- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.401
Canım sen artık iki canlısın.Bu kadar düşünüp kendinide bebişinide lütfen huzursuz etme.Evet sinir ediyorlar.İnsanın boğası geliyor.Ağzına ne geliyorsa söylemek istiyor.Ama iş biraz eşlerimizde bitiyor.Onlar ağızlarının payını verseler bu kadar konuşamazlar.Lütfen bu kadar düşünme.
Canım içine hangi isim siniyorsa onu koy.Kimsenin dediğine bakma.Mesela bende kızımın adını ela koyacağım.Benimde annem hiç beğenmedi.Ama ben ve eşim sevdik.İkinizde ortak bir noktada buluşursunuz.
dün sipariş verdim bugün geldi park yatağım akşam heyecanla kuracağız inşallah kurabilirsekDD beceriksiz eşimle
Eki Görüntüle 733377 Eki Görüntüle 733377
kızlar bu park yataklardan alan kullannan var mı nasıl kullanışlı mı?
dün sipariş verdim bugün geldi park yatağım akşam heyecanla kuracağız inşallah kurabilirsekDD beceriksiz eşimle
bebeği doğum pozisyonuna giren var mı?
doktor artık dönmez baş aşağı doğuma kadar devam ederdi.
Kimiside ay çok erken dönmüş dikatli ol falan diyip içimi daraltıyor
hiç takmıyorum allaha şükür herşeyimiz iyi gidiyor ?
canım benim ben cok verdim cevabımı veriorumdaaa amaaa sallamıyor deli oluyorum sallasaydı aynı seyelrı gun asırı soylermıydııı.. akrep burcu zaten kendıne zarar verir. hep kendımı yiorum o boyle sacmaladıkcaaa cunku o laflarımı onemsemeyıp diceni dioo.. kıyafet konusunda alma tek basınaa dıodum hıc bakmıosun dıodu on keremı bakayım hergelene gosterıosun katlıosun usenmıosunda gordugum seylere gene gene neden bakayım dıodum ıstemıorum almaaa.. anlamadı kocama dedi alma dieee hopp aglamaya baslamıss. onu gordu yaa bıdahaaa hıc bısey demez oldu annesıne. annesi beni dinlese yapma alma deme dediklerimi bukadar uzatmıcam.. rahtsız oluorum ıste bıseyı bıkere de yap susss ... kızımın odasını boyucaktık kalkmıs ertesı gunu boyacı bulmus kocamı arıoo eeee boyacı buldum 50 lira anlastm yaptırayıom.. onun yapıcam lafına güvenmem cunku bızım ustumuze kalır. dedim eminmiisn 50 tl omu ödücek. yarısını biz vercekmısız dedii.. isterse 5 tl olsun hayatta vermemm benmi dedim ona boyacı tutsun die. hem kaasına göre tutuo hemde yarı parasını bıze verditçe.... doğum hediyesi cam balkon yaptırayım istionuz dedi kocama sorayım dedim olur dedi tmm dedim bende. geçen kocam dio yaptıralım tmm yaptırın dedi ee sen yaptırmıcakmıydn dedi ben vazgectım dio gülüooo şok oldum sonra ne dusunduyse tmm yaptırın verırım parasını dedi.. eksik olsunn sonraaa yaptıralım bize ödetsin.. offfffff içim ne şişmiş yaaaaaa
yuhhh yaaa kız evladın olsun başında taşııı annenın lafına bakkk pesssssss yazık valla yaaaaa cnm nedicemi şaşırdımm
canım sımdıden karısıo kı dogurunca hıc dusunemıorum. yok kulagını deldıremezsn ızın vermeyız yok oyle yapamazsn. sizemi sorucaz yapınca görürsünüz demiştim. yani benim doğurunca kapımı kapayıp oturma ımkanı myokk((((((( kuzumu ona teslim edicemm
Ahh ahh anlatayim da halinize sukredin...
Gorumcem benden yaklasik iki sene once evlenmis. cocugu yapamamislar, ugrasiolar. ben evlendim ertesi ay hamile kaldim. cok sukurki oda kaldi. tabi kisa surede hamile kalinca baslayan cirkin ithamlardan soz bile etmiorum. bu defa cinsiyet yaristrmaya girdiler. oglan diye gebercekler tabi. rabbim bana oglani layik gordu ona da kizi. oyle bi zaman dilimi geldiki benim niye kizim olmuyo diye uzulmeye basladm. ama bunlar kiz cocugunu yere goge sigdiramiolar bi gormeniz lazim. oglani da zuppe ise yaramaz ettiler. allah yukarda. ne deyimki. gorumcemin eltiside bikac ay once oglan dogurdu. normal dogum istiyodu kadincagiz. bnm gorumce de korkudan sezeryan istiyo. kaynanasi iki gelini kiyaslamis, bnm gorumceye sende normal dogur bak eltin ne iyi yapio demis diye eltiye bi beddua etti. insaaalllaaaahhh bebegin basi buyuk olurda normal doguramaaaazzz dedi. gercekten de tuttu bedduasi :-(
simdi konusmuyoruz cok sukur. gozu goturmedi cunku abiyle de kotu oldu hasetinden. rabbime havale ediorum. cocugumu insan gibi bi haladan mahrum biraktigi icin...
