- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.381
güzel bak buuuu bidahakine annen seni neden ÇOCUK doğurmamış diyeyim... yaaa kız neler dedim anlamıooo odunnnn dicem şimdi çok istiosan sen doğur çocuk dedim.. çocuk kelimesinden tiksindim sayesinde erkektir o yaaaa.... valla çıldırıyorum durdugum yerde boşu boşuna kendimi geriyorum götünde pireler uçuşuyodur onunnn.. ama hepp kocammmm ağlayacak die bi laf etmio. bu sefer ben ona anasını anlatınca bunalıo hemen.. okadar msj yazdım bana okey deip baska sey yazmıs bunu görünce hepten tepem attı dalga geçer gibi kale almamıs gıbı yazımııı sonrada tartıstık gerizekalı dedim dogru gerızekalıyım dioşuan analı oğullu boğasam var onlarıııııı... valla senin gibi olmak isterdim bilsin bi haddini yaaaaaa
kızlar bu çalışabilir raporunu almakla iyimi yaptık kötü mü bilmem.
elim kalkmıyor zorlanıyorum işte ben ya. sersem gibiyim
Tatlım valla karnında bebek taşıyosun bir de söylemek istediğin lafları taşıma, çok ağır gelir sana. Böyle kendi kendini yiyeceğine, sen düşüneceğine, söyle o düşünsün. Gerçi bazı insanlar yüzüne tükürsen yarabbi şükür der ama :) Herkesin zayıf bir noktası vardır. Saldırıya savunmayla cevap verme bu bi işe yaramaz. Zayıf noktasını bulup o konu üzerine gitSana her laf söylediğinde zayıf olduğu konuyu açarsan bir daha sana laf sokuşturmaya çekinecektir.
günaydın güzel ve kutsal annelerbenim de kayınvalidem erkek delisi.. bana da aynı lafı sölüyo karnın erkek gibi doktor yanlış bakmıştır erkektir o erkektir diyo.. hayır anne boşuna bekleme kız o diyorum tamam ikinci inş erkek olur diyo.. kayınpeder ise tam tersi kızlar.. bi görseniz kendi babamdan daha iyi anlaşıyorum.. kayınvalidemle oturup edemediğim sohbeti onunla ederim.. eşime de söyledim ben senin babanı annenden daha çok seviyom diye.. neyse çenem düştü kızlar ben uyurken bile bu karnımdaki fare enerjimi emiyor gibi hiç dinlenemiyorum.. ki ev işi de yapmıyorum pek öle. hele ki bugün hava kapalı sabahtan bitik durumdayım.. siz de de oluyor mu bu bişi yapmasanızda yorgunluk durumu ?
günaydınnnnn
boşverin kızlar ya istediklerini desinler çok biliyolarsa oturup erkek doğursunlar
benimki erkekte ne oluyo sanki bi halim hatırım bile sorulmuyo bi çöp bile almadılar
boşverin erkek olsa onada bi şey bulurlardı takacak
gunaydnn kızlar....ayyy ne erkek merakıymısss kndılerı dogursaymısss bırer çocuk daha :) bnmkıler nötr kız erkek hc farketmezz tepkıszler...bn hamıleymısmm bı torunları olucakmıss umurlarında degıl...ama kaynanamm ağzını acar boyuda uzunmuss babasına bnzemıss dıyo:) bogasm gelıyoo ya kadını....hcbıtarafı bna bnzemıcek kadına gore heralde bn taşıyıcı anneyım ya...bı b.k yptgı yokk cene desenn bol...
