2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben 35 de yapılıyor yada 37 de diye biliyorum ama önce bakması da sorun olmaz yani.sen hazırlıklı git bide korkma ya altı üstü açıp bakacak kasma boşver başa gelen çekilir.

Canim bana iki haftada bir alttan bakiliyo eger cati kontrolu oysa bir yada iki parmagini alltan sokuyo acilma varmi diye ama aci vermiyo ben suan 29.haftadayim yaklasik 20. Haftadan beri yapiliyor korkulcak bisey yok hissetmiyosun bile

Günaydın prens ve prenses anneleri :))))
dün bebek odasını aldık ya heyecandan uyuyamadım sabahı zor ettim ugün temizlik yapıcam bebeğimin odasını hazırlamam lazım.dağ gibi birikmiş ütülerim var antalya sıcağında bilmiyorum nasıl olucak ama onları da aradan çıkartmam lazım.takvimimizede bakıp kahvaltımızı hazırlamamız lazım kurt gibi açız :)))

Çok güzel cnm mışıl mışıl uykuları olsun bebeğinin yatağında:)

teşekkür ederiz canım inşallah bebişleri sağ salim salametle kucağımıza da alırız doğum haberlerini duydukça heyecan dahada artıyor...artık sona geliyoruz...65 günüm kalmış şaka gibi :)))

Günaydın kızlar,

Ben hala koşturmaca içindeyim bu hafta sonu taşınıyorum kısmetse. İnternet bağlantımızı iptal ettik bi süre telefondan görüşeceğiz. Bu arada doktorumu değiştiriyorum, bugün başka bir doktorda randevum var çünkü normal doğum yapabilirmişim. Bu hafta 2 doktora gidip görüş alacağım bakalım ne olacak. Arada girer yazdıklarınızı okumaya çalışırım. Oğlum ve ben sizi çok seviyoruz.
Allaha emanet olun

Renann medilife'ta 280 tl demişti sanırım... Asistanları mı yapıyormuş? Allallah niye ki? Arkadaşına bir sorabilir misin, bu konuda bizi bilgilendirsin, eğer sorun olmadıysa...

ah canım onalrı allah bildiği gibi yapsınn.. gece 3.30 ben hala ayaktaydım kafayı yemeden buna bi nokta koymam lazım.. bugün gelmicektim işe patronumla konusup herseyı anlatmak için geldim.ç... dua edin banaaa

amin canım çokk saoll.. kesinlikle çok dogru söyledin.. negüzel valla umarım hep böyle gidersiniz.

ne olacak bu işler ilgili sıkıntılarımız bilemedim ya düşün düşün sıyırdım içinden çıkamıyorum. gece deli gibi bu halimle bi sağa bi sola dönüp durdum sürekli tuvalete taşındım. sabaha karşı dalabilmişim... elin pislikleri bizi bu hallere nası lsokarlar yaaa ama sokuyorlar işte allaha havale ediyorum bende nefret ettim. patronum gitmiceksin geri gelceksin dersede o adamı görmeye tahammülüm olurmu bilmiyorum.. şuan tek dinleyeceğim kişi büyük patronum bugün onunla konuşmak için işe geldim. kocam salmıyordu gitmiyorsu nartı ktmm git raporunu al bitir bu işi die. bu gün son bidaha gitmicem die ikna ederek zor geldim..

günaydın kızlarr.. Bu gece de dogru düzgün uyuyamadımm.. Sol tarafıma yatmıştım gece yarısı uyandım sagıma da yatayım biraz dedmi sen misin siten çatıma bir agrı girdi dönmek ne kelime kitlendim kaldım.. Kızken gittiğim doktor çatımın çok dar oldugunu söylemişti inanmamıştım ama oğlumda çatı muayenesinde doktorum yine aynı seyi söyleyince doğruymuş dedim. Acaba onun için mi bu kadar ağrıdı? Hareket ettikçe inanılmaz acı cektim şuan işteyim hala pozisyon degiştirince hafif sancı giriyor. Sizlerde de oluyormu kızlar bu agrı?:26::26:

günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin inş.. benim için dua edin. şu iş konusunu kafayı yemeden sonuçlandırmam gerekiyor. kanım kurudu içimden vıdı vıdı konuşmaktan.. cevaplarını bulamadıgı msoruları kendime sormaktan sonuç ne olacak die düşünmekten sıyırıcamm.. patronum gelsin sizinle konusmak istiyorum die konuya gireyim geriside gelsin inş...

