde beşik gidecek ama dolap ve şifonyer gittiği yere kadar. Böyle çok büyük vs diye düşünme büyüdükçe giyisileri için yer kalmayacaktır. Mantıklı bir seçim yaptığıma inanıyorum :)

Kizlar 32. Haftada cati muayenesi olacak varmi aranizda sizcede erken degil mi siZin doktorlar ne zaman yapacak ben korkuyorum bu muayene isinden

bende öyle düşünüyorum.hem böyle uygunda oldu.şifonyerin üstünde mumluk varya cam metal bende onun turuncusunu aldım:) turuncu park yatağımız var bide.perdesi de beyaz zebra kenarında turunculu kırmızılı mavili denizci desenli beyaz fon var.şifonyerin üst duvarınada ikea da görmüşsündür belki turuncu ve mavi kare aynalardan yapıştırdım.bu kadarını yapabildik annemle.ama daha yerleştiremedim yıkanacak hep.odada benim eski birde tek kişilik metal beyaz bir yatağım var onuda atmadım.biraz sıkış tıkış oldu ama lazım olur diye düşündüm o yüzden biraz sıradanlaştı galiba

merhaba annişkolar ben hala bebişimin odasına mobilya mı yoksa gardrop ve park yatak alıp sonra park yatağı bazaya mı çevirsem karar veremedim ya. bu kararsızlık beni öldürecek

ay canım yaa bende aynı durumdayım karar veremedim hala çünkü bebek odası biraz küçük o yüzden ufak bişiler alayım düyorum ama gözümde büyüklerde kalıyor

Kizlar 32. Haftada cati muayenesi olacak varmi aranizda sizcede erken degil mi siZin doktorlar ne zaman yapacak ben korkuyorum bu muayene isinden

Mrb canim ben fransada yasiyorum burda her ay cati muayenesi oluyor:) doguma kadar sadece 3 kere ultrasona giriyosun korkulacak bi durum degil yani merak etme sadece hos olmayan bi durum ama meleklerimiz icin katlanicaz...

Eminim güzel olacaktır yerleşince. Benimde odada koltuğum ve fazlalık eşyalarım vardı. Herşey çıktı hiçbirşey tutmadım odasında, benim odaya yığıldı süpürge ütü masası vs Gelen kimseler artık yatılı gelmesinler ne yapalım

valla ben 35 de yapılıyor yada 37 de diye biliyorum ama önce bakması da sorun olmaz yani.sen hazırlıklı git bide korkma ya altı üstü açıp bakacak kasma boşver başa gelen çekilir.

bence de yatmasınlar da ben biraz bebekle yatağımda yalnız yatarım eşimi de oraya kovarım diye atmadım.bilmiyorum belkide atmak lazımdı dediğin gibi:)

Eki Görüntüle 732007 Eki Görüntüle 732009

kızlarr bunlarda diktiğimmmmmm hastane yatağı süslerimiizzzz nasıl olmuşlarrrrrr bitti sonundaa

Bende istiyorummmm...ellerine saglik canim senin ve diger kizlarin yaptiklarini gorunce ne kadar becerksizim diyorum:)) cok cok guzel olmus melegin icinde misil misil uyusun buyusun....

Nisaninannesi odaniz cok guzel cimcimenin cicileri bi ayri hos ins huzurlu ve mutlu bi sekilde buyur icinde kucuk findigin...

Ben de birkaç elbise denedim olmadı , oradaki kadın Pendik'te bi mağaza var dedi hamileler için ama çok modern elbiseler var dedi merak ediyorum ben de Çarşamba günü gidip bakıcam )

Pendikteki şubenin önünden geçtim burada güzel bişey yoktur diyerek girmedim.Kartalı gezerken o şubeye girip aldım. :)))
Bak canım bakmakta fayda var.

medilife beylikdüzünde yaptırıcam canım

Medilife'ın fiyatı iyiymiş. Ben sadece Medipol Bağcılar'a sordum. 400 veya 450 gibi bir fiyat verilmişti. Aslında bir şey hakkında ne kadar okursan daha fazla kafan karışıyor. Mesela bazıları ürolog değil, çocuk cerrahı yapmalı diyor. Medipol'den bebek doğduktan bir ay sonra muayene oluyor, eğer cerrah uygun görürse yapılıyor dendi. Renann Medilife ne zaman yapıyormuş biliyor musun? Çünkü ilk hafta içinde olmasının daha iyi, bebek hareketlenmediği için daha kolay ve acısız olduğunu internette pek çok sitede okudum.

Son düzenleme:

Güle güle kullan canım. Herşeyleri çok güzel olmuş:)

mmlkk sende de ne marifetler varmış canım yaa. çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

Yaşamayıseviyorum bebek arabanın renklerine bayıldım. Güle güle kullan canım

Son düzenleme:

Mrb konu ile alakasiz ama siz kontrollerinizi nerede oluyorsunuz medipoldemi?

ben kızımda yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta kala falan çatı muayenesi olmuştum 32.hafta biraz erken gibi geldi de bana ama illaki doktorunun bir bildiği vardır canım kasma kendini bikaç saniye sürüyor evet hoş bi durum değil ama ne yapacaksın bu şekilde doğumun şekline karar veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…