bende çok huyluyum cnm komsunun gelini doğurmuş dedim geçen memlekete gittiğimde nasıl kilo almış diorum sende almışın dio gerizekalı kiii herkes bayıldı hamileliğime bi karnın var yüzün ne kadar güzelleşmiş diolar bunun bana dediğine bak kıskanç şey,,görümcem desen zaten çocukları olmuo die başka şubedekilere bile sölemiş kulağıma hala gelio ben onları Allaha havale ettimbişeler almışta güya doğuma gelirken getirecekmiş sırf anneme hava atmak için bende varya nah giydiririm dedim yıkadım ütüledim kaldırdım annem yine bi bagaj dolusu kıyafet verdi abim 800 lira verdi beşiğini falan alın die manyak kadın ne aldıysa sanki iki çaput örgü bordo bi etek örmüştü 80lerden kalma fiyonklu onu alıp gelir DDDDD ha annem takısını takarken 2 altında fazladan ben verecem kendi takmış gibi taksın onun yanında da görsün
kızlar size bişey danışayım az önce marangoz geldi 270 cm boyunda üç kapaklı lake dolap bide beş çekmeceli şifonyere 3000 lira fiyat çıkardı sizce nasıldır bu fiyat kazıklanmak istemiyorum ?
Tatlım valla karnında bebek taşıyosun bir de söylemek istediğin lafları taşıma, çok ağır gelir sana. Böyle kendi kendini yiyeceğine, sen düşüneceğine, söyle o düşünsün. Gerçi bazı insanlar yüzüne tükürsen yarabbi şükür der ama :) Herkesin zayıf bir noktası vardır. Saldırıya savunmayla cevap verme bu bi işe yaramaz. Zayıf noktasını bulup o konu üzerine gitSana her laf söylediğinde zayıf olduğu konuyu açarsan bir daha sana laf sokuşturmaya çekinecektir.
ahhh valla şuan sinirlerimmm tavan yaptııı aklıma geldikçeee kafamda büyüo suan aptal laflarııı nasıl batıo şuan görsem suratına bakmammm kusarım valla. benimde böyle pis bi huyum var uzun süre sakinleşene kadar o kişiyi görmek istemiyoum.. bizde kızz cok istiyoruz dediğimizde erkek olsun erkek soyadımızı alsın diodu ama gerçek ama şaka... şakası bile iğrençç şuan bile hala çocuk sa diooo kızzz ya diorum kendi kulaklarınla duydu doktora gldi koşa koşa doktora soruo bide eminmisiniz dio ozamanalr 4. ayıma girmiştim benimle iddalaşıodu 4 bitti dio oha anne diodum doğum ağustos başı 11 aylıkmı dogurcam die öyle doğurcan annem diodu kafayı yemiş doktora onuda sordu doktor 4. ayımıza grdik dedi g.t oldu bende nispet bi gülüş aldı ama ohh dedimm
Aminnnnnnnn canım en güzel dua budur işteee.. lafa geldimi bitane daha pıntırış gelcekmişş bize hanimişş o dioo böğğğğğğğğğ onun sevmesi bileee itici gelioo yaaaa rabbim ona muhtaç edicek beni kızımı işe başlayınca o bakacak.. daha haberi yok işi bırakıyorum sanıo hepsii söylemedim daha sımdıden bılse ne yazar kii
erkeğe çocuk dendiğinide burda senden öğrendim cnm yaa çok tatlısın ama kendini nie geriosunki boşver konuşsun zamanı gelince vur lafını oturt benim gibi benimkiler 4 çocuk aldırmış bide bana oğlum tek erkek olaymış dio dedim aldırmayaydında doğursaydın senin hatanı ben mi temizleyim hem oğlunda bende kız die ölüoduk dedim ki hayatta tahammülüm yok cinsiyet ayrımına ne mallar yaa ben 1 yıl tedavi gördüm ölümden döndüm ameliyat oldum çocuğum olmadı kız erkek ayrımımı olur yaa Rabbim ne verirse işlerine gelincede başka şeylere Allahın takdiri derler eee nerde bunun dini Allaha şirk koşmak bu bizim elimizde mi sanki erkek yada kız olsun demek Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin ayrım yapanda aptaldır hıh
