- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.301
hee benımki erkek te noluyor daha yavrumun kokusunu duymadan herkes ikincisi belki kız olur diye 2. yi yaparsın dedi:)
zaten istiyorum 2 kardeş olmasını sanki onlar demese yapmıcam.
kimsenin umrunda değil yavrum da ben de herkesin dilinde yardıma ihtiyacın var mı?
herhalde var bi tas yemek yapıp getirmek için bu soru mu sorulur?daha evımde 1 çorba yapmış olan yok.
olsunn ben oğluşumada kocamada kendime de bakarım Allah kimseye muhtaç etmesin ...
atomm karınca olurummm....
yavrumun minik tepikleri yeter beni mutlu etmeye başka kimse gölge etmesin...
gene doğum izni ile ilgili haber var memurlar.nette yaa çıksın artık
torba yasa meclis tatile girmeden onaylanacak diyor... çocuk oyuncağımı bu. her gün birilerinin doğum izni bitiyor ve mağdur oluyorlar. bu ne anlayışsızlık yaaaa
500 bin anneye erken emeklilik yolu - Memurlar.Net
Günaydın kızlar.. herkese güzel bir gün diliyorum..
ben de kaynanamın yanında erkekler dayıya benzermiş inşallah oğlum dayısına benzer onun gibi maviş sarışın olur,yakışıklı, ahlaklı olur diyorum.. kadıncağızın içi gidiyoramcalarına benzermiş belki.. yok erkekler dayıya benzer diyorum. kadın yazık üzülüyor. hep dua ediyorum zaten inşallah oğlum bizim tarafa benzer :) bir sürü oğlu var bir de benim oğluma göz dikmiş hiç heveslenmesin
töbe yarabbim yaaaa nedenirr bunlara biri bana söylesin lütfen kaynanamı çok kötü bozmak istiyorum öyle dedim böyle dedim bozulamdı daha ağırını istiyor sanırım :)))) harbiden zihniyete bak bu erkek olursa bidaha yapmıcaklar.. 10 tane kız olsa genede erkek için doğuracakmı acaba
valla canım bende bu ara çok takıyorum onlara eşim hevesli hevesli garıbım odayı nasıl yaptığımızı anlatıp duruyo tellerde badana yaptık kağıt yaptık ıkımız bırakın bı yardım edelım demeyı görmeye bıle gelmedılerben burda yalnızım ailem ve bütün arkadaşlarım uzakta bunu bılıyolar bıtek onlar yakın ama hiç bi faydaları yok çok şükür bebeğin odası için herşeyi aldık en son ıkı hafta önce avizesini biz alalım dedi dün telde ağzını aramak için bitek o kaldı işte falan dedim hiiiiçççç onu zaten ben alcaktım falan demedı anlayacağınız oda kaynadı aradı:2:şimdi bugün tüllerim gelmiş englısh homedan yaptırmıştım bıde halım küçük geldi daha büyüğünü almak için gidicem dedim ki kayınvalidede araba var hiç beraber gidelim ben senı götürürünm bile demıyo taksıyle gidip gelcem şimdi off ne çok konuştum kızlar ya kusura bakmayın ama hamılelık farklı bişey çok duygusalım
Cnm seni anliyorum.esm daha yeni yeni toparlaniyo bi ara kirayi odeyemeyeck duruma gldik afedersn g.tne sallayn olmadi..kizida hamile bna diyoki onlar herseyi hazrladi halilarinida aldilar sz neler yptnz diyo hcbsey alamadgmizi bile bile..sirf bnm canimi acitsn diye diyo..hcbseye yardmi yok bde cirliyo..sacini basini yolup defol gt diyesm geldi ya...bi patik ormedi kizima...allaha havale ediyrm bn bunlarn hepsini adi ustnde kaynana iyisi oluyosada bna denk glmedi n yazkkki
yok 2. çocuga bukadar yok 3. çocuga bukadar para... o paraları alsınlar soksunlar müsait biryerlerine onların parasını isteyen yok istediğimizz izin yavrularımızın yanında fazla kalmakkkk tek derdimi . koca kafalılar birtürlü bunu anlayamadııı beee.. Ne çektirdiler bize
Doğum izninde artış
Şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarı zamanlı çalışma hakkı tanınacak. İşveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.
