2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydnn kızlar...gununuz güzel gecsn ıns...hayatmm kafsanı bu kadr bulandrmaya uzmeye kımsenn hakkı yok..hamılelıgınn son zamanlarnda cektıgıne bak...konuş su lanet olası heriflerle snrada ne gerekıyosa yap tatlım...

canlarım günaydın sabah 6dan beri ayaktayım keyfim yok bugün sol kasığım çok ağrıdı sabah korkuttu beni sıpacan.şimdi geçti şükür severim hepinizin göbişini datlu yeğenlerim benim

cnm o ağrılar artık zaten bzı mahvettı...ben her ağrıdan bı anlam cıkarr oldum resmen :) bde nıdılat ıcıyrmm tansıyon dusuruyo bnm tansıyonum zaten dusukk 2 gun paso uyudm..bı cıksn sorucam bunlarn hesabını ısırcam totusunu eylül hanımın
:)

Benim de aynı yerde acı oluyor canım ve dediğin gibi tekrarlıyor birkaç günde. Özellikle geceleri ortaya çıkıyor nedense. Ben kordonu mu geriyor acaba diye bile düşündüm :) Yatılmıyor bile acıdan ne hallere giriyoruz Allahım...

saol cnm hayırlı olur inşallah hafiftende idrar yolu enfeksiyonum var zaten, bozma cnm aklında kalacağına konuş patronunla muallaklar belirsizlik çözülsün inşallah hayırlısı olur

cnmcım nerden alıosun bunları netten mi?hepsi çok tatlı:)

ıyyyy ıcım karardı vla :) cok muhattap olma cnmm ve senı uzmelerıne ızın verme...zaten bu kocalarn hatrı olmasa suratlarına bakılmzda neyse .....ben bayadr gormuyrmm uzun bı surede gormeyeyımm kendısını..arkadan konuşup ıftıralar attııgnı ogrendıgımden berı ıyıcene nefret boyutuna geldım cunkuu

Allah kavuştursun canım ne kadar kalacak uzun mu?

Maşallah bebişine tatlım ben daha 1 kiloları göremedim inşallah bu cumartesi güzel haberler alırım

görürsün cnm benim daha küçük seninki annesi ama 30 dan sonra hızlı büyüyolarmış bi arkadaşım benle aynı 2150 olmuş bebişi

cnm bnde yattıgm zaman gogsumun hemen altndan baslıyo germeye...donemıyrmm bı pozısyon alıp uyuyamıyrmm cok zor oluyo

evet canım netten gittigidiyordan
daha almadım karar veremedim çünkü
2 ile 3. arasında kaldım
fiyatlarıda çok çok uygun
karar verip hemen sipariş edicem şaka maka 45 günüm kalmış ya

Son düzenleme:
Yalnız ve en çömez Ağustos annesi olmadığıma çok sevindim canım.telefondan girdiğim için takvimleri göremiyorum.keşke bizimde artık az kalsaydı diğer arkadaşlar gibi,yavaş yavaş zorlanmalara başladım çünkü ben.Bu arada bütün arkadaşlarıma günaydın,güzel günler olsun hepinize.HAYATIMSIN haberlerini bekliyoruz,ayrıca hemşehrimsin.bende Bursa'dayım

evet canım netten gittigidiyordan
daha almadım karar veremedim çünkü
2 ile 3. arasında kaldım
fiyatlarıda çok çok uygun
karar verip hemen sipariş edicem şaka maka 45 günüm kalmış ya

benimde bebeğimin bi adı olsa bende hemen isterdimkocama bi isim beğendiremiyorum hepsine kulp buluo

ayyaaayyy çekirgeee gel gel adanaya gel. bak ben tarsusluyum bir senedir burda yaşıyorum ama alışıyosun bana da haber ver elimden ne geliyosa yaparım

herkese günaydın kızlar.bizim odamız ve eşyalarımız hazır.ben kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi istiyorum ama annem ısrarla yıkama diyor.zaten hepsi paket içinde hem çocuğu şimdiden hassas yetiştirme zorlanırsın diyor.güya yeğenim gibi olurmuş.yengem çocuğun kıyafetlerini ayrı kirli sepetine koyar ayrı yıkar sabun tozuyla dışarı pek çıkarmaz tprakla oynamasına izin vermez.çok titizdir.ama çocuk yaşıtlarından daha zayıf ve ufak görünüyor ve sürekli hastalanıyor ayda nerdeyse iki kez doktordalar.kararsızım açıkcası

kaynanatör müü:)))))))) iş yerinde okurken sesli güldüm.millet ne gülüyorsun kıız dedi:))))))) çok hoş:)

Günaydın kızlar ;
Geçmişi okuyup geldim. Bende de bi kaç gündür bebeğim hareket ederken iç organlarım yer değiştiriyormuş, içerde takla atılıyormuş yada eliyle organları çekip sonra bırakıyormuş gibi bir his oluyor. Komik bi tarif oldu. . Bir de bacağımla tam vajinanın birleştiği kısımda özellikle sol bacağımda sürekli bi ağrı var. Kıyafetimi değiştirirken falan eğer ayaktaysam feci bir ağrı giriyor. Son birşey de gece yatarken sağdan sola soldan sağa dönerken kalça bölgemden kütür kütür sesler geliyor. Çok komik. Elim kolumdan gelir hani kolunuzu uzattığınızda dirsekten kıtırdar ya bazen aynen onun gibi. Bu sesler ne acaba?????

Mmlk canım süsler çok güzel olmuş. Çok beğendim valla.

Nisanın annesi sizin de odanız çok güzel olmuş. Şirin şirin.

Lesya canım oda takımınız çok hoş. Bebeğin mutlulukla büyüsün içinde.

Yaşamcım sizin de bebek arabanız çok hoş. Hem hediye olması da güzel bir süpriz olmuş. Ev de tutulmuş. Eşin yerleştirsin sen gidince azar azar yoluna koyarsın.

Hayatımsın; canım sende üzülme bu kadar. Çok strese girdin. Allah korusun bebeğini düşün. Bugün konuş her şey belli olsun. İyi yada kötü. Belirsizlik insanı delirtiyor. Sen zaten işten ayrılmayı düşünüyordun onlar dediler 3 ay ücretsiz izin verelim diye. Yani olursa ne ala olmazsa pekala demek lazım. Ama sonucu kesinleşsin ki kafanı bi de böyle şeylerle meşgul etmesinler. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Polinin de dediği gibi Allah bi yoluna koymuştur elbet. Biz anca telaş ettiğimizle kalıyoruz. Ben de çok takarım kafama ama yapmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…