2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

erkeğe çocuk dendiğinide burda senden öğrendim cnm yaa çok tatlısın ama kendini nie geriosunki boşver konuşsun zamanı gelince vur lafını oturt benim gibi benimkiler 4 çocuk aldırmış bide bana oğlum tek erkek olaymış dio dedim aldırmayaydında doğursaydın senin hatanı ben mi temizleyim hem oğlunda bende kız die ölüoduk dedim ki hayatta tahammülüm yok cinsiyet ayrımına ne mallar yaa ben 1 yıl tedavi gördüm ölümden döndüm ameliyat oldum çocuğum olmadı kız erkek ayrımımı olur yaa Rabbim ne verirse işlerine gelincede başka şeylere Allahın takdiri derler eee nerde bunun dini Allaha şirk koşmak bu bizim elimizde mi sanki erkek yada kız olsun demek Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin ayrım yapanda aptaldır hıh

dogru kızzz bidee lafları taşıyorum valla içim taş oldu hepten kızım sıkışcak onun yuzunden :)) ya ben öyle yada boyle sokuyorum lafları o ama yalıooo dediğin gibi yarabbi şükür dioki 8. ayıma girdim gene dün aksam aynı seyı soyledııı ben napcamı bılemedm.. zayıf noktası çiçekleri ıyy diorum balkonda amma yer kaplıoalrr çok kötüler dökülüo yaprakalrı hıc sevmem cıcegı dıorum gıcıklıgına. değme benim çiçeklerime ablanlarda öyle dio die gülüooo sinir olsada. bu zamana kadar kavga etmedık cıcekelrım ıcın ederız bak laf soyleme dıe guluoo... naparsın sennn söyleeee neresınden vurayım bukadını sinirden gülüyorummm duygularım bile sapıttııı

kızlar bu çalışabilir raporunu almakla iyimi yaptık kötü mü bilmem.
elim kalkmıyor zorlanıyorum işte ben ya. sersem gibiyim

nedir bu kaynanatörlerden çektiğimiz bilmiyorum ki :))) şeytan diyo ara saydır da Allah'tan korkuyorum yoksa kimseyi taktığım yok..

kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?

şifonyer ve dolap 3bin çok fazla hayatım hemde imalatçı kendin yaptırıyorsun bak ben Hoşgeldiniz
bu verdiğim linkten aldım.antalyada sanayinin içinde hem imalatçılar hem showrumları var.bebek odası takımını sifonyeri,beşiği (büyüyebilen),3kapılı dolabı hepsi 1700 tl hemde istediğin şekilde içinide tasarlattır istediğin değişikliği yaptırabiliyorsun.henüz gelmedi eve haftaya gelicek ama resmi var koyayım bi bak.

aynen cnm katılıorum bana kilo almışın dedi annemlerdeyiz komşu almış diorum sende almışın o geri veririm dedi dio yaa az durduk kendi 85 kilo meyve çıkardı annem ye dedi ayy şiştim yemeyim dedi kilo da çokm takıntılıdır göbeğinde almış başını gitmiş beni mi kıskandın yarışıon dedinDDD aa o kadarda deil dioDD

ayyy inanmıyorum cnm nasıl benziolar 29 haftalıktım anneme gittiğimde yaa daha dioki bi ayın kaldı senin yaa ne 1 ayı diorum ramazanın başında doğar dio aptallll beni delirtti dedim 5 ağustos dünde yine eşime dioki erken doğum ihtimali varmıı manyak kadın dedim yaaa başıma iş getirecek Allah korusun Rabbim bunun dilinden korusun bi de dioki gözleri babannesine benzesin gözleri mavi bunun ama iri kiprikli falan deil sadece mavi ama benimde gözlerim iri kaşlarım karadır güzeldir yani bende dedim annesi dururken kimseye benzemez inşallah dedim Rabbime ağır varmaz inşallah