senin o görümceye ben bir beddua edicem ağzı açık kalacak ne kötü niyetli yaaa. bilmiyorum yaa insan hamile kadına nasıl kötü laf söyler başına şu şu gelsin der aklım almıyor. Allah da onun gönlüne göre versin herşeyi nasılsa gönlü kötü ya iyilik bulamaz hayatta hiç. evin eşiğinden içeri sokulacak tip değilmiş uzak durmakta iyi etmişsin ondan sinir ben bile oldum iki cümle yazdığınla sen ne haldesin Allah bilir arkadaşımAhh ahh anlatayim da halinize sukredin...
Gorumcem benden yaklasik iki sene once evlenmis. cocugu yapamamislar, ugrasiolar. ben evlendim ertesi ay hamile kaldim. cok sukurki oda kaldi. tabi kisa surede hamile kalinca baslayan cirkin ithamlardan soz bile etmiorum. bu defa cinsiyet yaristrmaya girdiler. oglan diye gebercekler tabi. rabbim bana oglani layik gordu ona da kizi. oyle bi zaman dilimi geldiki benim niye kizim olmuyo diye uzulmeye basladm. ama bunlar kiz cocugunu yere goge sigdiramiolar bi gormeniz lazim. oglani da zuppe ise yaramaz ettiler. allah yukarda. ne deyimki. gorumcemin eltiside bikac ay once oglan dogurdu. normal dogum istiyodu kadincagiz. bnm gorumce de korkudan sezeryan istiyo. kaynanasi iki gelini kiyaslamis, bnm gorumceye sende normal dogur bak eltin ne iyi yapio demis diye eltiye bi beddua etti. insaaalllaaaahhh bebegin basi buyuk olurda normal doguramaaaazzz dedi. gercekten de tuttu bedduasi :-(
simdi konusmuyoruz cok sukur. gozu goturmedi cunku abiyle de kotu oldu hasetinden. rabbime havale ediorum. cocugumu insan gibi bi haladan mahrum biraktigi icin...
yok demek ki laftan anlamıyor o sen gerçekten bu kadını düşünüp düşünüp canını sıkma kanser eder adamı.benimde en sinir olduğum şeylerdendir hem söz verip hem vazgeçtim deyip saçma saçma sırıtmak.yapacaksa yapsın yapmayacaksa ne yapacakmış gibi lafını ediyor. tek diyebileceğim yaptıracağın ve yapacağın hiç birşeyi bu kadına söyleme yapınca görsün mesela kızının kulağını mı deldireceksin kulağını deldiricem deme git deldir öyle görsün. yoksa sana ayy şöyle ayyy böyle deyip fikrini söyleyip kendini rahatlatıyor. onun fikrini alıyor gibi yapma eşinde eğer herşeyi anlatıyorsa onada yaptıracağın gün söyle. onun aldıklarınıda dolapta en giydirilmeyecek yere koy. hatta madem bebeğini ona bırakacaksın onun aldıklarını öyle bir yere koy ki dolapta bulup giydiremesin hep senin aldıkalrını annenin aldıklarını giydirmek zorunda kalsın.deli ediyorlar insanı ama ne yapacaksın işte taktıkça kafaya daha çok sinir oluyor insan. insanın evdeki huzurunu kaçırıyorlar eşinle hiç bozma aranı canım sakın
Ahh ahh anlatayim da halinize sukredin...
Hayatımsın, yeter artık unut şu kayınvalideni görümceni ve bütün sinir bozucu insan müsvettelerini
Valla okudukça ben gerildim, gerçi içini döküp rahatlaman da iyi ama sen yazdıkça daha da sinirleniyosun sanki canım....
Bebeiğine ve sana yazık canım... Örümcek kafalı onların hepsi cahil insanla uğraşmak zor... Bu devirde cinsiyet ayrımı yapan zihniyetten fazla birşey beklemeyeceksin, boşver takma kafanı canım, üzme kendini....
senin o görümceye ben bir beddua edicem ağzı açık kalacak ne kötü niyetli yaaa. bilmiyorum yaa insan hamile kadına nasıl kötü laf söyler başına şu şu gelsin der aklım almıyor. Allah da onun gönlüne göre versin herşeyi nasılsa gönlü kötü ya iyilik bulamaz hayatta hiç. evin eşiğinden içeri sokulacak tip değilmiş uzak durmakta iyi etmişsin ondan sinir ben bile oldum iki cümle yazdığınla sen ne haldesin Allah bilir arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?