- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.281
benimkilerde ilk cinsiyetini öğrenmeden kayın peder demişki kız olmasın erkek olsun oğlum tek kaynana bunu dedi bana bende dedim çok biliosanız aldırmasaydın bebekleri oğluna 4 erkek doğursaydın dedim ama nasıl bozuldular sonra kız olduğunu öğrendik oğlum ne dedi dio ne dicek kız die ölüodu muradına erdi dedimolsun bizim ikisine de ihtiyacımız var dio olsun ne acaba,anneme gittiğimdede komşuları geldi cinsiyet kız diorum olsun diolar yaa böle bişe varmı yaa insanlar ne manyak.
neyse kızlar sinirlendim haerkese günaydınDDDDDDD
kızlar,milupaya üye olmuştum doğum öncesi tanıtım ürün paketlerimiz bir de uzun askılı bir çanta göndermişler bugün geldi haaa bir de indirim kuponları var içinde .bebek bakım kitabına göz gezdiriyorum biraz,faydalı bilgiler var özet geçilmiş bilmediğimiz ya da dikkatimi çeken konular olursa özetin özetini yazarım size arkadaşlar.
Kizlar biraz dertlesmek istedim kendimi cok yalniz hisssettim birden esim 6 aydir issizdi cok guzel bir yerde is buldu ve dun basladi maasida cok cok iyi olacak ama ben yinede tedirginim ilk 3 ay deneme suresinde tel. Yanina alamiyor yasak ve bu 3 ayda goze batmamasi izin falan almamasi gerekiyor bana birsey olsa onun haberi olmayacak yani burda benim bir tane akrabam bile yok cok zor ya muhakkak bulurum birini yanima birsey olmus olsa tabiki ama bu ilk bebegimiz ve beklnen bir bebek istedigim birinin ozellikle esimin yanimda olmasini cok istiyorum...tek basima yemk yedim sekerimi olctum 207 cikti buda beni sinir ediyo bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum sekerden dolayi 3 tane biber dolmasi ve yogurt yedim dolmalarda kucuktu sekerim cikmasin diye doymadan kalktim ya sofradan stresden mi cikiyor anlamadim ki guzel haberlerde var cocuk odamiz hafta sonu geldi esim kurdu ben esyalarini yerlestirdim resim telefondan girdigim icin koyamadim bilgiseyardan deneyecegim saat 10 olsunda esim gelsin diye bekliyorum( oylee biraz karisik anlattim ama:)
selam canım bende bu ilacı kullanıyorum..doktorum bunu ilk verdiğinde günde 2 adet demişti ilk zamanlar dediği gibi kullandım ama sonra fazla olabileceğini düşündüm.Daha sonra doktorumu değiştirdim ona da sordum 1 yeterli dedi.uzun zamandır 1 adet kullanıyorum.geçenlerde iki sabah arka arkaya sol bacağıma kramp girdi.acaba yetersiz mi geliyo diyo aklıma takıldı???
arkadaşlar kramplara ben kendimce bi çare buldum belki sizde de bi işe yara deneyin derim
kramp gireceğini anladığım anda bacağımı uzatıp ayak parmaklarımı kendime doğru çekiyorum hemen krampı engelliyor. ama kramp sonrası bacakta bi ağrı kalıo ya o bi süre luo, en azından o bikaç dakika süren ama ömrümü yyen kramplardan kurtudum bi aydır falan.magnezyum kullan demişti doktorum, hiç kullanmadım şimdye kadar gerek duymadım umarım sizde de işe yarar
Günaydınlar
Bugün çok zor işe geldim. Evimizi taşıyıcaz akşam toparlanmaya başladık. Hergün 1 oda toplayacağız. Dün salonu hallettik.
Ama zormuş yaaa...
Günaydın sevgi meleklerimmm
bu kaynana beni çocukla kafaya yedirtcek yahuuu erkekleri alıp kafasına geçirseim var. dün akşam biryere gittik cinsiyetini sordular kız dedim ay karnı hiçç kız gibi değil dediler bıktım şu laftan güldüm sadece. kaynanam valla çocuk çıkcak heralde ooo ay dedim taktın çocugaa.. kız oooooooooooo
HAYYY allahım ya bunlara denecek laf kalmadı gerçektenn sinirden gülesim geliyorr.. aynen o olsuna aklım hayalim almıyor.. çok şükür rabbim nasip etmiş bu güzelliği olsun da ne oluyor yaaa alaalala..
bende çok sinirliyim eşime sabah konuyu açtım boşver takma dio gidip onu boğasım geldi
allah kolaylik versin cnm cok zor... ben de yeni tadilattan ciktim sanki uzerimden tir gecti oyle yorgunum...sen bide calisiyosun yokmu sana yardim edecek kimsen
6 ay işi iice kaldı bence Allah bildiği gibi yapsın onları zamları bi gecede çıkarıolar 1 yıl olmuş bizle dalga geçiolar sanki pislikler
insanın durup durup aklına gelio demiD benimde öle,sabah eşimde işyerinde kavga etmiş bi arkadaşıyla aradım nasıl sinirli siyaset mevzusundan, boşver ne karışıosun dedim bana kızdı sende başlama die D kaşımışlar benimkini serviste bu da patlamış,ben çok liberalimdir herkesin görüşü kendine der geeçerim ama eşim pek öle olamıo sabredio patlıo kavga ettiği kişi iktidar yanlısı ağır laflar etmiş artık benimkide dayanamamış inşallah büyütmez olayı benimki,şimdi konuştukta moralim bozuldu
gunaydnn kızlar....ayyy ne erkek merakıymısss kndılerı dogursaymısss bırer çocuk daha :) bnmkıler nötr kız erkek hc farketmezz tepkıszler...bn hamıleymısmm bı torunları olucakmıss umurlarında degıl...ama kaynanamm ağzını acar boyuda uzunmuss babasına bnzemıss dıyo:) bogasm gelıyoo ya kadını....hcbıtarafı bna bnzemıcek kadına gore heralde bn taşıyıcı anneyım ya...bı b.k yptgı yokk cene desenn bol...
Günaydınlar
Bugün çok zor işe geldim. Evimizi taşıyıcaz akşam toparlanmaya başladık. Hergün 1 oda toplayacağız. Dün salonu hallettik.
Ama zormuş yaaa...
Ay canım bana bu kız-erkek muhabbetini eşimin babanesiyle dedesi yapıyor yaşlı insanlar çok sert de çıkamıyorum veriyorum cevabını ama her seferinde aynı mevzu... Biz altlı üstlü oturuyoruz dede hastanedeydi yeni çıktı geçmiş olsuna birileri gelmiş cumartesi ben de indim. Neyse bebekten açıldı mevzu kızmı erkekmi falan kız dedim misafir teyze ayy ne güzel benim hiç kız torunum yok dedi. Dede hemen atladı erkek olsaydı benim adımı koyacaklardı ama... Hey Allahım ya neyse orda konu kapandı misafirler gitti. Babanne bu kez anlatıyor karşı komşu vardı bebeği daha 1,5 yaşında ikinciye hamileymiş bu erkek olursa bidaha yapmıcaklarmış dedi. Tepem attı bu devirde varmı böyle zihniyet ya erkeği bulamazlarsa doğurcakmıymış her sene dedim. Yaşlı başlı insanlar 85 yaşında uğraşmak çok daha zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?