2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynenn canımmm eşlerde bitiyor. onalr bitiremediği zaman içimizde mayın patlıyor işte... neyseee dediğin dogru sakinleşmemmm lazımmm kızım sinirli biri olacakkk yoksa

bebeği doğum pozisyonuna giren var mı?

doktor artık dönmez baş aşağı doğuma kadar devam ederdi.
Kimiside ay çok erken dönmüş dikatli ol falan diyip içimi daraltıyor
hiç takmıyorum allaha şükür herşeyimiz iyi gidiyor ?

Ahh ahh anlatayim da halinize sukredin...
Gorumcem benden yaklasik iki sene once evlenmis. cocugu yapamamislar, ugrasiolar. ben evlendim ertesi ay hamile kaldim. cok sukurki oda kaldi. tabi kisa surede hamile kalinca baslayan cirkin ithamlardan soz bile etmiorum. bu defa cinsiyet yaristrmaya girdiler. oglan diye gebercekler tabi. rabbim bana oglani layik gordu ona da kizi. oyle bi zaman dilimi geldiki benim niye kizim olmuyo diye uzulmeye basladm. ama bunlar kiz cocugunu yere goge sigdiramiolar bi gormeniz lazim. oglani da zuppe ise yaramaz ettiler. allah yukarda. ne deyimki. gorumcemin eltiside bikac ay once oglan dogurdu. normal dogum istiyodu kadincagiz. bnm gorumce de korkudan sezeryan istiyo. kaynanasi iki gelini kiyaslamis, bnm gorumceye sende normal dogur bak eltin ne iyi yapio demis diye eltiye bi beddua etti. insaaalllaaaahhh bebegin basi buyuk olurda normal doguramaaaazzz dedi. gercekten de tuttu bedduasi :-(
simdi konusmuyoruz cok sukur. gozu goturmedi cunku abiyle de kotu oldu hasetinden. rabbime havale ediorum. cocugumu insan gibi bi haladan mahrum biraktigi icin...

Sen öyle diyenlere aldırma canım tehlikeli bir durum olsa doktorun söylerdi onlara mı kalmış

dün sipariş verdim bugün geldi park yatağım akşam heyecanla kuracağız inşallah kurabilirsekDD beceriksiz eşimle

yok demek ki laftan anlamıyor o sen gerçekten bu kadını düşünüp düşünüp canını sıkma kanser eder adamı.benimde en sinir olduğum şeylerdendir hem söz verip hem vazgeçtim deyip saçma saçma sırıtmak.yapacaksa yapsın yapmayacaksa ne yapacakmış gibi lafını ediyor. tek diyebileceğim yaptıracağın ve yapacağın hiç birşeyi bu kadına söyleme yapınca görsün mesela kızının kulağını mı deldireceksin kulağını deldiricem deme git deldir öyle görsün. yoksa sana ayy şöyle ayyy böyle deyip fikrini söyleyip kendini rahatlatıyor. onun fikrini alıyor gibi yapma eşinde eğer herşeyi anlatıyorsa onada yaptıracağın gün söyle. onun aldıklarınıda dolapta en giydirilmeyecek yere koy. hatta madem bebeğini ona bırakacaksın onun aldıklarını öyle bir yere koy ki dolapta bulup giydiremesin hep senin aldıkalrını annenin aldıklarını giydirmek zorunda kalsın.deli ediyorlar insanı ama ne yapacaksın işte taktıkça kafaya daha çok sinir oluyor insan. insanın evdeki huzurunu kaçırıyorlar eşinle hiç bozma aranı canım sakın

Ben 30 haftaligim benim oglumda dogum pozisyonunda doktor bu haftalarda bekledigimiz pozisyon dedi hersey normal dedi

Yuh diyorum fesatlığa bak Böyle insanlardan uzak durmak hiç bulaşmamak en hayırlısı Allah muhafaza sana da beddua eder vicdansız. Kendisi bakalım neler görecek o beddualar döner onu da bulur... Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin.

senin o görümceye ben bir beddua edicem ağzı açık kalacak ne kötü niyetli yaaa. bilmiyorum yaa insan hamile kadına nasıl kötü laf söyler başına şu şu gelsin der aklım almıyor. Allah da onun gönlüne göre versin herşeyi nasılsa gönlü kötü ya iyilik bulamaz hayatta hiç. evin eşiğinden içeri sokulacak tip değilmiş uzak durmakta iyi etmişsin ondan sinir ben bile oldum iki cümle yazdığınla sen ne haldesin Allah bilir arkadaşım

anlamıyor canımmm kesinlikle.. hayatımda en nefret ettiğim şey yaparım ederim deip bi b.k yapmayanlar çok uyuz olurum yapacagın seyıı ya yap yada acma o cenenıı kelimelerini boşa harcama işte... şuanda öyle zaten cnm ya kendi kafasına göre kızımın cinsiyeti belli deilken aldıkalrı en alt cekmeceye koydum yada arka sıralaraaa... hatta o nerde bu nerde bılmem ne soruo yuhh dıorum yaaa aldıklarını çizgisine kadar nasıl hatırlıyor beğenmiosan evde giydirirsin gene giyilsin çok kusuolar dio.. belki benm kızım hiç kusmucak.. zaten onun aldıkları ozamana kadar olmaz kızıma canım bebeğim büyücek birazda olsa inş.. sonra ona bırakıcaz galiba (((( evet taktıkca daha cok gerılıorum sınır oluorum.. eşiminde tepkisiz kalmasına sınır oluorum cnm kadının huyu oyleyms napcakmıs oooooooo.. kocamla cok sukur hıc bı sorunum yok bu kadı nyuzunden tartısıoruz.. kadın laftan anlamayınca kocama ekşiorum oda bana boyle dıo... neyseee allahımmmm sabır versin yaa okadına da akıllllllll