Benim kaynanam ve halası falan çocuk diolarr bendee onalrdan duydum canmm.. insanı erkek evlattan sogutacaklar .. bende diorum biz cok kız istedik çok şükür rabbım gonlumuze göre verdı dıorum.. yok kızlar cok cekıomuss elin p.ç gidiomuş.. madem babam nie beni oğluna verdi vermeseydi dedim.. hem ben çekiomuyum herkes çekecek die bişey yokkk.. çekecekse erkekte ceker ne o yanii... çalışmaya geldimi kız erkek ayrılıyormu şimdiii hangisi dmeiş bana sen kızsın calısma oglum sana baksın die... etrafındaki herkes yatıo ama bi ben calısıorum. oğlun dese ya çalışma dieee.. bk nerden nereye atladım sinirden.. içine atıp dolmak çok kötüü.. ben dolduruorum birden patlıorum cok kötü oluooo... rabbim ne güzel vermiş dimii bizlere bu güzelliği sizi ne ilgilendirirr yaparken sana sordum alalala..

hanimiş pıntırış mı dıyo ay canım ya güldüm valla kusura bakmasinirlerimizi o kadar bozuyokı bu ınsanlar ne hallere geldik bende senın gibiyim bı ınsandan soğuduysam bir daha afedersin sittin sene görmek konuşmak istemem napalım eşlerimizi seçtik ama anne babalarını seçemıyoruz maalesef

seni o kadar iyi anlıyorum ki u anda onların tavırları aldıkları dediği her cümleye sinir oluyorsun ama akinleş canım benim insanın elinde olmuyor biliyorum ama sana bişey olsa böylelerinin üzüleceği yok yine kendimize kendimiz zarar vermiş oluyoruz. bunlara her lafı de anlamaz salağa yatar kafalarınma bile takmazlar çünkü bizi sallamıyorlar akıllarınca. belliki duygu sömürüsünü çok seviyor eşini araya koyacağıuna kendin ver cevabını ne de olsa eşinin ne yazık ki annesi ve eşin kıyamayacak.benim annemde aynı senin kayınvalide bana erkek doğuramadın mı dedi kızdan hayır mı gelirmiş diyor embesil dedim içimden. hasta olduğunda 27 gün hastanede ben baktım düşün birde.çöp alıp sağ aldımn diye övünmesine fırsat verme sakın. diyorum ya şimdi çocuklarımızı sevmiyorlar doğurunca bizden çok seviyor gibi yapacaklar karışarak. ben geldiğimden beri doğru düzgün yemek yiyemedim evde yarı açım desem yeridir kendi annem birde düşün. öfkeden gebertesim gelmiyor desem yalan olur. para şey gibi cimrilikten bişey almaz ben alsam benden önce biter sıra gelmez kardeşime yedirmekten. eşim ev tuttu etti depozito komisyon evin boyası taşıma parası birde bebek masrafları derken sıkıştı çocuk sormuyor bile yetti mi parsı diye.neymiş hacılığa gideceklermişde param yetmezse arabayı satıcam diyor sinirli sinirli niye siz vermiyonuza getirerek bana sabah. boğsam az gelir o kaar yani öfkem.salak gibi bana dün o kıyafetler sıkı sıkı giydiğin utanıyorum sen yanımda yüyürken dedi ökz işte naparsın görende babasız çocuk sanar lafına baksa.offf off bir bitse şu dertler hamilelik hayırlısıyla alsak kucağımıza ben kapıyı kapatıp oturucam evimde bunların yüzünü görmeyeceğim ya o günleri düşünüp mutlu oluyorum şimdiden

hay allahım yaaaaa hay allahımm bizimkininde ağzında b.görümemle hep aynı şeyyyy erken dogmasın hazırlanalım artık. yok diorum 37 den once dogurmucam hem kızım daha kanala girmedi keyfi ii diorum belli olmaz o allah korusun bianda döner doğururmusum. ooktorum risk yok dio dedim o gene dicek bişey bulduuu 40 kere söyleye söyleye beni bi erken dogrutsun kafasına kakmayan ne olsunn erken dogum olursa dıe dıe dogurttun ya beni derim allah korusunnn amaaa.. görümcem 34. haftada dogurmus oyle olursam 3 haftam kalmıss ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... bende bikere öyle bi benzetme oldu annesine yada babasına benzıcek bız varken gidip kime benzıcek die susturmustummm çenesini