Yanlız değilsin canım birlikte ha doğurduk ha doğurcaz diyecez beraber bekleriz benimde 30 ağustos

Eki Görüntüle 732007 Eki Görüntüle 732009

kızlarr bunlarda diktiğimmmmmm hastane yatağı süslerimiizzzz nasıl olmuşlarrrrrr bitti sonundaa

Çok güzel olmuş canımmm ben de pembesinden istiyorum

Çok şık canım iyi günlerde kullanın

kızlar,diğer ağustos anneleri topiğinde Goks nickli anne adayımız da ikizlerini dünyaya getirmiş,artık 2 erkek 2 kız bebişlerimiz merhaba dedi bile...

İkizler erkenci çıkmış yani :) İnşallah bir sorunları yoktur doğum hikayelerini okuruz yakında

Canım benim inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır sen de daha fazla üzülmezsin. Evine git kafanı dinle huzurla geçir son zamanlarını.

Günaydın kızlar,

Bugün güne buruk başladım .sevgilimi sabah Paris'e uğurladım . Pek koydu bu sefer ya çok icim acıdı. Ağladım ben ağladıkta o üzüldü
En son beraber gitmiştik hatta bizim meleğimiz orda oldu büyük olasılıkla

günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri... 1 gün daha yaklaştık canlarımızı görmeye koklamaya.. hayali bile bu kadar özel ve güzelken onu gerçekte yaşamak paha biçelemez olur.. herkesi günü iyi geçer inş..

canım nolur bu kadar takma... herşey olacağına varır.. bebeğini strese sokuyorsun istemeden.. şuanda herşeye onlar için katlanıyoruz hepimiz nolur yüreğini ferah tut.. Allah hayırlı olanı verir inş..

Çok güzel cnm mışıl mışıl uykuları olsun bebeğinin yatağında:)

teşekkür ederim canım :))

Canım sıkma canını ne kendini ne bebeğini nede eşini üzdüğüne değmiyor. Benim de düğün zamanımın içine sıçmışlardı o hazırlıkların içinde o kadar sıkıştırdılar ki beni iş Allah ii die o kadar çok yola gönderdiler ki yorgunluktan stresten helak oldum 10 günde üst üste 3 trafik kazası geçirdim. En son damla beni balayının ilk günü ağlatması oldu eşim delirdi aradı söylendi balayından döndüm ertesi gün verdim istifamı çünkü artık soğumuştum ordan içimden gelerek çalışamazdım İnan çok rahatladım sonra Allah yardım edio bi şekilde üzme kendini hık mık kem kümde ederlerse siz yolunuza ben yoluma dersin

Günaydın kızlar kociş bu sefer beni bırakıp gitmedi beni de götürdü yanında :))) oteli arayıp rezervasyon yaptırdı otel de termal otel çok güzel ama malesef hamiş olduğum için yararlanmıyorum kapalı havuza girsemmi bilemedim pek tavsiye edilmio ama giren var mı aranızda havuza. Hamile masajı vardı onu yaptırayım dedim onu da 3-6 ay arası yapıolarmış otelden kocamı işe yollamak ta bi tuhaf oldu :)) sabah kalktık beraber kahvaltı yaptık Burdan da kaynanatörlere gidicez hafta sonu :;( hiç yüzlerini göresim yok ama kocamın hatırı için nabıcam gidicem mecburrrr

Bebek Şekerlerimizin Siparişini Verdik, Eşim Ayrı Ben Ayrı Beğendiğimizden İki Çeşit Yaptıracağız.
Eki Görüntüle 731837

Eki Görüntüle 732140 kızlar bu da bebek şekerimiiiiiizzz ama biz lavanta koydurduk içine çikolatalarımızı sonra alacağız doğum zamanına yakın

kızlar şekerleriniz çok güzel olmuş
bende yaptıracağımda sizler doğum tarihi yazdırmadınız mı?
isim etiketinde ne yazıyor?
/ende doğum tarihi tam kesin olmayınca .../07/2013 diye mi yazdırsam doğum tarihine
bana acele cevap verin lütfen
ayrıca araştırdım bulunduğum ilde çok pahalı fiyatlar
gitti gidiyorda çok uygun fiyatlara buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…