2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HAYYY allahım ya bunlara denecek laf kalmadı gerçektenn sinirden gülesim geliyorr.. aynen o olsuna aklım hayalim almıyor.. çok şükür rabbim nasip etmiş bu güzelliği olsun da ne oluyor yaaa alaalala..

bende çok sinirliyim eşime sabah konuyu açtım boşver takma dio gidip onu boğasım geldi

Günaydın ağustosun en güzel anneleri Hepimizin günü güzel geçsin...

Canım ne zaman üye olmuştun? Ben kaç ay önce üye oldum hala gelmedi paket o yüzden soruyorum.

Eşinin işi hayırlı olsun canım doğumda mutlaka izin verirler sen şimdiden kafana takma. İşyerini ararsın söylersin keyfi bir izin değil bu sonuçta.

Canım sen bi şekilde krampları atlatıyorsun ama magnezyum eksikliğini gidermiyorsun ki. Kullanmaman doğru değil senin depon tamamen tükenirse doğumdan sonra bebişine bakacak gücü bulamazsın içmelisin bence

günaydınnnnn

boşverin kızlar ya istediklerini desinler çok biliyolarsa oturup erkek doğursunlar
benimki erkekte ne oluyo sanki bi halim hatırım bile sorulmuyo bi çöp bile almadılar
boşverin erkek olsa onada bi şey bulurlardı takacak

Günaydınlar
Bugün çok zor işe geldim. Evimizi taşıyıcaz akşam toparlanmaya başladık. Hergün 1 oda toplayacağız. Dün salonu hallettik.
Ama zormuş yaaa...

allah kolaylik versin cnm cok zor... ben de yeni tadilattan ciktim sanki uzerimden tir gecti oyle yorgunum...sen bide calisiyosun yokmu sana yardim edecek kimsen

Günaydın kızlar.. herkese güzel bir gün diliyorum..

ben de kaynanamın yanında erkekler dayıya benzermiş inşallah oğlum dayısına benzer onun gibi maviş sarışın olur,yakışıklı, ahlaklı olur diyorum.. kadıncağızın içi gidiyor amcalarına benzermiş belki.. yok erkekler dayıya benzer diyorum. kadın yazık üzülüyor. hep dua ediyorum zaten inşallah oğlum bizim tarafa benzer :) bir sürü oğlu var bir de benim oğluma göz dikmiş hiç heveslenmesin

Ay canım bana bu kız-erkek muhabbetini eşimin babanesiyle dedesi yapıyor yaşlı insanlar çok sert de çıkamıyorum veriyorum cevabını ama her seferinde aynı mevzu... Biz altlı üstlü oturuyoruz dede hastanedeydi yeni çıktı geçmiş olsuna birileri gelmiş cumartesi ben de indim. Neyse bebekten açıldı mevzu kızmı erkekmi falan kız dedim misafir teyze ayy ne güzel benim hiç kız torunum yok dedi. Dede hemen atladı erkek olsaydı benim adımı koyacaklardı ama... Hey Allahım ya neyse orda konu kapandı misafirler gitti. Babanne bu kez anlatıyor karşı komşu vardı bebeği daha 1,5 yaşında ikinciye hamileymiş bu erkek olursa bidaha yapmıcaklarmış dedi. Tepem attı bu devirde varmı böyle zihniyet ya erkeği bulamazlarsa doğurcakmıymış her sene dedim. Yaşlı başlı insanlar 85 yaşında uğraşmak çok daha zor :)

insanın durup durup aklına gelio demiD benimde öle,sabah eşimde işyerinde kavga etmiş bi arkadaşıyla aradım nasıl sinirli siyaset mevzusundan, boşver ne karışıosun dedim bana kızdısende başlama dieD kaşımışlar benimkini serviste bu da patlamış,ben çok liberalimdir herkesin görüşü kendine der geeçerim ama eşim pek öle olamıo sabredio patlıo kavga ettiği kişi iktidar yanlısı ağır laflar etmiş artık benimkide dayanamamış inşallah büyütmez olayı benimki,şimdi konuştukta moralim bozuldu

gunaydnn kızlar....ayyy ne erkek merakıymısss kndılerı dogursaymısss bırer çocuk daha :) bnmkıler nötr kız erkek hc farketmezz tepkıszler...bn hamıleymısmm bı torunları olucakmıss umurlarında degıl...ama kaynanamm ağzını acar boyuda uzunmuss babasına bnzemıss dıyo:) bogasm gelıyoo ya kadını....hcbıtarafı bna bnzemıcek kadına gore heralde bn taşıyıcı anneyım ya...bı b.k yptgı yokk cene desenn bol...

