- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.341
kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?
sağol canım....sorma ölüyorum ağrıdan
biraz pahalı gibi...ama malzemesi güzelse...mdf üstü parlak kaplama lake oluyor sanırım?bizim burada biraz daha uygun marangoz işleri..
canım kulak ağrısı için brine sordum işte anne sütü iyi gelirmiş,
1 cay kaşığı agrıyan kulaga geçiriyormuş.
ilk defa duydum paylaşayım dedim.
hamile birini bulmak alzım
bence çok pahalı . o fiyata herşey dahil bebek odası takımı alırsın.
Çok geçmiş olsun canım, umarım geçer en kısa sürede. Herbirimizin ayrı ayrı dertleri oluyor, ne zormuş bu hamilelik ya
Uzaktan bakınca bana hep çok sevimli görünüyordu ama dışı seni içi beni yakar misali, ahhh ahhh...
Sağ sağlim kavuşsak yavrularımıza keşke :26:
Evet canım şaka maka ahhhh uhhh oram ağrıyo, buram ağrıyor, yok kabız yok mide, aman da tepikler isimler kıyafetler, beşikler dolaplar vs. vs. vs. derken zaman ne çabuk geçti değil mi :18::18::18:
Ben korkuyorum galiba :18::18::18:
Ahhh bu kaynanalar
Herkes dertli valla, üzülerek okuyorum.
Benim böyle sıkıntılarım yok henüz ama Adana ya gidersek 1,5 saatlik mesafede olacağız kayınvalidemlerle, bebeğim küçük diye sık sık gelirler heralde, kendi rahatsız olduğu için bebeğe bakamaz ama yinede yanımızda olurlar belki.
Şimdi uzağız sıkıntı yok zaten yılda bir görüşüyoruz, ama o zaman olurmuki diye düşünmüyor değilim :44:
Kızlar bence bunların derdi kıskançlık, oğulları artık bizi seviyor, bir dediğimizi iki etmiyor diye çekemiyorlar
Evlendiğimizin ertesi günüydü, küçük görümcem bana abim ne kadar değişmiş ne yaptında bu hale getirdin dedigözünün içine bakıyor, ağzından çıkanı ikiletmiyor 30 senelik abimi tanıyamadım dedi kıskanç kıskanç.
Normalde eşim duygularını dışa pek vurmaz, sadece baş başa iken rahat davranır, hele ailesinin yanında daha bir dikkatlidir, sevmez öyle fazla samimiyet
Ama görümcem içinde tutamış bizi izlemiş izlemiş sonunda patladı. Pabucu dama gitti tabi eşim ona çok düşkündür normalde, ama artık ben varımmmmmm
aah ahh sorma cnnmm nolcak bende bılmyıorumm işin o tarafını dusununce sınırlerım bozuluyor ama baştan koymalıyız kurallarımızıı bı kere ıkı keree tolerans edersek hep karışırlar o yuzdn bastan cadılıkyapıcam nişanlılık surecımdekı gıbı kuzu olmayı düşünmüyorum valaa çok ezildim çünkü artık uyandım...bnmde kaynanam görümcem eşim için hep değiştin evlenince cumlelerı kurdular onu gectım arkadaşları bıle hala dahı dıolar .hala halaları bıle tuvalete bıze gelırdın gelmez oldun dıolar eşimee şaka gibi eşimde cvbını verıo artık evlıyım artık fln dıe ama anlamıyorlar maksat bıze laf sokuşturmak...amaaannn.. bklm zaman neler gösterecek cnm hayırlısı hep hakkımızda ama sunu bılır sunu derım o anda vermemız lazım cvplarını kı yapmasınlar tekrar sus sus olmuomuss bu işlerrr
merhabaaaaa
bi uyku halidir sormayın gitsin. ilk 3 ayıma dönedüm resmen
kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?
Selam kızlar..geçmişin birazını okudum ama hızınıza yetişemedimmaaşallah ne çenebazsınız konu yine dönüp dolaşıp kaynanalar görümceler kızılcık sopalarına gelmiiş anlaşılan genelimizin derdi aynı. Saolsun benim kayınvalidecim pek bir şeye karışmaz. 7 tane görümcem var aralarında sadece en küçüğü haddinden fazla meraklı..çok soru sorup günün çetelesini ister durumda o kadarcık!Arada kendince iğneleyici laflar sokmaya çalışıyor ama her seferinde pişman ediyorum
Şimdiye kadar oğluşuma oda yapmayacaktım ama geçtiğimiz haftasonu olanlardan sonra kesin karar verdim oda yapacam!Baktım beğendim bile. Meltem mobilya-Classy boy modeli. Yorumlarınızı bekliyorum şekerler
Eki Görüntüle 733325
sağol cnm...bakayım ama bi türlü cesaret edemiyorum ordan almaya...hani başka şeyler tamam da bu yataktı arabasıydı onları illa bakmam görmem lazım
kolay gelsinn...bizde de aynı dert olacak sanırım temmuzda fln bakalım...nerdeyse doğurmama yakın ev taşınacak yerleşecek nası olacak bilmiyorum...ve iki taraftan da yardım almıycaz biz öyle konuşuldu daha doğrusu tartışıldı...benim annem istenmediği için ben de karşı tarafı istemiyorum...zaten onca şeyden sonra !
bu arada bir kişi hariç kimse cevap vermemiş kızlar nolur söyleyin çocuk kardiyolojisine giden var m ı ayrıca bebeğin kalbini göstermek için ??? doktorunuz istedi mi böyle bişey ??? benim ki neden istedi acaba bi sorun mu gördüüü :44:
Selam kızlar..geçmişin birazını okudum ama hızınıza yetişemedimmaaşallah ne çenebazsınız konu yine dönüp dolaşıp kaynanalar görümceler kızılcık sopalarına gelmiiş anlaşılan genelimizin derdi aynı. Saolsun benim kayınvalidecim pek bir şeye karışmaz. 7 tane görümcem var aralarında sadece en küçüğü haddinden fazla meraklı..çok soru sorup günün çetelesini ister durumda o kadarcık!Arada kendince iğneleyici laflar sokmaya çalışıyor ama her seferinde pişman ediyorum
Şimdiye kadar oğluşuma oda yapmayacaktım ama geçtiğimiz haftasonu olanlardan sonra kesin karar verdim oda yapacam!Baktım beğendim bile. Meltem mobilya-Classy boy modeli. Yorumlarınızı bekliyorum şekerler
Eki Görüntüle 733325
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?