- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.981
Canım benim inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır sen de daha fazla üzülmezsin. Evine git kafanı dinle huzurla geçir son zamanlarını.
canım nolur bu kadar takma... herşey olacağına varır.. bebeğini strese sokuyorsun istemeden.. şuanda herşeye onlar için katlanıyoruz hepimiz nolur yüreğini ferah tut.. Allah hayırlı olanı verir inş..
Canım sıkma canını ne kendini ne bebeğini nede eşini üzdüğüne değmiyor. Benim de düğün zamanımın içine sıçmışlardı o hazırlıkların içinde o kadar sıkıştırdılar ki beni iş Allah ii die o kadar çok yola gönderdiler ki yorgunluktan stresten helak oldum 10 günde üst üste 3 trafik kazası geçirdim. En son damla beni balayının ilk günü ağlatması oldu eşim delirdi aradı söylendi balayından döndüm ertesi gün verdim istifamı çünkü artık soğumuştum ordan içimden gelerek çalışamazdım İnan çok rahatladım sonra Allah yardım edio bi şekilde üzme kendini hık mık kem kümde ederlerse siz yolunuza ben yoluma dersin
Günaydın güzel hamişdaşlarımmm
Nisanınannesi odanız çok güzel olmuş. samız uyusun da büyüsün odasında :)
Leysa mobilyanız çok güzel canım. Kolay gelsin sana Antalyanın sıcağı fenadır ama güzelliği de başka. Evliliğimin ilk 2 yılı Alanyadaydın nasıl özledim...
Neyse odanızı çabucak temizleyin yerleştirin de görelim :))
mmlkk canım çok güzel olmuş hastane yatağının süsü.
Hayatımsın umarım konuşunca kesin bi sonuç alırsın da rahatlarsın. Zaten belirsizlik mahfediyo insanı.
Günaydın kızlar,
Bugün güne buruk başladım .sevgilimi sabah Paris'e uğurladım . Pek koydu bu sefer ya çok icim acıdı. Ağladım ben ağladıkta o üzüldü
En son beraber gitmiştik hatta bizim meleğimiz orda oldu büyük olasılıkla
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm çalışabilir raporu aldım nstyle tanıştık ilk kez bebişim nasıl rahatsız oldu pat pat bitene kadar vurdu2 hafta daha idare edip kaçacam işten sanırım hayatımsın üzülme cnm bi tek sen deilsin bende aynıyım konuş dur aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, bu arada bebişim 2 kilo olmuş maşallah çok tatlı miniğim Allahım korusun onları sağlıklı alalımda başka bişe istemem
haklısın değmiyor canım 6 yıllık emeğimin karşılığı iki kelimeyi biryere getiremeyen müdürün yüzünden mahfolduu... stresten adama herşey yaptırırım pislikler verilmiş sadakan vermiş canım. eimde arabayla git canın sıkıldımı hemen cıkıp eve gel dedi. dedim arabayla cıkarsam o haldee allah korusun dedim cesaret edemedim bebeğim var yeterince onu strese soktum zaten... ALLAHım büyük çok şükürrr bu sıkıntılarında arkasında vardır bi hayır.. o kem kümleri müdürüm yaptı 10 gün müddet istedi oyalamak için 15 gün oıldu dün akşam üstü konuscaktı g.tüne bile takmadı dün gene oyalandm ama canıma tak etti. son zamanlarımın tadını çıkaracağıma çektiğim sıkıntı cabası..
İlk doğumum normal olduğundan, ikinci doğum için sanırım hastanede nöbetçi doktor kimse o ilgilenecek, eğer mesai saati olmazsa. Bu nedenle çok ta önemli değil asslında. Ama doktorunun iyi olduğunu ekşi sözlükte okumuştum sanki:))
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm çalışabilir raporu aldım nstyle tanıştık ilk kez bebişim nasıl rahatsız oldu pat pat bitene kadar vurdu2 hafta daha idare edip kaçacam işten sanırım hayatımsın üzülme cnm bi tek sen deilsin bende aynıyım konuş dur aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, bu arada bebişim 2 kilo olmuş maşallah çok tatlı miniğim Allahım korusun onları sağlıklı alalımda başka bişe istemem
kızlar civilimden alışveriş yapan varmı bide internetten park yatak alanlar kurulumu kolaymı ben massico riccodan bi park yatağa bakmıştım çokk güzeldi hiç diğerleri gibi naylon durmuo mağazada 265 dediler peşin fiyatına civilimde satıomuş aynı markayı 219 lira ordan getirteceğim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?