2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şampuan efb earth friendly baby organik şampuan lavanta mandalina papatya seçenekleri var. Göğüs kremi de lansinohun hammaddesi olan lanolinden eczaneye karışım yaptırabilirsen tavsiyemdir.

Isırırım ben o tombiği

Jöleli meyve salatası yemiştim baya güzel oluyor gerçekten ama şeker var işte içinde. Ben meyve harici ekstra şeker almıyorum, bi ara çok yiyodum şekerli şeyler ve baya kilo aldırdı. Eşim beni doktoruma şikayet etti İkisi birlikte bana kızdılar Doğuma kadar şeker yok

ben de toplamda 12 kilo aldım.15 ile kapatmayı planlıyordum ama ne kadar mümkün bilmiyorum. acaba son iki ayda çok kilo alınıyor mu? ben de haftaya annemin yanına gideceğim inşallah bana da aynısı olmaz canım :)
bana da çok kilo almadın diyorlar hatta karnım bile çok büyük değil ama bacaklarımın nasıl kalınlaştığını popomun ve göğüslerimin ne kadar büyüdüğünü ben biliyorum eski pantalonlarım dizimden yukar çıkmıyor. ben de doğumdan sonra işe başlayana kadar hepsini vermek istiyorum. inşallah mümkün olur.

Kavun beyaz peynir yiyince canım rakı çekiyo o yüzden karpuz beyaz peynir yapıyorum ben

canım bende senin gibi hiç meyve yemezdim meyveler çürürdü almazdım bu ay bende soguk soguk meyveye dadandım bu şekilde abur cubur isteğim de azaldı ve eşimle kızımda meyve yiiyor demekki olay bende bitiyormuş siz yemiyorsunuz benimde içimden gelmiyor diyordum onlara bu ay çok şükür kiloda almadım zaten çok hızlı kilo almıştım pazartesi randevum var doktorumu şaşırtmak istiyorum inşalalh pazartesiye kadar kilo almam

evet canım güzel oluyo....oyy kıyamam ya dimek sikayet etti doktoruna olsun az kaldı canım doğumdan sonra kilolar gidince acısını cıkarırsın

canım ben de çok araştırdım bence en iyisi bübchen. ben bebeğimin bakım ve banyo malzemelerini ondan aldım.sadece banyo köpüğünü sebamed aldım.

Pazartesiye bişey kalmamış sık dişini

evet canım güzel oluyo....oyy kıyamam ya dimek sikayet etti doktoruna olsun az kaldı canım doğumdan sonra kilolar gidince acısını cıkarırsın

Yav aslında görünürde kilo yok ama tartı öyle demiyor. Bir göbeğim çıktı heryerim zayıf. Nereme aldım bu kiloyu bilmiyorum. Geçen gün anestezi uzmanı arkadaşım en sevdiğim hamile tipisin dedi. Epidural iğne en kolay senin tipindekilere oluyor dedi. Sevindirik oldum tabi

benim ekmekle falan hiç aram yok bana kilo aldıran şey tatlılar kız çocukta ekşi yenir derler ben tam tersim tatlı yiyorum annemde çeşit çeşit yapmıştı dayanmak imkansızDD

benimde popom kayboldu eskiden basenim vardı artk yok cnm normali 14-15e kadar zaten arkadaşım yeni doğum yaptı 15 kilo almıştı ve şuan 10 kilosu gitmiş durumda eski halinden pek farkı yok insallah bizde veririz hemen,amann bebişler sağlıklı olsunda kilo dediğin gelir geçerD

bende top yutmuş gibiyim eşim arkadan bakınca kimse sana hamile demez diyoo bende sevindirik oluyommbazende beni kızdırmak için sana yakıştı bu hafif tombiliklik dioo aman napalım canım veririz doğumdan sonra sende eminim cok almamışsındır ...
sağlıkla doğsunda minişler kilolar gider ben eminim okadar koşturmacaya hic bişiycik kalmaz

mylovel phatosh önerileriniz için teşekkürler araştırcam bunları.lanolin karışım nasıl oluyo canım ne diycem yani eczacıya.ay ne cahilim kardeşimde eczacı üstelik ama eczanesi yok daha

ben tatlıda seviyorum ekşide valla ...aman bosver napalım sağlıkla doğuralımda canım dediğin gibiii gider kilolarr

Çanakkale'yi beğendin mi kız?

Beğendim kızzz bayıldım küçücük biyer ama sakin herkes kendi halinde akşam truva atın etrafında eylemciler falan süperdi..hataaa akşam yürüyüşünde gözlerim seni aradıı kocama diyorum benim bi arkadaşım var ama nerde acaba diye hep kulaklarını çınlattım. çıkışta ida restaurant gördümm aaaaa dedim arkadaşım kızına ida koyucak bak.. bitane hamiş gördüm acaba arasta mı bile dedim ama o yayık karınlıydı hem daha yeni gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…