- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.141
umarım bu bi anda şişmem canım şimdilik ii gidiyorum...sende dikkat ediyosan zaten arayı kapatırsın canım son aylar cok almazsın bu dikkatle
bende bi ara cok fazla yedim nutella ama simdi bıraktım ara ara bazı seyleri canımız cok istiyor bende fena yemedim bi dönem hakkımı yemiyimmşimdi sölemiyim hamişlerin canı falan ceker ama bende yedim yanii sağlıksız seylerden
Yaşasınn ohhh rahatlattı patronun bizi de canım yaaa. Gözün aydınkonuştum yaa allah ondan bir değil binnnnn kere razı olsun inş... odasına girdiğim gibi olanları biliyorum kızım seni burdan hiç bi kuvvet gönderemez. tazmiantınıda alıcaksın dogum parandanda yaralanacaksın. dogum paran senın hakkın dedi yaaa adam doğum iznin bitincede ücretsiz iznini alırsın kızım sen rahat ol bazı kişilere fırsat vermicez dedi. gözlerim doldu sesim titriyorr nasıl dua edeceğimi şaşırdımmm.. çok şükür rabbim skıntımın arkasına kapı gibi destekçimi verdi..
selam hamişlersağlık ocağından kan sonuçlarımı aldım ya hiç bi fark yok 2 aydır kan hapı kullanıyorum değerlerim hemen hemen aynı çıktı gene ya o hapın yüzünden hızlı kiloda almaya başladım 1 ayın içinde tam 5 kilo almışım idrar testi yaptı proteinim birazcık yüksekmiş tuzlu yeme dedi ki ben tuzu hiç sevmeyen biriyim söledimde peyniri zeytini suda beklet öyle tüket dedi esmer ekmek kullan dedi. bebişimin kalp atışlarını dinledik güzel dedi emzirme hakkında bilgi verdi bilgisayardan slayt izletti
Canım ben mustelanın ürünlerini alıcam. Doktorlar genellikle onu tavsiye ediyormuş.kızlar şampuan sebamed alcaktım ama baktım ki içinde alkol var o yüzden vazgeçtim bübchen mustela ve nivea sensitive arasında kaldım en iisi hangisi acaba.birde kimyasalı en az olan göğüs kremi hangisi bilen varsa yardım etsin lütfen çünkü alcam bunları
şuanda bebeğim çok hareketlendi ve 2 kere alt tarafıma sancı girdi hareketiyle birlikte nie ki acaba tırstım biraz:18::18::18:
cnm süs olsun die alacam yorgan yastığını pamuk alacağım için uyku setinin hepsine ihtiyacım yok sadece korumalık alım diorm
Offf off isim vermiyim diyodum ama madem sen söyledin ben de söyliyim. Başıma ne geldiyse o nutelladan geldi zatenBağımlılık yapıyo çok fena
Artık aşağı baya baskı yapıyolar minik sıpalar. Çok hareketlenince benim de oluyor[/QUOTE
üstte kıvrılıo gibi ama aşağım sancıdı namaz kılıodum cnm nasıl tırstım anlatamam işyerindeyim bide hemen çıktım yukarı şu andada kasılıo:18::18:
kızlar benim bebeğim hala dönmemiş, yola girmemiş. normal mi acaba?
benim dr daha erken dedi.son ayda bile dönebilir dedi. sizin dr lar kaçıncı hafta diyor ?????????
sorma canım ya fena bağımlılık yapıyorr bitmesini beklemeden kocişe yenisini aldırıyodumsimdi o reyona uğramıyorum
gecen gün markette karsıma cıktı3 kere elime aldım geri bıraktım ama yasasın ben galip geldimm nutellayı yendimm
Artık aşağı baya baskı yapıyolar minik sıpalar. Çok hareketlenince benim de oluyor[/QUOTE
üstte kıvrılıo gibi ama aşağım sancıdı namaz kılıodum cnm nasıl tırstım anlatamam işyerindeyim bide hemen çıktım yukarı şu andada kasılıo:18::18:
Allah kabul etsin canım. Allah Allah yaa doktorunu bir ara tarif et istersen. Burdaki arkadaşların durumlarından sonra bu tür şeyleri ciddiye almamız gerekiyor sanırım:26:
Ben de artık çikolata, bisküvi reyonlarını es geçiyorum. Halbuki bir zamanlar en çok vakit geçirdiğim reyonduNutellada inat eder gibi indirime girip duruyo bu ara başka reyonların ortasında kabak gibi duruyo sepette Doğum yapınca çıkarırız canım acısını az kaldı
Benim Oğlum Döndü Canım Doğum Pozisyonu Aldı, Ama 1.5 Ayımız Var Daha Değişebilir Pozisyonu. Arkadaşım Geçen Hafta Doğum Yaptı, Doğuma 2 Hafta Kala Döndü Bebeği. Endişelenme Daha Zamanın Var.
Oh ne güzel gezmişsinizBen de bir Bursa yapıcam çok yakında kısmetse. Hem Chester ı da hayvan hastanesine götürmem gerekiyor. Çok fazla gezebileceğimi sanmıyorum. Bursa baya büyük bir yer zaten. 1-2 saat içinde benim pilim biter
Yaşasınn ohhh rahatlattı patronun bizi de canım yaaa. Gözün aydınAllah razı olsun
.
kızlar benim bebeğim hala dönmemiş, yola girmemiş. normal mi acaba?
benim dr daha erken dedi.son ayda bile dönebilir dedi. sizin dr lar kaçıncı hafta diyor ?????????
evet cnm çok güzeldi hava değişimi ii geldi.. kıyamam ya geçmedimi daha tırnağı.. Bursa gez gez bitiremezsin
Hiç Duymadım Kilo İle İlgili Öyle Birşey, Doktorum Bana Son Ana Kadar Değişiklik Olabilir Dedi O Yüzden Doğum Yöntemiyle İlgili Bile Net Birşey Söylemek İstemiyor. Çevremde Örneği Olduğu İçin Endişelenmemeni Söyleyebiliyorumteşekkür ederim canımsabahtan beri araştırıyorum. dönmesi gerekirmiş. 33.haftadayım çünkü. artık bundan sonra kilo alacağı için pozisyon değiştiremez diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?