bu nedemek ya bişi anlamadım.. 1 hafta ilave miii 1 hafta yazıyorr dimiii
Ay canım bana bu kız-erkek muhabbetini eşimin babanesiyle dedesi yapıyor yaşlı insanlar çok sert de çıkamıyorum veriyorum cevabını ama her seferinde aynı mevzu... Biz altlı üstlü oturuyoruz dede hastanedeydi yeni çıktı geçmiş olsuna birileri gelmiş cumartesi ben de indim. Neyse bebekten açıldı mevzu kızmı erkekmi falan kız dedim misafir teyze ayy ne güzel benim hiç kız torunum yok dedi. Dede hemen atladı erkek olsaydı benim adımı koyacaklardı ama... Hey Allahım ya neyse orda konu kapandı misafirler gitti. Babanne bu kez anlatıyor karşı komşu vardı bebeği daha 1,5 yaşında ikinciye hamileymiş bu erkek olursa bidaha yapmıcaklarmış dedi. Tepem attı bu devirde varmı böyle zihniyet ya erkeği bulamazlarsa doğurcakmıymış her sene dedim. Yaşlı başlı insanlar 85 yaşında uğraşmak çok daha zor :)
ALLAH güç kuvvet versin, yardımcınız olsun canım..
Cnm seni anliyorum.esm daha yeni yeni toparlaniyo bi ara kirayi odeyemeyeck duruma gldik afedersn g.tne sallayn olmadi..kizida hamile bna diyoki onlar herseyi hazrladi halilarinida aldilar sz neler yptnz diyo hcbsey alamadgmizi bile bile..sirf bnm canimi acitsn diye diyo..hcbseye yardmi yok bde cirliyo..sacini basini yolup defol gt diyesm geldi ya...bi patik ormedi kizima...allaha havale ediyrm bn bunlarn hepsini adi ustnde kaynana iyisi oluyosada bna denk glmedi n yazkkki
ayneeeen canım ya bizim kötü durumda olmamız onların hoşuna bile gidiyo dalga geçer gibi onu ne yaptınız bunu nıye almadınız bende artık açıyorum ağzımı zaten deli gibi masraf yaptık eşim artık yetişemıyo çok üzülüyorum dıyorum bırak kendi çocuklarına acımayı dalga gecıyorlar gecen sene kızı doğurdu neler nelerrr aldılar hepsini biliyoruz bıze tıık yok tamam almasınlar ama aptal aptal sorularlar canımızıda sıkmasınlar ya bebeğimi bunlardan olabildiğince uzak tutucam bu gidişle bu halimle benı çok üzdüler çok
yok 2. çocuga bukadar yok 3. çocuga bukadar para... O paraları alsınlar soksunlar müsait biryerlerine onların parasını isteyen yok istediğimizz izin yavrularımızın yanında fazla kalmakkkk tek derdimi . Koca kafalılar birtürlü bunu anlayamadııı beee.. Ne çektirdiler bize
doğum izninde artış
şu an 16 hafta olan ücretli doğum iznine bir hafta ilave edilecek ve takip eden üç ayda da yarı zamanlı çalışma hakkı tanınacak. Işveren bu sürede yarım ücret öderken diğer yarısını devlet karşılayacak. Bu üç ayın altı ay veya bir yıl olması da seçenekler arasında.
Bu nedemek ya bişi anlamadım.. 1 hafta ilave miii 1 hafta yazıyorr dimiii
Aynen cnm bnde uzak tutucam kizimi..karnm burnmda bna iftira bile atti ac birakiyomusm bna gelince aglayark gdiyomus evine elimden cay bile icmemis...hamileligmn ilk 3 ayinda kanamayla bogustum hanfendi bzdeydi kahvltisina kadar hazrlyodm sa 12de kalkiyodu prenses..
