2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ii çektirdiler be canım allaha havale ettim onları . çok şükür kapı gibi destekçim varmış bunu gördüm yaaa içime su serpildi

canım bence çok iyi yapmışsın. çünkü o ürünler üretildiği yerde ,çokta hijyen olmuyor ne yazıkki . yerlere düşebiliyor ve birçok kişi elliyor. ben kendime yeni aldığım bir ürünü bile kesinlikle yıkamadan giymem. konu bebişlerimiz olunca bence daha da hassas olmamız gerekli çünkü mikroba açık olacak minik bedenleri. ütüde mikrobu kırdığı için muhakkak yapılmalı diye düşünüyorum.

selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah ne güzel hazırlıklar tam gaz devam ediyor bende bu haftasonu dogum çantamı hazırlayacagım sürekli kafamda yaa bişiy olursa çantam bile hazır değil endişesiyle gezmek istemiyorum

bu arada bebek pikesi almak isteyen arkadaşlar varsa linens te organik bebek pike takımları 65 tl ben oğluşuma aldım hem yumuşacık hem desenleri güzel hemde uzun bi süre kullanabilir ölçüsü bayag büyük

kızlar ben dogum bavulumu evde büyük bavula yapayım dedim yarısına oğluşuma ait şeyleri mavi hurç içinde koyayım yarısınada kendiminkini beyaz hurç içinde yanımda kalacak olan kişide arayıp durmaz diye düşündüm komik olur mu büyük bavul küçük çantayla gidip diger şeyleri poşet içinde sevmiyorum hepsi bi arada tek bi çanta olsun istedim ne dersiniz

günaydın güzel anneler günümüz neşeli olsun güzel geçsin inş.ben bel ağrısından çok kötü bi gece geçirdim çok ağrıyo napcam bilmiyorum valla ama bebişin her hareketinde allaha şükür ediyorum iyi ki var die.bakalım babalar günü fikirleri gelmiş mi ?

canım benimde aklım sende kalmıştı ne yaptı acaba diye çok sevindim senin adına gözünaydın canım

Günaydın kızımın arkadaşları ve teyzeleri
Haziranın ilk yarısı bitmek üzere, 1.5 ayımız kaldı aşağı yukarı. Heyecan dorukta Yarın odamız gelecek bir aksilik olmazsa. Artık tüm işler bitsin istiyorum. Kızımın odasında vakit geçirip, orda O'nu beklemek istiyorum.

Allah kavuştursun canım.

Hayatımsın umarım sorunlar bugün bir çözüme kavuşur ve sen de rahatlarsın :)

Edit: ben hayatımsına yazana kadar onun sorunu çözülmüş zaten

Son düzenleme:

canım çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun

cnm neden komik olsun ki sadece çok abartıp en büyük boylara gitme derim ben.şahsen bende daha hazırlamadım aynen senin gibi bu sıralar düşünüyorum yapmayı ama ben oğluma ve bana ayrı iki çanta yapcam.onun eşyalarını kendi bakım çantasına koycam benimkileri de küçük bi çanta yapcam inş.tabi en önemlisi sen nasıl rahat ediceksen öyle olmalı

canım bende senin gibi düşünmüyor değilim oğluşun çantasını hazırladım benim ki hazır değil daha eksikler var onuda koyalım bunuda koyalım derken 2 çanta onun oldu zaten şimdiden bi çantada venim olsa 3 ee bide süsler var yanımda annem kalıcak oda bi çanta yapar diorum bir tane büyük bavul götürsek millet güler mi acaba :) ama taşıması da kolay olur yani o kadar çantanın taşınmasıda sıkıntı oluo bide hastanede çoğalıyor zaten çiçek gelio meyve suyu gelio ee bebek te artık dışarda oluo valla hastaneden eve taşınmak bildiğin eziyet oluo yakınlarımdan gördüğüm

canım çok güzel oyun parkın güzel günlerde kullan. Bende hala kararsızım. teslim süresi ne kadarmış canım

saol cnm daha iisi size olsun inan naylon gibi durmuo cibinliği falan perde gibi öle bazı park yataklar gibi kırış kırış deil yani,teslimat tedarik süresi yüzünden 1 hafta geç olacak dio sanırım 10 günden gelir.
Allah güel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
amin cnm cümlemize inşallah..

benimde zaten hiç içime sinmiyor canım.biraz daha bekleyip annem görmeden yıkamayı düşünüyorum birazcık fırça yerim en fazla.bide makina da mı yıkadın sen yoksa elde mi
makinada 30 derecede yıkadım cnm

