2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel bizimki bi ağırlığı koyamadıı şuan çok sinirliyim kocama gerizekalı yaaaa... kadının huyu o napayım değişmio dio bıktım aynı şeyleri duymaktan senden ... benimde huyum bu ona katlanamıyorum yaaa alalalala salakkk beni çok gıcık etti anasınaa ne o aynı şeyleri tekrarlıosun die susturamıo yaaa ağlıcak diee.. iiki bikere ağlamış şimdi küfür edicem kendimi zor tutuyorummmm

kadında salakkk kendisi erkekmi sanki cinsiyet ayrımı yapıo kendi nie 2 kız dogurmus sonra kocam olmusss alalalaa alan memnu nsatan memnun ne o gün aşırı gevşek lastik don gibi tekrarlıosun yaaaaaaaaaaa çıldırıcam bakkk sakin olamıyorum. bide herşeyi almış yapmış gibi aldık yaptık demio muuuuuuuuuu gösteriş budalası buna derler . kafasına göre almıs kıyafetler bütün mahalleye gostermıstı sımdı bunalr aklıma geldıkce nefretim kabarıo.. halı aldım fişini ona verdim ödesin die şimdi pişmanın bi halı aldı bütün odayı ben aldım die analtırrrrrrrr

merhabaaaaa
bi uyku halidir sormayın gitsin. ilk 3 ayıma dönedüm resmen

red canım sen kızının adını ADA koyacaksın sanırım bende çoook beğenıyorum bu ismi gönlümde yatan tek isim bu herkes özellikle eşimin tarafı ela olsun dıye dıretıyor ama ben pek kabullenemedım eşimde emın değilsen değiştirelim ne istersen o olsun dedi ada erkeklerede konuyormu duydunmu hiç bence tam bır kız ismi ada çok güzel ya

Eşim beni almaya geliyo, yanımıza bebiş sepeti almaya çıkıcaz ama nereye gideceğimizi bilmiyorum Anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı çok çeşit olan. Hep internetten baktık ama canlı görüp almak istiyoruz, park yatak olmıycak galiba..,

Herkese selamlar... Ben de bugün çalışabilir raporumu aldım. Daha 1 hafta falan vardı ama zar zor aldım. 1 Temmuza kadar faydası olsun bari. Öğretmen olunca sıkıntı oluor, yanıyor izin..

Sen de O'na neden erkek doğmadın, kadın olarak doğdun diye sor bakalım ne cevap verecek. Sen sabırlısın yine valla canım. Benim gibi birine denk gelmediği için yatıp kalkıp dua etsin. Cinsiyet ayrımı konusunda aşırı hassasım ilişkimizi tamamen bitirecek şekilde çok ağır konuşabilirdim. Bana gelmeye yüzü kalmazdı.

Herkese selamlar... Ben de bugün çalışabilir raporumu aldım. Daha 1 hafta falan vardı ama zar zor aldım. 1 Temmuza kadar faydası olsun bari. Öğretmen olunca sıkıntı oluor, yanıyor izin..

hadi bakalım hayırlısı olsun bende cumartesi 32+0 olucam ve çalışır raporumu almaya gidicemm .. gelebildiğim kadar gelirim..

Bu olay oldum olası benim sinirlerimi zıplatır!Bizdede yaşandı bu durum. Her şeyin hayırlısını bilen Allah'tır, kız olsun diye çok istemiştim..beni bi yadırgadılar bi yargıladılar anlatamam!Sanki kız evlattan değil!Erkek olacağını öğrendiklerinde bi zil takıp oynamadıkları kaldı!Sinir olmuştum neden böyle yapıyorlar diye. Yok neymişşş 'olur mu, soyu erkek devam ettirir' miş miş miş!!! Bu cümleyi kuranlarda çok inançlı sözde bilgili insanlar. Unutuyorlar sanırım Hz. Muhammet'ın soyu kızı Fatıma'nın çocuklarıyla devam etti!İnşallah hepimizin evladı hayırlı olur.

canım anadolu yakasında en çok çeşit hello babyde var e5 üzeri bostancıda

İlk kez nstye baglandik biz dun. cok sukur bi problem yok. iki kilo yuz gr olmus tosbagam. kirk cm de boyu varmis. guzel kizlara duyurulur. atletik bi oglum var. burnu da cok sukurki bana cekmis. hokka gibi valla. ayiptr solemesi estetik sanirlardi burnumu. bitek burnunu cozebildim. geri kalanindan hicbisey anlamiom malesef.