Hadi erkek olmazsa nolucakmis damizlik gbi devam edicek heralde her sene her sene...bu erkek meraki nedr ya..soy devm ediyo onlara gore..kizm oluck ohh olsun kurusn soylari zaten kimseye bi yararlarida yok cogalip napicaklarr
bende çok huyluyum cnm komsunun gelini doğurmuş dedim geçen memlekete gittiğimde nasıl kilo almış diorum sende almışın dio gerizekalı kiii herkes bayıldı hamileliğime bi karnın var yüzün ne kadar güzelleşmiş diolar bunun bana dediğine bak kıskanç şey,,görümcem desen zaten çocukları olmuo die başka şubedekilere bile sölemiş kulağıma hala gelio ben onları Allaha havale ettimbişeler almışta güya doğuma gelirken getirecekmiş sırf anneme hava atmak için bende varya nah giydiririm dedim yıkadım ütüledim kaldırdım annem yine bi bagaj dolusu kıyafet verdi abim 800 lira verdi beşiğini falan alın die manyak kadın ne aldıysa sanki iki çaput örgü bordo bi etek örmüştü 80lerden kalma fiyonklu onu alıp gelir DDDDD ha annem takısını takarken 2 altında fazladan ben verecem kendi takmış gibi taksın onun yanında da görsün
Kız öyle deme senin kocan da onların soyundan Allah korusun :)
Hahahahh çok fenasın canım ama böyle gösteriş meraklıları hak ediyorlar. Bakalım benimki bilezik takacak herhalde yani inşallahBebeğimin çoğu eşyasını annem aldı. Bize yalnızca bebek arabası almak kaldı büyük eşya olarak.
Cnm civil im den aldim ama bem görmüştüm cok beğendim nettede ucuz buldum getirttim massimo riccoydu markasi pembe modeli nazar boncukludiger sayfada paylastim
bakarsın naylon gibi durmuo cibinligi falan cokguzel beyazida var
Günaydınlar
Bugün çok zor işe geldim. Evimizi taşıyıcaz akşam toparlanmaya başladık. Hergün 1 oda toplayacağız. Dün salonu hallettik.
Ama zormuş yaaa...
benim görümce geçen sene bekardı biz araba alırken illa bende yardım edim dedi 5000 lira verdi eşime 2 ay sonra nişanlandı burnumuzdan getirdi hem kaynana hem o parayı istediler el oğlu laf edermiş benim kafamı kesseler bitane abimden o parayı istemem ki ben diodum zaten evlenince ben ödeyim kredisini hepi topu 5bin yani ben50binliralık araba almışım senin 5binliranamı kaldım ama eşim nasıl üzüldü Allah muhtaç etse yardımları olmayacak görüosun demi die,hemen ertesi günü hesabına yatırdım kızın parayı o günden beride hiç samimiyetimiz yok
sağol cnm...bakayım ama bi türlü cesaret edemiyorum ordan almaya...hani başka şeyler tamam da bu yataktı arabasıydı onları illa bakmam görmem lazım
kolay gelsinn...bizde de aynı dert olacak sanırım temmuzda fln bakalım...nerdeyse doğurmama yakın ev taşınacak yerleşecek nası olacak bilmiyorum...ve iki taraftan da yardım almıycaz biz öyle konuşuldu daha doğrusu tartışıldı...benim annem istenmediği için ben de karşı tarafı istemiyorum...zaten onca şeyden sonra !
bu arada bir kişi hariç kimse cevap vermemiş kızlar nolur söyleyin çocuk kardiyolojisine giden var m ı ayrıca bebeğin kalbini göstermek için ??? doktorunuz istedi mi böyle bişey ??? benim ki neden istedi acaba bi sorun mu gördüüü :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?