2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?

biraz pahalı gibi...ama malzemesi güzelse...mdf üstü parlak kaplama lake oluyor sanırım?bizim burada biraz daha uygun marangoz işleri..

sağol canım....sorma ölüyorum ağrıdan

canım kulak ağrısı için brine sordum işte anne sütü iyi gelirmiş,
1 cay kaşığı agrıyan kulaga geçiriyormuş.
ilk defa duydum paylaşayım dedim.
hamile birini bulmak alzım

ayyy kızlar neler olmuş sayfalardır bakıyorum yahu muhatap olmayalım diyoruz bu kayınvalidelerle olmuyor muhatap oluyoruz yine olmuyor yolup atıcaksın hepsini.işin şakası bir yana en makbulleri uzak olanları onada telefonla yetişiyorlar.iş yardıma gelince etmezler iş çocukları sevince herkesten çok hak iddia eder böyleleri kimse kimseye para vermek zorunda değil sonuçta ama yahu heves ya heves o da yoksa insan sinir oluyor. ben kayınvalidemnden çok kendi annemden bıktığım için onun derdi bana minnacık kalıyor sağolsun yine annem kadar kötülük etmedi bana o konuda hakkını ödeyemem.şimdiden şafak sayıyorum zaman geçsin eşim beni alsın buralardan gitsin diye

biraz pahalı gibi...ama malzemesi güzelse...mdf üstü parlak kaplama lake oluyor sanırım?bizim burada biraz daha uygun marangoz işleri..

uf ya neden kazıklıyolarki evet parlak lake istedim malzemesini en iyisinden istedim ne biliyim biran önce olsun bitsin istiyorum ama kazıklanmakta istemiyorum

canım kulak ağrısı için brine sordum işte anne sütü iyi gelirmiş,
1 cay kaşığı agrıyan kulaga geçiriyormuş.
ilk defa duydum paylaşayım dedim.
hamile birini bulmak alzım

ben de ilk defa duydum,çok şaşırdım...kendi göğsümü sıksam süt gelir mi ki:)sıkmak da tehlikeliymiş gerçi...mecburen antibiyotik alacağım,çare yoksağol canım önerin için...

aah ahh sorma cnnmm nolcak bende bılmyıorumm işin o tarafını dusununce sınırlerım bozuluyor ama baştan koymalıyız kurallarımızıı bı kere ıkı keree tolerans edersek hep karışırlar o yuzdn bastan cadılıkyapıcam nişanlılık surecımdekı gıbı kuzu olmayı düşünmüyorum valaa çok ezildim çünkü artık uyandım...bnmde kaynanam görümcem eşim için hep değiştin evlenince cumlelerı kurdular onu gectım arkadaşları bıle hala dahı dıolar .hala halaları bıle tuvalete bıze gelırdın gelmez oldun dıolar eşimee şaka gibi eşimde cvbını verıo artık evlıyım artık fln dıe ama anlamıyorlar maksat bıze laf sokuşturmak...amaaannn.. bklm zaman neler gösterecek cnm hayırlısı hep hakkımızda ama sunu bılır sunu derım o anda vermemız lazım cvplarını kı yapmasınlar tekrar sus sus olmuomuss bu işlerrr

Selam kızlar, bugün konu kaynana ve cinsiyet ayrımı anlaşılan. Allah kaynanadan çekenlere sabırlar versin. Ben eşimin sert tutumu sayesinde çekmiyorum. Yoksa kadın Hitler'in bıyıksız hali gibi. Canıma okuyabilirdi.

Cinsiyet konusuna gelince.. Erkekleri Allah yarattı da bizi uzaylılar mı getirdi. Ya biraz inancı olan insan bunun lafını bile etmez. Yıl 2013 oldu hala cinsiyet ayrımı yaşıyoruz. Üstelik cinsiyeti belirleyen erkeklerken kabak bizim başımıza patlıyor yine. Dünyada cinsiyetimizin adaletsizliğini fazlasıyla yaşıyoruz. Umarım öteki tarafta bu cinsiyet yüzünden çektiklerimizin mükafatı vardır. Ama erkeklere bakarsan orası da onlar için görünüyor huriler filan :) Bize de gilmanlar varmış güya ama onlar hakkında pek bişeye rastlamadım. Aman gerek yok gilman filan istemiyorum, nerde erkek var orda dert var arkadaş. Tek istediğim bu dünyada bize yaşatılan bu adaletsizliğin öteki tarafta tersine dönmesi. Anlasınlar bakalım kadın olmak nasılmış.