merhabaaaaa
bi uyku halidir sormayın gitsin. ilk 3 ayıma dönedüm resmen

Uyuyabiliyor olman ne kadar güzel canım ya maşallah Gözümden uyku aksa da zor uyuyorum ben

Çok güzelmiş canım sanki burda birisi daha bu odadan alacağını söylemişti hiç yabancı gelmedi bu model :26:

güzel bak buuuu bidahakine annen seni neden ÇOCUK doğurmamış diyeyim... yaaa kız neler dedim anlamıooo odunnnn dicem şimdi çok istiosan sen doğur çocuk dedim.. çocuk kelimesinden tiksindim sayesinde erkektir o yaaaa.... valla çıldırıyorum durdugum yerde boşu boşuna kendimi geriyorum götünde pireler uçuşuyodur onunnn.. ama hepp kocammmm ağlayacak die bi laf etmio. bu sefer ben ona anasını anlatınca bunalıo hemen.. okadar msj yazdım bana okey deip baska sey yazmıs bunu görünce hepten tepem attı dalga geçer gibi kale almamıs gıbı yazımııı sonrada tartıstık gerizekalı dedim dogru gerızekalıyım dio şuan analı oğullu boğasam var onlarıııııı... valla senin gibi olmak isterdim bilsin bi haddini yaaaaaa

Maşallah oğluşuna tatlım. Allah nazarlardan korusun. Çok güldüm yaaa

saol cnm benim evet seninkide çok tatlıydı Allahım hepimize hayırla yatırmak nasip etsin

kızlar bu çalışabilir raporunu almakla iyimi yaptık kötü mü bilmem.
elim kalkmıyor zorlanıyorum işte ben ya. sersem gibiyim

Tatlım valla karnında bebek taşıyosun bir de söylemek istediğin lafları taşıma, çok ağır gelir sana. Böyle kendi kendini yiyeceğine, sen düşüneceğine, söyle o düşünsün. Gerçi bazı insanlar yüzüne tükürsen yarabbi şükür der ama :) Herkesin zayıf bir noktası vardır. Saldırıya savunmayla cevap verme bu bi işe yaramaz. Zayıf noktasını bulup o konu üzerine git Sana her laf söylediğinde zayıf olduğu konuyu açarsan bir daha sana laf sokuşturmaya çekinecektir.

ahhh valla şuan sinirlerimmm tavan yaptııı aklıma geldikçeee kafamda büyüo suan aptal laflarııı nasıl batıo şuan görsem suratına bakmammm kusarım valla. benimde böyle pis bi huyum var uzun süre sakinleşene kadar o kişiyi görmek istemiyoum.. bizde kızz cok istiyoruz dediğimizde erkek olsun erkek soyadımızı alsın diodu ama gerçek ama şaka... şakası bile iğrençç şuan bile hala çocuk sa diooo kızzz ya diorum kendi kulaklarınla duydu doktora gldi koşa koşa doktora soruo bide eminmisiniz dio ozamanalr 4. ayıma girmiştim benimle iddalaşıodu 4 bitti dio oha anne diodum doğum ağustos başı 11 aylıkmı dogurcam die öyle doğurcan annem diodu kafayı yemiş doktora onuda sordu doktor 4. ayımıza grdik dedi g.t oldu bende nispet bi gülüş aldı ama ohh dedimm

Aminnnnnnnn canım en güzel dua budur işteee.. lafa geldimi bitane daha pıntırış gelcekmişş bize hanimişş o dioo böğğğğğğğğğ onun sevmesi bileee itici gelioo yaaaa rabbim ona muhtaç edicek beni kızımı işe başlayınca o bakacak.. daha haberi yok işi bırakıyorum sanıo hepsii söylemedim daha sımdıden bılse ne yazar kii

Son düzenleme:
Kızlar pazar günü düğünde evlenen arkadaşın yeğeni vardı 4 yaşında erkek :) Kızkardeşi doğdu daha 23 günlük çok tatlı maşallah Neyse büyük oğlan geldi benim yanıma göbeğime bakıyo bebek mi var diye sordu evet dedim senin kardeşin gibi kızım olacak. Ela mı olcak bitane daha diyo kıyamam Konuştuk biraz ufaklıkla tam göbeğimi sevdi öpüyodu eşim geldi heyyy sen niye öpüyosun benim kızımı diyo çocukcağıza Şimdiden kıskançlığa başladı yandık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…