2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kusura bakma ama annen beni deli ediyor.Allah sana sabır versin.O ne demek yaaa.Sıkı giydin diye yanıımda yürürken senden utanıyorum demek ne demek.Dediğin gibi sanki kötü birşey yapmışsında babası belli değilk.Tövbe tövbe.Sen iyi katlanıyorsun.Ben olsam sana yaptığı bunca şeyden sonra onunla görüşmem.

ela ismi cok güzel canım bence.

Teşekkür ederim canım.

Hamile birine evladıyla bedduamı edilir.Yuh yani. Allahtanda mıkorkmuyor bunlar anlamadım.Görüşmemekle çok iyi ediyorsun canım.

gercekten cok zor canım doğum yapmış coğu kişi su halinizin kıymetini bilin falan diyolarr loğusa psikolojisi cok farklıymış umarım biz böle bi durum yaşamayız kızlar:44:ama ilk zamanlar zor olucak bende bunun farkındayım eve yeni bi soluk geliyor ev kalabalık olucak her ağızdan bi ses herkes cok bilicekk ayy cidden su durumun tadını cıkaralım güzeller
inş. hepimizz doğumdan sonrada hic bi sorun yaşamayızzz

Allah kolaylık versin canım..benimkilerde seninkiler giibiler hiç şaşırmadan okudum yazdıklarını.bende sindiremiyorum geriliyorum ama olan bana oluyor.kendimi yiyip bitiriyorum.paşa keyifleri hiç bozulmuyor onların o yüzden boşver bebişte hissediyor bu gerginliği..

akrep canım senin? yüksellenler aynıysa hehehe..

ben kovayım yükselenimde terazi sanırımD
Güle güle kullanın:) Amma hızlı firmaymış helal valla.

saol cnm evet baya hızlıDD

cnm benim bebek yan yatıodu kafası sağdaydı ama doktor normal doğum gidişatın dedi hiç dönmüşmü dönmemişmi konuşmadık ki 33. haftaya girdim sezeryandan falanda bahsetmedi,dönüncede erken doğum falan olmaz yani içini ferah tut.

güle güle kullanın inş

teşekkür ederiz teyzesi

ohaaa dicem afedersin ama fesatlığında bu kadarı yuuhhhh aman cnm uzak dur böle insanlardan korkulur

güle güle kullanın canım.. yeni bişeyleri kurmak yada onunla uğraşmak çok zevkli hele evlatlarımızla ilgili bişeysee

saol cnm evet bende heveslendim şimdi heyecanla kurarız herhalde
park yatağın hayırlı olsun canımcım bende park yatak aldım kızıma güle güle büyüsünler içinde

saol cnm aminn hepimizinki hayırla büyür inşallah

arkadaşım doğum yaptı iki aileylede küslerdi kimse bakmadı kocası baktı normal doğdu ama 7 dikişi vardı ben yemek falan götürdüm gelen giden oldu vs. ilk başta üzüldüm tutmayı beceremiolar bakamıolar falan die ama bi yönden de rahatlar karışan yok açıkcası kaynanamı pek istemiorum zor anlarımda yanımda olmadı şimdide gelmesin diorum ama hayırlısı Allahtan umarım hemen toparlanırız,gayet mutlu rahat arkadaşımda şimdi ama biz nasıl olcaz bakalım kızıda maşallah uslu bi bebek

valla zor canım biz bide iki ailedende uzaktayız gelince kalıcaklar ev kalabalık o sıcaklarda ne kadar tahammül ederim bilmiyorum inş. cümbür cemaat gelmezler düşünsünler yanii o kadarınıda benim mesela sadece annem gelicek babamda gelsede kalmaz torununu görüp gider Allahım sabır versin tez zamanda toparlayalımda bebişlerimizle baş başa kalalım ....
öncesinde sağlıkla doğumlarımızı yapalımda Allah sabır verir canım inş... o günlerde gecer napalımm

cnm yaa sende keşke gitmeseydin annenin yanına gitseydin Amasyaya bana yakın arkadaşım çok orda ben sana kadında bulurdum evini yerleştirmeye yardımcı yerleştirirlerdi 1 günde sonra yatardın evinde kocanla sakin olurdun hiç deil huzurun olurdu,doğuruncada eşin izinli olur bakardı sana utanıomuş lafa bak