hee benımki erkek te noluyor daha yavrumun kokusunu duymadan herkes ikincisi belki kız olur diye 2. yi yaparsın dedi:)
zaten istiyorum 2 kardeş olmasını sanki onlar demese yapmıcam.
kimsenin umrunda değil yavrum da ben de herkesin dilinde yardıma ihtiyacın var mı?
herhalde var bi tas yemek yapıp getirmek için bu soru mu sorulur?daha evımde 1 çorba yapmış olan yok.
olsunn ben oğluşumada kocamada kendime de bakarım Allah kimseye muhtaç etmesin ...
atomm karınca olurummm....

yavrumun minik tepikleri yeter beni mutlu etmeye başka kimse gölge etmesin...

6 ay işi iice kaldı bence Allah bildiği gibi yapsın onları zamları bi gecede çıkarıolar 1 yıl olmuş bizle dalga geçiolar sanki pislikler

Anne adaylarının sabırsızlıkla beklediği doğum izni düzenlemesi için son söz Başbakan Erdoğan'ın...

İlgili Haberler

6 ay doğum izni için kritik saatler!
Doğum izni hala mecliste bekliyor
Doğum izni ve erken emeklilik konularında son gelişmeler!
Erken emeklilik ve doğum izni ile ilgili son düzenlemeler
Doğum izni ve erken emeklilik konularında sona gelindi

Anne adayları ile doğum izninde olan anneleri yakından ilgilendiren düzenlemeyle ilgili son söz Başbakan Erdoğan'da!

Doğum izni için geri sayım başladı! Doğum iznini 6 aya çıkaran yasal düzenleme için tüm çalışmalar tamamlandı. Bakanlar Kurulu'nda ele alınacağı belirtilen düzenlemeyle ilgili Bülent Arınç ise herhangi bir açıklama yapmadı!

Doğum iznini 6 aya çıkaran düzenlemenin Bakanlar Kurulu'nda ele alınacağı belirtilmişti ancak herhangi bir açıklama yapılmayışı anne adaylarını ve doğum izninde olan anneleri endişelendirdi.

FATMA ŞAHİN AÇIKLAMIŞTI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, doğum iznini 6 aya çıkaran düzenlemeyle ilgili tüm çalışmaların tamamlandığını ve Bakanlar Kurulu'nda ele alınacağını açıklamıştı.

Doğum izni erdoğanın masasındaymış.. onun masasınaaaaaaa ......

HEPPP BÖYLEEE KANDIRILIYORUZZZZ

Son düzenleme:

ayy evett yaaaa durup durup aklına gelio kadın bide her seferinde olayı yenilio daha dün gece patlattı gene aynı laflarıı ıyyyyyyyyy eyvah eşinin işi zorrr inş. büyütmez cnm... onlara sinirliykende hiç yaklaşılmıyor

valla canım bende bu ara çok takıyorum onlara eşim hevesli hevesli garıbım odayı nasıl yaptığımızı anlatıp duruyo tellerde badana yaptık kağıt yaptık ıkımız bırakın bı yardım edelım demeyı görmeye bıle gelmedılerben burda yalnızım ailem ve bütün arkadaşlarım uzakta bunu bılıyolar bıtek onlar yakın ama hiç bi faydaları yok çok şükür bebeğin odası için herşeyi aldık en son ıkı hafta önce avizesini biz alalım dedi dün telde ağzını aramak için bitek o kaldı işte falan dedim hiiiiçççç onu zaten ben alcaktım falan demedı anlayacağınız oda kaynadı aradı:2:şimdi bugün tüllerim gelmiş englısh homedan yaptırmıştım bıde halım küçük geldi daha büyüğünü almak için gidicem dedim ki kayınvalidede araba var hiç beraber gidelim ben senı götürürünm bile demıyo taksıyle gidip gelcem şimdi off ne çok konuştum kızlar ya kusura bakmayın ama hamılelık farklı bişey çok duygusalım

töbe yarabbim yaaaa nedenirr bunlara biri bana söylesin lütfen kaynanamı çok kötü bozmak istiyorum öyle dedim böyle dedim bozulamdı daha ağırını istiyor sanırım :)))) harbiden zihniyete bak bu erkek olursa bidaha yapmıcaklar.. 10 tane kız olsa genede erkek için doğuracakmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…