- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.001
canlarım günaydın sabah 6dan beri ayaktayım keyfim yok bugün sol kasığım çok ağrıdı sabah korkuttu beni sıpacan.şimdi geçti şükür severim hepinizin göbişini datlu yeğenlerim benim
Gunaydinlar herkese kyifler yerindedir insallah . 5 te bir uyandim birdaha uyuyamadim dun aksamdan ber karnimda bir aci var yine haftada birkere mutlaka boyle ouyir bi turlu cozemedim bebek buyudugu icin mi oluyor yoksa kabizlik ve gaz probleminden doayimi gobek deligimin sag tarafina dokunamiyorum canim cok yaniyor
saol cnm hayırlı olur inşallah hafiftende idrar yolu enfeksiyonum var zaten, bozma cnm aklında kalacağına konuş patronunla muallaklar belirsizlik çözülsün inşallah hayırlısı olurhadi bakalı mraporun hayırlı olsun canım. en azından alabildiğin bi rapor var. ben alacakmıyım napıcam hiç bilmiyorum muallaktayım resmenn ama bugün sonnn artık yetti galiiiii canımaaa kendi huzurumu bozar oldum değmeyenler için..
kızlar bunlar beğendiğim ama bir türlü karar veremediğim bebek şekerlerim
Eki Görüntüle 732372
Eki Görüntüle 732373
Eki Görüntüle 732374
Eki Görüntüle 732375
Eki Görüntüle 732378
Eki Görüntüle 732385
Günaydın kızlar kociş bu sefer beni bırakıp gitmedi beni de götürdü yanında :))) oteli arayıp rezervasyon yaptırdı otel de termal otel çok güzel ama malesef hamiş olduğum için yararlanmıyorum kapalı havuza girsemmi bilemedim pek tavsiye edilmio ama giren var mı aranızda havuza. Hamile masajı vardı onu yaptırayım dedim onu da 3-6 ay arası yapıolarmış otelden kocamı işe yollamak ta bi tuhaf oldu :)) sabah kalktık beraber kahvaltı yaptık Burdan da kaynanatörlere gidicez hafta sonu :;( hiç yüzlerini göresim yok ama kocamın hatırı için nabıcam gidicem mecburrrr
Allah kavuştursun canım ne kadar kalacak uzun mu?
Maşallah bebişine tatlımben daha 1 kiloları göremedim inşallah bu cumartesi güzel haberler alırım
Benim de aynı yerde acı oluyor canım ve dediğin gibi tekrarlıyor birkaç günde. Özellikle geceleri ortaya çıkıyor nedense. Ben kordonu mu geriyor acaba diye bile düşündüm :) Yatılmıyor bile acıdan ne hallere giriyoruz Allahım...
saol cnm hayırlı olur inşallah hafiftende idrar yolu enfeksiyonum var zaten, bozma cnm aklında kalacağına konuş patronunla muallaklar belirsizlik çözülsün inşallah hayırlısı olur
cnmcım nerden alıosun bunları netten mi?hepsi çok tatlı:)
evet canım netten gittigidiyordan
daha almadım karar veremedim çünkü
2 ile 3. arasında kaldım
fiyatlarıda çok çok uygun
karar verip hemen sipariş edicem şaka maka 45 günüm kalmış ya
ayyaaayyy çekirgeeeEvet canım iyi olmaya çalışıyorum ....
Kararlarımı erteledim, şuan sadece bebeğimi düşünmem gerek. Doğumdan sonra karar vereceğim.
İşyerim kapanıyor ve yeni şirket ADANA ya taşınıyor. Biz mersin-tarsus bekliyorduk ama adana olması canımı sıktı biraz.
Şimdi ya işten ayrılacağım yada doğum izni biter bitmez tası tarağı toplayıp adanaya gideceğiz.
Zaten izinde izinde anca toparlanırım, minicik bebeğimle yeni doğum yapmışken ev nasıl taşınacak bilmediğimiz memlekete nasıl gideceğiz, vs vs vs ...... offff hiçbiri düşünmek istemiyorum.... düşündükçe sinirim bozuluyor.
Yılbaşından sonra olacak normalde ama öne almışlar benim doğumu beklediler resmen ....
Ne yapacağımı bilmiyorum yani
bence biraz 2. biraz 3. den al cnm
Allah kavuştursun canım ne kadar kalacak uzun mu?
Maşallah bebişine tatlımben daha 1 kiloları göremedim inşallah bu cumartesi güzel haberler alırım
Günaydın kızlar kociş bu sefer beni bırakıp gitmedi beni de götürdü yanında :))) oteli arayıp rezervasyon yaptırdı otel de termal otel çok güzel ama malesef hamiş olduğum için yararlanmıyorum kapalı havuza girsemmi bilemedim pek tavsiye edilmio ama giren var mı aranızda havuza. Hamile masajı vardı onu yaptırayım dedim onu da 3-6 ay arası yapıolarmış otelden kocamı işe yollamak ta bi tuhaf oldu :)) sabah kalktık beraber kahvaltı yaptık Burdan da kaynanatörlere gidicez hafta sonu :;( hiç yüzlerini göresim yok ama kocamın hatırı için nabıcam gidicem mecburrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?