ahhh valla şuan sinirlerimmm tavan yaptııı aklıma geldikçeee kafamda büyüo suan aptal laflarııı nasıl batıo şuan görsem suratına bakmammm kusarım valla. benimde böyle pis bi huyum var uzun süre sakinleşene kadar o kişiyi görmek istemiyoum.. bizde kızz cok istiyoruz dediğimizde erkek olsun erkek soyadımızı alsın diodu ama gerçek ama şaka... şakası bile iğrençç şuan bile hala çocuk sa diooo kızzz ya diorum kendi kulaklarınla duydu doktora gldi koşa koşa doktora soruo bide eminmisiniz dio ozamanalr 4. ayıma girmiştim benimle iddalaşıodu 4 bitti dio oha anne diodum doğum ağustos başı 11 aylıkmı dogurcam die öyle doğurcan annem diodu kafayı yemiş doktora onuda sordu doktor 4. ayımıza grdik dedi g.t oldu bende nispet bi gülüş aldı ama ohh dedimm
Aminnnnnnnn canım en güzel dua budur işteee.. lafa geldimi bitane daha pıntırış gelcekmişş bize hanimişş o dioo böğğğğğğğğğ onun sevmesi bileee itici gelioo yaaaa rabbim ona muhtaç edicek beni kızımı işe başlayınca o bakacak.. daha haberi yok işi bırakıyorum sanıo hepsii söylemedim daha sımdıden bılse ne yazar kii
seni o kadar iyi anlıyorum ki u anda onların tavırları aldıkları dediği her cümleye sinir oluyorsun ama akinleş canım benim insanın elinde olmuyor biliyorum ama sana bişey olsa böylelerinin üzüleceği yok yine kendimize kendimiz zarar vermiş oluyoruz. bunlara her lafı de anlamaz salağa yatar kafalarınma bile takmazlar çünkü bizi sallamıyorlar akıllarınca. belliki duygu sömürüsünü çok seviyor eşini araya koyacağıuna kendin ver cevabını ne de olsa eşinin ne yazık ki annesi ve eşin kıyamayacak.benim annemde aynı senin kayınvalide bana erkek doğuramadın mı dedi kızdan hayır mı gelirmiş diyor embesil dedim içimden. hasta olduğunda 27 gün hastanede ben baktım düşün birde.çöp alıp sağ aldımn diye övünmesine fırsat verme sakın. diyorum ya şimdi çocuklarımızı sevmiyorlar doğurunca bizden çok seviyor gibi yapacaklar karışarak. ben geldiğimden beri doğru düzgün yemek yiyemedim evde yarı açım desem yeridir kendi annem birde düşün. öfkeden gebertesim gelmiyor desem yalan olur. para şey gibi cimrilikten bişey almaz ben alsam benden önce biter sıra gelmez kardeşime yedirmekten. eşim ev tuttu etti depozito komisyon evin boyası taşıma parası birde bebek masrafları derken sıkıştı çocuk sormuyor bile yetti mi parsı diye.neymiş hacılığa gideceklermişde param yetmezse arabayı satıcam diyor sinirli sinirli niye siz vermiyonuza getirerek bana sabah. boğsam az gelir o kaar yani öfkem.salak gibi bana dün o kıyafetler sıkı sıkı giydiğin utanıyorum sen yanımda yüyürken dedi ökz işte naparsın görende babasız çocuk sanar lafına baksa.offf off bir bitse şu dertler hamilelik hayırlısıyla alsak kucağımıza ben kapıyı kapatıp oturucam evimde bunların yüzünü görmeyeceğim ya o günleri düşünüp mutlu oluyorum şimdidenne güzel bizimki bi ağırlığı koyamadıı şuan çok sinirliyim kocama gerizekalı yaaaa... kadının huyu o napayım değişmio dio bıktım aynı şeyleri duymaktan senden ... benimde huyum bu ona katlanamıyorum yaaa alalalala salakkk beni çok gıcık etti anasınaa ne o aynı şeyleri tekrarlıosun die susturamıo yaaa ağlıcak diee.. iiki bikere ağlamış şimdi küfür edicem kendimi zor tutuyorummmm
