- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.321
onunkilere benzese ne olacak sanki değişik olsun daha güzel değil mi... Kendisi yapmış işte aynısından bitane daha yapmanın ne anlamı var
Valla bana öyle geldi ki bu dediği bir göndermeydi :) Çünkü karşımızdaki insanları tanıyorum hiç öyle bi zihniyete sahip değiller yaşça bizden büyükler tarık abi kızına çok düşkün her akşam üşenmez nazını çeker çıkarıp dolaştırır her şeyiyle ilgilenir. Onlar sanırım yaşları daha da ilerlemeden bir tane daha çocuk istediler. Babanenin yorumu bana atılmış bir taşDemek istiyor ki siz de bu bebek 1 yaşını geçince hemen yapın o erkek olsun biz de ölmeden görelim Ben onların içini biliyorum artık... Biz evlendiğimizden beri sürekli bebek varmı diye sorup duruyorlardı. Sırf onlar ölmeden görsün diye hemen doğurtucaklar sinir şeyler bak yine kızdım
kızlar kulağım iltihaplandı 2 gündür uyuyamıyorum...damla kullanıyorum,minoset içiyorum kar etmiyor...doktora gittim...kültür aldı ona göre antibiyotik verecek,şurada 50 günüm kaldı antibiyotiksiz geçiremeyeceğim ona yanıyorum...bitkisel bir çözüm öneriniz var mı?ılık zeytinyağı damlat işe yarar diyorlar ama yanlışbir şey de yapmak istemiyorum....duşta-denizde kulağınızı tıkayın aman diyeyim..hormonlar gebelikte iltihap riskini 2 katına çıkarıyormuş....kulak ağrısı da öyle kötü ki...tüm gece ağlamaktan helak oldum...bir de yüzüm bile şişti..sanki tüm dünya kulağıma kaçmış
S704 Massimo Ricco Oyun Parkı (PEMBE) - Ürün Kategorileri bu cnm beşik az daha kendimi deşifre ediodum bi önceki mesajımdaDD kendi sayfamdan yazmışım tüm bilgilerimin olduğu nasıl sildim bilemedim DD
napım cnm damarıma basıp fena ettiler beniDDbizimkide dio boncuklu bi bilezik baktım bebeğe çok tatlı dio14 ayar bende dedim annemde bana bilezik alacak D öle dedimya biliyorum kudurur daha büyük bişe takmak için DDD
saçma sapan sorular. evlenirsin çocuk nezaman.. hemen olurr daha çok erken değilmi? hemen olmaz acaba bi sorunmu var? sanane kardeşim dimii amaa belki ben hemen olsun istedim uğraştım.. yada hemen olmasın istiyorum oyüzden dikakt ediyorum yada olmuo sana hesapmı vericek. bunların ağzı hiçç kapanmaz.. ilki daha karnındaa 2. çok bekleme 2 3 sene sonra yap. belki rabbim 1 tane nasip etti yada ben 2. düşünmüyorum.. offffffffff
kızlar kulağım iltihaplandı 2 gündür uyuyamıyorum...damla kullanıyorum,minoset içiyorum kar etmiyor...doktora gittim...kültür aldı ona göre antibiyotik verecek,şurada 50 günüm kaldı antibiyotiksiz geçiremeyeceğim ona yanıyorum...bitkisel bir çözüm öneriniz var mı?ılık zeytinyağı damlat işe yarar diyorlar ama yanlışbir şey de yapmak istemiyorum....duşta-denizde kulağınızı tıkayın aman diyeyim..hormonlar gebelikte iltihap riskini 2 katına çıkarıyormuş....kulak ağrısı da öyle kötü ki...tüm gece ağlamaktan helak oldum...bir de yüzüm bile şişti..sanki tüm dünya kulağıma kaçmış
sağol cnm...bakayım ama bi türlü cesaret edemiyorum ordan almaya...hani başka şeyler tamam da bu yataktı arabasıydı onları illa bakmam görmem lazım
kolay gelsinn...bizde de aynı dert olacak sanırım temmuzda fln bakalım...nerdeyse doğurmama yakın ev taşınacak yerleşecek nası olacak bilmiyorum...ve iki taraftan da yardım almıycaz biz öyle konuşuldu daha doğrusu tartışıldı...benim annem istenmediği için ben de karşı tarafı istemiyorum...zaten onca şeyden sonra !
bu arada bir kişi hariç kimse cevap vermemiş kızlar nolur söyleyin çocuk kardiyolojisine giden var m ı ayrıca bebeğin kalbini göstermek için ??? doktorunuz istedi mi böyle bişey ??? benim ki neden istedi acaba bi sorun mu gördüüü :44:
Allah yardımcın olsun cnm bilirim o ağrıyı hele hamilelikte hiç çekilmezzz inşallah hemen geçermalesef antibiyotik kullanman lazım
sağol cnm...bakayım ama bi türlü cesaret edemiyorum ordan almaya...hani başka şeyler tamam da bu yataktı arabasıydı onları illa bakmam görmem lazım
kolay gelsinn...bizde de aynı dert olacak sanırım temmuzda fln bakalım...nerdeyse doğurmama yakın ev taşınacak yerleşecek nası olacak bilmiyorum...ve iki taraftan da yardım almıycaz biz öyle konuşuldu daha doğrusu tartışıldı...benim annem istenmediği için ben de karşı tarafı istemiyorum...zaten onca şeyden sonra !
bu arada bir kişi hariç kimse cevap vermemiş kızlar nolur söyleyin çocuk kardiyolojisine giden var m ı ayrıca bebeğin kalbini göstermek için ??? doktorunuz istedi mi böyle bişey ??? benim ki neden istedi acaba bi sorun mu gördüüü :44:
S704 Massimo Ricco Oyun Parkı (PEMBE) - Ürün Kategorileri bu cnm beşik az daha kendimi deşifre ediodum bi önceki mesajımdaDD kendi sayfamdan yazmışım tüm bilgilerimin olduğu nasıl sildim bilemedim DD
sağol canım....sorma ölüyorum ağrıdan
slm annişlerr yrn 32 haftamıza giricez biz... ayyy çok az kaldııı yaaaaaaaaaaa
kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?
kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?