- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.101
kızlar şampuan sebamed alcaktım ama baktım ki içinde alkol var o yüzden vazgeçtim bübchen mustela ve nivea sensitive arasında kaldım en iisi hangisi acaba.birde kimyasalı en az olan göğüs kremi hangisi bilen varsa yardım etsin lütfen çünkü alcam bunları
Benim İştahım İyice Arttı Günde 1 Ekmek Kesin Yiyorum Ana Öğünlerde, Ara Öğünleri Saymıyorum Bile :26: Benimde İçim Çok Yanıyor Algidanın Buz parmak Dondurması Var Ondan Yiyorum Buzlu Ya Çok Ferahlatıyor Tavsiye EderimKilo Almam Hızlandı Ama Dışardan Göbek Dışında Bişey Yok, Oğlum Tombik Olcak Biraz 300 gr. Önde Kilosu Ona Gidiyor Herhalde Yediklerim
aynen canım ya soğuk seyler süper gidiyorr ekmeksiz götürüyorum onlarda anlık sişiriyor cok fena sık sık az yiyorum
meyve ben eskidende cok severdim simdide devam meyve salatalası yapıyorum bazen jöleli falan hem hafif tatlı niyetine ii gidiyoo tavsiye ederim....
bende 17 günde 1 kilo almışım malesef tabi annemin yanına gidince böle oluo bolca tatlılar hamur işleritabi günlük tükettiğim sütüm yoğurdum muzum cevizimde buna eklenince gelsin kilolar 13 kilo aldım şimdiye kadar ama görenler bi karnın var dio dünde eşim takıldı doğumdan sonra fit isterim seni die demekki gözüne kilolu görünüorum (
canım ben de aynı durumdayım. sıcaklar yüzünden hiç bir şey yiyemiyorum. öğlen yine işte mecbur yiyorum ama akşamları ya da haftasonları sadece karpuz kavun yanında peynir kaşar peyniri falan yiyebiliyorum. hem hararetimi alıyor hem de çok seviyorum hafif de oluyor.
Isırırım ben o tombiği
Jöleli meyve salatası yemiştim baya güzel oluyor gerçekten ama şeker var işte içinde. Ben meyve harici ekstra şeker almıyorum, bi ara çok yiyodum şekerli şeyler ve baya kilo aldırdı. Eşim beni doktoruma şikayet ettiİkisi birlikte bana kızdılar Doğuma kadar şeker yok
kızlar şampuan sebamed alcaktım ama baktım ki içinde alkol var o yüzden vazgeçtim bübchen mustela ve nivea sensitive arasında kaldım en iisi hangisi acaba.birde kimyasalı en az olan göğüs kremi hangisi bilen varsa yardım etsin lütfen çünkü alcam bunları
canım bende senin gibi hiç meyve yemezdim meyveler çürürdü almazdım bu ay bende soguk soguk meyveye dadandım bu şekilde abur cubur isteğim de azaldı ve eşimle kızımda meyve yiiyor demekki olay bende bitiyormuş siz yemiyorsunuz benimde içimden gelmiyor diyordum onlara bu ay çok şükür kiloda almadım zaten çok hızlı kilo almıştım pazartesi randevum var doktorumu şaşırtmak istiyorum inşalalh pazartesiye kadar kilo almam
evet canım güzel oluyo....oyy kıyamam ya dimek sikayet etti doktoruna olsun az kaldı canım doğumdan sonra kilolar gidince acısını cıkarırsın
anneler öle oluyor canım yaa gecen ay gelmiştii bize sunu ye bunu ye bende yiyodum ama kücük porsiyonlar halindebende cevizimi fındığımı sütümü yoğurdumu ihmal etmiyorum ama cok abartı yemiyorum ...ekmek cok tüketmiyorum belki onunda etkisi var özellikle son zamanlarda cok cabuk sisiyorum sanki kim bilir ne yemişim o yüzden az az sık yemekte fayda var
aynen canım ya soğuk seyler süper gidiyorr ekmeksiz götürüyorum onlarda anlık sişiriyor cok fena sık sık az yiyorum
meyve ben eskidende cok severdim simdide devam meyve salatalası yapıyorum bazen jöleli falan hem hafif tatlı niyetine ii gidiyoo tavsiye ederim....
ben de toplamda 12 kilo aldım.15 ile kapatmayı planlıyordum ama ne kadar mümkün bilmiyorum. acaba son iki ayda çok kilo alınıyor mu? ben de haftaya annemin yanına gideceğim inşallah bana da aynısı olmaz canım :)
bana da çok kilo almadın diyorlar hatta karnım bile çok büyük değil ama bacaklarımın nasıl kalınlaştığını popomun ve göğüslerimin ne kadar büyüdüğünü ben biliyorumeski pantalonlarım dizimden yukar çıkmıyor. ben de doğumdan sonra işe başlayana kadar hepsini vermek istiyorum. inşallah mümkün olur.
HAYATIMSIN işlerinin tatlıya bağlanmasına sevindim. darısı başıma artık....
.
Pazartesiye bişey kalmamış sık dişini
Yav aslında görünürde kilo yok ama tartı öyle demiyor. Bir göbeğim çıktı heryerim zayıf. Nereme aldım bu kiloyu bilmiyorum. Geçen gün anestezi uzmanı arkadaşım en sevdiğim hamile tipisin dedi. Epidural iğne en kolay senin tipindekilere oluyor dedi. Sevindirik oldum tabi
benim ekmekle falan hiç aram yok bana kilo aldıran şey tatlılar kız çocukta ekşi yenir derler ben tam tersim tatlı yiyorum annemde çeşit çeşit yapmıştı dayanmak imkansızDD
benimde popom kayboldu eskiden basenim vardı artk yokcnm normali 14-15e kadar zaten arkadaşım yeni doğum yaptı 15 kilo almıştı ve şuan 10 kilosu gitmiş durumda eski halinden pek farkı yok insallah bizde veririz hemen,amann bebişler sağlıklı olsunda kilo dediğin gelir geçer D
kızlar bu nasıl sizce? 5050 Baby 2 Go 4 Pozisyonlu Kanguru (TURKUAZ) - Ürün Kategorileri
çok güzelmiş canım.ama ben gerek duymadığımdan almadım.
Çanakkale'yi beğendin mi kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?