- 28 Ocak 2013
- 255
- 4
- 26
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.961
valla ben 35 de yapılıyor yada 37 de diye biliyorum ama önce bakması da sorun olmaz yani.sen hazırlıklı git bide korkma ya altı üstü açıp bakacak kasma boşver başa gelen çekilir.
Çok güzel cnm mışıl mışıl uykuları olsun bebeğinin yatağında:)
Bir arkadaşım medilife beylikdüzünde doğum yaptı sünneti de orada yaptıracağını söylüyordu orada bir uzman ürolog var sünneti o yapmıyormuş ama asistanları yapıyormuş arkadaşıma sorarım yaptırmış mı diye kızlar sizce asistanların yapması doğrumu sonuçta önemli mediife kaç paraya yapıyor
İlk doğumum normal olduğundan, ikinci doğum için sanırım hastanede nöbetçi doktor kimse o ilgilenecek, eğer mesai saati olmazsa. Bu nedenle çok ta önemli değil asslında. Ama doktorunun iyi olduğunu ekşi sözlükte okumuştum sanki:))Hmm bende oraya gidiyorum belgin harzadina
Canım benim işyerim de bu ara çok stresli... Ahhh o patronun kızı yokmu :) senin de varmış başında bitane. Bizim üretim müdürü geçen hafta işten ayrıldı. Patronla kavga ettiler ortalık karıştı. Neyse normalde patronun kızıyla ikisi organize çalışıyorlardı ama üretim müdürü gidince işleri aslında kimin yaptığı ortaya çıktı. Patronun kızı telefon görüşmelerini bile kendisi yapamıyor. Beni deli etti 1 haftadır üstüme birsürü iş attı... Yetmezmiş gibi bu sabah aramış diyor ki canım malum benim kafam bu aralar dalgın olabilir unutursam hatırlat olur muPardon da bu ara mazur görülmesi gereken biri varsa o da benim dimi ama?
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ama seni bu halinle bukadar strese sokmaları günah.derlerya horozu çok olan köyde sabah bir türlü olmazmış diye bizde aile şirketiyiz ama bizde tek bi agız vardır her kafadan ses çıkmaz
İyi akşamlar kızlar,oda hazırlayan arkadaşlar odalarınız süper olmuş.sağlık ve mutlulukla büyütün miniklerinizi.ben daha bakmadım bile oda.ben aranızda doğuracak son Ağustos annesi olacağım için malesef benim daha vaktim var.malesef diyorum çünkü havalar çok sıcak ve günden güne zorlaşıyor herşey.bi de siz çatır çatır doğurup kurtulup meleklerinizle olduğunuz zamanlarda ben ha doğurdum ha doğurcam derdiyle uğraşıyor olucam.hatta bazılarınız Mevlüt okuturken ben daha yeni doğurmuş bile olabilirim.bugün kontrolümüz vardı ama benim tembel kızım malak gibi yatmış yalnızca.29. Haftadayız ama benim kızım daha 1020 gr.haftasından 2-3 gün geride hatta.işin kötüsü baba 1.92 cm ama zayıf, bense 1,71 ve şu an 71 kiloyum.dev gibi insanlar sayılırız ama bizim kız rezil ediyor bizi.işin şakası bir tarafa ama biraz kilosu düşük geldi bana.dikkat ettiğimi düşünüyordum ama demek ki daha dikkatli olmalıyım.3 hafta sonra yine var kontrolümüz bakalım ne durumda olacak bizim kız.bizden haberler böyle.hepinizi çooook öpüyoruz.ha bu arada HAYATIMSIN işteki gerginlikler hepimizin başında,benide hergün bir posta ağlatmadan rahat etmiyor müdürüm.izinden sonra benimde dönüp dönemeyeceğim belli değil.o yüzden çok iyi anlıyorum seni.valla ben hakkımı helal etmiyorum,müdürüm gözleri açık gitse gel hakkını helal et deseler galiba etmem.büyük konuşmuyayım ama çok yordu ve 1 gün mutlu olduğum günü hatırlamıyorum.öyle işte canım,umarım adaleti bu dünyada görürüz