Allah razı olsun adamdan bak cnmö üzüldüğüne değmedi çook sevindim senin adına Allah benim müdürümede o vicdanı verir bigün insallah...

evet cnm bende öle düşündüm yeni alınanlara karşı alerjim var huylanıyorum ama doğduktan sonra pek ütü yapmam normal kıyafetlerine yenileride yıkamadan giydirmem

Teşekkür ederim canım.Antalya çok güzel bi şehir ama hamileler için zor bi şehir dün arkadaşla dışarı kahvaltıya gittik 5dk yürüme mesafesinde sıcaktan bayılacaktım nerdeyse haziranda böyle bilmiyorum doğuma kadar napıcaz zor geçicek :))

canım ben 2. ve 4. yü beğendim :))

Teşekkür ederim canım..inşallah :)))

sıcakta ütü yapmak ne zor ya... bu arada internetten sipariş verdiğim keçelerim geldi sonunda... bebişimin odasının süslerini yapmak için sabırsızlanıyorum.

en büyük boylardan değil canım kibar tekerlekli bi bavul aslında senin dediğin gibi 2 çantada yapılabilir ben büyüge tek bi bavul yapayım dedim bide taşıma koltuguda olur elimizde çok kalabalık yer işgal etmesin diye düşündüm

Çok sevindim. Ben hem işveren hemde çalışan pozisyonunda bulunmuş biri olarak zaten sen işini yaptıktan sonra böyle sıkıntılara rağmen aksatmadıktan sonra hak yerini bulur diye düşünüyorum. Konuşmadan kendini sıktığın günlere yazık. O müdüre de bişi demene gerek yok sadece gözlerinin içine dik dik bak o anlar. Biz işveren olarak tüm haklarını alıp son zamana kadar çalışıp bebekten sonra dönücem deyip dönmeyen kendini boşuna bekletenler de gördük. Yada hamileliği ilk anlaşıldığında işten çıkarılanlar da gördük. Sen yine iyisin. Bende sinirimi üzüntümü yüksek yaşamaya başladım kim ne derse desin sakinleştiremiyor. Allah eşlerimize kolaylık versin

Canım Biz Adet Ve İsim Olarak Siparişini Verdik. Doğum Olduğu Zaman Telefon İle Net Doğum Tarihini Bildireceğiz Onlar Sadece İsim Tarih Etiketini Hazırlatıp Zımbalayacaklar Şekerlere.

Hayatımsın çoook sevindim canım gözünaydın.

Bende hast.için oğluşun port bebe takımındaki çantasına eşyalarını koyucam.Kendim içinde ufak spor çantalar oluyorya ona koymayı düşünüyorum.Zaten araba ile gidilip gelinecek çok eşya olsada sorun olmaz bence.
O günleri düşündükçe içim pır pır ediyor. :)))

canım geçen sene annemin rahatsızlıgında hastahanelerde okadar çok kaldık ki hastahane çantası hazırlama da uzmanlık belgesi varsa kızkardeşimle bana verebilirler bir tane büyük bavul taşıması rahat olan tekerlekli olanlardan içine iki ayrı hurç yaparım diye düşündüm bide senin de dediğin gibi gelen çiçekler falan hastahaneden çıkış tam bir eziyet oluyor.hastahaneye süslemek için ben sadece kapıya tül bide hazır bi kapı süsü götüreceğim eşim artı şeklinde kapıya tülü gerip ortasınada süsü takar yeter bide ikramlık bebek çikolatası lohusa şerbeti düşünmüyorum ama eger annemler ısrar ederse çok güzel desenli kagıt bardaklar var onlardan alırım öyle ikram ederim

kimseni n bilgisi yok mu ya

canım hastanede dağıtmak için internetten birşey almadım ben özel hastanede doğum yapıcam orda gelenlere lohusa şerbeti ikramı oluyor hastanenin zaten.aktarlarda lohusa şerbeti karışımı satılıyor bi arkadaşım almış yapmıştı tadını çok beğenmiştim eve gelen misafirlerimede öyle birşey ikram etmeyi düşünüyorum. :))

gittigidiyordaki bebek şekerleri harika ya bende henüz almadım akşam eşim gelince de bi bakıp beğenelimde bende alayım kelebekli olana bayıldım zaten.bu bebişlerinde her şeyleri çok şeker ya...

:)))))))))))))))))))))

kızlaaarr bi soru daha koza dan pamuk yorgan ve yastık alan varmı nasıl bi marka ki adana civarındakiler ii bilir sanırım,,bide park yatağa yaylı yatak alan varmı die sordum cevapp lütfeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…