- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.041
gunaydnn kızlar...gununuz güzel gecsn ıns...hayatmm kafsanı bu kadr bulandrmaya uzmeye kımsenn hakkı yok..hamılelıgınn son zamanlarnda cektıgıne bak...konuş su lanet olası heriflerle snrada ne gerekıyosa yap tatlım...
cnm bende yıkadım ütüledim annemde karşı çıktı ama yaptım ama 1 kereliğe mahsus yoksa öle ütü yapmam titizlenmem bebeğe bunlarda yeni alınınca kimyasal oluo bi de pis oluo herkesin eli değio die herşeyini yıkadım oyuncaklarını bile
Kızlar konusu geçmişse de ben yakalayamadımAranızda lohusa şerbeti seti alan var mı internetten? Tepsi, bardak filan süslü süslü bi kaç kez görmüştüm ama şimdi bulamıyorum
bizi kıvrandıranların allah beter etsinnn ona havale ediyoruz canım..
konuştum yaa allah ondan bir değil binnnnn kere razı olsun inş... odasına girdiğim gibi olanları biliyorum kızım seni burdan hiç bi kuvvet gönderemez. tazmiantınıda alıcaksın dogum parandanda yaralanacaksın. dogum paran senın hakkın dedi yaaa adam doğum iznin bitincede ücretsiz iznini alırsın kızım sen rahat ol bazı kişilere fırsat vermicez dedi. gözlerim doldu sesim titriyorr nasıl dua edeceğimi şaşırdımmm.. çok şükür rabbim skıntımın arkasına kapı gibi destekçimi verdi..
Günaydın kızlar,
Bugün güne buruk başladım .sevgilimi sabah Paris'e uğurladım . Pek koydu bu sefer ya çok icim acıdı. Ağladım ben ağladıkta o üzüldü
En son beraber gitmiştik hatta bizim meleğimiz orda oldu büyük olasılıkla
konuştum yaa allah ondan bir değil binnnnn kere razı olsun inş... odasına girdiğim gibi olanları biliyorum kızım seni burdan hiç bi kuvvet gönderemez. tazmiantınıda alıcaksın dogum parandanda yaralanacaksın. dogum paran senın hakkın dedi yaaa adam doğum iznin bitincede ücretsiz iznini alırsın kızım sen rahat ol bazı kişilere fırsat vermicez dedi. gözlerim doldu sesim titriyorr nasıl dua edeceğimi şaşırdımmm.. çok şükür rabbim skıntımın arkasına kapı gibi destekçimi verdi..
selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah ne güzel hazırlıklar tam gaz devam ediyor bende bu haftasonu dogum çantamı hazırlayacagım sürekli kafamda yaa bişiy olursa çantam bile hazır değil endişesiyle gezmek istemiyorum
bu arada bebek pikesi almak isteyen arkadaşlar varsa linens te organik bebek pike takımları 65 tl ben oğluşuma aldım hem yumuşacık hem desenleri güzel hemde uzun bi süre kullanabilir ölçüsü bayag büyük
kızlar ben dogum bavulumu evde büyük bavula yapayım dedim yarısına oğluşuma ait şeyleri mavi hurç içinde koyayım yarısınada kendiminkini beyaz hurç içinde yanımda kalacak olan kişide arayıp durmaz diye düşündüm komik olur mu büyük bavul küçük çantayla gidip diger şeyleri poşet içinde sevmiyorum hepsi bi arada tek bi çanta olsun istedim ne dersiniz
Ben Seçtim Canım Onu Teşekkürler, Kabuk Değil Kanat İçerisinde :)Midye içindeki cok güzelmiş hanginiz beğendiyse zevkliymis
selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah ne güzel hazırlıklar tam gaz devam ediyor bende bu haftasonu dogum çantamı hazırlayacagım sürekli kafamda yaa bişiy olursa çantam bile hazır değil endişesiyle gezmek istemiyorum
bu arada bebek pikesi almak isteyen arkadaşlar varsa linens te organik bebek pike takımları 65 tl ben oğluşuma aldım hem yumuşacık hem desenleri güzel hemde uzun bi süre kullanabilir ölçüsü bayag büyük
kızlar ben dogum bavulumu evde büyük bavula yapayım dedim yarısına oğluşuma ait şeyleri mavi hurç içinde koyayım yarısınada kendiminkini beyaz hurç içinde yanımda kalacak olan kişide arayıp durmaz diye düşündüm komik olur mu büyük bavul küçük çantayla gidip diger şeyleri poşet içinde sevmiyorum hepsi bi arada tek bi çanta olsun istedim ne dersiniz
canım çok güzel oyun parkın güzel günlerde kullan. Bende hala kararsızım. teslim süresi ne kadarmış canım
amin cnm cümlemize inşallah..Allah güel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
makinada 30 derecede yıkadım cnmbenimde zaten hiç içime sinmiyor canım.biraz daha bekleyip annem görmeden yıkamayı düşünüyorum birazcık fırça yerim en fazla.bide makina da mı yıkadın sen yoksa elde mi
canım bence çok iyi yapmışsın. çünkü o ürünler üretildiği yerde ,çokta hijyen olmuyor ne yazıkki . yerlere düşebiliyor ve birçok kişi elliyor. ben kendime yeni aldığım bir ürünü bile kesinlikle yıkamadan giymem. konu bebişlerimiz olunca bence daha da hassas olmamız gerekli çünkü mikroba açık olacak minik bedenleri. ütüde mikrobu kırdığı için muhakkak yapılmalı diye düşünüyorum.