benimde doğum pozisyonu almış canım
benimde doktorum artık dönmez dedi ama panik yapıcak bi durum yok zaten bu istediğimiz bişiy dedi bana...
gündüz 30 dk ayaklarını yüksekte tutup uzanıcaksın dedi akşamlarıda 40 dk dinlenmen lazım dediii kendini cok fazla yorucak işlerden kaçın dedii onun haricinde bol su ve magnezyumunu aksatma dedi günde 1 tane
bosver sen onları kafana takmaa ağzı olan konusuyoo canım
Allaha şükür herşey yolunda sağlıkla alıcaz Allahın izniyle meleklerimizi kucağımızaa

Dokuzaycım; uzun araştırmalar ve tavsiyeler üzerine neredeyse hepimiz aldık bu park yataklardan. İlk aylarda bebişle beraber olacağımız için kendi odana bu tarz birşey veya sepet alman gerekecek, ama sepetler park yatak kadar kullanışlı değil, ama çok güzeelll onlarda... benimde içimde kaldı o süslü sepetler ama taşınacağız heralde doğumdan sonra oda takımını alırım yeni eve diye geçici olarak park yatak aldım

Hayatımsın, yeter artık unut şu kayınvalideni görümceni ve bütün sinir bozucu insan müsvettelerini
Valla okudukça ben gerildim, gerçi içini döküp rahatlaman da iyi ama sen yazdıkça daha da sinirleniyosun sanki canım....
Bebeiğine ve sana yazık canım... Örümcek kafalı onların hepsi cahil insanla uğraşmak zor... Bu devirde cinsiyet ayrımı yapan zihniyetten fazla birşey beklemeyeceksin, boşver takma kafanı canım, üzme kendini....

Kızlar bu son günlerimizi sanırım daha huzurlu geçirmemiz gerek. Haftasonu arkadaşıma bebek görmeye gittik, bir ay oldu doğum yapalı.... Son aylarda çok gergindi, artık doğurayım ya yeter diyordu, ama bana diyorki en rahat zamanlar içerdeyken oluyormuş, doğunca daha zor herşey, bu günlerinin tadını çıkar diyor. Gözlerinden uyku akıyordu, çok gergindi, annesi ve ablası yanında çok yardımcı oluyorlar ama onlardan bile bıkmış, küçücük evde birsürü kişi diyor, keşke doğurmasaydım, çocuk benim neyime falan diyor.
İyice psikolojisi bozulmuş... Oysaki ne kadar istiyordu bebişi bir bilseniz, doğsun diye sabırsızlanıyordu. Valla şaşırdım kaldım....
Allah hepimizin yardımcısı olsun....

O yüzden bırakalım bu 3. kişileri de bu günlerimizi huzurlu ve mutlu yaşamaya çalışalım bence. Lohusa psikolojisini atlatmak için enerji ve morale ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
Birbirimize destek olalım, Ağustos anneleri mutlu olsun, mutlu ve sağlıklı bebekler doğursun inşallah

yuhhh yaaaaa bunlar nasıl beddua hamile birine yazıkalr olsunn gözümlerim patladı dogrumu okuyorum dieee... offff allahım yaaaa

konusmamakla en dogrusunu yapmıssınız canım allaha yakın size uzak olsunlarrr :26:

kızlar ya ben yanımda yatması için ilk aylar için sallanan bişiy almadım park yatak yada kücük bir beşik almam lazım dimi ilk zamanlar sallanmak ister:44:acaba nasıl bişiy alsammmmm:44:

ahh canım 2 adım dıbımdeler nasıl unutayım ((( aslında biyandan rahatlıorum sizlere yazınca biyandanda daha cok hırslanıp sınırlenıorum ((( neysee tmm sizleride germicem canm kusura bakmayın ne olurr.. çok zor gerçekten ama bebeğim ve sizler için kapatıyorum bu konuyuu

Valla inanir misiniz bilmiorum ama Allah sahittir. benim oglum olcak bunun da kizi olcak diye sinirlendi evinden kovdu beni. kendi annesi kusura bakma kocasi sinirlerini bozuyo diye ozur diledi benden. esi alkolikmis diye evi terketti. babasi da kabul etmedi gorumcemi. evime aldim iki gun kaldi. bana basimin tacisin sen dedi. baristi gitti gene itten asagi kiymetteyim. hepsini kocama anlattim. o hamileyse sende hamilesin hamile kaprisi cekemem ben de, dedi. cok sukur kocam yanmda. ama oda gordu nasil davrandigimi. sana helal olsun dedi bana. senin ekmegine muhtac kaldi bak dedi, seni kovmasina ragmen donup kapina muhtac etti allah dedi. insanligindan hic taviz verme sen hep bole kal allah senden razi olsun dedi. buda bana dunyaya bedel. cok sukur. goremeyen kocalar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…