Size bi şey anlatayım anneler günü geçti bana eşim ağzının ucuyla bile kutlu olsun demedi. Daha anne değilsin adayısın dedi. Görümcem, kv falanda lafla bi tebrik etti. Sonra geçen gün görümcemin kızı babalar gününde 2 hediye alıcam dedi niye dedim dayıma da alıcam dedi. Bende herkesin içinde ama sakın dedim o daha baba değil. O bana öyle dedi hediye almadı bende ona almıycam. Sende bana anneler gününde. Hediye almadın dayında babalar gününde almıycaksın. Gülerek ama şakalaşarak kız 11 yaşında ne olduğunu şaşırdı ciddi mi şaka mı anlayamadı ama anasında babasıda gayet iyi anladı. Çocuğa dayına hediye al diyen öğreten onlar çünkü. Çok pis tuzağa düştüler hatta daha dün görümcemle beraber kayınpederin hediyesini kargo yaptık konu gene açıldı dedim açık açık kimse bana anneler günü hediyesi almadığına göre eşime de alınmayacak yoksa cıngar çıkarırım dedim. (Tescilli deliyim onlara göre ben) lafa sıra gelince sende benim kardeşimsin, sende bizim kızımızsın diyolar. E icraatta da ben hakkını arayan kıskanç evlat olabilirim :)

Valla zor bu işler canım, inşallah ben böyle sıkıntılar yaşamam, yaşarsamda ne yaparım hiç bilemiyorum, dışardan akıl vermek kolay oluyor tabi ama yaşamak çok farklı. Bazen eşim ailesi ile tartışıyor, ona bile kızıyorum onlar senin ailen yaşlı insanlar boşver, sen yinede kırıcı olma diyorum, gerçekten içimden gelerek söylüyorum, ailesi ile arası bozulsun, kopsunlar istemiyorum ama her zamanda haklı çıkıyor ve o zamanda daha çok üzülüyor.
o üzülünce bende daha çok üzülüyorum.
Eğer ilerde ben onun ailesinden biri ile kötü olursam hepsini siler atar diye korkuyorum.... Yapar valla, zaten dopdolu... bahanesi olur... Buna sebep olmak istemem o yüzden sesimi çıkarmam heralde, sineye çekerim gibi geliyor

merhabaaaaa
bi uyku halidir sormayın gitsin. ilk 3 ayıma dönedüm resmen

Aynı sorun bende de var. Sabah 7 civarı kalkıp bişeyler atıştırıp vuruyorum kafayı saat 11 civarı zor kalkıyorum. Uyusam uyurum bütün gün. Gece de kafamı yastığa koyduğum gibi gidiyorum. Halbuki hamile değilken uykuya dalmada çok zorlanırdım

kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?

Cnm naptın sen sakın yaptırma , ben 3300 e tam takım oda aldım, çok güzel dolabı 4 kapılı, 4 çekmeceli şifonyer, oyuncak kutusu üstü sandalye gibi anne oturma yeri, büyüyen karyola karyolanın altından anne yatağı çıkıyor bazalı yani.. Birde duvar rafı. He bir de karyolanın şahcibinliği var dörtbir tarafından uzun ahşap borular vs vs kurulsaydı tamamı resim paylaşacaktım ama yanlış gelen parçalar oldu geri gönderdim maalesef. Ve yaylı yatağı içinde , saten süslü uyku seti (çarşaf, yastık , süs yastığı , yan korumalıklar)

pavase ben küçükken hatırlıyorum kulağım ağırıyınca annem sütünü sıkmıştı ama geçmemişti
dr.gittik birde üstüne annem sütümü sıktım diyince dr.baya bir kızmıştı bunu yaptığı için
ilaç filan vermişti kullanınca geçti :)

zerre banada çok pahallı geldi kızların dediği gibi o fiyata komple bebek odasını alırsın

Maalesef canım marangoza keyfine göre sipariş verince fiyatlar öyle oluyor. Hele bide lake olunca işçilik kuruması falan o rakamlara geliyor. Sıkı pazarlık yaparsan 2500 e iner ama lake boyası yerine yağlı boyadan hallice bi malzeme kullanır. Ben inşaat mühendisliğim ama yıllardır ince işler ve otel mobilyası yaptırıyorum özel sipariş. Adamın maliyetleri yüksektir. Fabrikasına olmayınca öyle maalesef. Tavsiyem çok önemli değilse bir mobilya Mağazası'ndan standart fabrikasyon bişi al. Hem sen uyguna alırsın hemde karşı taraf para kazanır.