Oyyy çok özledim sizi ben ( gelemiyom gidemiyom doğurayım da kurtulayım artık yahu. Kızlar bana kesin nazar değdi artık başka bir açıklama bulamıyorum balıma gelenler için. Şimdide 1 hafta da 3 kilo vermişim cuma kontrolüm var diyetisyenime de uğrayacağım bakalım ne diyecek hoş değil bu durum pöfff. Elime iş de alamıyorum farketneden yorulurum diye. Amann doğurup kurtukmakkkk istiyorum :))

benimde öle cnm uzaktayız babam yok zaten 1.5 yıl oldu vefat edeli malesef annemle kardeşim 1 ay önceden gelecekler inşallah onların bi zararı olmazda eşim geçen dioki babamda gelmesin yuhh dedim kayınbabanın ne işi var doğumda yatamam kalkamam sakın gelmesin dedim,yok olmadı evdeki kaşıklığıda getirsinler dedim ama bide öle sinirimi zıplatmazlar inşallah

ahh canımm inşallah endişelenece kadar önemli değildir.son aylar çok stresli oluyor insan..bende herşeye kızıyorum hemen duygusallaşıyorum şu ara sıcaklardan mı bilmiorum iştahımda azaldı. bozma moralini canım gözü değenin gözü cıksın emi .... :))))

Allah hayırlı doğumlar versin cnm bizde seni özledik valla Allah Allah nie kilo verdin ki acaba hemde o kadar hızlı inşallah bişe yoktur tatlım bizi haberdar et mutlaka dinlen bolca ne işiymiş boşver,benimde idrar yolum hafif enfeksiyonlu yine ara ara sancım var iki gündür bebekte kasılıo korkuorum pazartesi kontrole gittim bişe yok dediler ama 2 gündür zorluo beni

canm benim oklugun nasıl belli bizde seni özlüyoruzzzzzzz... öyle deme cnm ya bebiş nekadar durursa onun için okadar ii.. stres yapma üzme o tatlı canını bişeycik yoktur.. kaynanan gittimi zahmetli kadın.. yorma kendini işi gücü boşver yatıp dinlenmene bak allahın izniyle biraz sabırr..

konuyu değiştireyim internetten uygun kızılötesi ateş ölçer-termometre alan oldu mu hani şu çok fonksiyonlu hem ateş hem mama hem odayı ölçen

bizde seni özledik tatlışşşhosgeldin
nas felak oku canım sürekli nazara karsı ...
sıcaklardan iştahsızlık olabilir belki ondandır canım inş. bi sorun yoktur ...
bende bazen doğuralım diorum ama ne kadar dursalar o kadar ii canım yorma kendini bosver dinlen iş güç bitmez

oyy canım ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş...
benim anneminde bi zararı yoktur faydasından baska kendini heder eder sunu yapalım bunu yapalım diyee abimle babamda gelseler bile günübirlik gelirler ozamanda hastanede olurum zaten kayınpederimde öle gelir inş. yani düşünürler heralde doğurmuş kadının yanında ne işi var
kayganayı görümceleride idare edicez artık benim görümceler bekar 2 tane biri ünv. hazırlanıyo bu yıl diğeride 29 yaşında yaşayıp görücez ben en cok iki tarafın farklı seyler söyleyip ortamın gerilmesinden korkuyorum cok bilen olur ya bu durumlarda söle yapma böle yap ...
mesela benim annem bebişi her gün yıkar diğer torunundada öleydi bende suyu sevsin isterim bebeğim ...
kaygana tarafı soğuk üşütür olayından cok korkar bende cok pimpirikli insanları sevmem bide sanki biz düşünmüyomuşuz gibi off ne bilim inş. bi gerginlik olmazda bende patlamam

amin cnmm. ayy seninkiler fazlaymış valla D inşallaah atışmazlar benimkilerde ters annem sakınmaz kaynana sakınır nasıl ederiz bilmem annem kardeşim kaynanam olur artık yuvarlanıp gitcez ama kaynana çabuk gider herhalde kocası gelmezse duramaz kocam beni bırakır die ödü kopuo

Canım vücudun ödemini atmış olabilir mi şişliğin var mıydı? Sıcaktan çok terlemiş atmışsındır iyi düşün Bebişin de azıcık daha büyüsün öyle gelicek annesi hayırlısıyla sağlıklı doğsun inşallah canım

öle valla canım fazla kocişte işte olur gündüzlerii beni kim idare eder bilmyom inş. iznini ozaman kullanır
böle düğünlerde doğumlarda illa bi gerginlik olur ya ondan tırsıyomm:18:
senin kaygana kocişine düşkün elinden alcaklar diye tırsıyoo sanırsammisabet olmuşş
benimkilerde gider inş. kücük görümcem okul falan kazanırsa kayıt için falan giderler sanırım o döneme denk gelir
annem kalır yanımda ona cok ihtiyacım olur bide insan annesine sölediği istediği seyleri kaynanasından isteyemiyo annene yok desende alınmaz gücenmez ama kaynana öle olmuyo bişey desen dert demesen sana dert Allahım sabır versin inş. sorunsuz geciririz o günleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…