2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şuanda bebeğim çok hareketlendi ve 2 kere alt tarafıma sancı girdi hareketiyle birlikte nie ki acaba tırstım biraz:18::18::18:

Offf off isim vermiyim diyodum ama madem sen söyledin ben de söyliyim. Başıma ne geldiyse o nutelladan geldi zaten Bağımlılık yapıyo çok fena

Yaşasınn ohhh rahatlattı patronun bizi de canım yaaa. Gözün aydın Allah razı olsun

( canım kan yapan gıdalardan da takviye al. Umarım toparlanırsın cabuk Kilonu da dert etme canım bebişine zarar vermediği sürece.

Canım ben mustelanın ürünlerini alıcam. Doktorlar genellikle onu tavsiye ediyormuş.

kızlar benim bebeğim hala dönmemiş, yola girmemiş. normal mi acaba?

benim dr daha erken dedi.son ayda bile dönebilir dedi. sizin dr lar kaçıncı hafta diyor ?????????

Offf off isim vermiyim diyodum ama madem sen söyledin ben de söyliyim. Başıma ne geldiyse o nutelladan geldi zaten Bağımlılık yapıyo çok fena

sorma canım ya fena bağımlılık yapıyorr bitmesini beklemeden kocişe yenisini aldırıyodum simdi o reyona uğramıyorum
gecen gün markette karsıma cıktı 3 kere elime aldım geri bıraktım ama yasasın ben galip geldimm nutellayı yendimm

kızlar benim bebeğim hala dönmemiş, yola girmemiş. normal mi acaba?

benim dr daha erken dedi.son ayda bile dönebilir dedi. sizin dr lar kaçıncı hafta diyor ?????????

Benim Oğlum Döndü Canım Doğum Pozisyonu Aldı, Ama 1.5 Ayımız Var Daha Değişebilir Pozisyonu. Arkadaşım Geçen Hafta Doğum Yaptı, Doğuma 2 Hafta Kala Döndü Bebeği. Endişelenme Daha Zamanın Var.

Ben de artık çikolata, bisküvi reyonlarını es geçiyorum. Halbuki bir zamanlar en çok vakit geçirdiğim reyondu Nutellada inat eder gibi indirime girip duruyo bu ara başka reyonların ortasında kabak gibi duruyo sepette Doğum yapınca çıkarırız canım acısını az kaldı

aynen canım şimdilerde süt ve süt ürünleri reyonuna bide manav kısmına uğrar oldum halbuki bende kahvenin yanında abur cubur olmadan olmazdı çayda aynı sekildee simdi kuru kayısı incir ceviz fındıkla idare ediyom çayla
aynen bu ara bütün sağlıksız seyler indirimde benimde ortada sepette karşıma cıktııı gözlerim aynen böle oldu aldım geri koydum 3 keree millette bana bakıyoo napıyoo bu diyee
napalım canım yaa yeriz doğuruncaa az kaldıı sabırrr

Seni çok özledim ve durumunu merak ediyorum. En kısa zamanda girip haberdar edersin umarım canım bizi.

teşekkür ederim canım sabahtan beri araştırıyorum. dönmesi gerekirmiş. 33.haftadayım çünkü. artık bundan sonra kilo alacağı için pozisyon değiştiremez diyorlar.

evet cnm çok güzeldi hava değişimi ii geldi.. kıyamam ya geçmedimi daha tırnağı.. Bursa gez gez bitiremezsin

evet cnm çok güzeldi hava değişimi ii geldi.. kıyamam ya geçmedimi daha tırnağı.. Bursa gez gez bitiremezsin

Tırnağı için değil canım yaa. Onun çıkmasını beklemekten başka çare yok. Gözleri çok kaşınıyo sürekli kaşımaya çalışıyo. Geçen gün kanatmış kaşırken hatta. Kazıntı alınıp mikroskopla incelenmesi gerekiyor teşhis için. Burdaki veterinerlerde mikroskop bulunmadığı için tedavileri hep tahmini olarak verdiler işe yaramadı. Detaylı bi yere götürmemiz şart oldu bu yüzden.

teşekkür ederim canım sabahtan beri araştırıyorum. dönmesi gerekirmiş. 33.haftadayım çünkü. artık bundan sonra kilo alacağı için pozisyon değiştiremez diyorlar.
Hiç Duymadım Kilo İle İlgili Öyle Birşey, Doktorum Bana Son Ana Kadar Değişiklik Olabilir Dedi O Yüzden Doğum Yöntemiyle İlgili Bile Net Birşey Söylemek İstemiyor. Çevremde Örneği Olduğu İçin Endişelenmemeni Söyleyebiliyorum

Bu Arada Sabahtan Beri Boğazım Durmadı Bugün, Devamlı Bişeyler Yemekten Kendimi Alamıyorum Biri Beni Durdursunn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…