Selam kızlar..geçmişin birazını okudum ama hızınıza yetişemedim maaşallah ne çenebazsınız konu yine dönüp dolaşıp kaynanalar görümceler kızılcık sopalarına gelmiiş anlaşılan genelimizin derdi aynı. Saolsun benim kayınvalidecim pek bir şeye karışmaz. 7 tane görümcem var aralarında sadece en küçüğü haddinden fazla meraklı..çok soru sorup günün çetelesini ister durumda o kadarcık!Arada kendince iğneleyici laflar sokmaya çalışıyor ama her seferinde pişman ediyorum
Şimdiye kadar oğluşuma oda yapmayacaktım ama geçtiğimiz haftasonu olanlardan sonra kesin karar verdim oda yapacam!Baktım beğendim bile. Meltem mobilya-Classy boy modeli. Yorumlarınızı bekliyorum şekerler
Eki Görüntüle 733325

Zerre canım ben mobilyacılarla, marangozlarla çok sorun yaşadım şu ara. Ben de yaptırmak istiyordum modelini filan çizmiştim. Ama o kadar sorun yaşayınca ya istediğim gibi olmazsa diye vazgeçtim. Bi de o kadar para veriyosun sonuçta. Yani hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Sen bilirsin yine de. Ben heryeri lake olan odayı 3300 e aldım. Tam istediğim gibi değil belki, yani ben farklı bişeyler istiyodum ama en azından ne aldığımı biliyorum. Kötü bir sürprizle karşılaşmak daha kötü olurdu benim açımdan. Karar senin yine.

Son düzenleme:
merhaba kısslar nihayet çalışabilir raporumu aldım dün, bundan sonra işe geldiğim hergün kuzumla geçireceğim +1 gün anlamına geliyor doktorum oğlumu yine zayıf buldu, olsun buna şükür. 1700 gram olmuş oğlum. onun dışında bir sorun yok. bebeğim dönmüş annesiyle babasına kavuşacağı günü bekliyor, tabi biz de... doktoruma karnımda zaman zaman oluşan sertleşmeyi sordum, birkaç gün önce mevzusu olmuştu ya. kasılma ama ağrı yoksa sorun yok, dedi.
bu arada bu ay sonuna yeni evimize taşınıyoruz. evi aldığımızda oğlum daha ortada yoktu, inşaatın bitmesi ve teslimi ay sonunu buluyor maalesef. şu halimle haftasonları koştur koşturum haliyle. yok avizeydi, yok perdeydi... daha oğlumun mobilyaları da ortada yok, tanıdık bi marangoza kendi kafamıza göre yaptıracağız. ben sonra odayı çeşitli aksesuarlarla süslerim. büyükçe dolap ve şifonyer yaptırmaya karar verdim. bi de park yatak alıcam. oğlum biraz büyüyünce de direkt bazalı yatak alcam. büyüyen yataklar dar gibi geliyor bana, bi de açılınca güzelliği gidiyor gibi geldi. şu halleriyle çok güzeller, o yüzden kafam çok karışıktı bı-u konuda. ama en son buna karar verdim. daha çok eksiğimiz var ama ben de daha fazla zaman da yok güç de... bir kısmını internetten halledeyim diyorum artık. bende haberler bu kadar. geçmişi okuyamadım ama inşallah hepiniz çok iyisinizdir, melekleriniz daha da iyidir. malum bizde sıkıntı bitmez bu ara.

Canım oda takımı çok güzel bence

Herkese tünaydın arkadaşlar.Artık pek yazamıyorum.Çünkü bilkgisayardan motor sesi çok geliyor ve kafam kazan gibi oluyor.Çok rahatsız oluyorum.O yüzden tel. okuyorum ama giriş yapamadığım için yazamıyorum.Uykusuzluktan ölüyorum.Neredeyse otururken uyuyacağım.İlk 3 ayımdaki gibi aynıyım.

Canım doktorum benden istemedi.Senden belkş tedbir amaçlı istemiş olabilir.Aklına kötü şeyler getirme.

Canım çok güzel bence.Alırsanız bebişin güle güle kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…