Yanlız değilsin canım birlikte ha doğurduk ha doğurcaz diyecez beraber bekleriz benimde 30 ağustosİyi akşamlar kızlar,oda hazırlayan arkadaşlar odalarınız süper olmuş.sağlık ve mutlulukla büyütün miniklerinizi.ben daha bakmadım bile oda.ben aranızda doğuracak son Ağustos annesi olacağım için malesef benim daha vaktim var.malesef diyorum çünkü havalar çok sıcak ve günden güne zorlaşıyor herşey.bi de siz çatır çatır doğurup kurtulup meleklerinizle olduğunuz zamanlarda ben ha doğurdum ha doğurcam derdiyle uğraşıyor olucam.hatta bazılarınız Mevlüt okuturken ben daha yeni doğurmuş bile olabilirim.bugün kontrolümüz vardı ama benim tembel kızım malak gibi yatmış yalnızca.29. Haftadayız ama benim kızım daha 1020 gr.haftasından 2-3 gün geride hatta.işin kötüsü baba 1.92 cm ama zayıf, bense 1,71 ve şu an 71 kiloyum.dev gibi insanlar sayılırız ama bizim kız rezil ediyor bizi.işin şakası bir tarafa ama biraz kilosu düşük geldi bana.dikkat ettiğimi düşünüyordum ama demek ki daha dikkatli olmalıyım.3 hafta sonra yine var kontrolümüz bakalım ne durumda olacak bizim kız.bizden haberler böyle.hepinizi çooook öpüyoruz.ha bu arada HAYATIMSIN işteki gerginlikler hepimizin başında,benide hergün bir posta ağlatmadan rahat etmiyor müdürüm.izinden sonra benimde dönüp dönemeyeceğim belli değil.o yüzden çok iyi anlıyorum seni.valla ben hakkımı helal etmiyorum,müdürüm gözleri açık gitse gel hakkını helal et deseler galiba etmem.büyük konuşmuyayım ama çok yordu ve 1 gün mutlu olduğum günü hatırlamıyorum.öyle işte canım,umarım adaleti bu dünyada görürüz
Eki Görüntüle 732007 Eki Görüntüle 732009
kızlarr bunlarda diktiğimmmmmm hastane yatağı süslerimiizzzz nasıl olmuşlarrrrrrbitti sonundaa
iyi geceler kızlar;
nisanın annesi bebek odasına bayıldım inşallah meleğinde mışıl mışıl uyur huzur bulur odasında...
bugün bizde bebek odamızı aldık haftaya getirip kurucaklar bakalım beğenecek misiniz ? :)))
Eki Görüntüle 732236
kızlar,diğer ağustos anneleri topiğinde Goks nickli anne adayımız da ikizlerini dünyaya getirmiş,artık 2 erkek 2 kız bebişlerimiz merhaba dedi bile...
günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin inş.. benim için dua edin. şu iş konusunu kafayı yemeden sonuçlandırmam gerekiyor. kanım kurudu içimden vıdı vıdı konuşmaktan.. cevaplarını bulamadıgı msoruları kendime sormaktan sonuç ne olacak die düşünmekten sıyırıcamm.. patronum gelsin sizinle konusmak istiyorum die konuya gireyim geriside gelsin inş...
günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin inş.. benim için dua edin. şu iş konusunu kafayı yemeden sonuçlandırmam gerekiyor. kanım kurudu içimden vıdı vıdı konuşmaktan.. cevaplarını bulamadıgı msoruları kendime sormaktan sonuç ne olacak die düşünmekten sıyırıcamm.. patronum gelsin sizinle konusmak istiyorum die konuya gireyim geriside gelsin inş...
Çok güzel cnm mışıl mışıl uykuları olsun bebeğinin yatağında:)
Çok güzel olmuş canımmm ben de pembesinden istiyorum
Çok şık canım iyi günlerde kullanın
İkizler erkenci çıkmış yani :) İnşallah bir sorunları yoktur doğum hikayelerini okuruz yakında
Canım benim inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır sen de daha fazla üzülmezsin. Evine git kafanı dinle huzurla geçir son zamanlarını.
Bebek Şekerlerimizin Siparişini Verdik, Eşim Ayrı Ben Ayrı Beğendiğimizden İki Çeşit Yaptıracağız.
Eki Görüntüle 731837
Eki Görüntüle 732140 kızlar bu da bebek şekerimiiiiiizzz ama biz lavanta koydurduk içine çikolatalarımızı sonra alacağız doğum zamanına yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?