2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ön tarf baldır dediğin neresi tam anlamadım, benim de dizden alt kısmıma girio baldırıma yaniilaç rahatlatıosa o da ii, inş. geçecek hepsi az daha dayanalım

Baldır kısmı yani diz kapağının üstü olan kısımın ön tarafı canım. Arkadan değil önden olan kısıma giriyordu. Gerilmeyle o tarafda düzelmiyor maalesef.. Bu kadar dayandıktan sonra zaten bunada dayanırız Ki sezeryan düşünüyorum 38 haftamda alırlar diye planlıyorum

nisaninannesi!!!!!! sizin odanızda çok şeker olmuş bayıldım....dolabıda ikeadan mı aldın onu merak ettim şifonyer ve beşik tanıdık ama dolabı görmmemiştim daha önce? bi de ne kadar çok eşyası var kızçenin:) benim oğluş çıplak kalacak bu gidişle anası hiç acele etmiyo:)

Vücuttaki magnezyum eksikliğinden oluşuyor ya kramplar bence ne kadar da rahatlatıcı egzersizler yapıyorsan da magnezyum kullanmalısın.

canım bende bu ilacı kullanıyorum hemde 3.ayımdan beri bende tek doz alıyorum ama geçenlerde kramplarım çok olunca 2 gün ikişer tane aldım bide bu ilaç sayesinde hiç kabızlık yaşamadım çok şükür

Son düzenleme:
kızlar bu göğüs yarası için kim ne biliyosa paylaşsın kardeşimin eşi yeni doğum yaptı göğüsler çok fena
bizlerde yaşamayalım çok zor o acı bilirim.

Geç gördüm ama belki birinden birini uygularsa faydası olur, internetten topladığım bilgiler bunlar ;

AYVA ÇEKİRDEĞİ (GÖĞÜS UCU İÇİN)
mucize gibi bişey olan ayva çekirdeğini anlatayım yapın bana dua edersiniz
son haftalarınızda kullanmaya başlayın asla göğüs yarası yaşamazsınız inşallah
4-5 ayva çekirdeğini küçücük bir kaseye ya da krem kabına koyun üzerine su ve dolapta bekletin
jelleşiyor bunu sürün göğüs ucunuza bebişe de asla zarar vermiyor ve silmenize de gerek yok

Göğüs ucu çatlaklarına TAHİN YAĞI iyi geliyor. Tahinin üzerinde biriken yağı sürüp göğüs pedinizi takıyorsunuz.

1. lansinoh krem( çok hızlı iyileşme sağlamıyor uzun vadede iyi maalesef)
2. silikon göğüs ucu - bebedor ve chiko aldım. chiko silokonu iyi fakat kötü kokusu geçmiyor bebeğim ağzına almadı, bebedor silikonu kötü biraz uyduruk fakat 1 gün bununla emzirdim ve göğüs uçlarım biraz olsun rahatladı.
3. göğüs kalkanı (philips) göğüs uçlarına sürdüğüm kremin, sütün hemen kurumamasını sağadı en etkili iyileşmeyi bu sayede yaşadım. herkese tavsiye ediyorum
4. pompa. ameda elektrikli pompa aldım ve bebeğim emerken daha fazla acı çekiyorken sağıp verdim öyle daha iyi geldi. ayrıca göğsümde kalan sütü de bu sayede boşalttım ve sertlik nedeniyle acı çekmem geçti.
5. inek sütünün kaymağını sürüp göğüs kalkanı ile birkaç saat beklettim
6. kendi sütümü göğsümün ucuna sık sık sürdüm ve kurumasını engelledim kalkan sayesinde hiçbir yere temas ettirmedim ve çok iyi geldi. hızlı iyileşme sağlıyor.tavsiye ediyorum.
7. bella nipple nurture butter diye üzerinde arı resmi olan bir krem buldum eczaneden. o da geyet iyi geliyor fakat göğüs kalkanı olmadan tüm sürdüklerim boş. o sebeple ne sürersem süreyim göğsüm tamamen iyileşene kadar her gün göğüs kalkanı kullanıcam.
1- saf zeytin yağı çok iyi geliyomuş her emzirmeden sonra göğsü temzileyip güzelce zetytinyağını sürebilirsin. Oradaki dokuları tedavi ediyormuş
2 - bildiğimiz tahinin kvanozun üstüne çıkan yağı olur ya,
o çok iyi geliyormuş çok kişiden okud
3- sarı kantoron yağı... hücreleri yeniliyormuş ve iyileşmeyi hızlandırıyormuş..
yara yanık tedavisinde kullanılıyor düşün ne kadar etkili olduğunu...
pişiğede çok iyi geliyormuş.. hatta birisi yazmış 4 çocuğumuda kantoron yağıyla büyüttüm
tek bir pişik bile olmadılar demiş