Günaydın güzel hamişdaşlarımmm
Nisanınannesi odanız çok güzel olmuş. samız uyusun da büyüsün odasında :)
Leysa mobilyanız çok güzel canım. Kolay gelsin sana Antalyanın sıcağı fenadır ama güzelliği de başka. Evliliğimin ilk 2 yılı Alanyadaydın nasıl özledim...
Neyse odanızı çabucak temizleyin yerleştirin de görelim :))
mmlkk canım çok güzel olmuş hastane yatağının süsü.
Hayatımsın umarım konuşunca kesin bi sonuç alırsın da rahatlarsın. Zaten belirsizlik mahfediyo insanı.
kızlar bunlar beğendiğim ama bir türlü karar veremediğim bebek şekerlerim
Eki Görüntüle 732372
Eki Görüntüle 732373
Eki Görüntüle 732374
Eki Görüntüle 732375
Eki Görüntüle 732378
Eki Görüntüle 732385
Günaydın kızlar ;
Geçmişi okuyup geldim. Bende de bi kaç gündür bebeğim hareket ederken iç organlarım yer değiştiriyormuş, içerde takla atılıyormuş yada eliyle organları çekip sonra bırakıyormuş gibi bir his oluyor. Komik bi tarif oldu.. Bir de bacağımla tam vajinanın birleştiği kısımda özellikle sol bacağımda sürekli bi ağrı var. Kıyafetimi değiştirirken falan eğer ayaktaysam feci bir ağrı giriyor. Son birşey de gece yatarken sağdan sola soldan sağa dönerken kalça bölgemden kütür kütür sesler geliyor. Çok komik. Elim kolumdan gelir hani kolunuzu uzattığınızda dirsekten kıtırdar ya bazen aynen onun gibi. Bu sesler ne acaba?????
Mmlk canım süsler çok güzel olmuş. Çok beğendim valla.
Nisanın annesi sizin de odanız çok güzel olmuş. Şirin şirin.
Lesya canım oda takımınız çok hoş. Bebeğin mutlulukla büyüsün içinde.
Yaşamcım sizin de bebek arabanız çok hoş. Hem hediye olması da güzel bir süpriz olmuş. Ev de tutulmuş. Eşin yerleştirsin sen gidince azar azar yoluna koyarsın.
Hayatımsın; canım sende üzülme bu kadar. Çok strese girdin. Allah korusun bebeğini düşün. Bugün konuş her şey belli olsun. İyi yada kötü. Belirsizlik insanı delirtiyor. Sen zaten işten ayrılmayı düşünüyordun onlar dediler 3 ay ücretsiz izin verelim diye. Yani olursa ne ala olmazsa pekala demek lazım. Ama sonucu kesinleşsin ki kafanı bi de böyle şeylerle meşgul etmesinler. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Polinin de dediği gibi Allah bi yoluna koymuştur elbet. Biz anca telaş ettiğimizle kalıyoruz. Ben de çok takarım kafama ama yapmamak lazım
kızlar şekerleriniz çok güzel olmuş
bende yaptıracağımda sizler doğum tarihi yazdırmadınız mı?
isim etiketinde ne yazıyor?
/ende doğum tarihi tam kesin olmayınca .../07/2013 diye mi yazdırsam doğum tarihine
bana acele cevap verin lütfen
ayrıca araştırdım bulunduğum ilde çok pahalı fiyatlar
gitti gidiyorda çok uygun fiyatlara buldum
canım bende senin gibi düşünmüyor değilim oğluşun çantasını hazırladım benim ki hazır değil daha eksikler var onuda koyalım bunuda koyalım derken 2 çanta onun oldu zaten şimdiden bi çantada venim olsa 3 ee bide süsler var yanımda annem kalıcak oda bi çanta yapar diorum bir tane büyük bavul götürsek millet güler mi acaba :) ama taşıması da kolay olur yani o kadar çantanın taşınmasıda sıkıntı oluo bide hastanede çoğalıyor zaten çiçek gelio meyve suyu gelio ee bebek te artık dışarda oluo valla hastaneden eve taşınmak bildiğin eziyet oluo yakınlarımdan gördüğüm
kimseni n bilgisi yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?