2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saçma sapan sorular. evlenirsin çocuk nezaman.. hemen olurr daha çok erken değilmi? hemen olmaz acaba bi sorunmu var? sanane kardeşim dimii amaa belki ben hemen olsun istedim uğraştım.. yada hemen olmasın istiyorum oyüzden dikakt ediyorum yada olmuo sana hesapmı vericek. bunların ağzı hiçç kapanmaz.. ilki daha karnındaa 2. çok bekleme 2 3 sene sonra yap. belki rabbim 1 tane nasip etti yada ben 2. düşünmüyorum.. offffffffff

kızlar kulağım iltihaplandı 2 gündür uyuyamıyorum...damla kullanıyorum,minoset içiyorum kar etmiyor...doktora gittim...kültür aldı ona göre antibiyotik verecek,şurada 50 günüm kaldı antibiyotiksiz geçiremeyeceğim ona yanıyorum...bitkisel bir çözüm öneriniz var mı?ılık zeytinyağı damlat işe yarar diyorlar ama yanlışbir şey de yapmak istemiyorum....duşta-denizde kulağınızı tıkayın aman diyeyim..hormonlar gebelikte iltihap riskini 2 katına çıkarıyormuş....kulak ağrısı da öyle kötü ki...tüm gece ağlamaktan helak oldum...bir de yüzüm bile şişti..sanki tüm dünya kulağıma kaçmış

Allah yardımcın olsun cnm bilirim o ağrıyı hele hamilelikte hiç çekilmezzz inşallah hemen geçermalesef antibiyotik kullanman lazım

Nasyacm durucm bunlarn hepsi ayni can sıkmaktam keyif duyuyolar ...hep saygi gostetdm cop gormememe ragmen iftiraya bile ugradm karnm burnmda..bundn snra gorur o..2 cadaloz gorumcelermde..bni gcen aramis bn acmamismm oyle dems kocama..fesata bak niye acmayimyarasi olan gocunur..aradm duymadi demiyo acmadi diyo art niyete bak..

İyi yapmışsın canım rekabeti kızıştırmak iyidir karlı çıkarsın

Bitmez bu laflar hiiiiç bitmez... Kafaya takmamak lazım ben allahtan geniş insan olmaya alıştım yoksa kafaya taksam şimdiye kadar neler neler duydum yaşadım. Depresyondan çıkamazdım ya da katil olurdum

Geçmiş olsun canım hiç duymadım kulak iltihabına iyi gelen bişey. İnşallah ilaca başlayınca hemen geçer. Antibiyotik damlalar da oluyor ağızdan içilen mi verecek acaba?

Sanada şimdiden kolay gelsin canım.
Benim doktorum da demişti bi sıkıntı yok ama bebeğin kalp atışlarını bi kardiyolojide göster ama çok da gerekli değil ben bütün hastalarımdan istiyorum demişti. Ben gitmedim ama.

slm annişlerr yrn 32 haftamıza giricez biz... ayyy çok az kaldııı yaaaaaaaaaaa

Canım biz 33. haftadayız ama doktorumuz hiç böyle birşey istemedi, yaptıran da duymadım hiç. Telaşlandırmak istemem ama belki şüphelendiği birşey vardır, açıkça sor bence bir problem mi var diye, yada yaptır için rahat etsin canım. Ben her kontrolde soruyorum organ gelişimi normal mi diye doktorumuz tek tek gösterip açıklıyor canım. İçim öyle rahat ediyor....

S704 Massimo Ricco Oyun Parkı (PEMBE) - Ürün Kategorileri bu cnm beşik az daha kendimi deşifre ediodum bi önceki mesajımda DD kendi sayfamdan yazmışım tüm bilgilerimin olduğu nasıl sildim bilemedimDD

Güle güle yi günlerde kullanın canım, bende kızıma bundan almayı çok istemiştim, bayılmıştım buna, daha öncede paylaşmıştım burda, ama babamız illa otomatik sallanan beşik olsun diye tutturunca başka aldım.

Buarada güzel bir rüya gördüm onu anlatayım size :)
Göbişimi severken birde oğluş elini göbişten dışarı uzatıyor. :)
Ben önce korkuyorum sonra o minicik elini sevip,öpüp okşuyorum.Sonra elini içeri çekiyor.
Hayır olsun inş.çok güzeldi.:)
Artık gelmekmi istiyor acaba.:)

sağol canım....sorma ölüyorum ağrıdan

Çok geçmiş olsun canım, umarım geçer en kısa sürede. Herbirimizin ayrı ayrı dertleri oluyor, ne zormuş bu hamilelik ya
Uzaktan bakınca bana hep çok sevimli görünüyordu ama dışı seni içi beni yakar misali, ahhh ahhh...
Sağ sağlim kavuşsak yavrularımıza keşke :26:

slm annişlerr yrn 32 haftamıza giricez biz... ayyy çok az kaldııı yaaaaaaaaaaa

Evet canım şaka maka ahhhh uhhh oram ağrıyo, buram ağrıyor, yok kabız yok mide, aman da tepikler isimler kıyafetler, beşikler dolaplar vs. vs. vs. derken zaman ne çabuk geçti değil mi :18::18::18:
Ben korkuyorum galiba :18::18::18:

Ahhh bu kaynanalar
Herkes dertli valla, üzülerek okuyorum.
Benim böyle sıkıntılarım yok henüz ama Adana ya gidersek 1,5 saatlik mesafede olacağız kayınvalidemlerle, bebeğim küçük diye sık sık gelirler heralde, kendi rahatsız olduğu için bebeğe bakamaz ama yinede yanımızda olurlar belki.
Şimdi uzağız sıkıntı yok zaten yılda bir görüşüyoruz, ama o zaman olurmuki diye düşünmüyor değilim :44:
Kızlar bence bunların derdi kıskançlık, oğulları artık bizi seviyor, bir dediğimizi iki etmiyor diye çekemiyorlar
Evlendiğimizin ertesi günüydü, küçük görümcem bana abim ne kadar değişmiş ne yaptında bu hale getirdin dedi gözünün içine bakıyor, ağzından çıkanı ikiletmiyor 30 senelik abimi tanıyamadım dedi kıskanç kıskanç.
Normalde eşim duygularını dışa pek vurmaz, sadece baş başa iken rahat davranır, hele ailesinin yanında daha bir dikkatlidir, sevmez öyle fazla samimiyet
Ama görümcem içinde tutamış bizi izlemiş izlemiş sonunda patladı. Pabucu dama gitti tabi eşim ona çok düşkündür normalde, ama artık ben varımmmmmm

kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…