2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar kociş bu sefer beni bırakıp gitmedi beni de götürdü yanında :))) oteli arayıp rezervasyon yaptırdı otel de termal otel çok güzel ama malesef hamiş olduğum için yararlanmıyorum kapalı havuza girsemmi bilemedim pek tavsiye edilmio ama giren var mı aranızda havuza. Hamile masajı vardı onu yaptırayım dedim onu da 3-6 ay arası yapıolarmış otelden kocamı işe yollamak ta bi tuhaf oldu :)) sabah kalktık beraber kahvaltı yaptık Burdan da kaynanatörlere gidicez hafta sonu :;( hiç yüzlerini göresim yok ama kocamın hatırı için nabıcam gidicem mecburrrr

canım nolur bu kadar takma... herşey olacağına varır.. bebeğini strese sokuyorsun istemeden.. şuanda herşeye onlar için katlanıyoruz hepimiz nolur yüreğini ferah tut.. Allah hayırlı olanı verir inş..

canım takmıcam diyorum ama takmadan yapamıyorum. farkındayım bebeğimi çok etkiliyorum bu pislikler yüzünden ama elimde değil (( sabah akşam kendimle konuşup duruyorum. sanki konusunca derdime derman olan bişeymı oluo yoooooo amaa işteee nefret ediyorum takıntılı yapımdan veee burdakş bazı insanlardan.. hamileliğimin son zamanı beni strese sokanları allaha havale ediyorum.. emeğim helal olmasın inş..

Günaydın güzel hamişdaşlarımmm

Nisanınannesi odanız çok güzel olmuş. samız uyusun da büyüsün odasında :)

Leysa mobilyanız çok güzel canım. Kolay gelsin sana Antalyanın sıcağı fenadır ama güzelliği de başka. Evliliğimin ilk 2 yılı Alanyadaydın nasıl özledim...
Neyse odanızı çabucak temizleyin yerleştirin de görelim :))

mmlkk canım çok güzel olmuş hastane yatağının süsü.

Hayatımsın umarım konuşunca kesin bi sonuç alırsın da rahatlarsın. Zaten belirsizlik mahfediyo insanı.

günaydın kızlar dün bebişimi gördüm çalışabilir raporu aldım nstyle tanıştık ilk kez bebişim nasıl rahatsız oldu pat pat bitene kadar vurdu 2 hafta daha idare edip kaçacam işten sanırım hayatımsın üzülme cnm bi tek sen deilsin bende aynıyım konuş dur aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, bu arada bebişim 2 kilo olmuş maşallah çok tatlı miniğim Allahım korusun onları sağlıklı alalımda başka bişe istemem

haklısın değmiyor canım 6 yıllık emeğimin karşılığı iki kelimeyi biryere getiremeyen müdürün yüzünden mahfolduu... stresten adama herşey yaptırırım pislikler verilmiş sadakan vermiş canım. eimde arabayla git canın sıkıldımı hemen cıkıp eve gel dedi. dedim arabayla cıkarsam o haldee allah korusun dedim cesaret edemedim bebeğim var yeterince onu strese soktum zaten... ALLAHım büyük çok şükürrr bu sıkıntılarında arkasında vardır bi hayır.. o kem kümleri müdürüm yaptı 10 gün müddet istedi oyalamak için 15 gün oıldu dün akşam üstü konuscaktı g.tüne bile takmadı dün gene oyalandm ama canıma tak etti. son zamanlarımın tadını çıkaracağıma çektiğim sıkıntı cabası..

nisanınannesi odanız çok ama çok güzel olmuş güle güle büyüsün bebişin inşallah içinde

hayatımsın sende üzülme lütfen bebişini düşün herşey olacağına varır.

kızlar iki seferdir rüyamda kar görüyorum bu mevsimde hiç hayra alamet değil ya allah korusun bebişlerimizi inşallah

inş. cnm bi sonuç almak zorundayım artık dişlerimi sıkarak durmaktan bayılcam.. kesinlikle öyle..

kızlar buda dün gitti gidiyordan sipariş ettiğim pike takımı
nasıl sizce?
Eki Görüntüle 732361

çok güselmiş canım mis gibi uyusn inşallah yavruşun.

Kızlar bu arada ben artık sabahları çok zor uyanıyorum halsizleştim iyicene siz nasılsınız eski enerjim kalmadı.
Sevmiyorum halsiz olmayı uyuşukluk bana göre değil

günaydın kızlar aklım hep sizde bugün işler çok yoğun istanbuldan diğer patronlar geldi.
yeni başlayan arkadaş daha gelmedi
ayy şu hafta bi biteydii sündüü resmennnnn ben evimi özledimmmm

Allah kavuştursun canım ne kadar kalacak uzun mu?

Maşallah bebişine tatlım ben daha 1 kiloları göremedim inşallah bu cumartesi güzel haberler alırım

kızlar civilimden alışveriş yapan varmı bide internetten park yatak alanlar kurulumu kolaymı ben massico riccodan bi park yatağa bakmıştım çokk güzeldi hiç diğerleri gibi naylon durmuo mağazada 265 dediler peşin fiyatına civilimde satıomuş aynı markayı 219 lira ordan getirteceğim galiba

İyi gününde herkes iyi canım. Ama anlayışa en çok ihtiyacın olduğu zamanlarda kimseden bırak anlayışı anlayış kırıntısı görmüyorsun ve diosunki bunu mu reva görüyorlar o kadar emeğime karşı. Ama Allah büyük eden bulur kimsenin hakkını kimsede bırakmaz üzme artık kendini bugün konuş patronunla bakalım o ne diecek

günaydın annecikler ,

benim oğluşumun bu aralar tekmeleri çok azaldı .hiç eskisi gibi güçlü tekmeler atmıyor. aranızda tekmeleri azalan varmı acaba çok merak ediyorum ???????????? ama karnımda acayip şeyler oluyor, karnım zıplıyor, titriyor böyle içerde organlar yer değiştiriyor sanki
bebiş büyüdükçe hareketleri farklılaştı galiba yeri daraldığı için

Gunaydinlar herkese kyifler yerindedir insallah . 5 te bir uyandim birdaha uyuyamadim dun aksamdan ber karnimda bir aci var yine haftada birkere mutlaka boyle ouyir bi turlu cozemedim bebek buyudugu icin mi oluyor yoksa kabizlik ve gaz probleminden doayimi gobek deligimin sag tarafina dokunamiyorum canim cok yaniyor

Benim ilk dogumum olacak kismetse normal dusunuyoruz amabakalim nasip ne olur. Evet canim dedigin gibi malesef nobetci dr geliyor mesai saati disinda insallah iyi birileri cikar karsimiza. Doktorumdan memnununum kkda da guzel yorumlar okudum.

hadi bakalı mraporun hayırlı olsun canım. en azından alabildiğin bi rapor var. ben alacakmıyım napıcam hiç bilmiyorum muallaktayım resmenn ama bugün sonnn artık yetti galiiiii canımaaa kendi huzurumu bozar oldum değmeyenler için..

canım ben hemen herşeyi civilden aldım
gayet kaliteli ürünleri var bebekler için
minidamla falan var nevresimi pişik kremi ıslak pamuğuna kadar herşeyini ordan aldım diyebilirim

canlarım günaydın sabah 6dan beri ayaktayım keyfim yok bugün sol kasığım çok ağrıdı sabah korkuttu beni sıpacan.şimdi geçti şükür severim hepinizin göbişini datlu yeğenlerim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…