2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mayonezde çiğ yumurta olduğundan zararlı cnm ıslak kekte aynıdır ama bi kere cnm çok çekmişti yedim ben:26::26:

Saglikli seyler ye sirf kimyasal madde boya o istedgn diyo ....bnde bebis icn dayaniyrm ama acayip iradeliymism onu anladim

haklı ama insanın canı cekiyoo iştee o an sağlıksız bu diyemiyosun senin dediğin gibi maşallahın var ben olsam coktan hüpletmiştimmkaç aydır canın cekiyoo iraden süper

Kafamin ustunde yemekler abur cuburlar donuyp cizgi filmdekiler gibi noluyo bana yaa

Hahaa.. Ayrılamıyorum Sizlerden Napayımm.. Uyumaktan Vazgeçtim 2 Saat Sonra Koca Gelcek Yemek Yapmadım Daha

Ben bugün yemek yapmıycam. Hiç canım istemedi yemek yapmayı. Aşkoşu aradım karpuz, peynir yer miyiz dedim, süper olur dedi

Ben bugün yemek yapmıycam. Hiç canım istemedi yemek yapmayı. Aşkoşu aradım karpuz, peynir yer miyiz dedim, süper olur dedi
Oh Afiyet Olsun, Biz Ailece Pis Boğazız Karpuz Peynirle Doymayız Hayatta Ondan Galiba Bizim Oğlanda Tombik Baya. Nasıl Çıkarcam Bakalım, Doğum Korkusu Sarmaya Başladı :18:

Cnm bn mayonezde yedm islak kekte...bsey olmz bnce

cnm doktor ve sağlık ocağı ilk hamile kaldığımda bana liste vermişti iki listedede yasaklıların içindeydi bunlar meyvesuyu sucuk çiğ et sakatat gazlı içecekler mmayonez çiğ yumurta vs baya kabarıktı ondan hiç yemedim bende

Ben Daha Önce Hiç Ameliyat Olmamış Biri Olarak Sezeryandan Da Korkuyorum

Cucu Gidip Yemeğini Yapıp Dönecek Şİmdi Ben Hala Menüye Karar Veremedim

Ben 1 haftalık menü hazırlayıp dolaba asıyorum. Her gün düşüneceğime 1 gün düşünüyorum. Böyle kolay oluyor.

Ya ne yapacagimi sasirdim acaba gazmi bu ne Allahim sifa versin hepimize doktoruma son kontrolde sordum kabiz olmamaya calis dedi. Sende varmi kabizlik ve gaz sikayeti

Kabızlığım çok şükür yok canım midemde çok gaz oluyor. Bir de bazen eriği çok kaçırıyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine... Anlaşıldı ki 2 hafta sonra falan birer birer doğurulmaya başlanacak :) Herkesin bebeği sağlıkla gelsin minik mucizelerimizi en güzel şekilde kucağımıza alalım

Meyve yeme isteği bende de çok fazla... sıcaklarda yemek yiyesim yok yine de azar azar yemeye gayret ediyorum tabi protein girsin vücuduma diye.

Canım ya eşine söyle o masum şeye gelene kadar zararlı neler tüketiliyor. Ben bir hastası olarak seni çok iyi anlıyorum kimse beni ondan ayıramaz Kaldı ki içindeki sığır jelatini kemiklere faydalı :) Eşine böyle söyle belki izin verir

Canım teşekkürler bunları paylaştığın için

kızzzlarrr acil yardımmm!!!!

son bir hafatdır uykusuzluk yorgunlukla birlikte baya yıprandım. zaten sol bacağımda morluklar vardı, ama sabah gördüğüm görüntü karşısında dehşete düştüm. morluklar artık siyah renge dönüşmüş, ve o kısımların olduğu deri kabarmış, elimle dokunduğumda o morlukların olduğu kısma dokunabiliyorum. ağrı acı yapmıyor ama yürümekte zorlanıyorum.
benim gibi olan var mı başka?
bir de bu nedir, burada sekreterimize gösterdim, onun 3 çocuğu var deneyimli baya. anemi bu falan dedi ama o nedirki?
bilemedim, doktora da gidemedim, en yakın zamnda gideceğim.

Bütün gün durgun olan bebişime en sevdiği müziği açtım kulaklığımı da taktım şimdi kıpır kıpır :) neden daha erken yapmadıysam
Ve mesai biter ben gider. Kendinize iyi nakınnn

Coraspin kullanırken bana da olmuştu. Çok yerde değildi ama bi yerde öyle bir morluk olmuştu ki üstelik bi yere çarpmadan. Sonra eşim de doktorum da corasipini bırakmam gerektiğini söyledi. Sen kullanıyo muydun? Doktoruna söyle bakalım ne diycek. Şimdi burdan kulaktan duyma olmaz canım.

ellerine sağlık canım sağol paylaştığın için aklına geldikçe yaz yine sen bi cesaret geliyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…