2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana etfafimdan bebekli insanlar hep krafti tavsiye etti onu alinca uyku yuzu gorduk dedi bu yuzden evim cok buyuk olmamasina ragmen onu aldim hemde bir kac kullanis sekli var cok amacli bence sen bilirsin ama digeri pek kullanislida durmuyor

kızlar hem kendimden hemde yeni dogum yapan arkadaşımdan bi tafsiye dogum sonrası çok terleniyor süt sızıntısı falanda oluyor kendinize iççamaşırı yedek bikaç fazla alın ben evde pijamayla durmayı pek düşünmüyorum dogum sonrası için bikaç yazlık elbise almayı düşünüyorum gelenlerin yanına da çıkabileceğim şekilde hemde kendi rahat edebileceğim şekilde olanlarından bakalım şimdi böyle düşünüyorumda ozaman gözüm görür mü ne giyeyim diye

Aktardan da alıcam ama ayrıca tepsi bardak sürahi filan satılıyor süslenmiş haliyle. Onları merak ediyorum ama bulamıyoruum (

biz en iisi bavula koyalım bavulun içine hurç olur çanta olur bi şekilde ayarlanır. ya bende çanta hazırlarken biraz abartyorum farkındayım ama ihtimalleri düşünüyorum :)) ama annem benden daha beter onuda koy bunu da koy çoğalıo bavul alıcam sanırım bende arkadaşım doğum yapmıştı geçen sene 30 çanta indirdik nerdeyse hastanede çoğalıo çiçekler şunlar bunlar poşet poşet taşıdık aşağıya

cnm benimde son 5-6 gündür hareketler bi değişti azaldı gibi gelişyor büyüyor da ondan diyorum ama kuduruk günlerini özledim sanki :)

kızlaaarr bi soru daha koza dan pamuk yorgan ve yastık alan varmı nasıl bi marka ki adana civarındakiler ii bilir sanırım,,bide park yatağa yaylı yatak alan varmı die sordum cevapp lütfeennn

yaylı yatak yeni doganlar için pek tafsiye edilmiyor canım ben içine pamuk yatak yaptırmıştım şimdi sepet kullanacagım sepetin içinede pamuk küçük yatak yaptıracagım

aynen canım dediğin gibi çanta olur hurç olur ben yanımdakine kolaylık olsun diye iki ayrı renk hurç koyarım diye düşündüm

canım benimde aklım sende kalmıştı ne yaptı acaba diye çok sevindim senin adına gözünaydın canım

çok saol canım çokk şükürr rabbime kızıma bahtsız kızım die seviyordum şimdi kendime kızıyorum kızıma böyle dediğim için..

Hayatımsın umarım sorunlar bugün bir çözüme kavuşur ve sen de rahatlarsın :)

Edit: ben hayatımsına yazana kadar onun sorunu çözülmüş zaten

canım benim yaaa güldürdün benii :)) çok şükür çözüm bulundu ve rahatladım doğuma kadar stres istemiyorum hayatımdaa

canım çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun

saol cnaım amin inş..

Allah razı olsun adamdan bak cnmö üzüldüğüne değmedi çook sevindim senin adına Allah benim müdürümede o vicdanı verir bigün insallah...

binlerce kes allah razı olsunn evet değmedi ama insanın elinde olmuyor işte (( inşallah canm benim aminn rabbim gönlüne göre versin. benim müdürde pofff patronum olmasa bitmişti işim..

valla ömrümden ömür aldılar canım bebeğimi kastılar tek olsam bukadar umursamam ama herşeyimi benden cok o yaşadı annem hergün arayıp sakın stres yapma bebeğin etkilenir die hep moral verdi.. işvereninde işi zor merhametlisine denk gelmişim çok şükür..

valla benimle beraber eşimde yanıo her şeyde o suclu gibi ona bağrınıyorum falan allah razı olsun onlardan..

Hayatımsın çoook sevindim canım gözünaydın.

saol canım benimm çok şükür gözümüz aydı :)

Aktardan da alıcam ama ayrıca tepsi bardak sürahi filan satılıyor süslenmiş haliyle. Onları merak ediyorum ama bulamıyoruum (

Canım gitti gidiyorda var istediğin süslerden. İstersen bardağı sürahisi ile de satılıyor. Lohusa şerbeti takımı yada süsü diye aratırsan bulabilirsin.

yaylı yatak yeni doganlar için pek tafsiye edilmiyor canım ben içine pamuk yatak yaptırmıştım şimdi sepet kullanacagım sepetin içinede pamuk küçük yatak yaptıracagım

Canım yaylı yatak hiç duymadım ben bebişler için.
Ben park yatağın içine visko yatak aldım ortopedik ve hava geçiren bişey.

Ben Park Yatak İçin Viscolex Yatak Aldım Canım.

ayy viskoyu pek önermiolar pamukt düşünüorum oda pek ince gibi yaylı alsam büyüyünce alt katına yerleştirsem die düşündüm uff ne zormuş yaa herşeyi dert((

ayyaaayyy çekirgeee gel gel adanaya gel. bak ben tarsusluyum bir senedir burda yaşıyorum ama alışıyosun bana da haber ver elimden ne geliyosa yaparım

Canım benim çok saol. Yardımcı olacağından hiç şüphem yok. seninle tanışmakta çok güzel olurdu
Biz tarsus çok istemiştik ama olmadı, adana konusunda kararsızız biraz. eşim hataylı olduğu için gitmek mantıklı geliyor ama onunda iş değişikliği yapması gerekecek :44:
Offf bir sürü detay var. O yüzden doğumdan sonraya kaldı, hayırlısı artık. bakalım nasıl çıkacağız bu işin içinden :44:

HAYATIMSIN işlerinin tatlıya bağlanmasına sevindim. darısı başıma artık....

LESYA_90 antalya da hangi hastaneye gidiyorsun canım, bende Özel Anadolu Hastanesinde doğum yapacağım inşallah.

kızlaaarr bi soru daha koza dan pamuk yorgan ve yastık alan varmı nasıl bi marka ki adana civarındakiler ii bilir sanırım,,bide park yatağa yaylı yatak alan varmı die sordum cevapp lütfeennn

canım park yataklara yaylı yatak değil de, sünger yataklar satılıyor. google 'a oyun parkı yatağı yaz. yatak ölçülerine göre çeşitleri var. onlardan alman gerekli.

kızlar son bi soru daha park yatak için uyku seti değilde sadece yan korumalık satan bi site varmı:26::26:fazla oldum ama lütfen yardım:26::26:

kızlar merhaba inşallah sizde bebişlerinizde çok iyisinizdir.bebeğimi hissedemediğimi yazdığımda bana yazan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,ogün dediklerinizi yaptım ama eskisi gibi hissedemedim doktora gittik doktor amcası uyuyor dedi rahatladık döndük evimize internette problemim olduğu için yazamadım.ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…