- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.021
Benim de aynı yerde acı oluyor canım ve dediğin gibi tekrarlıyor birkaç günde. Özellikle geceleri ortaya çıkıyor nedense. Ben kordonu mu geriyor acaba diye bile düşündüm :) Yatılmıyor bile acıdan ne hallere giriyoruz Allahım...
KIZLAR ÇOK İŞİM VAR BİRAZ YARDIMA GELİN :d
herkese günaydın kızlar.bizim odamız ve eşyalarımız hazır.ben kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi istiyorum ama annem ısrarla yıkama diyor.zaten hepsi paket içinde hem çocuğu şimdiden hassas yetiştirme zorlanırsın diyor.güya yeğenim gibi olurmuş.yengem çocuğun kıyafetlerini ayrı kirli sepetine koyar ayrı yıkar sabun tozuyla dışarı pek çıkarmaz tprakla oynamasına izin vermez.çok titizdir.ama çocuk yaşıtlarından daha zayıf ve ufak görünüyor ve sürekli hastalanıyor ayda nerdeyse iki kez doktordalar.kararsızım açıkcası
Ya ne yapacagimi sasirdim acaba gazmi bu ne Allahim sifa versin hepimize doktoruma son kontrolde sordum kabiz olmamaya calis dedi. Sende varmi kabizlik ve gaz sikayeti
aldım gitti park yatağımı hem gözümle görmüş oldum hem mağazadan 50 lira ucuza aldım inşallah kolayca kurarızDDhttp://www.civilim.com/urun/s704-massimo-ricco-oyun-parki-pembe.aspx
aldım gitti park yatağımı hem gözümle görmüş oldum hem mağazadan 50 lira ucuza aldım inşallah kolayca kurarızDDhttp://www.civilim.com/urun/s704-massimo-ricco-oyun-parki-pembe.aspx
ıyyyy ıcım karardı vla :) cok muhattap olma cnmm ve senı uzmelerıne ızın verme...zaten bu kocalarn hatrı olmasa suratlarına bakılmzda neyse .....ben bayadr gormuyrmm uzun bı surede gormeyeyımm kendısını..arkadan konuşup ıftıralar attııgnı ogrendıgımden berı ıyıcene nefret boyutuna geldım cunkuu
cnm bende yıkadım ütüledim annemde karşı çıktı ama yaptım ama 1 kereliğe mahsus yoksa öle ütü yapmam titizlenmem bebeğe bunlarda yeni alınınca kimyasal oluo bi de pis oluo herkesin eli değio die herşeyini yıkadım oyuncaklarını bile
kaynanatör müü:)))))))) iş yerinde okurken sesli güldüm.millet ne gülüyorsun kıız dedi:))))))) çok hoş:)
Yalnız ve en çömez Ağustos annesi olmadığıma çok sevindim canım.telefondan girdiğim için takvimleri göremiyorum.keşke bizimde artık az kalsaydı diğer arkadaşlar gibi,yavaş yavaş zorlanmalara başladım çünkü ben.Bu arada bütün arkadaşlarıma günaydın,güzel günler olsun hepinize.HAYATIMSIN haberlerini bekliyoruz,ayrıca hemşehrimsin.bende Bursa'dayım
İyi gününde herkes iyi canım. Ama anlayışa en çok ihtiyacın olduğu zamanlarda kimseden bırak anlayışı anlayış kırıntısı görmüyorsun ve diosunki bunu mu reva görüyorlar o kadar emeğime karşı. Ama Allah büyük eden bulur kimsenin hakkını kimsede bırakmaz üzme artık kendini bugün konuş patronunla bakalım o ne diecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?