2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne yapacagimi sasirdim acaba gazmi bu ne Allahim sifa versin hepimize doktoruma son kontrolde sordum kabiz olmamaya calis dedi. Sende varmi kabizlik ve gaz sikayeti

aldım gitti park yatağımı hem gözümle görmüş oldum hem mağazadan 50 lira ucuza aldım inşallah kolayca kurarızDDhttp://www.civilim.com/urun/s704-massimo-ricco-oyun-parki-pembe.aspx

cnm bende yıkadım ütüledim annemde karşı çıktı ama yaptım ama 1 kereliğe mahsus yoksa öle ütü yapmam titizlenmem bebeğe bunlarda yeni alınınca kimyasal oluo bi de pis oluo herkesin eli değio die herşeyini yıkadım oyuncaklarını bile

Ya ne yapacagimi sasirdim acaba gazmi bu ne Allahim sifa versin hepimize doktoruma son kontrolde sordum kabiz olmamaya calis dedi. Sende varmi kabizlik ve gaz sikayeti

Ben hamileliğinin en başından beri kabızım. Yalnızca bi ara erik yeme işini öyle bir abartmıştım ki nerdeyse ishal oluyodum. Uçaktan kasık sancısı bende de başladı ama gazdan zannediyorum. Ayaklarımı örtüp çıkarıyorum gazımı geçiyor. Aslında yürümek lazımda tembellikte zirveyim valla

ah canım ben de bayılmıyorum görmeye ama eşimin üzülmesine dayanamıyorum zaten yaklaşık bir yıldır görüşmüyorum düğün dönemi delirttiler beni. ama kocacık hiç üzmüo beni ben de onun daha fazla üzülmesini istemedim o yüzden gidiyorum... kendisi bilio zaten ailesinin huyunu suyunu o benden dertli ama anne baba işte

Kızlar konusu geçmişse de ben yakalayamadım Aranızda lohusa şerbeti seti alan var mı internetten? Tepsi, bardak filan süslü süslü bi kaç kez görmüştüm ama şimdi bulamıyorum

benimde zaten hiç içime sinmiyor canım.biraz daha bekleyip annem görmeden yıkamayı düşünüyorum birazcık fırça yerim en fazla.bide makina da mı yıkadın sen yoksa elde mi

Günaydınlar
Nasılsınız teyzoşlar?
Biz iyiyiz çok şükür :)

Mavi ben 2.şekeri beğendim çok güzel.

Hayatımsın inş.istediğin gibi sonuçlanır canım işlerin.

günaydın kızalar. günaydın demek için biraz geç oldu ama tembellik yapıyorum :) kaç gündür başıma neler geldi bir bilseniz. karnımda kaç gündür sertelşemeler vardı ama normal diyordum hiç kafama takmadım. cumartesi doktor randevumuz vardı bebeğimiz büymüş gayet güzel 2 kiloyu geçmiş. nst ye bağlayalım dedi doktor. nst de düzenli sancılarım olduğu çıktı. ben pek anlamamıştım ama kasıklarımda adetsancısı gibi çok hafifi ağrılarım vardı kısa süreli oluyor geçiyordu meğer onalr doğum sancısıymış. açıklık varmı diye muayen ettiler çok şükür açıklık çıkmadı. serum taktılar sonra tekrar nst ye aldılar ve yine sancılarım çıktı. erken doğum olabilir dedi dotor. erken doğum riskine karşı bebeğin ciğerlerni geliştirici iğne yaptılar. ertesi gün bir iğne daha. nidilat verdi erken doğumu engeleyici. bende doğumla ilgili hiç bir şey hazırlamamıştım doğum olursa ne olacak diye korktum. bebeğin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim hazırladım. hastane çantamıda hazırladım. inaşallah vaktinde doğum olur ama yienede hazırlıklı olmak lazım. hiç bir sıkıntım yokken nerden çıktı bu bilmiyorum. şimdi yorulmak kesinlikle yasak bol bol dinleniyorum

Oyy hamişdaşım benim ben sana yazarım istersen her gün takvimi bak bugünkü takvim :

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 30-08-2013

Hamileliğimin 29. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 80 gün kaldı.

Önümüzdeki 3-4 gün içinde bebeğinizin derisi, deri altında biriken yağlardan dolayı daha pürüzsüz ve yumuşak hale gelecek. Şiddetli baş ağırısı, bulanık görme, ani kilo artışı, veya ellerinizde, ayaklarınızda, ayak bileklerinizde ve yüzünüzde şiddetli şişme gördüğünüz durumlarda hemen doktorunuza başvurunuz. Çünkü bu belirtiler, hem sizin hemde bebeğiniz için çok tehlikeli olan yüksek tansiyonun belirtisi olabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1300 gr. - Yaklaşık boyu : 38.6 cm. (Baştan Topuğa)

kızlar size bişey danışmak istiyorum benim evim dublex yatak odası olarak evin en geniş odasını kullanıyorum hem benim yatak odası takımım hem oğluşun takımı sığıyor odaya başlarda yanımda olacağı için yerleştirmeyi öle yaptık. ancak gün içinde ben üst katta olacağımdan üst katta yatması içinde bişey almak istiyorum evi dublex olanlar beni anlar her ağladığında in çık çok zor oluyor bazen su için bile üşeniyorum ev büyük bide sesini duymaya bilirim üst kat için nasıl bişi alsam karar veremedim şu iki model arasında karasızım sizin başka önerileriniz var ise onları da değerlendirmek isterim

1) blis bebek hamağı: 20 kg kadar taşıma kapasitesi var o yüzden uzun süre kullanılabilir ve eski usul battaniye de sallama mantığı olduğundan anne karnındaymış hissi verio ve gaz ve kolik önleyici biraz büyünce terasta ta kullanabilirim die düşünüoyrum.

2 ) kraft dondy beşik ve mama sandalyesi : 15 kg kadar taşıma kapasitesi var otomatik sallanma özelliği var büyünce mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor kocam şekil olarak pek beğenmedi bende inceledim biraz acaba bebek rahat yatabilirmi die düşünmedim değil bacak kısmı daralıyor acaba daha önce bundan kullanan var mı

fikirlerinizi bekliyorum şeker hatunlar

bizi kıvrandıranların allah beter etsinnn ona havale ediyoruz canım..

konuştum yaa allah ondan bir değil binnnnn kere razı olsun inş... odasına girdiğim gibi olanları biliyorum kızım seni burdan hiç bi kuvvet gönderemez. tazmiantınıda alıcaksın dogum parandanda yaralanacaksın. dogum paran senın hakkın dedi yaaa adam doğum iznin bitincede ücretsiz iznini alırsın kızım sen rahat ol bazı kişilere fırsat vermicez dedi. gözlerim doldu sesim titriyorr nasıl dua edeceğimi şaşırdımmm.. çok şükür rabbim skıntımın arkasına kapı gibi destekçimi verdi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…