kadında salakkk kendisi erkekmi sanki cinsiyet ayrımı yapıo kendi nie 2 kız dogurmus sonra kocam olmusss alalalaa alan memnu nsatan memnun ne o gün aşırı gevşek lastik don gibi tekrarlıosun yaaaaaaaaaaa çıldırıcam bakkk sakin olamıyorum. bide herşeyi almış yapmış gibi aldık yaptık demio muuuuuuuuuu gösteriş budalası buna derler . kafasına göre almıs kıyafetler bütün mahalleye gostermıstı sımdı bunalr aklıma geldıkce nefretim kabarıo.. halı aldım fişini ona verdim ödesin die şimdi pişmanın bi halı aldı bütün odayı ben aldım die analtırrrrrrrr
ayyy inanmıyorum cnm nasıl benziolar 29 haftalıktım anneme gittiğimde yaa daha dioki bi ayın kaldı senin yaa ne 1 ayı diorum ramazanın başında doğar dio aptallll beni delirtti dedim 5 ağustos dünde yine eşime dioki erken doğum ihtimali varmıı manyak kadın dedim yaaa başıma iş getirecek Allah korusun Rabbim bunun dilinden korusun bi de dioki gözleri babannesine benzesin gözleri mavi bunun ama iri kiprikli falan deil sadece mavi ama benimde gözlerim iri kaşlarım karadır güzeldir yani bende dedim annesi dururken kimseye benzemez inşallah dedim Rabbime ağır varmaz inşallah
Benim kaynanam ve halası falan çocuk diolarrbendee onalrdan duydum canmm.. insanı erkek evlattan sogutacaklar .. bende diorum biz cok kız istedik çok şükür rabbım gonlumuze göre verdı dıorum.. yok kızlar cok cekıomuss elin p.ç gidiomuş.. madem babam nie beni oğluna verdi vermeseydi dedim.. hem ben çekiomuyum herkes çekecek die bişey yokkk.. çekecekse erkekte ceker ne o yanii... çalışmaya geldimi kız erkek ayrılıyormu şimdiii hangisi dmeiş bana sen kızsın calısma oglum sana baksın die... etrafındaki herkes yatıo ama bi ben calısıorum. oğlun dese ya çalışma dieee.. bk nerden nereye atladım sinirden.. içine atıp dolmak çok kötüü.. ben dolduruorum birden patlıorum cok kötü oluooo... rabbim ne güzel vermiş dimii bizlere bu güzelliği sizi ne ilgilendirirr yaparken sana sordum alalala..
hanimiş pıntırış mı dıyo ay canım ya güldüm valla kusura bakmasinirlerimizi o kadar bozuyokı bu ınsanlar ne hallere geldik bende senın gibiyim bı ınsandan soğuduysam bir daha afedersin sittin sene görmek konuşmak istemem napalım eşlerimizi seçtik ama anne babalarını seçemıyoruz maalesef
ne güzel bizimki bi ağırlığı koyamadıı şuan çok sinirliyim kocama gerizekalı yaaaa... kadının huyu o napayım değişmio dio bıktım aynı şeyleri duymaktan senden ... benimde huyum bu ona katlanamıyorum yaaa alalalala salakkk beni çok gıcık etti anasınaa ne o aynı şeyleri tekrarlıosun die susturamıo yaaa ağlıcak diee.. iiki bikere ağlamış şimdi küfür edicem kendimi zor tutuyorummmm
kadında salakkk kendisi erkekmi sanki cinsiyet ayrımı yapıo kendi nie 2 kız dogurmus sonra kocam olmusss alalalaa alan memnu nsatan memnun ne o gün aşırı gevşek lastik don gibi tekrarlıosun yaaaaaaaaaaa çıldırıcam bakkk sakin olamıyorum. bide herşeyi almış yapmış gibi aldık yaptık demio muuuuuuuuuu gösteriş budalası buna derler . kafasına göre almıs kıyafetler bütün mahalleye gostermıstı sımdı bunalr aklıma geldıkce nefretim kabarıo.. halı aldım fişini ona verdim ödesin die şimdi pişmanın bi halı aldı bütün odayı ben aldım die analtırrrrrrrr
red canım sen kızının adını ADA koyacaksın sanırım bende çoook beğenıyorum bu ismi gönlümde yatan tek isim bu herkes özellikle eşimin tarafı ela olsun dıye dıretıyor ama ben pek kabullenemedım eşimde emın değilsen değiştirelim ne istersen o olsun dedi ada erkeklerede konuyormu duydunmu hiç bence tam bır kız ismi ada çok güzel ya
Eki Görüntüle 733377 Eki Görüntüle 733377
kızlar bu park yataklardan alan kullannan var mı nasıl kullanışlı mı?