Evicap adındabir vitamin var onu delip gögüslerine sürüyorsun yıkamadan bebeği emziriyorsun hem bebeğin ağzının pamukçuk olmasınıda engelliyor.kim kullandıysa çok memnun kaldı

Teşekkürler verdiğin bilgiler için

Günaydın sevgi meleklerimmm

bu kaynana beni çocukla kafaya yedirtcek yahuuu erkekleri alıp kafasına geçirseim var. dün akşam biryere gittik cinsiyetini sordular kız dedim ay karnı hiçç kız gibi değil dediler bıktım şu laftan güldüm sadece. kaynanam valla çocuk çıkcak heralde ooo ay dedim taktın çocugaa.. kız oooooooooooo

Sorma şekerim benimde kayınpeder öyle. Sanki yanlış bir şeye anlayış gösteriyormuş gibi olsun diyen bile çıktı. Bi tersliyorum hiç demiyorum alınırlar gücenirler. Onlar insan içinde densizlik yaparlarsa bende insan içinde bozuyorum. O yüzden tırsıyorlar bana bulaşmaya :)) kötü gelinim yani :) deliliğim de tescilli sayılır benden rahatı yok hiç derdim değiller. Bide şimdi yazlıktalar haftada bir telefon samimiyetindeyiz. Herkese tavsiye ederim hanım olacağımız ortamlar başka deli olacağımız ortamlar başka :)

günaydın güzel ve kutsal anneler benim de kayınvalidem erkek delisi.. bana da aynı lafı sölüyo karnın erkek gibi doktor yanlış bakmıştır erkektir o erkektir diyo.. hayır anne boşuna bekleme kız o diyorum tamam ikinci inş erkek olur diyo.. kayınpeder ise tam tersi kızlar.. bi görseniz kendi babamdan daha iyi anlaşıyorum.. kayınvalidemle oturup edemediğim sohbeti onunla ederim.. eşime de söyledim ben senin babanı annenden daha çok seviyom diye.. neyse çenem düştü kızlar ben uyurken bile bu karnımdaki fare enerjimi emiyor gibi hiç dinlenemiyorum.. ki ev işi de yapmıyorum pek öle. hele ki bugün hava kapalı sabahtan bitik durumdayım.. siz de de oluyor mu bu bişi yapmasanızda yorgunluk durumu ?

insanı çileden çıkarırlar başka bi şey değil valla yaaa... ben kadına neler dedim çok istiyorsan sen doğur amaa yok gülerekte olsa lafını söylüyor illaaa bu sondu ama bidahakine daha sert bişeyler söyleyeceğim kesin.8. ayımdayım artık yaa kafayı bozmuş densiz

günaydınnn .... çok uykum varr artık sabahları erken kalkmak istemiyorum tatil istiyorum lütfeeeennn, doğum izni 6 ay olsun istiyorum

kendileri doğursunn bizden erkek bekliceklerine.. biz gayet mutluyuz kızımızlaaa :)) bende k.pederi severim ama oda başka şeylerde beni sıkar kocama laf edemez cevabını alamayacağı için bana sorar bişeyi deliririm.. ama yeri daha başka k.valideden...

bitkinlik yorgunluk oluyor canım bişey yapmak istemiyorsun bi halsizlik var gibi ya bu havalardan etkileniyoruz artık.. sabahları işe gelirken o yataktan kalkmak istemiyorum

günaydın kızlar..

bence eşinin telefonuna ulaşamıyosan iş yeri telefonunu al doğum olursa iş yerinde arasın onada bişi demezler herhalde gelir yanına merak etme:)

benimkilerde ilk cinsiyetini öğrenmeden kayın peder demişki kız olmasın erkek olsun oğlum tek kaynana bunu dedi bana bende dedim çok biliosanız aldırmasaydın bebekleri oğluna 4 erkek doğursaydın dedim ama nasıl bozuldular sonra kız olduğunu öğrendik oğlum ne dedi dio ne dicek kız die ölüodu muradına erdi dedim olsun bizim ikisine de ihtiyacımız var dio olsun ne acaba,anneme gittiğimdede komşuları geldi cinsiyet kız diorum olsun diolar yaa böle bişe varmı yaa insanlar ne manyak.

neyse kızlar sinirlendim haerkese günaydınDDDDDDD

günaydınnn .... çok uykum varr artık sabahları erken kalkmak istemiyorum tatil istiyorum lütfeeeennn, doğum izni 6 ay olsun istiyorum

ben de ben de doğum izni 6 ay olsun istiyorum. uyumak istiyorum.
şöyle iş yerine bi çekyat getirsem uyusam yapmur da yağıyor ohhhh...
anam 5 hafta daha nasıl işe gelcem .
Allah tan bikaç gecedir havalar serin de rahat uyudum artık bu halimizle ne kadar rahat uyunursa :)

6 ay işi iice kaldı bence Allah bildiği gibi yapsın onları zamları bi gecede çıkarıolar 1 yıl olmuş bizle dalga geçiolar sanki pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…