- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.121
ben tatlıda seviyorum ekşide valla ...aman bosver napalım sağlıkla doğuralımda canım dediğin gibiii gider kilolarr
bende şimdilik bebek arabası almadım cnmda böle bişeyle taşırım die düşündüm ama aslında kararsızım
Beğendim kızzz bayıldım küçücük biyer ama sakin herkes kendi halinde akşam truva atın etrafında eylemciler falan süperdi..hataaa akşam yürüyüşünde gözlerim seni aradııkocama diyorum benim bi arkadaşım var ama nerde acaba diye hep kulaklarını çınlattım. çıkışta ida restaurant gördümm aaaaa dedim arkadaşım kızına ida koyucak bak.. bitane hamiş gördüm acaba arasta mı bile dedim ama o yayık karınlıydı hem daha yeni gibi
aynen cnm valla acıkıorum bide yemeden duramıorum cnm çekio napımkilo dediğin uçar gider valla kilo alacam diede kesemem boğazımdan çünkü benim bebeğim ilk 4 ay falan hep geri kalıodu şimdi hamdolsun Allahıma normal kilosu o sağlıklı olsunda ben yerim bolca DD
kızlar son bi soru daha park yatak için uyku seti değilde sadece yan korumalık satan bi site varmı:26::26:fazla oldum ama lütfen yardım:26::26:
cnm park yatak korumalıklarını ben göremedim nerde
canım ben antalyada yazın sıcağında mümkün değil taşıyamam.hem kışta olsa fark etmez kucakta tutmak çok zor.kanguruda sürekli kullanılmıyor port bebede öyle.çok kısa bi zaman içinde gerekli görüp almadım.bebek arabasını otokoltuklu aldım onun koltuğu kullanırım bi süre en rahatı bebek arabası bence.. yinede sen bilirsin ama doğuma az kaldı çabuk karar vermelisin :))))))))))
aynen öle canım minişlerimiz sağlıkla doğsun yediklerimiz minişlerimize yarasın gerisi ayrıntı kilo dediğin nedirkiii irademiz var veririz nolcakk
mylovel phatosh önerileriniz için teşekkürler araştırcam bunları.lanolin karışım nasıl oluyo canım ne diycem yani eczacıya.ay ne cahilim kardeşimde eczacı üstelik ama eczanesi yok daha
canım park yataklara yan korumalık takılmıyor bildiğim kadarıyla. o sadece mobilya beşikleri için. aprk yataklar yumuşak olduğu için tehlike arz etmiyorki.
HihihihihihCanım biz merkezde oturmuyoruz maalesef. İlçedeyiz ama hafta sonları fırsat buldukça kaçıyoruz. Merkez çok güzel gerçekten. Eşime git gel zor olmasa orda oturmayı çok isterdim. Güzel Yalı'da özellikle. Muhtemelen sen orayı görme fırsatı bulamamışsındır. Bakalım bize de zaman neyi gösterecek:)
Canım doktorlar çok kilo alımını zaten sağlıklı doğum olması açısından istemiyolar. Bizim doğumdan sonra kaç kilo aldığımız ya da verdiğimiz umurlarında değil. Önemli olan çok kilo almak değil, bebeği sadece faydalı şeylerle beslemek. Bunlar da tabi ki et, süt, yumurta, meyve, ceviz. Ekmektir, şekerdir, hamur işidir sadece annenin karnına yağ yapar he belki bebeğe de sağlıksız kof kilo yapar. Bu yüzden kilo alımının nitelikli olması önemli. Kendimizi kandırmamak gerekiyor :)
canım park yataklara yan korumalık takılmıyor bildiğim kadarıyla. o sadece mobilya beşikleri için. aprk yataklar yumuşak olduğu için tehlike arz etmiyorki.
bende kararsızım aylardır araştıra araştıra aldım bide travel sistem aldım ikisi birlikte oluyor :)
ŞŞŞŞŞ OĞLUMUZ UYUYOR :)))))))))
Eki Görüntüle 732651 Eki Görüntüle 732652
biliyorum canım tabikii gereksiz kilo almanın anlamı yok ama alanda alıyor bi şekilde ...
doktorum benden kilo konusunda cok memnun zaten ortada aldığım kilo aya vurunca 1 kilo almışım 7 kilo cok normal bence
cok abartı almadıktan sonra verilir kilolar bizde bebişlerimizde sağlıkla atlatalım su doğumuda suan tek düşüncem bu
tühhh boşuna bakınmışım desene :))) ama dönüşte çıkış yolunda sağda binalar vardı acaba evi burda olabilir mi bile diye aklımdan geçirdim :)))) eşimde çanakkaleyi ço ksevdiği için özellikle merak etmiştim. dönüşte ayvalık falan yaptık ama kocama sorsan gene çanakkale dedi.. çanakkale ona yakın geliyormuş beğendiği için.. Güzel yalı gitmedim ama tabelasını gördüm canım..
Slmlar hamişdaşlarım benimherkesler iyi mi bakalım?
Ben hummalı bi şekilde akşamki kınaya hazırlanıyorum hehheh Kaş bıyık elden geçiriyorum, tırnak bakımı ve ojemi de sürünce tamamdır:))) saçımı boyatamadım kocayı ikna edemedim dip boyalı hamiş olcam :))
Buarada kızımın odası gelecekti bugün halaa bekliyorum gelmedi :)) yerleştirince paylaşırım sizinle , ama halısı fon perdesi eksik . Belki avize abajür de alınacak ama bakalım oda bi gelsin de çok heycanlıyım..
Senin kilo alımın mükemmel gerçekten.Zaten doğumda 7 kilosu gidecek sanırım. Yani şuana kadar aldıkların gidici olanlar. Bundan sonra da çok almazsın sen, beslenmene dikkat ediyorsun. Ben mesela sana göre fazla aldım, çikolata aldırdı bana hep onları ama son aylar aklım çabuk geldi başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?