- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.061
kızlar size bişey danışmak istiyorum benim evim dublex yatak odası olarak evin en geniş odasını kullanıyorum hem benim yatak odası takımım hem oğluşun takımı sığıyor odaya başlarda yanımda olacağı için yerleştirmeyi öle yaptık. ancak gün içinde ben üst katta olacağımdan üst katta yatması içinde bişey almak istiyorum evi dublex olanlar beni anlar her ağladığında in çık çok zor oluyor bazen su için bile üşeniyorum ev büyük bide sesini duymaya bilirim üst kat için nasıl bişi alsam karar veremedim şu iki model arasında karasızım sizin başka önerileriniz var ise onları da değerlendirmek isterim
1) blis bebek hamağı: 20 kg kadar taşıma kapasitesi var o yüzden uzun süre kullanılabilir ve eski usul battaniye de sallama mantığı olduğundan anne karnındaymış hissi verio ve gaz ve kolik önleyici biraz büyünce terasta ta kullanabilirim die düşünüoyrum.
2 ) kraft dondy beşik ve mama sandalyesi : 15 kg kadar taşıma kapasitesi var otomatik sallanma özelliği var büyünce mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor kocam şekil olarak pek beğenmedi bende inceledim biraz acaba bebek rahat yatabilirmi die düşünmedim değil bacak kısmı daralıyor acaba daha önce bundan kullanan var mı
fikirlerinizi bekliyorum şeker hatunlarEki Görüntüle 732465 Eki Görüntüle 732464
canım hastanede dağıtmak için internetten birşey almadım ben özel hastanede doğum yapıcam orda gelenlere lohusa şerbeti ikramı oluyor hastanenin zaten.aktarlarda lohusa şerbeti karışımı satılıyor bi arkadaşım almış yapmıştı tadını çok beğenmiştim eve gelen misafirlerimede öyle birşey ikram etmeyi düşünüyorum. :))
gittigidiyordaki bebek şekerleri harika ya bende henüz almadım akşam eşim gelince de bi bakıp beğenelimde bende alayım kelebekli olana bayıldım zaten.bu bebişlerinde her şeyleri çok şeker ya...
:)))))))))))))))))))))
canım geçen sene annemin rahatsızlıgında hastahanelerde okadar çok kaldık ki hastahane çantası hazırlama da uzmanlık belgesi varsa kızkardeşimle bana verebilirler bir tane büyük bavul taşıması rahat olan tekerlekli olanlardan içine iki ayrı hurç yaparım diye düşündüm bide senin de dediğin gibi gelen çiçekler falan hastahaneden çıkış tam bir eziyet oluyor.hastahaneye süslemek için ben sadece kapıya tül bide hazır bi kapı süsü götüreceğim eşim artı şeklinde kapıya tülü gerip ortasınada süsü takar yeter bide ikramlık bebek çikolatası lohusa şerbeti düşünmüyorum ama eger annemler ısrar ederse çok güzel desenli kagıt bardaklar var onlardan alırım öyle ikram ederim
günaydın annecikler ,
benim oğluşumun bu aralar tekmeleri çok azaldı .hiç eskisi gibi güçlü tekmeler atmıyor. aranızda tekmeleri azalan varmı acaba çok merak ediyorum ???????????? ama karnımda acayip şeyler oluyor, karnım zıplıyor, titriyor böyle içerde organlar yer değiştiriyor sanki
bebiş büyüdükçe hareketleri farklılaştı galiba yeri daraldığı için
kızlaaarr bi soru daha koza dan pamuk yorgan ve yastık alan varmı nasıl bi marka ki adana civarındakiler ii bilir sanırım,,bide park yatağa yaylı yatak alan varmı die sordum cevapp lütfeennn
biz en iisi bavula koyalım bavulun içine hurç olur çanta olur bi şekilde ayarlanır. ya bende çanta hazırlarken biraz abartyorum farkındayım ama ihtimalleri düşünüyorum :)) ama annem benden daha beter onuda koy bunu da koy çoğalıo bavul alıcam sanırım bende arkadaşım doğum yapmıştı geçen sene 30 çanta indirdik nerdeyse hastanede çoğalıo çiçekler şunlar bunlar poşet poşet taşıdık aşağıya
canım benimde aklım sende kalmıştı ne yaptı acaba diye çok sevindim senin adına gözünaydın canım
Hayatımsın umarım sorunlar bugün bir çözüme kavuşur ve sen de rahatlarsın :)
Edit: ben hayatımsına yazana kadar onun sorunu çözülmüş zaten
canım çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun
Allah razı olsun adamdan bak cnmö üzüldüğüne değmedi çook sevindim senin adına Allah benim müdürümede o vicdanı verir bigün insallah...
Çok sevindim. Ben hem işveren hemde çalışan pozisyonunda bulunmuş biri olarak zaten sen işini yaptıktan sonra böyle sıkıntılara rağmen aksatmadıktan sonra hak yerini bulur diye düşünüyorum. Konuşmadan kendini sıktığın günlere yazık. O müdüre de bişi demene gerek yok sadece gözlerinin içine dik dik bak o anlar. Biz işveren olarak tüm haklarını alıp son zamana kadar çalışıp bebekten sonra dönücem deyip dönmeyen kendini boşuna bekletenler de gördük. Yada hamileliği ilk anlaşıldığında işten çıkarılanlar da gördük. Sen yine iyisin. Bende sinirimi üzüntümü yüksek yaşamaya başladım kim ne derse desin sakinleştiremiyor. Allah eşlerimize kolaylık versin
Hayatımsın çoook sevindim canım gözünaydın.
Aktardan da alıcam ama ayrıca tepsi bardak sürahi filan satılıyor süslenmiş haliyle. Onları merak ediyorum ama bulamıyoruum(
Tanesini 1 Tl'den Yaptırıyoruz Canım.canım şekerleriniz süper. ne kadara yaptırıyorsunuz ?
Ben Park Yatak İçin Viscolex Yatak Aldım Canım.kızlaaarr bi soru daha koza dan pamuk yorgan ve yastık alan varmı nasıl bi marka ki adana civarındakiler ii bilir sanırım,,bide park yatağa yaylı yatak alan varmı die sordum cevapp lütfeennn
yaylı yatak yeni doganlar için pek tafsiye edilmiyor canım ben içine pamuk yatak yaptırmıştım şimdi sepet kullanacagım sepetin içinede pamuk küçük yatak yaptıracagım
Canım yaylı yatak hiç duymadım ben bebişler için.
Ben park yatağın içine visko yatak aldım ortopedik ve hava geçiren bişey.
Ben Park Yatak İçin Viscolex Yatak Aldım Canım.
ayyaaayyy çekirgeeegel gel adanaya gel. bak ben tarsusluyum bir senedir burda yaşıyorum ama alışıyosun bana da haber ver elimden ne geliyosa yaparım
kızlaaarr bi soru daha koza dan pamuk yorgan ve yastık alan varmı nasıl bi marka ki adana civarındakiler ii bilir sanırım,,bide park yatağa yaylı yatak alan varmı die sordum cevapp lütfeennn
Canım gitti gidiyorda var istediğin süslerden. İstersen bardağı sürahisi ile de satılıyor. Lohusa şerbeti takımı yada süsü diye aratırsan bulabilirsin.
canım park yataklara yaylı yatak değil de, sünger yataklar satılıyor. google 'a oyun parkı yatağı yaz. yatak ölçülerine göre çeşitleri var. onlardan alman gerekli.
Tanesini 1 Tl'den Yaptırıyoruz Canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?