kız senin burcun ne bana çok benzion bende öle kendimi dolduruorumDD

gül canm güll vallaa cunku bende cok gülüorum pıntırışta kız oldugu için erkek olsa çüklü die sevcekkk.. yazık onaaaa
cok bozuyolar cnm eşinle olsan sakin hayat geçırceksnnn ama boyle onalr yuzunden onunla aram acılıooo... aynenn hiç göresim gelmez amaaa mecburr

Canım sen artık iki canlısın.Bu kadar düşünüp kendinide bebişinide lütfen huzursuz etme.Evet sinir ediyorlar.İnsanın boğası geliyor.Ağzına ne geliyorsa söylemek istiyor.Ama iş biraz eşlerimizde bitiyor.Onlar ağızlarının payını verseler bu kadar konuşamazlar.Lütfen bu kadar düşünme.

Canım içine hangi isim siniyorsa onu koy.Kimsenin dediğine bakma.Mesela bende kızımın adını ela koyacağım.Benimde annem hiç beğenmedi.Ama ben ve eşim sevdik.İkinizde ortak bir noktada buluşursunuz.

dün sipariş verdim bugün geldi park yatağım akşam heyecanla kuracağız inşallah kurabilirsekDD beceriksiz eşimle

ela ismi cok güzel canım bence.

canım benim ben cok verdim cevabımı veriorumdaaa amaaa sallamıyor deli oluyorum sallasaydı aynı seyelrı gun asırı soylermıydııı.. akrep burcu zaten kendıne zarar verir. hep kendımı yiorum o boyle sacmaladıkcaaa cunku o laflarımı onemsemeyıp diceni dioo.. kıyafet konusunda alma tek basınaa dıodum hıc bakmıosun dıodu on keremı bakayım hergelene gosterıosun katlıosun usenmıosunda gordugum seylere gene gene neden bakayım dıodum ıstemıorum almaaa.. anlamadı kocama dedi alma dieee hopp aglamaya baslamıss. onu gordu yaa bıdahaaa hıc bısey demez oldu annesıne. annesi beni dinlese yapma alma deme dediklerimi bukadar uzatmıcam.. rahtsız oluorum ıste bıseyı bıkere de yap susss ... kızımın odasını boyucaktık kalkmıs ertesı gunu boyacı bulmus kocamı arıoo eeee boyacı buldum 50 lira anlastm yaptırayıom.. onun yapıcam lafına güvenmem cunku bızım ustumuze kalır. dedim eminmiisn 50 tl omu ödücek. yarısını biz vercekmısız dedii.. isterse 5 tl olsun hayatta vermemm benmi dedim ona boyacı tutsun die. hem kaasına göre tutuo hemde yarı parasını bıze verditçe.... doğum hediyesi cam balkon yaptırayım istionuz dedi kocama sorayım dedim olur dedi tmm dedim bende. geçen kocam dio yaptıralım tmm yaptırın dedi ee sen yaptırmıcakmıydn dedi ben vazgectım dio gülüooo şok oldum sonra ne dusunduyse tmm yaptırın verırım parasını dedi.. eksik olsunn sonraaa yaptıralım bize ödetsin.. offfffff içim ne şişmiş yaaaaaa

yuhhh yaaa kız evladın olsun başında taşııı annenın lafına bakkk pesssssss yazık valla yaaaaa cnm nedicemi şaşırdımm

canım sımdıden karısıo kı dogurunca hıc dusunemıorum. yok kulagını deldıremezsn ızın vermeyız yok oyle yapamazsn. sizemi sorucaz yapınca görürsünüz demiştim. yani benim doğurunca kapımı kapayıp oturma ımkanı myokk ((((((( kuzumu ona teslim edicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…