Canım sen artık iki canlısın.Bu kadar düşünüp kendinide bebişinide lütfen huzursuz etme.Evet sinir ediyorlar.İnsanın boğası geliyor.Ağzına ne geliyorsa söylemek istiyor.Ama iş biraz eşlerimizde bitiyor.Onlar ağızlarının payını verseler bu kadar konuşamazlar.Lütfen bu kadar düşünme.
Canım içine hangi isim siniyorsa onu koy.Kimsenin dediğine bakma.Mesela bende kızımın adını ela koyacağım.Benimde annem hiç beğenmedi.Ama ben ve eşim sevdik.İkinizde ortak bir noktada buluşursunuz.
seni o kadar iyi anlıyorum ki u anda onların tavırları aldıkları dediği her cümleye sinir oluyorsun ama akinleş canım benim insanın elinde olmuyor biliyorum ama sana bişey olsa böylelerinin üzüleceği yok yine kendimize kendimiz zarar vermiş oluyoruz. bunlara her lafı de anlamaz salağa yatar kafalarınma bile takmazlar çünkü bizi sallamıyorlar akıllarınca. belliki duygu sömürüsünü çok seviyor eşini araya koyacağıuna kendin ver cevabını ne de olsa eşinin ne yazık ki annesi ve eşin kıyamayacak.benim annemde aynı senin kayınvalide bana erkek doğuramadın mı dedi kızdan hayır mı gelirmiş diyor embesil dedim içimden. hasta olduğunda 27 gün hastanede ben baktım düşün birde.çöp alıp sağ aldımn diye övünmesine fırsat verme sakın. diyorum ya şimdi çocuklarımızı sevmiyorlar doğurunca bizden çok seviyor gibi yapacaklar karışarak. ben geldiğimden beri doğru düzgün yemek yiyemedim evde yarı açım desem yeridir kendi annem birde düşün. öfkeden gebertesim gelmiyor desem yalan olur. para şey gibi cimrilikten bişey almaz ben alsam benden önce biter sıra gelmez kardeşime yedirmekten. eşim ev tuttu etti depozito komisyon evin boyası taşıma parası birde bebek masrafları derken sıkıştı çocuk sormuyor bile yetti mi parsı diye.neymiş hacılığa gideceklermişde param yetmezse arabayı satıcam diyor sinirli sinirli niye siz vermiyonuza getirerek bana sabah. boğsam az gelir o kaar yani öfkem.salak gibi bana dün o kıyafetler sıkı sıkı giydiğin utanıyorum sen yanımda yüyürken dedi ökz işte naparsın görende babasız çocuk sanar lafına baksa.offf off bir bitse şu dertler hamilelik hayırlısıyla alsak kucağımıza ben kapıyı kapatıp oturucam evimde bunların yüzünü görmeyeceğim ya o günleri düşünüp mutlu oluyorum şimdiden
kız senin burcun ne bana çok benzion bende öle kendimi dolduruorumDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?